Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem facebookozol kicsit sokat? 😄
ja és forum fôoldalon hiányzik a középsô oszlop 😄 csak üres fehérség van 😄
(qva meki...)
All hail the double x!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Safari (1.3.2) alatt nem m?ködik a spoiler, és a
kép ott van az aláírás alatt mindenkinél 😊
All hail the double x!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(Chrome 23 - ABP és egyéb alap kiegészítõkkel)
elsõhöz valaki nem tud tippet?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezzel szemben az Android bugtrackerje ismeri a dolgot, és nem csak itt fordul elõ.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem mondom azt hogy egy tökéletes hatékonyságú automatikus moderációval ellátott hír topik nem megoldható, viszont egyik pillanatról a másikra semmiképpen sem mert sok a körülmény amit le kéne programozni, sokat kéne fejleszteni míg eléri a végleges formát. Erre az SG -nek nincsen kapacitása, mint ahogy jól láthatóan más, fontosabb dolgokra sincs. Egyéni vélemény.
Nem-e lehetne ezt kiterjeszteni oly módon, hogy a legutolsó hozzászólást korlátlanul lehessen szerkeszteni, akár nem vipeknek is?
Tehát pl ezt a hozzászólást nem csak a felkínált 5 (?) percig szerkeszthetném, hanem addig, amíg nem ír valaki egy újat, ha meg vip vagyok, akkor a mostani rendszer szerinti idõig is.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://goo.gl/gd6Zi5
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amúgy valami local storage az üzenetekre tényleg jó lenne, az legalább valamennyire egységes (IE-re néz) megoldás lenne.
(illetve nem csak SG-n, hanem pl Google keresésénél is)
#20335 és #20907
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ugyan chrome-al nem veszik el a textarea tartalma(Firefox-al igen), de most pl egy reload jött össze, amitõl már igen.
Legyen már per-topic alapon egy backup puffer(cookie, local storage, akármi kliensoldalon bõven elég és akkor nincs is plusz szerver load) ami tárolja a beírt szöveget, elküldéskor ürül, viszont anélkül újratöltéskor visszaíródik. Plz.
Plusz ha már itt tartunk a mobil verzióban akkor is valami script belegányol a textarea-ba, Android 2-n több másodperces lagot okozva gépeléskor és a kurzor pozícionálhatatlanságát (odaugrik ahová rakom majd elugrik arrébb), Android 4-en lagot nem de ugyanúgy kurzor problémát. Ilyen hibák semmilyen más oldalon nem jelentkeztek eddig még nekem!
Lehet mindjárt nekifutok újra és körülnézek a scriptekben, kell hogy legyen ott valami.
All hail the double x!
De szerintem #21248.
akár a mostani lenyíló ablak helyére is mehetne, mert sok értelme sztem nincs, hogy ki van listázva jelen esetben az "Általános eszmecsere" kategória.
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szerk.: gyakorlatilag se, ilyen linket kapsz, ha itteni képfeltöltõt használod: /forumkepek/2012_11/head_bg.gif és mobilon emiatt m.sg.hu/forumkepeke... -en keresi, ahol meg nem találja.
A másik meg az, hogy a mobil detektálása, hogy mûködik? Mert nekem sose ajánlja fel, itt pl egész szép kript van rá, esetleg "kölcsönvehetnétek" 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<script>if(!window.location.search.match(/mobile=false/)&&navigator.userAgent.match(/(iP(od|hone|ad)|Android|mobile)/i))window.location=window.location.pathname.replace(/\/+$/,'')+'/mobile'</script>
aki tényleg használja ezt a fícsört az nyomjon nyugodtan egy minuszt erre a hsz -re, aki szerint felesleges az meg plusszoljon... vagy nemtom, de szerintem kb. senki sem használja vagy senkit nem érdekel az összes új hsz -em összege... (ha ennyire fontos adat akkor miért csak a mobil verzióban van jelen? 😛) ha annyira érdekelne összeadom a számokat amiket a topikok neve mellett ír 😊 ráadásul tényleg hibás számot ír ki, és mászik utánad akárhova görgetsz... bosszantó.
Bazinga!
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 11. 04. 05:48
wat
két dolog miatt írok. remélem jó topikba 😊
az egyik, hogy tegnap feltöltöttem a galériámba egy gifet, aminek csak a thumbnail változata jelenik meg. ha rákattintok, akkor üres ablak jön be, és nem tudom törölni sem. sajnos erõsen korlátozott a galériában rendelkezésemre álló hely, úgyhogy ez a ~másfél mega is számít.. <#sir>#sir>
a másik, hogy nem vagyok teljesen meggyõzõdve, hogy mûködik a bejelentkezésnél a bejelentkezve marad (régi) funkció. ha csak egy gépen használom sg-t, akkor nincs gondom. de néha bejelentkezek munkahelyin/egyéb gépen, és akkor teljesen lényegtelen, hogy bepipálom-e ezt, vagy sem, mert MINDENKÉPPEN be kell jelentkeznem újra az otthonin, amin korábban már be voltam jelentkezve. ezt a jelenséget produkálta windows vista, 7 és 8 illetve mac osx operációs alatt is firefox illetve chrome böngészõvel. semmilyen speciális cookie beállításom/tiltásom nincs, valamint más cookie-k rendesen mûködnek, csak az sg-n van probléma ezzel az egy funkcióval. emiatt feltételezem nem az én gépemben van a hiba, de ha mégis, érdekelne hogyan tudnám megszüntetni.
köszi!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/