27328
-
#22286 "A lapozás átmenetileg nem érhető el." yeah :D -
#22285 Élmény lehet olyan hibát javítani, ami 2 óráig van jelen :) -
#22284 Minden esetre az elég érdekes,hogy random generálódó hibák jelentkeznek,amiknek ezek szerint nem kellene :O
-
#22283 Igen, azt láttam. De amiket ott írtak URL-eket, ott nem találtam gondot. -
kamionosjoe #22282 Még egy kis hiba:
Néha ha az m.sg.hu-n bejelentkezek nem jelenik meg a textarea, hanem akkor is az van, hogy jelentkezzek be újra. Van amikor viszont működik.
A másik észrevételem még a mobilos verzióban, hogy nem látni a user adatlapján mikor lépett be és mikor írt utoljára üzit. -
#22281 Volt két konkrét URL is belinkelve,de már jó.Ahogy az aláírás téma is előtted pár hozzászóláson keresztül lett kibeszélve,illetve taglalva. -
#22280 Bármelyiknél így volt, amikor írtam (és a többiek is előttem). Most már nincs így, valószínűleg változott valami a háttérben. -
#22279 Nálam nincs ilyen gond. Tudnátok adni konkrét URL-t, hogy hol látni ilyen hibá(ka)t? -
#22278 Jaja, bármilyen 1 hozzászólás megjelenítésekor (listazas_msg.php3) eltünteti a hozzászóló nevét - a kiírásból és a logo alól a feliratból is. -
#22277 Ahogy nézem, ha egyke az üzenet akkor nem jó, (pl ha a Válasz XY üzenetére kattolsz ott se látszik).
(illetve most itt se fog, ha a Válasz kiflire kattintasz) -
#22276 valahol az enyémet sem láttam... -
#22275 Semmi.Ez is egy bug.Én tegnap vettem észre.Itt a mostani hozzászólásod,nyisd meg és vidd az egeret a nevedre :) -VIP -
#22274 Neki mi lett a nevével? -
#22273 Már semmi. -
#22272 Mi a gond pontosan? -
Dodo55 #22271 Most nekem is kb. fél percig tölt egy topicot... -
#22270 Csak halkan jegyzem meg,hogy moderálás alatt az ip cím megint nem jelenik meg.Arról már nem is beszélve,hogy sokszor csak tölt és tölt de egyik topikba se tudok belépni. -
Ironman2 #22269 hozzászólást nem lehet szerkeszteni VIP tagoknak!! -
#22268 Most mi történik az aláírásokkal? D: -
#22267 oh valóban, köszi -
#22266 code csak úgy működik, ha megadsz valami nyelvet is neki :) (illetve bármilyen stringet nyelvkódnak) -
#22265 persze, css3-mal 1 sor, css2-vel meg kb az összes böngészőt lefedve valami ilyesmi: (ezt aki topic gazda, és fontosnak tartja, kipróbálhatja)
.msg-copyright {
halkan megjegyzem hogy a [CODE] makró nem működik
white-space: -moz-pre-wrap !important; /* Mozilla, since 1999 */
white-space: -pre-wrap; /* Opera 4-6 */
white-space: -o-pre-wrap; /* Opera 7 */
white-space: pre-wrap; /* css-3 */
word-wrap: break-word; /* Internet Explorer 5.5+ */
word-break: break-all;
white-space: normal;
} -
#22264 Na jó, de erre csak van valami megoldás, hogy ne lehessen így szétbarmolni egy topikot nem? (Azon kívül, hogy a trollkodó user tesz bele szóközt.)
Első 1-2-3. ettől még létező hiba, bár tényleg nem egy nagy valami... -
#22263 mondjuk 2 sor css és meg tudja :) -
#22262 Evvan. Szeretni kell. -
#22261 Evvan. Szeretni kell. -
#22260 A változás és a szétbarmolás két külön dolog:) A változások általában úgy működnek, hogy egy tesztoldalon csinálják őket, letesztelik, majd ha kész élesítik. Az hogy egy éles oldalon szögelnek, nem éppen módi:) -
#22259 Ha nincs benne szóköz szerencsétlen browser nem tudja megtörni. -
#22258 Én a hozzászólás küldése gombra voksolnék:) -
#22257 Ha nem teszel bele szóközt, akkor persze hogy szétrombolja. -
#22256 Nem trollkodás csak TESZTELÉS!!!
Hiba!
1. Az aláírások esetén max 200 karaktert ír a beállítások részen.
2. Ezzel szemben 194 karaktert bír maximum!
3. Ha 194-nél több karaktert írsz bele kidobja, hogy max 250 (igen itt is hibásan szerepel!) karakter a megengedett!
4. Nézzétek meg az aláírásom! Bizonyos esetekben totálisan elcsúszik és szétrombolja a topik képet. -
#22255 a mostani héten is él már a játék? tökizgi -
#22254 Ezentúl minden héten kisorsolunk egy vagy több funkciót (válasz gomb, scriptek, youtube beszúrás, szmájlik, stb...), ami körülbelül egy hétre letiltásra kerül.
A sorsolások titkosak, és a letiltás, visszaállítás időpontjai is.
További kellemes fórumozást mindenkinek! :) -
#22253 crap és tényleg :| -
#22252 viszont már legalább van válasz.. :D -
#22251 Mobilon se szerkesztes se visszavonas. (m.sg .... moderala.php 404) -
#22250 wat -
#22249 Jó,hogy sokan bepánikoltak a scriptek tiltása miatt,most meg kiderül,hogy csak átmenetileg lettek letiltva :O Ezért lenne jó legalább valami minimális tájékoztatás mi,hogy,merre és gondolom ezekre nem csak én vagyok egyedül kíváncsi. -
#22247 asdf -
#22246 Nem működik a szerkesztés.