Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet, hogy network függõ?
http://goo.gl/gd6Zi5
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
chr/xp
All hail the double x!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
chrome/xp sp3
másnak is van ilyen?
nem facebookozol kicsit sokat? 😄
ja és forum fôoldalon hiányzik a középsô oszlop 😄 csak üres fehérség van 😄
(qva meki...)
All hail the double x!
Safari (1.3.2) alatt nem m?ködik a spoiler, és a
kép ott van az aláírás alatt mindenkinél 😊
All hail the double x!
(Chrome 23 - ABP és egyéb alap kiegészítõkkel)
elsõhöz valaki nem tud tippet?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezzel szemben az Android bugtrackerje ismeri a dolgot, és nem csak itt fordul elõ.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem mondom azt hogy egy tökéletes hatékonyságú automatikus moderációval ellátott hír topik nem megoldható, viszont egyik pillanatról a másikra semmiképpen sem mert sok a körülmény amit le kéne programozni, sokat kéne fejleszteni míg eléri a végleges formát. Erre az SG -nek nincsen kapacitása, mint ahogy jól láthatóan más, fontosabb dolgokra sincs. Egyéni vélemény.
Nem-e lehetne ezt kiterjeszteni oly módon, hogy a legutolsó hozzászólást korlátlanul lehessen szerkeszteni, akár nem vipeknek is?
Tehát pl ezt a hozzászólást nem csak a felkínált 5 (?) percig szerkeszthetném, hanem addig, amíg nem ír valaki egy újat, ha meg vip vagyok, akkor a mostani rendszer szerinti idõig is.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://goo.gl/gd6Zi5
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amúgy valami local storage az üzenetekre tényleg jó lenne, az legalább valamennyire egységes (IE-re néz) megoldás lenne.
(illetve nem csak SG-n, hanem pl Google keresésénél is)
#20335 és #20907
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ugyan chrome-al nem veszik el a textarea tartalma(Firefox-al igen), de most pl egy reload jött össze, amitõl már igen.
Legyen már per-topic alapon egy backup puffer(cookie, local storage, akármi kliensoldalon bõven elég és akkor nincs is plusz szerver load) ami tárolja a beírt szöveget, elküldéskor ürül, viszont anélkül újratöltéskor visszaíródik. Plz.
Plusz ha már itt tartunk a mobil verzióban akkor is valami script belegányol a textarea-ba, Android 2-n több másodperces lagot okozva gépeléskor és a kurzor pozícionálhatatlanságát (odaugrik ahová rakom majd elugrik arrébb), Android 4-en lagot nem de ugyanúgy kurzor problémát. Ilyen hibák semmilyen más oldalon nem jelentkeztek eddig még nekem!
Lehet mindjárt nekifutok újra és körülnézek a scriptekben, kell hogy legyen ott valami.