Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
minek nyitogassam ki mindet külön fülön? 😄 ok van nyitva 1-2, de nem fogom 1 új hsz miatt kinyitni azt ahova naponta kb 2 új érkezik 😄

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Wat. Egyenként nézed végig a topikokat?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Használd az SG kieget, ki lehet vele tenni a kedvencek listát a topicokba is.

De szerintem #21248.

http://goo.gl/gd6Zi5

Büdös Bohóc
má'bocs de szerintem PC-n értelmes ember így netezik 😄 Ki az, aki egy mai gépen nem nyitogat ki 5-10 tabot, ha kell? 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
mer annak is sok értelme van 😄

All hail the double x!

Büdös Bohóc
mi értelme? Szerintem szinte mindenki úgy netezik sg-n, hogy van nyitva egy fõoldal meg új tabban minden topik

pxxl
Nem lehetne behekkelni valahova még egy lenyíló ablakot a kedvencek listájával (olvasatlan hsz számmal együtt) a topik fejlécéhez? Azért, hogy ne kelljen mindig visszamenni a fórum fõoldalra, megkeresni a kedvencek között a topikot, katt, benézek, esetleg írok, megint vissza fõoldalra stb...

akár a mostani lenyíló ablak helyére is mehetne, mert sok értelme sztem nincs, hogy ki van listázva jelen esetben az "Általános eszmecsere" kategória.

All hail the double x!

Büdös Bohóc
ja, elsõként azt kéne

Vagy legyenek kategóriákra bontva ahogy eleve a rendes verzióban...
akyyy
mobilos verzióba csak azokat a topikokat mutassa, amik a kedvencek és van új hozzászolás. sok kedvenceknél jelenleg dúrván ömlesztve van sok topik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Büdös Bohóc
mármint a válasz erre gombot használva 😊

Büdös Bohóc
Lehetne egy válaszoltak lista a kedvencek mellett? Sokszor berakok egy-egy topikot azért favba, mert írtam és a válasz még érdekelne, de amúgy nem raknám favba és néha bent is marad. Ezek mutatnák azt, ahol válaszoltak, ennyi.

SzirmosSzisza
Elvileg ez a kép nem látszik mobil alól:

szerk.: gyakorlatilag se, ilyen linket kapsz, ha itteni képfeltöltõt használod: /forumkepek/2012_11/head_bg.gif és mobilon emiatt m.sg.hu/forumkepeke... -en keresi, ahol meg nem találja.

A másik meg az, hogy a mobil detektálása, hogy mûködik? Mert nekem sose ajánlja fel, itt pl egész szép kript van rá, esetleg "kölcsönvehetnétek" 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<script>if(!window.location.search.match(/mobile=false/)&&navigator.userAgent.match(/(iP(od|hone|ad)|Android|mobile)/i))window.location=window.location.pathname.replace(/\/+$/,'')+'/mobile'</script>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
ezt már tényleg el lehetne tüntetni...

aki tényleg használja ezt a fícsört az nyomjon nyugodtan egy minuszt erre a hsz -re, aki szerint felesleges az meg plusszoljon... vagy nemtom, de szerintem kb. senki sem használja vagy senkit nem érdekel az összes új hsz -em összege... (ha ennyire fontos adat akkor miért csak a mobil verzióban van jelen? 😛) ha annyira érdekelne összeadom a számokat amiket a topikok neve mellett ír 😊 ráadásul tényleg hibás számot ír ki, és mászik utánad akárhova görgetsz... bosszantó.

Bazinga!

tommygear
na az lehet, ezt nem tudtam
SzirmosSzisza
Tippre mobilról küldte, az meg nem nézi, hogy az utolsó látogatást.

tommygear
Utolsó üzenet idõpontja: 2012. 11. 04. 13:21
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 11. 04. 05:48

wat
SzirmosSzisza
Másodikról már volt szó, ha más az IP címed akkor kijelentkeztet, mindegy, hogy van-e pipa vagy nem.

edios
sziasztok,

két dolog miatt írok. remélem jó topikba 😊

az egyik, hogy tegnap feltöltöttem a galériámba egy gifet, aminek csak a thumbnail változata jelenik meg. ha rákattintok, akkor üres ablak jön be, és nem tudom törölni sem. sajnos erõsen korlátozott a galériában rendelkezésemre álló hely, úgyhogy ez a ~másfél mega is számít.. <#sir>

a másik, hogy nem vagyok teljesen meggyõzõdve, hogy mûködik a bejelentkezésnél a bejelentkezve marad (régi) funkció. ha csak egy gépen használom sg-t, akkor nincs gondom. de néha bejelentkezek munkahelyin/egyéb gépen, és akkor teljesen lényegtelen, hogy bepipálom-e ezt, vagy sem, mert MINDENKÉPPEN be kell jelentkeznem újra az otthonin, amin korábban már be voltam jelentkezve. ezt a jelenséget produkálta windows vista, 7 és 8 illetve mac osx operációs alatt is firefox illetve chrome böngészõvel. semmilyen speciális cookie beállításom/tiltásom nincs, valamint más cookie-k rendesen mûködnek, csak az sg-n van probléma ezzel az egy funkcióval. emiatt feltételezem nem az én gépemben van a hiba, de ha mégis, érdekelne hogyan tudnám megszüntetni.

köszi!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Jim Morrison
ó jesszusom... ha tudnád hogy érzem most magam... hajamat tépem komolyan 😄 ma már többet nem dolgozok, inkább kimegyek szívni egy kis friss levegõt. Köszi ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Efreet
A "hozzászólások száma" most se jött össze 😊 De beiktattalak.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jim Morrison
megtaláltam a hibát... ez olyan mint mikor programozol órák óta és látod valami nem jó (php, mert sublimeban nincs debugger mint vs-ban 😄) és 20perc után jössz rá, hogy typo. Elég idegesítõ<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Látom, így emlékszem is rá, akkor viszont az a helyzet, hogy te nem olvastad a moderátori topicokban a fejlécet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
moderator @ sg.hu nem? azt írja elküldte. Mindenesetre küldtem még egyet hátha.

Dzsini
Mostanában nem jött oda olyan levél, ami alapján hg-t kellene adni valahova... <#fejvakaras>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
köszi ! Remélem jól írtam 😄 Pár napot azért várok mielõtt újra írok(még nem kaptam jogot), gondolom a modiknak is van más dolguk mint azokat a leveleket olvasgatni 😊

Dzsini
Nem - ha a modtopicok fejlécében leírtak alapján jelentkezik, és a topic is megfelel a feltételeknek, akkor nem szoktuk elutasítani.

Jim Morrison
Ha valakinek elutasítják a házigazda jog kérését, akkor kap válasz emailt az illetõ, hogy miért?

Jim Morrison
nekem végül is mindegy, azért gondoltam megkérdezem 😄 am ne adj nekik ötleteket, a végén tényleg csak szilveszterkor fog lefutni<#ejnye1><#alien2>

SzirmosSzisza
Mivel ez annyira prioritás, hogy semennyire, szerintem örüljünk, hogy nem szilveszterkor fut le évente egyszer 😄

Jim Morrison
Most tûnt fel, hogy akkor hónap elején kapja mindenki a csillagot, nem pontosan akkor amelyik nap regisztrált. Ennek csupán az az oka, hogy elég havonta egyszer lefuttatni a scriptet ami ezt figyeli?

akyyy
abban a listában lehetne egy olyan "toplista", ahol azok szerpelnének akik még nem érték el a pernban határt.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Calver
25 pontos permban határ fel lett emelve, vagy bug? mindenki kedvence, False egyik legfrissebb és legkreatívabb regje kapott elvileg egy ilyen adagot büntetõpont napló szerint, még is aktív még a reg.

"The trees move. Do you not see it?"

precision
engem is zavar, ráadásul nem nagyon izgat, hogy összesen hány új hsz érkezett a kedvencekbe, még akkor sem ha a szám helyes lenne... nem tudom, de szerintem ez egy felesleges információ

Bazinga!

Bocs, most nézem az aláírásod, a "Ha" szótól tekints el 😊
Ha Androidos a mobilod, nézz rá ezekre:
-Tampermonkey
-OilCan

Még nem próbáltam egyiket sem, de elvileg mindegyikkel megoldhatóak a userscriptek, az meg ebben az esetben egy jQuery szelekció + hide();
Mike
Tényleg nem lehetne a mobil verzióból kiszedni a lebegõ 38671 új hsz érkezett feliratot? Egyrészt nem igaz, másrészt fektetve belelóg az szerkesztõbe.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Memóriával nincs problémám, van 2 giga. Inkább az a gáz, amikor 8 féle program fut egyszerre, és mindegyik idle állapotban is falatozgatja elég rendesen a procimat. Kb nem nyúlok semmihez, és 30% terhelés van rajta úgy is. Ilyenkor már eléggé vérzik a Firefox, modernebb JS és Flash tartalmaktól meg sokszor már ideális körülmények között is.

Chrome-al egyelõre egyik problémát sem tapasztaltam még, illetve az említett problémás tartalmak ezzel kifejezetten szépen futnak.
Dzsini
Kis teljesítményû gépeken (fõleg kevés memóriával) érdemes az Operának egy esélyt adni, meglepõen jól spórol az erõforrásokkal ha kevés van, 512 ramnál 8-10 fül még bõven használható tempóval megy.

Vegyétek úgy, hogy meg sem szólaltam, kicsit agresszívabb ez a Chrome-os AdBlock a kelleténél 😊

(Feltûnt, hogy kategorizálás sincs, kikapcsoltam és rögtön jó lett minden)
Lehet áttérek Chrome-ra, mert a Firefox kezdi kiütni a biztosítékot egy ideje a flash összeomlásai, meg az elmúlt fél évben kétszeresére növekedett teljesítményigényével (ami 6-8 futó programmal igen csak fájdalmas a P4-emnek).

Most próbálom belakni, ez az elsõ SG-s fórumozásom vele, és rögtön találtam egy bugot:
"Nincsen kedvenc új hozzászólással!"

Holott van ott jelen pillanatban 9 topic is, aminél van új hsz. Szûrõ mód bekapcsolva. Firefox alatt nem tapasztaltam ilyet eddig, ezért JS/AJAX problémára gyanakszom, fõleg hogy mostanában úgy vettem észre AJAX-al frissül a lista magától.
[HUN]FaTaL
Akkor állítsd be az adblockod.

kifli
f5-re sincsenek

Ability: Nem volt itt cirkusz. Fõleg nem a bõvítmény miatt. Az az egyéni banlista miatt került csak képbe. De arra az nem jó megoldás, amire a js-t használják most bizonyos topikokban.
Az hogy nem mûködik benne valami, csak egy körülmény volt. (oda is írtam, hogy btw, majd ez lett kiemelve, mint fõprobléma...)

Hogy miért nem a topikjába írtam, arra meg az a válasz, hogy mivel félreértettem a beszélgetéseteket fatalal, és õis a kedvencek listára panaszkodott, azhittem, hogy mostanában nem lesz update semelyik verzióhoz sem.
[HUN]FaTaL
Ez elõfordul, nyomsz egy frissítést (f5) és máris vannak. FF alatt viszont egyáltalán nem frissülnek a kedvencek.

Ability
Nekem meg nem is mutat kategóriákat, ez csak most tûnt fel. De most itt a cirkusz helyett csak annyit kellett volna tenned hogy bemész a bõvítmény topikjába és beírod a problémádat. Mindig is foglalkoztam a visszajelzésekkel, javítva lett volna ha hamarabb tudom. De egyébként meg nem egy olyan probléma ami bármi kárt is fog neked okozni, valszeg csak annyi történt hogy módosítottak egy osztálynevet vagy valamit és a bõvítmény szarul ismeri fel a kategóriák elemeit.
kifli
Azért gondoltam operára, mert már több helyen is olvastam, hogy te azt használsz, így nem is gondoltam, hogy ff-el lenne bajod.

Nekem pl most épp sport kategória alatt vannak a sport, és a játék topikok is. Játék kategória meg nincs...
[HUN]FaTaL
Most operat hasznalok de idõnként megnézem merre fejlõdik az FF. Akkor pont az volt fent par napig, azért kérdeztem abilityt az updaterol, mert láttam, hogy bugos FF alatt és írta, hogy lehet, hogy frissíti, ennyi. Operában minden ok a kieggel 😊

kifli
akkor valamit nem értek, fatal tudtomal operát használ, nem arra panaszkodott, hogy nem mûködik a topik frissítés?

De egyébként a lényegen továbbra sem változtat, ugyanis chrome-al sem mûködik együtt a dolog rendesen...
(Legalábbis nálam a kedvenceknél a topikok nem a nekik megfelelõ kategória alatt vannak.)

Illetve az elgondolás továbbra sem jó, az egyéni bannolgatással kapcsolatban.

SzirmosSzisza
Arra gondoltam, hogy külsõ oldalról ugyanúgy be lehet szúrni szemetet, de ja, sütikhez legalább nem fér hozzá 😊

Ability
Iframe nem fér hozzá a parent dokumentumhoz. A cross-domain kijátszása meg nem jelent semmit, mert a túlsó oldalon is lennie kell egy figyelõ scriptnek, ami jelen esetben nem fog hozzáférni a sütikhez ha ki lehet szûrni. Már ha erre gondoltál.