Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"The trees move. Do you not see it?"
Bazinga!
-Tampermonkey
-OilCan
Még nem próbáltam egyiket sem, de elvileg mindegyikkel megoldhatóak a userscriptek, az meg ebben az esetben egy jQuery szelekció + hide();
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Chrome-al egyelõre egyik problémát sem tapasztaltam még, illetve az említett problémás tartalmak ezzel kifejezetten szépen futnak.
(Feltûnt, hogy kategorizálás sincs, kikapcsoltam és rögtön jó lett minden)
Most próbálom belakni, ez az elsõ SG-s fórumozásom vele, és rögtön találtam egy bugot:
"Nincsen kedvenc új hozzászólással!"
Holott van ott jelen pillanatban 9 topic is, aminél van új hsz. Szûrõ mód bekapcsolva. Firefox alatt nem tapasztaltam ilyet eddig, ezért JS/AJAX problémára gyanakszom, fõleg hogy mostanában úgy vettem észre AJAX-al frissül a lista magától.
Ability: Nem volt itt cirkusz. Fõleg nem a bõvítmény miatt. Az az egyéni banlista miatt került csak képbe. De arra az nem jó megoldás, amire a js-t használják most bizonyos topikokban.
Az hogy nem mûködik benne valami, csak egy körülmény volt. (oda is írtam, hogy btw, majd ez lett kiemelve, mint fõprobléma...)
Hogy miért nem a topikjába írtam, arra meg az a válasz, hogy mivel félreértettem a beszélgetéseteket fatalal, és õis a kedvencek listára panaszkodott, azhittem, hogy mostanában nem lesz update semelyik verzióhoz sem.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem pl most épp sport kategória alatt vannak a sport, és a játék topikok is. Játék kategória meg nincs...
De egyébként a lényegen továbbra sem változtat, ugyanis chrome-al sem mûködik együtt a dolog rendesen...
(Legalábbis nálam a kedvenceknél a topikok nem a nekik megfelelõ kategória alatt vannak.)
Illetve az elgondolás továbbra sem jó, az egyéni bannolgatással kapcsolatban.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ja én azt gondoltam, hogy alapból errõl van szó. Persze a topicba ágyazott js-sel nincs gond, azt lehetne szûrni szerveroldalon. Én az innen-onnan behúzkodott js-re gondoltam, hogy ki kéne tiltani a fejlécbõl.
Ráadásul pont te írtál rá választ. Az hogy változások vannak sg-n nem csak az ff verziót érinti.
Azt firefoxra írta.
Nálam semmi gond a bõvítménnyel, bár én Operát használok, meg jó pár funkciója ki van kapcsolva.
Lehet, hogy nem jó megoldás, de a rendtartásra nem a fejlécbe tuszkolt js a megoldás. Mint, ahogy egyik fórumon sincs ilyen, talán nem véletlen. Arról nem beszélve, hogy, mint a mellékelt ábra is mutatja óriási biztonsági rés.
És hiába kapcsolom ki a bõvítményben az automatikus összecsukást, akkor is szar. (ne nézz már ennyire hülyének légyszi, szerinted nem próbáltam már ki kb mindent?😄)
btw ability legutóbb írta, hogy már szerinte se használjuk a bõvítményt mert már nem jó...
Egyébként ha mûködne rendesen a kedvencek menü, akkor sem jó megoldás amit írtál...
Érdekes, hogy más fórumokon nincs szükség a fejlécbe épített javascriptekre, ahhoz, hogy rend legyen.
És amúgysem jó megoldás. Mert hiába bannolom azt, aki generálja a flamet, neki az írásait másik topikban sem fogom látni, ahova lehet értelmes dolgokat ír. Illetve, mivel mások lehet nem bannolják, a probléma nem oldódik meg, mert látni fogom, ahogy a többi ember reagál az írásaira.
Ennyi erõvel akkor építsük be sg-be ezt a fícsört, és akkor moderátorok sem kellenek. Mindenki bannolja magának azt akit akar.
Nem oldaná meg a gondokat...
Régen megvolt a lehetõség IP változásokon keresztül megtartani a bejelentkezést, de az a fejlécekbe szabadon írható scriptek miatt elég könnyen lopható volt, így amikor jött a döntés, hogy vagy megszûnnek a scriptek a fejlécbõl vagy úgy lesz a bejelentkezés, mint most, így döntöttek.
Pont ez lenne a lenyege, hogy ilyenkor is maradjon bent.
a pc -n a bejelentkezve marad van bepipálva
a tabletemen pedig a bejelentkezve marad régi
Bazinga!