27328
-
#22450 restarttal megoldódott, nem szóltam -
#22449 Mobilon m.sg.hu-n keresi a kepet. (gondolom mert ide feltoltott kep eseten annyit kell linkelni, hogy /forumkepek/valami.jpg) -
#22448 Mobil felületről tényleg nem töltődik be - helyi feltöltés, valószínűleg nincs átlinkelve az m.sg.hu-ra. -
#22447 öö, nem tudok egér görgővel görgetni, csak ebben a topicban
ez most valami weird user error, vagy másnál is előjön? -
#22446 nálam jó a kép. -
#22445 Dzsini uzeneteben a keppel van valami + a valasz erre resz is ures. -
#22444 - aposztróf, idézőjel, írásjelek megzavarják -
#22443 - ékezetes szavakat nem talál meg
- nem tud több szóra szorosan egymás mellett "idézőjelek között" keresni -
#22442 Sziasztok!
Újra működik a topicon belüli és a fórum címében, hozzászólásai közti keresés:
http://www.sg.hu/forumkereso.php
Valamint javítottuk a lapozás sebességét, melynek köszönhetően gyorsabb lesz a 100.000 feletti hozzászólásokkal rendelkező topicokat lapozni.
Várjuk szíves visszajelzéseteket! -
#22441 Klasszikus (legalább 10 éve ilyen) topiclistázós-bug:
Bármelyik főtémában legutolsó hozzászólás szerint listázva a témákat évente átfordul a kiírás, és az összes előző év azonos napja "ma" kiírást kap - kicsit hiányzik, hogy legyen "holnap" felirat is a "tegnap" mellé, úgy lenne igazán profi :) -
#22440 És ami eltűnt / nem látszik? Az nincs is meg, vagy nem sikerül megjeleníteni? -
#22439 Itt is volt egy ilyen :)
-
#22438 azt, hogy azóta nem látunk gondot... -
#22437 hát nem látni mert... you know, nem látszanak. duh. -
#22436 Mi az, hogy nem látni gondot, amikor nem látszanak a topicba küldött hozzászólások?? -
#22435 iPhone topicból is hiányzik 4 hozzászólás. -
#22434 Azóta vannak ilyenek? Mert nem látni gondot. -
#22432 én csak beírtam hogy teszt, mert olvastam a modi topikban, de nem jelent meg a hsz-em :D -
#22431 Több topicban nem látszanak az új hozzászólások, valami zűrzavar van:
itt elvileg van egy ma délutáni hozzászólás (ma 14:03 lacus48)
és itt is (ma 14:03 SZABl) - ez utóbbit jelezték a moderátori topicban is. -
#22430 Az most is van. (ha arra gondolsz, hogy bizonyos kulcsszavakat aláhúz és reklámoldalra mutatnak) -
#22429 régen volt oylan hogy a főoldal teljesen rózsaszin volt, vagy piros mert épp vodafone reklám volt, vagy fapados járat.
fórum főoldalán is lehetne ilyen. vip-nek nem, de mezei usernek igen. reklám bevétel, tehát pénz, meg x fórumozonak tetshett is (kis változatosság).
ugyanigy van hogy ha nem vagyunk belépve, vagy az ingyenes forumokon "linkelt" hirdetések jelennek meg. ezt tán még a googleval is össze lehet kötni (google ads hirdetési rendszerrel), engem nem zavarna. ha mást igen akkor sajnálom:D -
#22428 Üdv!
Remélem jó helyen vagyok és nem egy láma kérdés lesz
A kérdésem a következő: miért nem látom a youtube-os videókat amit beszúrnak? Illetve -talán- egy-két topikban látom. Valamint akkor, ha valaki válaszol arra a hozzászólásra és megnézem, hogy mire válaszolt. -
#22427 Kicsit hogy beleszólhatnék.
2 fontos dolog változhatna, a forum színei, és a fejlécnek beállítható csikok színei. -
Blum #22426 Es ha a meglevo egyszeru kek-feher dizajnt lecserelnenk valami hot gagyi winfos aero szarra az miert lenne jo? 10 eves verpistike .atw oldalan meg elmegy de egy ilyen kaliberu -alapvetoen komoly- forumhoz nagyon nem illik. -
kamionosjoe #22425 A fórum résszel semmi baj nincs, inkább a főoldalt kéne megváltoztatni, mert az ami elavultnak tűnik és azzal csalogatnák ide a legtöbb embert.
Nekem személy szerint az tetszene, ha újra valami olyasmi design lenne, mint ami 2006 előtt volt itt. -
Coral Springs #22424 Azt azért tegyük hozzá, hogy a dizájn nincs paritásban az oldal elrendezésével. Attól hogy az oldal felvesz egy új köntöst, még maradhat átlátható. És a Prohardver sem a dizájn miatt nem átlátható, én inkább azt mondanám hogy az egy komplexebb fórum, nem egy funkcióval. -
Blum #22423 Sokszor volt mar szo errol,de szvsz nincs semmi baj az oldal kinezetevel. Pont ez volt az egyik szempont,amiert annak idejen megkedveltem ezt a forumot. Tokeletesen atlahato,egyszeru,esszeru. [Nem ugy,mint mondjuk a ph! amit ruhellek a design miatt]
Max. par kisebb dolgot atdolgozni,optimalizalni de alapvetoen semmi gond nincs a mostanival.
" passzoljon a Windows -hoz"
Linuxosok meg rohadjanak meg,igaz?! :D -
Coral Springs #22422 És esetleg szavazás lesz arról hogy milyen legyen ? Nekem valami üveges megoldás tetszene, hogy passzoljon a Windows -hoz. -
#22421 Valasz erre ures mobilon. -
#22420 beállitásokban vissza lehet -
#22419 Kikapcsolni ki lehet, vissza viszont nem :D -
#22418 Jobbat mondok, szépen meggyorsult a fórum főoldala, a kedvencekkel, mivel nem kell a chat-tel szenvednie betöltéskor/frissítéskor. Óje! Királyság. -
#22417 Istenek vagytok! No chat, no sírás! :D -
#22416 -
#22415 Az éjszakai fejlesztéseknek köszöhetően:
- gyorsult a privát üzenetek kezelése
- a fórumchat ki/be kapcsolható
- a fórumkereső közelebb került a végleges formátumához -
#22414 Válaszolnék a fejlesztő úr helyett:
- Valamikor majd jó lesz.
- Ne erőltesd
- Milyen alapon kérsz számon bárkit is egy ingyenes szolgáltatás esetében?
- "Azt hittem meg tudtátok javítani a hibákat közel egy hónap alatt, de láthatóan ez nincs így!" - Na komolyan elmész te a ****** :)
- Szar marad, viszlát.
-
#22413 fasza a helyesírásod -
#22412 akk am most mivan és ennek am miköze a topichoz akk? -
#22411 Nincsen facebookom, csak mondtam egy példát a letisztult külsőre. :D -
#22410 1. nem apuci veszi, attol h te egy élettelen senki vagy, más 18évesen többrevitte mint te valaha vinni is fogod.:D am ha nem magamnak keresném meg se lenne sok közöd hozzá
2. jahh. valszeg énvagyok a vicc :DDDDDDDD