27328
  • domby
    Ezek nagy része duplikátum, a moderátorok töröljék, ha gondolják.
    A lassulásoknak remélhetőleg vége, a lapozás újra elérhető. A keresést pedig napokon belül fixáljuk.
  • Dzsini
    és egy nagy anomália #165473 -tól:
    hozzászólásszámok: 71 72 73 80 86 74 81 99 95 93 97 78 00 82 89 90 77 98 76 87 01 02

és hozzá az időpontok is komolyan össze vannak gubancolódva.

Értem én, hogy időgépet raktok a szerverbe, de nem kellene azt tesztelni előtte? :)
  • Dzsini
    Egy kis sorszámozási anomália:

innen
  • MerlinW
    Előre kell nézni. Itt minden hiba a jövőé:)
  • Maximus4
    Jó,oké

Azt hittem ez a lapozás "hiba" már a múlté :S
  • Dzsini
    A www és a nemwww sg.hu nem azonos elbírálás alá esik :) például moderátori jogok terén sem.

Régen volt ilyen, mikor megvolt a dizájnváltás, akkor az old.sg.hu -n a régi stílus volt, és a sima és a www felületen összesen 3 különböző regisztrációval lehettél egyszerre bejelentkezve, még egy böngészőben is.

... azóta eltelt tizenpár év.
  • Ability
  • Maximus4
    Csak nekem kell kétszer bejelentkeznem,hogy be tudjak lépni?
  • tomsolo
    \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'
  • Dzsini
    Ha \' jól \' látom \' a \' sima \' aposztrófot \' kicsit \' túlgondolja \' a \' hozzászólás \' elküldése :)
  • Monoton
    Mobil feluleten, szerkesztes utan uj hozzaszolaskent jeleniti meg a szerkesztett kommentet, az eredeti pedig javitatlanul ott marad.
  • SzirmosSzisza
    Mobilon valasz xy uzeneterere kattintva ures.
  • gergely1991
    "A lapozás átmenetileg nem érhető el."
    what? Néhány másodpercig eljátszotta.
  • domby
    várhatóan ma éjszaka, holnap hajnalig tart a gép masszív terhelése
  • domby
    sajnos nem szándékos
  • Dzsini
    Az szándékos funkció, hogy a topicban egy-egy hozzászólás random eltűnik? (vagy valami furcsaság történik vele?) :)

A mostani hozzászólás elküldése előtti állapot az Általános eszmecseréből nézve:

Mi kellene az SG-nek? 22032 db ma 18:24 domby

én pedig a saját hozzászólásomat látom legfrissebbként itt bent, a 22310-est.
  • Dzsini
    (ahogy Hofi mondta: azt hittem én is...)
  • kamionosjoe
    Alul írj be hsz számot a keresőbe és úgy vissza tudsz menni régebbi oldalakra is.
  • Maximus4
    Köszi,de azért az elég vicces,hogy az előző kommentem óta (15:28),csak most tudtam belépni ide.Nemhogy napról napra jobb lenne a fórum,egyre sz@rabb :(

Dzsini: Nem.Én hittem neked FŐNÖK,csak már nem akartam emiatt írni :P
  • Dzsini
    Nem hittetek a #22254-nek... azt hittétek viccelek, mi?
  • Blum
    "kevesebben tartják karban őket"

Meg ennel is kevesebben? :O
  • Dodo55
    Vedd ki az URL-ből az order és index paramétereket, úgy beenged. Persze csak az első oldalra.
  • Maximus4
    Arra várhatsz,hogy bármilyen "hivatalos" infót kapj,esélytelen :S

Ez a lapozás átmenetileg nem érhető el meddig lesz még?Eddig legalább visszafele számolt,de most fölfele megy a szám és már vagy 10 perce nem tudok belépni jó pár topikba :S
  • j0nNyKa
    öö, ugyanúgy meg lehet találni a dom fában a nick képet, mint eddig
    mi változott szerinted, vagy miért nem megy az, ami eddig ment?
  • Szabi #22302
    nem :D

az egyik topikban úgy állítottam be a nickképeket egyenként a topliklakok játékosnevére, hogy a játék adataival szinkronizálta a képet, játékosnév, szint, mottó stb.
  • domby
    A profilodban le tudod cserélni a képet. Az nem elég?
  • Szabi #22300
    nick képeket még mindig nem lehet lecserélni scriptel?

vagy ez már így is marad ?
  • qtab986
    Szeretnék megkérni egy illetékest vagy bennfentest, hogy reagáljon a kommentemre. Az oldal tervezi ennek a lehetőségnek a bevezetését vagy foglalkozik vele? Sok más oldal fórumán van ilyen VIP tagság nélkül. Ezek sokkal kisebbek, mint az sg.hu, kevesebb a látogatójuk, nyilván kevesebb a reklámbevételük, és kevesebben tartják karban őket.
    Egy hosszabb kommentet könnyű elrontani, főleg ha sok makrót is használni kell. Ezeket a kommnteket most a HTML gyakorlás topikba kell elküldeni, hogy megnézhesse a fórumozó, hogy jól néz-e ki.
  • Malakai
    Az SG kieg erőlteti ezeket a beállításokat, gondolom erre vannak belőve a fícsörök.
  • Dodo55
    "Hozzászólás sorrend, meg oldalszám"

Igen ez egyértelmű, de ugye az alapbeállítás is totál egyező, ezért nem értem :)
  • Malakai
    Hozzászólás sorrend, meg oldalszám, az SG kieg lényegében mindig hozzáadja.
    Viszont, hogy miért lassúl ezért, talán valami cache para akkor is, ha az első oldalt tölti?
  • Dodo55
    Amúgy mi a különbség az order=reverse&index=1 és az ezek a paraméterek nélküli lekérés között?
    Mert a query eredménye elvileg ugyanaz mindkét esetben, viszont az order=reverse&index=1-re szokott jönni a lassulás + most a tiltás, viszont a natúr lekérésre nem.
  • domby
    A trollkodás ma is ingyenes!
  • domby
    Átalakítások miatt, túl nagy terhelés esetén ezt a "hibaüzenetet" kapjátok. Reméljük minél kevesebbet...
  • Fenrir
    A lapozás átmenetileg nem érhető el (6.81)

Minden topik megnyitásakor ezt írja nekem.
  • Sir Quno Jedi
    Mondtam én látjátok?! Napról-napra egyre jobb az SG, csak itt rinyáltok, de a fijjúg a bányában dolgoznak...
  • Dodo55
    Nekem is fenáll ez a probléma.
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként csak nálam tölti be lassan a topicokat az elmúlt pár napban?

A fórum főoldala gyorsan betölt, de rákattintok egy topicra és kell neki vagy fél perc, mire elkezdi tölteni.

A nettel nincs gond, mert más oldalakon jó.
  • Szabi #22288
    ez az egyetlen topik ami elsőre betölt nálam... :D
  • domby
    A trollkodás ma ingyenes!