Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha fizetek xy összeget, amit megszabtok, akkor lehetek modi?
De most tök komolyan, egy bizonyos összeggel hajlandó lennék támogatni az oldalt, ha pl játékosok fórumán modi lennék.

Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát

Dzsini
Ha fizetnek érte az SG-nek, akkor igen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

artschi
Most már reklám lesz minden topikban? 😞(

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tommygear
nem mintha oylan sûrûn jelen lenne 😄
SzirmosSzisza
Szia irj neki privat üzenet, majd segít.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

<#hehe>

sziasztok segitség kéne.Leakarom tölteni a farmer szimulátor 2013 magyar verzioját honnan tudom meg tenni tud valaki segiteni?
Dzsini
Vagy az innen-onnan a fejlécekbe besuvasztott külsõ scriptek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Lehet a reklámok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Amióta webfilterben kivételekhez adtam azóta nincs gond. 😊 De érdekes, hogy miért csak az SG-vel van ilyen baja a Kaspersky-nek. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Ha olyan 21 ezer hozzászólást, akkor egész sok idõ el fog telni, és addig talán rendbejönnek a dolgok 😉

Narxis
Ez nem a lassulással kapcsolatos szerintem. Vagy mennyire olvassak vissza?

akyyy
olvass vissza

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Böngészi valaki ilyen környezetben az sg-t?

Windows 7 64bit + Google Chrome stabil legfrissebb verzió(23.0.1271.95) + Kaspersky Internet Security 2013(angol, legfrissebb programverzió, patch D-vel).

Csak és kizárólag SG-re kell ráfrissítenem néha többször is mert nem tölti be. Minden más oldal gond nélkül bejön elsõre. Mitõl más az SG?

Hozzáadtam webfilternél a kivételekhez, remélem ez megoldja.

Dzsini
Panaszkodtak már régebben is, van, akinek megy, másoknak nem - nekem pl. az egyik felhasználómmal mûködik, a másikkal nem (másik emailcímen vannak).

Robajnak írtam még akkor, azt válaszolta, hogy neki mûködik - ami nem sok elõrelépés a dologban, ha nekem továbbra sem 😊

Büdös Bohóc
meg tudom erõsíteni, most próbáltam és nem megy tényleg

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
jelszócsere nem mûködik
tigeroo
nekem mostmár ok
Dzsini
tudom (tapasztaltam én is), azért írtam, hogy talán emailben érdemes szólni, és nem ide panaszkodni, amikor látható, hogy elég régen foglalkoztak személyesen a fórummal (legalábbis bejelentkezve)

[HUN]FaTaL
1-2 órája nálam is ok.

http://goo.gl/gd6Zi5

Büdös Bohóc
én észre se vettem, a munkahelyi proxy néha alapból szar és így is úgy is néha beakad a töltés

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sir Quno Jedi
tegnap egész álló nap kb. használhatatlan volt az sg vaze

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Nálam most rendben van.

+1

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

precision
nálam egy ideje most nincs gond, minden ugyanolyan gyors mint elõtte

Bazinga!

SzirmosSzisza
Észrevehetõen lassabban tölt be minden oldal.

Dzsini
el kell kezdeni bombázni Robaj/St emailcímét amíg észre nem veszi 😊

Az évekig tartó lassulás amúgy a hajnali 3-4 körül lefutó backup volt, amikor ilyen jellegû lassulások voltak, akkor valami hardveres zûr volt a szerveren és pár nap után sikerült kijavítani.

[HUN]FaTaL
Nem.

Nekem eddig 1x volt hogy a fórum fõoldalt nem akarta betölteni, ettõl eltekintve semmiféle lassulást nem tapasztaltam.

Nem lehet, hogy network függõ?
[HUN]FaTaL
Viszont én így pl. pár napon belül lehet, hogy eltûnök az oldalról, mert így kvázi használhatatlan.

tommygear
régebben is volt hasonló, éveket kellett várni a javításra
Tinman
Ma is nagyon lassú... valaki? <#help>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Értem, köszi! :-)

SzirmosSzisza
Robaj 1 hónapja nem volt SG-n, ST meg ki tudja mióta 😄

<#fejvakaras>

tommygear
és így bukik le egy alreg?
Miért, mi a baj? Anyagi válság? Nem elégedetlenkedem, vagy ilyesmi, csak érdeklõdöm.

tommygear
😄DD
SzirmosSzisza
Javítást? haha 😄

Jim Morrison
Valami infó jó lenne, hogy tudjuk pár óra még és vége, vagy ez hosszabb javítást vesz-e majd igénybe.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fabio Capello
Szintén, hol lehal az oldal, hol baromi lassú.

tigeroo
van köze ahhoz a "hibának" hogy néha beakar poppolni valami reklámoldalt de azse jön össze neki😄?
Jim Morrison
+1, reggel óta nekem is lassú. Hirtelen megnõtt a forgalom? O.o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

desigo
Nekem is belassult reggel óta :/
tommygear
visszatért a régi jó sg random belassulás
tigeroo
na már kezdtem feszült lenni hogy fos a gépem😊
pxxl
nálam ma reggel jött elõ, hogy baromi lassú, és "az oldalt nem lehet megjeleníteni" stb findomságok :|

chr/xp

All hail the double x!

Narxis
Nálam is, nagyon lassú lett a fõoldal is.

[HUN]FaTaL
Tegnap óta néha nekem is szar.

Opera/W7 SP1

tigeroo
mi a frakk van pár napja az oldallal? csak úgy random crashelget, nem elérhetõ, aztán fél perc múlva már jó.

chrome/xp sp3

másnak is van ilyen?