Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varom a privatot! 😄D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ability
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van szépsége a hibáknak is, a VIP pl. sosem jár le ha ügyes vagy, elég egyszer befizetni rá. 😊
Van benne potencial az biztos. Felhasznalok vannak boven,csak par ertelmes fejleszto es ujsagiro kene.

Kovezzetek meg,de:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szinte szarul erzem magam,amiert fizetek a VIP-ert,de cserebe lofaszt se kapok. Ja de,azt ami mashol alap dolog (hsz szerkesztes,visszavonas). Van 2 torrent oldal,amit rendszeresen tamogatok,de ott van is eredmenye annak,hogy a felhasznalok fizetnek.

/sirasnak vege,toljatok a minuszokat

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
jó kérdés, én azon se lepõdnék meg ha egyszer nyomtalanul eltûnne
precision
én is kértem már többször is de tényleg semmi mozgás: (

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Nincs itt a fejlesztõ jó ideje. Már én is kértem vagy 1 éve, de semmi. Ráadásul szarul is mér úgyhogy pláne semmi értelme nincsen.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
pls szedjétek ki a mobil verzióból felülrõl a hsz számlálót
nagyon zavaró

Bazinga!

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zsoltioregon
OFF
Amúgy mennyit ér most az SG.hu (Forintban) fórumostól, tárhelyestõl, zusammen?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

tommygear
te elmehetnél politikusnak 😄
gergely1991
kb..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
%2b

All hail the double x!

Dzsini
van a unicode táblázatban olyan + jel, ami átmegy a chaten 😊 ugyanígy aposztróf és idézõjel is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Hogy a chat-en lehessen + jelet írni.

A heavy cost. I pay it gladly.

Malakai
Az-az elsõdleges funkciója, összekapcsolod egy dombornyomott bankkártyával, vagy hitelkártyával. Plussz van a topup olyanoknak, akik inkább egy fix összeget átutalnak a paypalnak és abból vásárolnak, elõny azoknak akik nem akarják összekötni a paypal accountot egy kártyával.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
nálam úgy üzemel, hogy nincs rajta pénz, hanem ha vásárlok valamit, akkor mint egy kártyás vásárlásnál (netesbank kártgyás vásárlásnak is írja), levonja a pénzt.
Ryder159
pénz van rajta, az nem gond.

precision
lehet utalni is paypalra, netbankon vagy személyesen egy bankfiókban

Bazinga!

N o N a m e
Paypal-hoz is kell bankkártya <#fejvakaras>
Ryder159
Sziasztok! Nem lehet VIP-et venni PayPal-al? Mivel bankkártyám nincs és külföldi vagyok úgyhogy magyar telefonom sincs.

ohh thx

★★★★★

Fabio Capello
Beállítások - SG Chat box.

Sosem volt olyanom. Akkor azért. 😊

De barátnõmnél ott van, azt ki lehet valahogy kapcsolni?

★★★★★

Dzsini
Ha kikapcsolta a jobb alsó chatet, akkor nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Akkor épp, hogy 'zõd'-nek kéne magát látnia nem ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
<#law>
Fabio Capello
az a chatállapotod 😊

Mé nem látom magam zõdnek amikor onlány vagyok?<#nemtudom>

★★★★★

Dzsini
Egy csomóan meg se tudják változtatni, ahhoz képest ez az üzenet egész jó 😊

SzirmosSzisza
Hiba!

Az új jelszó túl hosszú, maximum 12 karakter lehet!

<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
na akkor máris van egy nyomós érv a bezárás mellett... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
szerintem öngyilkos lennék ha bezárna az sg
Dzsini
Te használod?

tommygear
akkor minek megy az oldal?
Dzsini
Viszont ezt a topicot se olvassák.

Igazán megoldhatnák már azt, hogy azok a hírek is megjelenjenek, amelyek kiszorulnak az újak miatt. Pl: Játékhírek-rovat. Napokig néha ugyan az van, aztán hírtelen jön vagy 6 hír és néha még az aznapi sincs ott!!
Az elõzõ oldalakon meg nem jelenik meg! Úgy fos, ahogy van!
Írtam már a szerkesztõségnek is, de rá se bagóztak, szerintem az e-mailre.

Dzsini
Operához például az autoURL jól használható, szöveges linkre klikkelve azt átmenetileg valódi linkké teszi.

precision
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/text-link/

ezt felrakod a firefoxhoz és minden sima szöveges link duplakattinthatóvá válik, nem kell copypastelni

biztos van a többi böngészõhöz is hasonló kiegészítõ/plugin ha nem firefoxot használsz

Bazinga!

jackoneill90
a youtube linkek kattintható válása létezik a cset ablakban?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

N o N a m e
Nem tudok vipet venni bankkártyával.
tommygear
amúgy van még egyáltalán moderálás ezen az oldalon?
pxxl
<#eplus2><#ravasz1>

All hail the double x!

kifli
azt megoldja magának a hg ha nagyon akarja 😉
Személyazonosító igazolvány másolat is kéne, nem? <#idiota>
gergely1991
:ASDASD:ADADASD?ASD:ADA😄A?DA😄ASD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
user névvel, ip címmel együtt jó lenne 😊

All hail the double x!

Azt meg tudnátok oldalni, hogy kijelezze egy topic, h hányan jelölték kedvencnek?
Szerintem jó lenne, ha a házigazda látná, hány ember követi.

tigeroo
jó sok követ vetett az ártatlanka 😄
1. SHADOWEYES7 (11169 pont)
2. Cifu (4781 pont)
3. Efreet (4242 pont)

ban az elsõnek

😄D