Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez az ára, sok éve el lett döntve, hogy ez legyen itt a módi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ilyesmin én még nem gondolkodtam<#idiota>#idiota>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ugrókód sajnos nem játszik, párhuzamos requesteknél könnyen sérülhet a konzisztenciája, ha meg engedsz neki visszamenõlegesen újrafelhasználást azzal nagyban rontod a hatékonyságát (gondolj csak bele, hogy valaki pont a sniffer scriptet tartalmazó oldalon fejezi be a böngészést, majd nem végez újabb tevékenységet elég hosszú ideig ahhoz, hogy az identity theft akcióba lépjen).
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
meg kell jegyeztetni a jelszót a böngészõvel és annyi 😊
nekem fix ip -m van (legalább is fél évente cserélõdik kb. csak) szóval ilyen gondom nincs
Bazinga!
modemes netnél pl. elég ha nem kapcsolod ki a modemed 😄
"Nulla tenaci invia est via"
A tiedhez képest ez túl egyszerû<#zavart1>#zavart1>
Ez a legegyszerûbb megoldás amit tudok erre.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha meg forráskód már van, ahhoz bõven elég lenne egy személyes adatoktól mentesített kompakt változata is a DB-nek.
Csak azért mondom, mert úgy fél éve amikor több szabadidõm volt én is felajánlottam a segítségem, de választ (ahogy ha jól értem mások sem) nem kaptam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon sokan használják a fórumnak csak a hírek alatti részét - ott nem találkoznak a facebook gombbal, plusz reklámszûrõk, "nem nyomok likeot", és hasonlók miatt a 60% szerintem túl magas arány.
A külsõ hozzáférést fejlesztési célból azért sem biztosíthatják bárkinek (bármennyire megbízhatónak tûnik), mert az adatbázisban érzékeny, személyes adatokat is meg lehet találni fórumozókról (emailcím, telefonszám, stb.), azt pedig formális szerzõdés nélkül nem fogják láthatóvá tenni akárki számára.
gondolom ha foglalkoznának az oldallal akkor többen is lehetnének..
amúgy pont jó ez, megnéztem hirtelen a gamestar fórumát hogy ott hányan lehetnek (a számaidhoz összevetve) és eszembe jutott hogy miért hagytam ott 2002 körül a picsába (az a design, úristen.)
az sg fórum felülete egyszerû, lényegretörõ, letisztult még mindig, és ez a lényeg.
Csak, ha valaki dob egy emailt a tulajkáknak kb. kurvára leszarják. Sõt még ha egy mod dob egy emailt már sztem azzal se foglalkoznak érdemben. Lehet el se olvassák.
#21569 : A fõoldali FB gomb most 1367-en áll és nem nagyon megy felfele. 5 bõl 3 ember itt fent van a Fb-on és valszeg rá is kattintanak. 2100 fórumozó van kb (igen, ez messze van a 352727-tõl)<#gonosz1>#gonosz1>aki legalább belép olvasni. Ebbõl lejönnek a csak olvasgatók/alregek. A maradék meg nem olyan sok ember, akik az SG-hu-n megjelenõ reklám alapján vásároltak (látszik egyáltalán, hogy a reklám, honnan irányította át a vásárlót a reklámozott weboldalra?)
A VIP-bõl befolyó pénzbõl pedig egy komolyabb biciklit se lehet venni, nem, hogy házat stb... Kb a szerverek üzemeltetesi költségeire elég 😄
Nem haldoklik az oldal, de nagyon nem lehet nyereséges.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★★★★★
★★★★★
Igazságot/konkrétumot cikkekben sose keress. Most ha a 1000 kiló szart áttúrsz, nem örülsz 1 kiló aranynak?
Gondolj így a cikkekre is: túrod a szart, de minden 1000. nagyon sokat ér.
Viccek 90%-a vicc kategória (van valaki aki csinál nagyon jó sorozatokat, azok faszák, de kb az õ cikkei az egyetlen kivételek), szóval komoly oldal nem lehet, Blikk szinttõl meg szintén messze van. Bár, ha veszteséges lenne, gondolom már rég kihúzták volna a dugót 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Semmire...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"