27328
-
#22653 #22623 ? -
#22652 Dombynak utoljara: kellene egy atiranyitas ami atlok az sg.hu-rol a www.sg.hu-ra. Nem mindenhol hasznal az oldal relativ hivatkozasokat, atdobal egyikrol a masikra menet kozben, es egy csomo feature elszall cross-domain hibaval. Ezert volt szar a belepes, ezert szar meg mindig a smilek, ezert szar a moderatori dolgok, stb. Nem ertelek titeket, meg analytics es reklamos dolgoknak is bekavarhat. Konkretan nulla meloval jar. Nem kellene-e fontosabbnak lennie az ilyen egyszeru, gyorsan es riziko nelkuli hibakat javitani ahelyett hogy a legforgalmasabb idoben nekialltok adatbazist nyomkodni? Legalabb 3x szoltunk mar. -
#22651 gyaaaaaa baszki tényleg -
#22650 Hashmark miatt linkke alakitja a komment visszaidezeshez. -
#22649 hm, tényleg fura :)
gondolom azért lehet, mert a textarea-ban le van kezelve, hogy fordítsa át, a megjelenésnél a content részen meg nem (?)
nem látom most konkrétan, de majd domby mester megaszongya -
#22648 de akkor reggel miért volt jó órákig és most miért nem jó ? :D
a beíró mezőben miért jó és elküldve miért nem ? ha szerkesztem akkor miért a vonalat látom, majd elküldve már a furcsa karaktereket ? :D
kibírom hogy nem lehet használni őket, csak nemigazán értem :) -
#22647 De alapvetően is ezért lett bevezetve anno a HG rendszer, hogy belső csip-csup ügyekre ne kelljen modit hívni, csak a durva, kirívó esetekre. Az már más kérdés, hogy a házigazdák 90%-a ezt úgy értelmezi, hogy megcsinálja a csilivili topikot, majd a legkisebb problémára megy a moditopikba. Van/volt is pár házigazdaságom, szerintem az egyetlen, ahonnét rendszeresen jártam a modtopikba, a fékezhetetlen trollok áradata miatt volt még a Football Manager topikból. -
#22646 az a másik fórum "hibája", nem a standard minusz karakterek vannak odabiggyesztve, hanem ezek a html kódok (amik tulajdonképpen ezek a teljes karakterszélességet kitöltő, szélesebb minusz jelek), aztán az a fórum ezeket lefordítja a megfelelő karakterre, ez meg nem :)
ez.. intended -
#22645 innen másoltam ki a szöveget még reggel, akkor még szépen áthozta a vonalat :D -
#22644 -------
_______
hi -
#22643 ebből
ezt csinál most.. :/
———————— -
#22642 "Ha már komolyabb dolgotok nincs"
Az elmúlt idők legjobb vicce :) -
#22641 Ha már komolyabb dolgotok nincs, akkor a "Téma karbantartása" gomb nyílhatna új ablakban és a textarea lehetne nagyobb, illetve rá lehetne rakni az itteni CODE blokkot is. -
#22640 Az új sg. monnyon le! Követeljük vissza a régi olajozottan, jól működő sg.-t. Lassacskán már használható a fórum, csak így tovább. -
#22639 Östen vagyol! Thx!
-
nú #22638 Ja nem vettem észre a korábbi bejegyzést, pedig direkt visszaolvastam pár hsz-t, hogy írták-e :D -
#22637 wow, nice work -
#22636 javítva -
#22635 Ezért nem így kéne, hanem külön db-ben és ésszel. Azt is meg lehet ejteni, hogy aktív felhasználóknak (egy éven belül belépett) szép lassan kigyűjteni az összes hzsz.-ének helyét pl. külön táblába és utána pikkpakk, elég abban szűrni és csak a találatokat lekérni az eredeti helyéről per lap. Sok trück létezik. Tudod adatbányászat. -
#22634 Az listázott is, volt egy checkbox, hogy töröljön-e vagy sem.
Csak hanyatt lehetett vágni a fórumot vele, ha mondjuk 2-3 hétre visszakerestem egy folyamatosabban kommunikáló személyt :) -
#22633 Asszem, de én nem törölni akarok, hanem keresni. Sok hasznos adatot tettem fel az évek során, de már nem tok hozzájutni, pedig benne van a murva fórumban VALAHOL. :D
Nem mellesleg szeretem olvasni magamat, van egy pár brilliáns okfejtésem... :DDD -
#22632 te moderátor voltál már amikor még létezett a massdel.php? :) -
#22631 Há pediglne maga a kereső egy lapos lenne, ahol beállítod kit hol és mit, saztán a result a lapozással, vagy egyben. Ennyi. Meg akár lehet korlátozni, hogy egy júzer naponta max. 5 ilyen keresést csinálhat, vagy tudomisén, hogy ne tehrelje a szerót (de ez valszeg. felesleges).
Ha nagyon csücskös a textkeresés miatt, akkor lehet egy sokkal gyorsabbat is csinálni (kevesebb erőforrássak), ami csak megmutatja a hoozászólásainkat (vagy valakiét) időrendi sorrendben, oszt lapozgathatunk. És ha meg is lehet adni melyik topicokban csak (esetleg), akkor aztán tényleg nem lehet lassú, hiszen csak azonosítókra kell keresni és azokra is csak nagyon limitáltan. -
#22630 Egyelőre nem tervezünk ilyet. -
#22629 Olyat nem lehetne, hogy pl. az éjszakai mentést valahol visszaállítjátok hajnalban és utána abban lehet keresni? Csak abban és csak keresni readonly módon. Ezzel nem terhelnénk az éles DB-t, viszont akkor lehetne olyan keresést írni, ami tényleg használható (a mostani keresés maradna term. az élesben, ez más jellegű lenne).
Gondolok itt olyanra, aminél megadható hogy mit keresünk és mindenhol végigkeresi, illetve megadhatnánk hogy melyik júzer hozzászólásait szeretnén látni és megjeleníti mind. Akár további textszűréssel. Időintervallummal (tól-ig)... Ééés ha még lehet korlátozni is hogy mely szekciókban, avagy tipicokban keressen, az lenne csak az igazi.
Én is már tizenéve itt vagyok és sokezer hozzászólásom van szanaszét és néha szükség lenne egyik-másikra, de esélyem sincs meglelni, mert sem a topicot, sem a szöveget nem tudom kellően behatárolni. A saját hzszeimet sem tudom megnézni ugyebár így.
Aztán ha megleltük amiket keresünk, akkor az élesben már odatalálunk hzszszám stb. alapján. -
#22628 Nos, ez a hiba megjavítva. Viszont felszínre került ezzel egy bug, ami mostantól kb. délig elérhetetlenné teszi a fórumkeresőt a topikok nagy részében - amig indexel. -
#22627 Még mindíg nem működik semmilyen moderációs eszköz :( -
#22626 Egen, te jársz olyan helyekre, ahol szembejönnek veled. :D Manapság én kevés tól veszélyes trollal találkozok, azokat meg általában már ismerem (mindenki ismeri őket), szal. nem gond.
Márpedig az "én" júzereim pontosan tudják mi a helyzet, meg vannak nevelve és szólnak ha gond van. Priviben, vagy ha épp az adott témában én is ott vagyok néha, akkor úgy.
A hg-k meg maguktól is takarítanak, pl. Imike. Igaz sokan rühellik is ezért és úgy vélik visszaél a hatalmával, de a munkát ELVÉGZI. A hg-k dolga az ontopic figyelés, témában való aktív részvétel és takarítás. A modi nem lehet 100000000 darab témában benne IRL napi szinten, így sok esetben nem is tudna elég gyors, avagy ésszerű döntést hozni. A hg-k takarítanak, a júzerek feljelentgetnek (és néha a hg-k is szólnak), ez a módi. A modik ideje véges (és a türelme is). Ők is csak emberek (na jó nem mindenki).
Mint mondtam, leszámítva a híreket és a tudományost, egész nyugi van mostanság. Lehet ez csak azért van, mert haldoklik a fórum és sokan elhagytak minket, de legalább a renitensek is felszívódtak, elhagyták a süllyedő hajót, máshol patkánykodnak. Mi meg még elsüllyedgetünk itt pár évecskét... D:DDD -
#22625 not a number
good luck debugging thatSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22624 Tudom, rohadjak már meg a keresőmmel, de:
Egyes topikokban nem működik a kereső.
Keresőszó példa, ami biztos rengetegszer elhangzott: "Saints", "Batman", "Killzone" -
#22623 Bejelentkezési hiba fixálva. Egyúttal megoldva az, hogy sg.hu és www.sg.hu címen azonos bejelentkezést lát az oldal. -
#22622 "mert nem szerettem volna, ha utána majd mindenki rám mutogat, hogy én egyből árulkodok..."
Ez picit gyávaság.
Ha látom, hogy valaki elfelejt emberként viselkedni jelentem. Persze rendre azóta megkapom, hogy spicli 3/3-as vagyok, de nem érdekel. Aki nem bírja, rendőrnek se menjen. IRL is így teszek. -
#22621 Végre, valaki más is látja... -
#22620 #22609 :)
(mielőtt félreértenéd, csak poén akar lenni)
Sajnos hibás a jelenlegi működés, már többen szóltak emiatt is, remélhetőleg hamarosan javítva lesz. -
nú #22619 Pár napja nem lehet szinte sehonnan normálisan bejelentkezni. Ha becsekkelem a kis checkboxokat a bejelentkezés képernyőn, akkor bejön, amúgy meg úgy néz ki, mintha bejelentkeznék, mert átjön az oldal a fórum.php-ra, csak nincs bejelentkezve. Mobil oldalon még ez se mindig segít. És nem csak nálam van ez a gond :-/ -
#22618 Persze ez csak úgy működne, ha ezzel a moderátori eszköztár is fejlesztésen esne át, hogy a lehető legkevesebb időráfordítás legyen egy reg végleges kitiltása. -
#22617 A pontozórendszer is szanaszét van trollkodva, ráadásul az még haszontalan is. Amit viszont én felvázoltam azzal eléggé kockázatos lenne a trollkodás, ugyanis aki ezzel trollkodna az repül, arról nem is beszélve, hogy a trollok így saját maguk szűrnék ki az álregeiket a tömegből. Kettő az egyben. -
#22616 mínusz helyett mindenki a jelentést nyomná, aminek az lenne a vége, hogy tele lenne trollkodva az adott lista... -
#22615 Ebbe természetesen beletartozna még a moderátori eszköztár bővítése is. -
#22614 Erre lenne jó egy olyan gomb hogy fórumozó jelentése, a moderátoroknak pedig egy központosított lista, amiben minden moderátor látja az aktuális jelentéseket, és hogy ki jelentett. Ha egy moderátor már intézkedett, automatikusan, vagy manuálisan eltűnne a jelentés a listáról. A moderátori topikokat pedig megszüntetném, egyetlen moderátori topik lenne, amolyan support jelleggel, esetleg a félreértések tisztázására.