Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De barátnõmnél ott van, azt ki lehet valahogy kapcsolni?
★★★★★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
★★★★★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az új jelszó túl hosszú, maximum 12 karakter lehet!
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elõzõ oldalakon meg nem jelenik meg! Úgy fos, ahogy van!
Írtam már a szerkesztõségnek is, de rá se bagóztak, szerintem az e-mailre.
ezt felrakod a firefoxhoz és minden sima szöveges link duplakattinthatóvá válik, nem kell copypastelni
biztos van a többi böngészõhöz is hasonló kiegészítõ/plugin ha nem firefoxot használsz
Bazinga!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szerintem jó lenne, ha a házigazda látná, hány ember követi.
2.
3. Efreet (4242 pont)
ban az elsõnek
szarnak a fórumra, mind a tulaj mind a fejlesztõk(?), ezért nem fog megvalósulni, alap funkciók hiányoznak még mindig errõl a fórumról, az is le van szarva
http://goo.gl/gd6Zi5
-Nagyon jó a hozzászólások megjelenítésének módja (elõfordul máshol is horizontális comment fejléc, de közel sem ennyire kontrasztos és eltalált arányú mint itt), nagyon kényelmesen és átláthatóan lehet õket olvasni
-Jól informált emberek járnak ide a mai napig, nagyon sok témában hamar eljutnak ide a hírek
Én ezek miatt a mai napig a legjobb magyar fórumnak tartom az SG-ét, ki lehetne belõle szerintem még sok mindent hozni.
Persze a plusz reklámokért* cserébe nem ártanának tényleg komolyabb és a közösség igényeivel megfelelõen összehangolt fejlesztések, illetve magát a fórumot is lehetne valamilyen jó hatékonyságú módon reklámozni kicsit.
*Az adblock pluginok nagy elterjedtsége miatt gondolom szarabbul is jön be belõlük, de erre pl tudok egy nem is olyan bonyolult megoldást, kb. 1 éve még elég hatékony volt, azóta nem teszteltem, de szerintem még most sem egyszerû kijátszani, és egyáltalán nem ilyen "kapcsold ki az adblock-ot, addig ne tovább" jellegû megoldás, annál sokkal jobb 😊 Meg szerintem összetettebb JS megoldásokkal még szebb eredményeket is el lehetne elérni ilyen téren, még annyira nem merültem bele, de így is fejben a nagy részét el tudom képzelni mit hogyan, annyira nem is kell bonyolult elvekre gondolni.
Nem tudom, hogy érezné magát valaki egy könyvesboltban, ahová a tudomány számos területével foglalkozó könyvek be lennének szórva kategórizálás nélkül a Tudomány c. polcokra...
Egy fórum hasonló egy könyvesbolthoz, vagy inkább egy könyvtárhoz, ahol élõben és egyenesben jelennek meg a könyvek, azaz a hozzászólások. Csak sajnos nem a megfelelõ helyen, vagy módon.
Sajnálom, ha ilyen jellegû igény vagy lehetõség akadályokba ütközik. Élvezhetetlenné teszi a fórum használatát, akkor is, ha több százan használják mégis, és 'kénytelenek' megelégedni vele.
Köszönöm a választ.
Üdv:boleron
Mondjuk az inkognitó mód terén igazad van, erre nem gondoltam hirtelen.
Szóval kell jópár domain, amelyek a neve nem utal az SG-re. Ban esetén elhelyezni ezekre a domainekre vonatkozólag cookiekat a tiltott egyén gépén, majd olyan módon ellenõrizni valahogy ezeket a cookiekat, hogy az egy böngészõ fejlesztõi eszközével nézve se nagyon virítson (gondolok arra, hogy a Chrome az erõforrások alatt mutat minden cookie-t, ami az oldalra érvényes, de szerintem ügyes XSS-el illetve az ellenõrzés lehetõ legminimálisabban való kliensoldali szerepeltetésével ez biztos kijátszható).
Persze minden cookie törlése azonnal megoldaná a problémát, de én ilyet mióta az eszemet tudom csak a legvégsõbb esetben szoktam csinálni, mert a lustaságomnak fáj ha jelentkezhetek be mindenhova újra 😊
Más böngészõ használata esetén is egybõl tárgytalan a dolog ugyan, de ha még hozzájönne ehhez, hogy a megjelölt böngészõbõl más accountokba való próbálkozás azokra is rátenne annyi bant, mint amennyi a megjelölést okozó accounton van, akkor mire az egyén esetleg rájön hogyan tudja kicselezni a dolgot, addigra már jópár egyéb altja hidegen lesz, sõt lehet ez megkeveri, más böngészõben újra megpróbál ezekkel belépni, és onnantól már az a böngészõ is "fertõzött" lesz rögtön. Ha így jár lehet ez akár annyira megkeveri, hogy teljesen elveti a cookie-k bûnösségének ötletét, és a törlésükkel meg sem próbálkozik 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Elég nevetséges,hogy kitiltás után be tud jelentkezni és ontja a privát üzeneteket.Persze le lehet tiltani,de ezzel akkor is kellene valamit kezdeni.
Amikor a mobil fórum le lett választva, akkor ott volt 30-40 napi szinten aktív téma, annak volt értelme (ráadásul szerteszét voltak az általánosban, a hardverben és a felhasználóiban - ez volt amúgy a másik indoka a gazdasági témák áthelyezésének, hogy egy kalap alá kerüljenek). A focit és az általános sportot szétválasztani volt értelme, mert majdnem olyan zsúfoltság volt benne akkoriban, mint a játékos fõtémákban (mostanra a sima sport nagyjából kihalt, a focis úgy-ahogy aktív). Ezek egyike sem elmondható a tudományos fõtémáról mostanság, és a fórumaktivitást tekintve nem is fog megváltozni a dolog - ha hirtelen lesz rengeteg új felhasználó, akik aktív, értelmes és folyamatos beszélgetést folytatnak rengeteg témában a tudományoson belül, akkor esetleg vissza lehet térni a dologra.
sok sitenál (szerencsére) elhagyják a www elõtagot, de itt muszáj megadni, mert a http://domain.tld-re hibajelzés van
shit happens