27328
-
#22326 Ezek nagy része duplikátum, a moderátorok töröljék, ha gondolják.
A lassulásoknak remélhetőleg vége, a lapozás újra elérhető. A keresést pedig napokon belül fixáljuk. -
#22325 és egy nagy anomália #165473 -tól:
hozzászólásszámok: 71 72 73 80 86 74 81 99 95 93 97 78 00 82 89 90 77 98 76 87 01 02
és hozzá az időpontok is komolyan össze vannak gubancolódva.
Értem én, hogy időgépet raktok a szerverbe, de nem kellene azt tesztelni előtte? :) -
#22324 Egy kis sorszámozási anomália:
innen -
#22323 Előre kell nézni. Itt minden hiba a jövőé:) -
#22322 Jó,oké
Azt hittem ez a lapozás "hiba" már a múlté :S -
#22321 A www és a nemwww sg.hu nem azonos elbírálás alá esik :) például moderátori jogok terén sem.
Régen volt ilyen, mikor megvolt a dizájnváltás, akkor az old.sg.hu -n a régi stílus volt, és a sima és a www felületen összesen 3 különböző regisztrációval lehettél egyszerre bejelentkezve, még egy böngészőben is.
... azóta eltelt tizenpár év. -
#22320 #22219 -
#22319 Csak nekem kell kétszer bejelentkeznem,hogy be tudjak lépni? -
#22318 \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' -
#22317 Ha \' jól \' látom \' a \' sima \' aposztrófot \' kicsit \' túlgondolja \' a \' hozzászólás \' elküldése :) -
Monoton #22316 Mobil feluleten, szerkesztes utan uj hozzaszolaskent jeleniti meg a szerkesztett kommentet, az eredeti pedig javitatlanul ott marad. -
#22315 Mobilon valasz xy uzeneterere kattintva ures. -
#22314 "A lapozás átmenetileg nem érhető el."
what? Néhány másodpercig eljátszotta. -
#22313 várhatóan ma éjszaka, holnap hajnalig tart a gép masszív terhelése -
#22312 sajnos nem szándékos -
#22311 Az szándékos funkció, hogy a topicban egy-egy hozzászólás random eltűnik? (vagy valami furcsaság történik vele?) :)
A mostani hozzászólás elküldése előtti állapot az Általános eszmecseréből nézve:
Mi kellene az SG-nek? 22032 db ma 18:24 domby
én pedig a saját hozzászólásomat látom legfrissebbként itt bent, a 22310-est. -
#22310 (ahogy Hofi mondta: azt hittem én is...) -
kamionosjoe #22309 Alul írj be hsz számot a keresőbe és úgy vissza tudsz menni régebbi oldalakra is. -
#22308 Köszi,de azért az elég vicces,hogy az előző kommentem óta (15:28),csak most tudtam belépni ide.Nemhogy napról napra jobb lenne a fórum,egyre sz@rabb :(
Dzsini: Nem.Én hittem neked FŐNÖK,csak már nem akartam emiatt írni :P -
#22307 Nem hittetek a #22254-nek... azt hittétek viccelek, mi? -
Blum #22306 "kevesebben tartják karban őket"
Meg ennel is kevesebben? :O -
Dodo55 #22305 Vedd ki az URL-ből az order és index paramétereket, úgy beenged. Persze csak az első oldalra. -
#22304 Arra várhatsz,hogy bármilyen "hivatalos" infót kapj,esélytelen :S
Ez a lapozás átmenetileg nem érhető el meddig lesz még?Eddig legalább visszafele számolt,de most fölfele megy a szám és már vagy 10 perce nem tudok belépni jó pár topikba :S -
#22303 öö, ugyanúgy meg lehet találni a dom fában a nick képet, mint eddig
mi változott szerinted, vagy miért nem megy az, ami eddig ment? -
#22302 nem :D
az egyik topikban úgy állítottam be a nickképeket egyenként a topliklakok játékosnevére, hogy a játék adataival szinkronizálta a képet, játékosnév, szint, mottó stb. -
#22301 A profilodban le tudod cserélni a képet. Az nem elég? -
#22300 nick képeket még mindig nem lehet lecserélni scriptel?
vagy ez már így is marad ? -
#22299 Szeretnék megkérni egy illetékest vagy bennfentest, hogy reagáljon a kommentemre. Az oldal tervezi ennek a lehetőségnek a bevezetését vagy foglalkozik vele? Sok más oldal fórumán van ilyen VIP tagság nélkül. Ezek sokkal kisebbek, mint az sg.hu, kevesebb a látogatójuk, nyilván kevesebb a reklámbevételük, és kevesebben tartják karban őket.
Egy hosszabb kommentet könnyű elrontani, főleg ha sok makrót is használni kell. Ezeket a kommnteket most a HTML gyakorlás topikba kell elküldeni, hogy megnézhesse a fórumozó, hogy jól néz-e ki. -
#22298 Az SG kieg erőlteti ezeket a beállításokat, gondolom erre vannak belőve a fícsörök. -
Dodo55 #22297 "Hozzászólás sorrend, meg oldalszám"
Igen ez egyértelmű, de ugye az alapbeállítás is totál egyező, ezért nem értem :) -
#22296 Hozzászólás sorrend, meg oldalszám, az SG kieg lényegében mindig hozzáadja.
Viszont, hogy miért lassúl ezért, talán valami cache para akkor is, ha az első oldalt tölti? -
Dodo55 #22295 Amúgy mi a különbség az order=reverse&index=1 és az ezek a paraméterek nélküli lekérés között?
Mert a query eredménye elvileg ugyanaz mindkét esetben, viszont az order=reverse&index=1-re szokott jönni a lassulás + most a tiltás, viszont a natúr lekérésre nem. -
#22294 A trollkodás ma is ingyenes! -
#22293 Átalakítások miatt, túl nagy terhelés esetén ezt a "hibaüzenetet" kapjátok. Reméljük minél kevesebbet... -
#22292 A lapozás átmenetileg nem érhető el (6.81)
Minden topik megnyitásakor ezt írja nekem. -
#22291 Mondtam én látjátok?! Napról-napra egyre jobb az SG, csak itt rinyáltok, de a fijjúg a bányában dolgoznak... -
Dodo55 #22290 Nekem is fenáll ez a probléma. -
#22289 Egyébként csak nálam tölti be lassan a topicokat az elmúlt pár napban?
A fórum főoldala gyorsan betölt, de rákattintok egy topicra és kell neki vagy fél perc, mire elkezdi tölteni.
A nettel nincs gond, mert más oldalakon jó. -
#22288 ez az egyetlen topik ami elsőre betölt nálam... :D -
#22287 A trollkodás ma ingyenes!