27328
  • j0nNyKa
    restarttal megoldódott, nem szóltam
  • SzirmosSzisza
    Mobilon m.sg.hu-n keresi a kepet. (gondolom mert ide feltoltott kep eseten annyit kell linkelni, hogy /forumkepek/valami.jpg)
  • Dzsini
    Mobil felületről tényleg nem töltődik be - helyi feltöltés, valószínűleg nincs átlinkelve az m.sg.hu-ra.
  • j0nNyKa
    öö, nem tudok egér görgővel görgetni, csak ebben a topicban
    ez most valami weird user error, vagy másnál is előjön?
  • domby
    nálam jó a kép.
  • SzirmosSzisza
    Dzsini uzeneteben a keppel van valami + a valasz erre resz is ures.
  • Dzsini
    - aposztróf, idézőjel, írásjelek megzavarják
  • Dzsini
    - ékezetes szavakat nem talál meg
    - nem tud több szóra szorosan egymás mellett "idézőjelek között" keresni
  • domby
    Sziasztok!

Újra működik a topicon belüli és a fórum címében, hozzászólásai közti keresés:
    http://www.sg.hu/forumkereso.php

Valamint javítottuk a lapozás sebességét, melynek köszönhetően gyorsabb lesz a 100.000 feletti hozzászólásokkal rendelkező topicokat lapozni.

Várjuk szíves visszajelzéseteket!
  • Dzsini
    Klasszikus (legalább 10 éve ilyen) topiclistázós-bug:

Bármelyik főtémában legutolsó hozzászólás szerint listázva a témákat évente átfordul a kiírás, és az összes előző év azonos napja "ma" kiírást kap - kicsit hiányzik, hogy legyen "holnap" felirat is a "tegnap" mellé, úgy lenne igazán profi :)
  • Dzsini
    És ami eltűnt / nem látszik? Az nincs is meg, vagy nem sikerül megjeleníteni?
  • Aquir
    Itt is volt egy ilyen :)

• domby
    azt, hogy azóta nem látunk gondot...
  • j0nNyKa
    hát nem látni mert... you know, nem látszanak. duh.
  • Dzsini
    Mi az, hogy nem látni gondot, amikor nem látszanak a topicba küldött hozzászólások??
  • GregSB
    iPhone topicból is hiányzik 4 hozzászólás.
  • domby
    Azóta vannak ilyenek? Mert nem látni gondot.
  • Szabi #22432
    én csak beírtam hogy teszt, mert olvastam a modi topikban, de nem jelent meg a hsz-em :D
  • Dzsini
    Több topicban nem látszanak az új hozzászólások, valami zűrzavar van:
    itt elvileg van egy ma délutáni hozzászólás (ma 14:03 lacus48)
    és itt is (ma 14:03 SZABl) - ez utóbbit jelezték a moderátori topicban is.
  • SzirmosSzisza
    Az most is van. (ha arra gondolsz, hogy bizonyos kulcsszavakat aláhúz és reklámoldalra mutatnak)
  • akyyy
    régen volt oylan hogy a főoldal teljesen rózsaszin volt, vagy piros mert épp vodafone reklám volt, vagy fapados járat.

fórum főoldalán is lehetne ilyen. vip-nek nem, de mezei usernek igen. reklám bevétel, tehát pénz, meg x fórumozonak tetshett is (kis változatosság).

ugyanigy van hogy ha nem vagyunk belépve, vagy az ingyenes forumokon "linkelt" hirdetések jelennek meg. ezt tán még a googleval is össze lehet kötni (google ads hirdetési rendszerrel), engem nem zavarna. ha mást igen akkor sajnálom:D
  • Peter1
    Üdv!

Remélem jó helyen vagyok és nem egy láma kérdés lesz
    A kérdésem a következő: miért nem látom a youtube-os videókat amit beszúrnak? Illetve -talán- egy-két topikban látom. Valamint akkor, ha valaki válaszol arra a hozzászólásra és megnézem, hogy mire válaszolt.
  • DarkSector
    Kicsit hogy beleszólhatnék.

2 fontos dolog változhatna, a forum színei, és a fejlécnek beállítható csikok színei.
  • Blum
    Es ha a meglevo egyszeru kek-feher dizajnt lecserelnenk valami hot gagyi winfos aero szarra az miert lenne jo? 10 eves verpistike .atw oldalan meg elmegy de egy ilyen kaliberu -alapvetoen komoly- forumhoz nagyon nem illik.
  • kamionosjoe
    A fórum résszel semmi baj nincs, inkább a főoldalt kéne megváltoztatni, mert az ami elavultnak tűnik és azzal csalogatnák ide a legtöbb embert.
    Nekem személy szerint az tetszene, ha újra valami olyasmi design lenne, mint ami 2006 előtt volt itt.
  • Coral Springs
    Azt azért tegyük hozzá, hogy a dizájn nincs paritásban az oldal elrendezésével. Attól hogy az oldal felvesz egy új köntöst, még maradhat átlátható. És a Prohardver sem a dizájn miatt nem átlátható, én inkább azt mondanám hogy az egy komplexebb fórum, nem egy funkcióval.
  • Blum
    Sokszor volt mar szo errol,de szvsz nincs semmi baj az oldal kinezetevel. Pont ez volt az egyik szempont,amiert annak idejen megkedveltem ezt a forumot. Tokeletesen atlahato,egyszeru,esszeru. [Nem ugy,mint mondjuk a ph! amit ruhellek a design miatt]

Max. par kisebb dolgot atdolgozni,optimalizalni de alapvetoen semmi gond nincs a mostanival.

" passzoljon a Windows -hoz"

Linuxosok meg rohadjanak meg,igaz?! :D
  • Coral Springs
    És esetleg szavazás lesz arról hogy milyen legyen ? Nekem valami üveges megoldás tetszene, hogy passzoljon a Windows -hoz.
  • SzirmosSzisza
    Valasz erre ures mobilon.
  • akyyy
    beállitásokban vissza lehet
  • GregSB
    Kikapcsolni ki lehet, vissza viszont nem :D
  • Sir Quno Jedi
    Jobbat mondok, szépen meggyorsult a fórum főoldala, a kedvencekkel, mivel nem kell a chat-tel szenvednie betöltéskor/frissítéskor. Óje! Királyság.
  • Sir Quno Jedi
    Istenek vagytok! No chat, no sírás! :D
  • Szabi #22416
  • domby
    Az éjszakai fejlesztéseknek köszöhetően:
    - gyorsult a privát üzenetek kezelése
    - a fórumchat ki/be kapcsolható
    - a fórumkereső közelebb került a végleges formátumához
  • MerlinW
    Válaszolnék a fejlesztő úr helyett:

- Valamikor majd jó lesz.
    - Ne erőltesd
    - Milyen alapon kérsz számon bárkit is egy ingyenes szolgáltatás esetében?
    - "Azt hittem meg tudtátok javítani a hibákat közel egy hónap alatt, de láthatóan ez nincs így!" - Na komolyan elmész te a ****** :)
    - Szar marad, viszlát.
  • DNDN
    fasza a helyesírásod
  • j0nNyKa
    akk am most mivan és ennek am miköze a topichoz akk?
  • DarkSector
    Nincsen facebookom, csak mondtam egy példát a letisztult külsőre. :D
  • dragon11
    1. nem apuci veszi, attol h te egy élettelen senki vagy, más 18évesen többrevitte mint te valaha vinni is fogod.:D am ha nem magamnak keresném meg se lenne sok közöd hozzá

2. jahh. valszeg énvagyok a vicc :DDDDDDDD