27328
  • pxxl
    "Az tök jó, hogy kamu reggel, meg léccispanokkal felpontozza magát, de gondolj bele..."
    ez vice versa működik, ugyanígy le is pontoznak...
  • Tinman #22532
    Shadow annak idején eléggé rendben tartotta, volt is foganatja, megválogatták a mondókájukat rendesen.

Hiszem, hogy a "cigánytelepek" is megtisztíthatók.

Még egy tipp: Ha valaki eléri a -999-et nem ártana a banán, vagy min 1 hónap szabi.

Annak oka van, ha valakit 999x mínuszolnak le! Az tök jó, hogy kamu reggel, meg léccispanokkal felpontozza magát, de gondolj bele...
  • pxxl
    az SG jobban teljesít 
  • Sir Quno Jedi
    Engem már nem. Eleinte igen, de aztán gyorsan átmegy totál agyhalálba (és zavaros is), ami már nem is szórakoztató. :D
  • immovable
    Csak említettem. Engem inkább mulattat az a sok marhaság. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ezért könyörögtem a chat bezárhatóságáért is. Most hogy megvan, nyugisabb az életem mint 4 éve. :D
  • Sir Quno Jedi
    Ééén nem tudok rá jobb megoldást, mint amit írtam (bezár, ha flém). Ha te tudsz, vezesd elő, megköpködjük azt is. :DDD
  • Tinman #22526
    Van ott minden... a rasszizmustól, a politikán át egészen a köcsögözésig.
    Értem mit mondasz, de aki csak read only, tán' még regje sincs annak erősen rossz összképet sugároz a cikk alatti moderálatlan mocskolódás.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de élő ember nem tudja azokat a témákat érdemben követni, szal. mit moderálsz?! Három hzsz.-en belül egymásnak esnek és utána ezer oldalas flém. Ha meg banolod őket, van már ezer regjük készen erre az eshetőségre és folytatódik, mintha mi sem történt volna. Nem tudsz köztük igazságot tenni. Értelmetlen az egész. Vannak ott ugye vallási flémek és mint ahogy évszázadok óta írtják egymást Írországban ilyesmiért, úgy ezeket sem fogod jobb belátásra bírni.

Ki kéne venni a keresőkből, mint a gumit.

A rendőrök sem mennek ki pl. a cigánytelepekre, mert max. akkor érnének valamit vele, ha rájukgyújtanák a picsmagba az egészet. Azt meg nem lehet, így aztán nyista megoldás.
  • immovable
    A "tudományos rész" az új flémfészek.
  • Sir Quno Jedi
    Az ugye nem az én asztalom. Ámde (és most személye véleményem következik) ott jól kiflémelheti magát a sok konteós, meg vérnősző elmebeteg és nem jönnek legalább be a belső fórumba garázdálkodni. Amúgy sincs túl sok jogom oda, így tenni ellene nem igazán tudok és nem is akarok. Ezek már régóta ismerik egymást és jól elvannak egymás ölésével. Kár ezt megzavarni.

A hírfórumok elsüllyednek pár nap alatt maguktól, így moderálásuk majdnemhogy értelmetlen (tól sok meló a nagy büdös semmiért). Ésszerűbb lenne azonnal zárni őket, ha gond van. Pár nap és elmúlik magától a "seb".

Max. a poltika írtandó term., mert azért könnyen bajaba kerülhet a fórum.
  • Tinman #22522
    Akkor néha nézz körül a hírek fórumaiban is... kemény.
  • Sir Quno Jedi
    Má nemistom. Tudod, hogy nem osztok büntipontokat, csak banolni szoktam (only zéró tolerancia), de mostanság má azt sem kellett igazándiból. Minek? Megy a dolog magától. Úgy meg lettek nevelve a júzerek (by myself, lásd. warezmentesítés), hogy pl. a Konzolosban tök nyugi van MAGÁTÓL is (és warez-mentes a lehetőségekhez képest). De még tán a Játékosban is. Le szokták rendezni egymás között, vagy a hg-k megoldják. Az a néhány renitens topic meg jobb is ha önmagába fullad, én a kisujjamat sem mozdítom értük. Ha ugyanis megtenném, akkor indoklás nélkül végig kéne banolnom mindenkit aki járt benne és törölnöm a topic-ot végleg (és akkor még finom lennék velük).

Elég beindítani egy önfenntartó elnyomó rendszert és utána a jó polgárok maguktól életben tartják az alapelvek mentén (sőt tovább evolválják is azokat). Régen iszonyat rapli ment a feljelentősdiért stb., most pedig saját maguk vigyáznak a rendre árgus szemekkel. Meg lehet ezt értetni az emberekkel, hogy MINDEN az ő érdekükben van és mikor már ők is látják, hogy a REND az JÓ, még ha a személyes szabadságjogaik megnyírbálásának is érezték kezdetben, akkor már el is jött a szép új világ. UFFF! Fura nem, hogy rendes fórumozókkal általában nincs baj, akivel meg mindig van, azzal más a probléma...

A hülyék meg lemorzsolódnak. Egy-két kitartó troll-t leszámítva. Immár lehet szép szóval is kormányozni.

A szokványos idiótatopicnyitókra meg mindig előbb lecsaptok, mint én. Durván toljátok.
  • Dzsini
    És jó esetben kb. 10-15 ezer az aktív belőle mondjuk az elmúlt 1 évet tekintve?
    (még kevesebb, ha a trollkodásra szánt alregek, és az 1-5 hozzászólás után fórumelhagyókat kivesszük belőle)
  • Dzsini
    Az a "kozmetikai cél", én is szoktam. :)
    Ingyenvip, időkorlát nélkül :D
  • Tinman #22518
    10 perc volt éppen ráérek... van egyéb amiben segíthetnék?
  • j0nNyKa
    ja mer ez copy paste lenne
    nincs több kérdésem
  • Tinman #22516
    SQJ a saját hozzászólásait imádja kitörölni :-D
  • domby
    jaja, nem ezerfelhasználós. hanem 350ezer :)
  • Dzsini
    Te mint aktív moderátor kérdezlek: mikor osztottál ki utoljára büntetőpontot, vagy használtad nem kozmetikai célra a topic/hozzászólásszerkesztést?
  • Sir Quno Jedi
    Kiatököm szórakozik ilyesmivel?!
  • 355
    Amúgy egy fórum adatbázisa nem szokott túl bonyolult lenni. Ez nem egy banki rendszer vagy egy ezerfelhasználós, milliók érzékeny adatait tároló eü. szoftver. Persze tízen-valahány év foltozgatása után okozhat meglepetéseket :)
  • Tinman #22511
    Azt majd az aktívak kijelölik...

Mit jelent az őstag? Van itt olyan moderátor, aki NEM őstag.
  • Fabio Capello
    Ha te tudsz nekem 13 megbízható, adott moderátori témához értő "őstagot" mondani...

Mellesleg, hamár - ha új moderátor kerül felvételre, azt ide esetleg be lehetne írni, vagy egy évvel később tudtam meg, hogy Maxi mod lett Oo
  • Tinman #22509
    Az általános és egyéb fő fórumokban 13 NEM létező moderátor ténykedik. Helyükre aktívakat lenne illendő felvenni, hogy 1-1 moderátori intézkedés ne napok kérdése legyen.

Ennyit mindenképpen ér...
  • 355
    Én nem állítottam, hogy átlátom. Te írtad, hogy sok változtatás volt a kezdeti idők óta. Gondolom ezek előre mutattak, különben minek...

Fórumot még egyet sem konvertáltam. Pénzügyi rendszereket már igen. 2000 környékén volt nagy fosás, hogy mi lesz, de mostanában is volt dBase -> MySQL konverzióm, ami kicsit többől állt, mint kopipészt.
  • Dzsini
    Mostméé? szép piros :)
  • tomsolo
    semmit sem ér ez a táblázat
  • Tinman #22505
    Elgondolkodtató. SG moderátorok aktivitása.

• Narxis
  • tomsolo
    Át kell konvizni facebook kommentekre az sg-t és kész :D
  • pxxl
  • Szabi #22501
  • domby
    Az nem lenne jobb ha mondjuk az M1 teletext 780.-ak oldalát kibérelnénk, és oda lehetne SMSben tolni a kommenteket? :)
  • j0nNyKa
    huhuhuhuhu az kemény :)
    azért megnézném, hogy:
    a) mennyi ilyen adatbázis konverziót csináltál már
    b) miért látod te át, hogy most hogyan néz ki az sg adatbázisa
  • pxxl
    akarjunk IPB-t az se kisebb csapás
  • Sir Quno Jedi
    Hálistenek. Ne is hallgassá a laikusokra, jó ez így. A php-s kész engine-ek borzasztóak egytől-egyig.
  • domby
    hehe, phpBB nem lesz soha. de azért jó nézni, a pro és kontra véleményeket :P
  • 355
    Van, akinek a VW az Isten, van akinek az Alfa. Te a megszokott konzervatívot szereted, én a modern stílust. Nincs is ezzel gond, mások ízlését fikázni egyébként is ízléstelenség lenne.

Én inkább szolgáltatásokat hiányolok, a megjelenés másodlagos.
  • 355
    Ezek szerint egy ember dolgozik rajta? Nem irigylem...

Nem gondolom, hogy pikk-pakk menne, de tudom, hogy meg lehet oldani. Az adatbázis konverzió nem woodoo.

Az admin gondolom tudna készíteni egy statisztikát, hogy mennyit kellene átvinni az új rendszerbe a 24M hozzászólásból. Amire ember nem nézett hónapok óta, azzal nem vesződnék. Csak az élő topikokat vinném át, a többi megmaradhatna archívumnak a régi, lezárt rendszerben. Az élő topikok v'szleg már normális rendszerben pörögnek, így könnyebb lehet átvinni is.