27328
-
#22409 vagy olyan ember venne magának apuci pénzén 200ezres telefont aki képes egy rohadt kulcsszavas keresést megejteni a google -ben és megtalálni a kérdésre a választ fél perc alatt mint minden más 3 agysejtnél többel rendelkező ember... hallod, még anyám is tudja használni a google -t... vicc vagy.
ne sírj már. hisztis kislány. pláne ne offolj ide...
én is befejeztem. sorry érte. -
Mortimer #22408 várható. -
#22407 akk mi lenne? he? he? -
#22406 ajjmár :)) -
#22405 Vagy, ha az emberek nyelvtani tudása elérné egy kisiskolás szintjét, de ezek csak álmok :) -
#22404 Kedves SG team! (nem tudom olvassák e ezt, de egyszer bepróbálom)
Jó lesz valamikor majd megint a fórum, vagy ne erőltessük és akkor ennyi??! Azt hittem meg tudtátok javítani a hibákat közel egy hónap alatt, de láthatóan ez nincs így! Mobilról most is eltűnnek hozzászólások, de úgy hogy közben a topic listából nézve látható, hogy én szóltam hozzá utoljára!
Legyetek szívesek javítani, vagy mondjátok, hogy szar marad, ez ennyit tud, ne írjunk 6-8 mondatnál bonyolultabbakat, mert lehet elvész!! -
#22403 jaja, állítólag ha az iphone topikba olyan emberek írkálnának akinek van iphoneja v minimum bármiféle apple cucca és nem okoskodna összevissza úgy h életébe 1x fogott apple cuccot a kezébe aztis tmobileba akk lehet nemlenne ez se -
#22402 jaja, állítólag ha nem lennének bizonyos egyének -100 pontra értékelve, sokkal kevesebb trollkodás lenne. -
#22401 Színvonal, értelmes emberek, etc. -
Coral Springs #22400 Az oldal kinézetének (dizájn) modernizálása várható a jövőben ? -
Dodo55 #22399 Ez nem okoskodás, ez okfejtegetés -
#22398 nyitok neked okoskodás topicot esküszöm -
Dodo55 #22397 Egyetlen dolgot tudok elképzelni: külön táblában van a hozzászólásoknak valamiféle nagyon sovány indexe, azon végigiterál a megjelenítőkód, azonban a hsz-ek minden egyéb lényeges adata már egy másik táblában, aminek a rekordjaira az index tábla timestampjei alapján hivatkozik, így a SELECT mindig a legelső találatot hozza ki a több egyező timestamp-el ellátott rekord közül.
Amit nem értek, hogy ha ez így van, akkor minek egy olyan index, illetve miért azzal kell dolgoznia a megjelenítőnek, ami semmi érdemleges információt nem tartalmaz a hozzászólásról (hiszen a hsz sorszáma, tulajdonosa és minden egyéb látható adata is egyezik a bug esetén, tehát azokat már mind a vélt másodlagos táblából nyeri ki látszólag a kód, ha feltételezzük, hogy az index táblában még megfelelően elkülönül a két hsz). -
#22396 a mobil verzióból a floating "kedvenceidhez x új üzenet érkezett" cuccot szedjétek már ki pls
bugos, több ezer új hsz -t jelez, és kb van 10
másrészt idegesítő mert scrollozásnál mászik az ember után... hsz írásakor még a textarea -ba is belóg -
#22395 egyszer belepillantanék ezekbe a fura dolgokba, de félek hogy utána nem aludnék pár napig
nem irigyellek. -
Ironman2 #22394 Szerintem VIP tagságért többet kéne adni mint a hsz szerkesztése,visszavonása.Az ilyen lehetőség más fórumoknál alapban benne van! (pl reklámok eltüntetése) -
#22393 Mobilon, ha hozzászólást szerkesztek akkor újként jelenik meg. (valaki már írta lentebb is talán, de topikban nincs ott) -
#22392 fura itt minden, hidd el :) -
#22391 ez nem technikai kérdés, ezeket ne ide, kösz -
#22390 képfeltöltés nem lehetne 250 vagy 300kb VIP-nek ? olyan sok tárhelyet zabálna a növelés? :D -
#22389 mondjuk számomra fura, hogy timestamp miatt duplikálódik az üzenet, valahogy nem látom a hátterét, de mind1 is :) -
#22388 Miért? Van 24 millió 10 hosszúságú, utána meg 12 hosszúságú lesz, nem kell átírni semmi. Mondjuk így vakon para lövöldözni az adatbázis kinézetére :D -
#22387 mondjuk a UserID-t, az 10 jegyű :D milyen vidám lenne az eddigi 24 millió rekordot újraírni emiatt... -
#22386 Már annyira megszoktuk :)
Amúgy timestamp mögé nem tudtok beírni 1-2 random számot? Az így látatlanban megoldaná. -
#22385 Annyira megszoktuk már, meg anno a hibalistából ki lett penderítve azzal, hogy nem lehet vele mit kezdeni :) -
#22384 nabumm, egy karakteren változtatni kell, de ha valaki nem copiz küldés előtt akkor meg így járt :D
14:11-re váltáskor egyszerre komment próba ? :DD -
#22383 az a legjobb, mikor kisregényt írsz, és azt ütik ki :D azt szeressük\' -
#22382 Ha jól emléxem az időbélyeg nem elég mély, így "egyidőben" bejövő hzszek azonos sorszámot kapnak. Bár ez ködös, hogy miért és hogyan. -
#22381 Jaja tanúsíthatom, ez mindennapos dolog itt és murva idegesítő, mert ilyenkor valakinek a hzsze ugrott. Miközben a rendszer emléxik rá, így mégegyszer ugyanazt pl. bekopizva már nem fogadja el, mondván, hogy ugyanazt nem lehet többször elküldeni. :D -
#22380 igen, ez egy olyan anomália amit nehéz lesz megoldani sajnos. furcsálltam is, hogy eddig nem szólt senki miatta :) -
#22379 Elvileg egy évtizedes "feature" a fórumon, hogy ha nagyjából egyszerre szólnak hozzá többen egy topichoz, akkor több ugyanolyan sorszámú hozzászólás keletkezik.
Aki VIP persze vissza tudja vonni gyorsan, és javítani a helyzeten. -
#22378 passz, én nem látom a hogy duplázás lenne. így nem is tudom megnézni, hogy mi a gond :/ -
#22377 hárman írtunk egyszerre a #22376-os hsz számmal és úgy tűnik abból ketten vissza is tudtuk vonni :DD
ez valami újjitás hogy végre az egyszerre elküldött üzenetek nem duplázódnak, vagy csak egy újabb anomália ? :) -
#22376 elég ha topicon belül beírod: #22351 és linkeli megnyithatóra :) -
#22375 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=22351 -
Ironman2 #22374 Keresés már sose fog megjavulni a topikokban? (Tudom hogy ott van a bannerban,csak kérdeztem hogy mi a helyzet-e téren? Dolgoztok-e rajta?) -
#22373 És azt mennyien is fejlesztik?
... és az SG appot mennyien és milyen pénzből fejlesztenék? :) -
#22372 hát a fészbúk gyári app-ja egy nagy rakás foshalmaz. rendkívül finoman fogalmazva :) -
#22371 Face-en is jobb app.
Letisztultabb. :) -
#22370 Minden valamire való cégnél így néz ki egy belső hálózat. Ahol nem így néz ki, ott a rendszer biztonsága erősen szólva is kérdéses, és ez egyfelől a cég biztonsága szempontjából veszélyes (adatlopás), másfelől az üzemeltetés szempontjából (ilyen helyeken nem működik az, hogy ha egy vírus vagy valami gebasz miatt megtérdel a rendszer, akkor addig nem dolgozunk, és kész).
Persze láttam olyan rendszert is (közszféra), ahol minden felhasználónak közvetlen netelérése és rendszergazdai joga volt. És nem értették, hogy mi a probléma ezzel...