Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az se nem karakterlap, se nem profil, hanem adatlap.
nem facebookozol kicsit sokat? 😄
kifli
karakterlap? gondolkodtam egy darabig, és végül rájöttem, hogy a profilrol beszélsz 😄 (nem játszol kicsit sok rpg játékot te véletlen? 😄)
pxxl
fos az egész 😄

ja és forum fôoldalon hiányzik a középsô oszlop 😄 csak üres fehérség van 😄

(qva meki...)

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Meg ahogy nézem a karakterkódolás sincs rendben 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
én is találtam, bár senkit nem fog érdekelni 😄 😄

Safari (1.3.2) alatt nem m?ködik a spoiler, és a kép ott van az aláírás alatt mindenkinél 😊

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Óriási bug: karakterlapon, galéria megtekintésnél "privát üzenet küldése" szöveg jelenik meg (title alatt az van).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bug (vagy feature?): a cikkek megnyitásakor az oldal leugrik a "Kapcsolódó Cikkek" vonalába.

(Chrome 23 - ABP és egyéb alap kiegészítõkkel)
edios
Ha rákattintok egy hsz. számára a jobb felsõ sarokban, és arra próbálok válaszolni, akkor azt írja ki, hogy nem vagyok bejelentkezve. Ez nem vagyok biztos, hogy szándékos mûködés.

elsõhöz valaki nem tud tippet?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

gergely1991
Az már egy jó ideje nem mûködik.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
Galériában nem jó az elõzõ gomb.

SzirmosSzisza
SG-n nincsenek tömörítve javascriptek, több kódot meg nem lát a böngészõ.

Dzsini
Robaj futott már rajta néhány kört, olvass vissza a topicban - elvileg nincs ott semmilyen script (és õ csak tudja, forráskód-oldalról nézegeti az oldalt).

Ezzel szemben az Android bugtrackerje ismeri a dolgot, és nem csak itt fordul elõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sosem használtam alap billentyûzetet. Autocorrect is mindig off. Komolyan ha lesz idõm nekiállom bogarászni a scripteket, mert érzem hogy van ott valami, max ti sem tudtok róla 😊 Jártam én is már így, a külsõ libek szeretnek trollkodni.
Ez a fekete lista már ott bukik, hogy ha a fórumon kimondod hogy zsidó, cigány, már elítélnek. Ha meg magyar ellenes hozzászólást ír valaki azért meg nem jár semmiféle büntetés, sõt a legtöbb esetben észre sincs véve, ugyan is a legtöbb emberben ma már magyarságtudat sincs.

Nem mondom azt hogy egy tökéletes hatékonyságú automatikus moderációval ellátott hír topik nem megoldható, viszont egyik pillanatról a másikra semmiképpen sem mert sok a körülmény amit le kéne programozni, sokat kéne fejleszteni míg eléri a végleges formát. Erre az SG -nek nincsen kapacitása, mint ahogy jól láthatóan más, fontosabb dolgokra sincs. Egyéni vélemény.

RelakS
A post módosítás sokszor visszatérõ téma.
Nem-e lehetne ezt kiterjeszteni oly módon, hogy a legutolsó hozzászólást korlátlanul lehessen szerkeszteni, akár nem vipeknek is?
Tehát pl ezt a hozzászólást nem csak a felkínált 5 (?) percig szerkeszthetném, hanem addig, amíg nem ír valaki egy újat, ha meg vip vagyok, akkor a mostani rendszer szerinti idõig is.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Én Operát használok androidon (is) és még sosem tapasztaltam ezt a gondot. Igaz, a billentyûzetem sem gyári.

http://goo.gl/gd6Zi5

Büdös Bohóc
Hát akkor nemtom, lehet. HTC-n Sense a felület ugye, azon kb minden custom.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
Lehet Samsung specialitás (alap billentyûzet van)

Büdös Bohóc
Fura, nekem is ICS van (HTC One S), ezen nem volt gond SG-vel, de google-el sem.

SzirmosSzisza
Galaxy S2, ICS. Majd a 4.1-ben hátha ... 😄

Amúgy valami local storage az üzenetekre tényleg jó lenne, az legalább valamennyire egységes (IE-re néz) megoldás lenne.

Büdös Bohóc
miféle egyébként?

SzirmosSzisza
Nekem erõs telefonnal is elõfordul 😞
(illetve nem csak SG-n, hanem pl Google keresésénél is)

Büdös Bohóc
Android probléma, némelyiken szarakodik, némelyiken nem. Az elõzõ telefonomon (ZTE Blade) alig lehetett sg-zni vele, mostanival már nincs gond. Bár lehet ennél is terhelõdik, de mivel erõs telefon, ezért meg se kottyan (?).

Dzsini
Nem (elsõsorban) SG, hanem Android probléma.
#20335 és #20907

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KÉRÉS!

Ugyan chrome-al nem veszik el a textarea tartalma(Firefox-al igen), de most pl egy reload jött össze, amitõl már igen.

Legyen már per-topic alapon egy backup puffer(cookie, local storage, akármi kliensoldalon bõven elég és akkor nincs is plusz szerver load) ami tárolja a beírt szöveget, elküldéskor ürül, viszont anélkül újratöltéskor visszaíródik. Plz.

Plusz ha már itt tartunk a mobil verzióban akkor is valami script belegányol a textarea-ba, Android 2-n több másodperces lagot okozva gépeléskor és a kurzor pozícionálhatatlanságát (odaugrik ahová rakom majd elugrik arrébb), Android 4-en lagot nem de ugyanúgy kurzor problémát. Ilyen hibák semmilyen más oldalon nem jelentkeztek eddig még nekem!

Lehet mindjárt nekifutok újra és körülnézek a scriptekben, kell hogy legyen ott valami.
[HUN]FaTaL
Én kinyitogatom, elolvasom, aztán bezárom. Senki nem mondta, hogy tarts nyitva 70 fület 😄

pxxl
minek nyitogassam ki mindet külön fülön? 😄 ok van nyitva 1-2, de nem fogom 1 új hsz miatt kinyitni azt ahova naponta kb 2 új érkezik 😄

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Wat. Egyenként nézed végig a topikokat?😄

[HUN]FaTaL
Használd az SG kieget, ki lehet vele tenni a kedvencek listát a topicokba is.

De szerintem #21248.

Büdös Bohóc
má'bocs de szerintem PC-n értelmes ember így netezik 😄 Ki az, aki egy mai gépen nem nyitogat ki 5-10 tabot, ha kell? 😄

pxxl
mer annak is sok értelme van 😄

All hail the double x!

Büdös Bohóc
mi értelme? Szerintem szinte mindenki úgy netezik sg-n, hogy van nyitva egy fõoldal meg új tabban minden topik

pxxl
Nem lehetne behekkelni valahova még egy lenyíló ablakot a kedvencek listájával (olvasatlan hsz számmal együtt) a topik fejlécéhez? Azért, hogy ne kelljen mindig visszamenni a fórum fõoldalra, megkeresni a kedvencek között a topikot, katt, benézek, esetleg írok, megint vissza fõoldalra stb...

akár a mostani lenyíló ablak helyére is mehetne, mert sok értelme sztem nincs, hogy ki van listázva jelen esetben az "Általános eszmecsere" kategória.

All hail the double x!

Büdös Bohóc
ja, elsõként azt kéne

Vagy legyenek kategóriákra bontva ahogy eleve a rendes verzióban...
akyyy
mobilos verzióba csak azokat a topikokat mutassa, amik a kedvencek és van új hozzászolás. sok kedvenceknél jelenleg dúrván ömlesztve van sok topik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Büdös Bohóc
mármint a válasz erre gombot használva 😊

Büdös Bohóc
Lehetne egy válaszoltak lista a kedvencek mellett? Sokszor berakok egy-egy topikot azért favba, mert írtam és a válasz még érdekelne, de amúgy nem raknám favba és néha bent is marad. Ezek mutatnák azt, ahol válaszoltak, ennyi.

SzirmosSzisza
Elvileg ez a kép nem látszik mobil alól:

szerk.: gyakorlatilag se, ilyen linket kapsz, ha itteni képfeltöltõt használod: /forumkepek/2012_11/head_bg.gif és mobilon emiatt m.sg.hu/forumkepeke... -en keresi, ahol meg nem találja.

A másik meg az, hogy a mobil detektálása, hogy mûködik? Mert nekem sose ajánlja fel, itt pl egész szép kript van rá, esetleg "kölcsönvehetnétek" 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<script>if(!window.location.search.match(/mobile=false/)&&navigator.userAgent.match(/(iP(od|hone|ad)|Android|mobile)/i))window.location=window.location.pathname.replace(/\/+$/,'')+'/mobile'</script>

precision
ezt már tényleg el lehetne tüntetni...

aki tényleg használja ezt a fícsört az nyomjon nyugodtan egy minuszt erre a hsz -re, aki szerint felesleges az meg plusszoljon... vagy nemtom, de szerintem kb. senki sem használja vagy senkit nem érdekel az összes új hsz -em összege... (ha ennyire fontos adat akkor miért csak a mobil verzióban van jelen? 😛) ha annyira érdekelne összeadom a számokat amiket a topikok neve mellett ír 😊 ráadásul tényleg hibás számot ír ki, és mászik utánad akárhova görgetsz... bosszantó.

Bazinga!

tommygear
na az lehet, ezt nem tudtam
SzirmosSzisza
Tippre mobilról küldte, az meg nem nézi, hogy az utolsó látogatást.

tommygear
Utolsó üzenet idõpontja: 2012. 11. 04. 13:21
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 11. 04. 05:48

wat
SzirmosSzisza
Másodikról már volt szó, ha más az IP címed akkor kijelentkeztet, mindegy, hogy van-e pipa vagy nem.

edios
sziasztok,

két dolog miatt írok. remélem jó topikba 😊

az egyik, hogy tegnap feltöltöttem a galériámba egy gifet, aminek csak a thumbnail változata jelenik meg. ha rákattintok, akkor üres ablak jön be, és nem tudom törölni sem. sajnos erõsen korlátozott a galériában rendelkezésemre álló hely, úgyhogy ez a ~másfél mega is számít.. <#sir>

a másik, hogy nem vagyok teljesen meggyõzõdve, hogy mûködik a bejelentkezésnél a bejelentkezve marad (régi) funkció. ha csak egy gépen használom sg-t, akkor nincs gondom. de néha bejelentkezek munkahelyin/egyéb gépen, és akkor teljesen lényegtelen, hogy bepipálom-e ezt, vagy sem, mert MINDENKÉPPEN be kell jelentkeznem újra az otthonin, amin korábban már be voltam jelentkezve. ezt a jelenséget produkálta windows vista, 7 és 8 illetve mac osx operációs alatt is firefox illetve chrome böngészõvel. semmilyen speciális cookie beállításom/tiltásom nincs, valamint más cookie-k rendesen mûködnek, csak az sg-n van probléma ezzel az egy funkcióval. emiatt feltételezem nem az én gépemben van a hiba, de ha mégis, érdekelne hogyan tudnám megszüntetni.

köszi!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Jim Morrison
ó jesszusom... ha tudnád hogy érzem most magam... hajamat tépem komolyan 😄 ma már többet nem dolgozok, inkább kimegyek szívni egy kis friss levegõt. Köszi ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Efreet
A "hozzászólások száma" most se jött össze 😊 De beiktattalak.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jim Morrison
megtaláltam a hibát... ez olyan mint mikor programozol órák óta és látod valami nem jó (php, mert sublimeban nincs debugger mint vs-ban 😄) és 20perc után jössz rá, hogy typo. Elég idegesítõ<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Látom, így emlékszem is rá, akkor viszont az a helyzet, hogy te nem olvastad a moderátori topicokban a fejlécet.