Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mi az álláspont ezzel kapcsolatban, de én örülnék neki, ha a plusz-minusz pontok a legelsõ szavazattól kezdve láthatóak lennének.

Nem adblockkal tiltottam, hanem adblock plussal. <#gonosz2>
akyyy
20-án lesz leállás meg munka akkor megyek melozni de kösz az okitást, nagyra értékelem, egyébként az ötletem a fenti hirdetésbõl jött, amit te el se olvastál, egytõl tiltottad adblockal <#bdead>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Valakit Kecskemétrõl meg kellene kérni, hogy ugyan kopogtasson már be a Mediacenter palotába 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4

Gondoltam most majd esetleg feltûnik nekik

Itt már meg is bukott az egész 😄

Azt a levelet én is olvastam és jót mosolyogtam rajta 😊
De lehet,hogy igazad van és már kezdi belepni a pókháló az "sg székházat" 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Egyszer mikor pár hétig nem ment szóltam, akkor megjavították. Gondoltam most majd esetleg feltûnik nekik, hogy május közepe óta áll 😊 (én akkor kaptam róla utoljára levelet)

.... bár lehet, hogy az egyik utolsó levélben foglalt "ha nem törlitek a regisztrációmat feljelentelek titeket" miatt megijedtek, és hanyatt-homlok elhagyták a hajót 😊
a figura regisztrációja még mindig él

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4
Szerintem már nem is fog,de mindegy,viszont ha most elkezdtem volna felsorolni az ilyen dolgokat,akkor vehettem volna egy új billentyûzetet,mert rommá kopott volna a sok gépeléstõl😊

A topik címére a válasz: új vezetõség!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Hozzácsapva azt a vidám helyzetet, hogy a moderátori levlista pár hónapja valószínûleg nem is mûködik - és láthatóan senkinek nem tûnt fel az adminisztrációból 😊

[HUN]FaTaL
Én az egész oldalt nem teljesen értem, mert a hírek részleg is igénytelen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Maximus4
És ki szervezné?Ki osztaná ki? 😄

Én csodálom és tényleg le a kalappal a sok fórumozó elõtt,akik rengeteg ötlettel álltak már elõ,hogy mitõl is lenne jobb a fórum,vagy az esetleges hibákat jelezték,vagy,akik fel is ajánlották a segítségüket a oldal fejlesztéséhez,jobbátételéhez.
De ez mind "kit" érdekel?St már 9 hónapja be sem jelentkezett,Robaj meg már lassan fél éve.A lõtéri kutyát sem érdekli már a fórum sajnos 😞
Én csak azt nem értem,hogy miért nem lehet valakinek átadni ezt a részleget,aki érdemben foglalkozna is vele és nem sz@rna a fórumozókra?Nem hiszem,hogy nem lenne rá jelentkezõ.Már jó ideje olyan érzésem van,"hogy nesztek barmok fórum,ja,ha nem tetszik valami el is lehet húzni".
Be kellene zárni ezt a topikot,mert totál nincs értelme 😞((((

Bocs mindenkitõl,szeretem,imádom ezt a fórumot,de ez már rég kikívánkozott belõlem 😞

Dolgozzál, oszt lesz mibõl megvenni.
akyyy
1 hónap esetleg év ingyen vip nyeremény a fórumozoknak? esetleg egy játék nekik, vagy az sg olvasóinak?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
vagy simán odaférhetne mellé is.

Ha olyan tèmàba írt az illetö ahova nem szoktam amùgy benèzni, de ismerös a neve, akkor megnèzem azt a tèmàt is. 😊

★★★★★

Mert az kit érdekel, hogy ki szólt hozzá utoljára? 😊

REAL MADRID

A fórum fõoldalon úgy kéne csinálni, mint ahogy a mobilos verziónál, hogy minden fórum alkategóriához kiírja, hogy ki szólt hozzá utolsóként. Szerintem az senkit nem érdekel, hogy hány téma is van egy fórumon belül annak a helyére be lehetne rakni. A témák számát meg bepakolni alulra a statisztikákhoz aztán aki akarja ott meg tudja nézni, de a fõoldalon szerintem felesleges.

★★★★★

ProGabe
Az volt, egy adblock "re-install" megoldotta a problémát.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SzirmosSzisza
p {display: none;}

Sima CSS-ben így lehet kilõni, AdBlocknál is valami hasonló a szintaxis, csak a display:none nem kell, mert nem árt elég rakni valami jelzõt, hogy sg.hu tartományra vonatkozik 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Opera és FF is megfogja 😊 sg.hu/images/eu.gif-et tedd listára.

pxxl
chrome+adblock megfogja nekem simán 😊

All hail the double x!

ProGabe
Én hiába teszem meg, visszajön frissítés után :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pxxl
blokkoltam is a szarba 😄

All hail the double x!

tommygear
szép az új reklám 😊
LaliK
Be lehet lépni

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Desiderata
törölt hozzászólás
pxxl
lábfejétõl

All hail the double x!

fejétõl bûzlik a hal

★★★★★

tigeroo
legjobb konkrétan ami tegnap is megesett velem a szavazóban hogy írtam egy wall of textet, erre egy egyszavas hozzászólás ütötte ki -.-
pxxl
és ezt a mellékelt ábra is jól mutatja... 😄

All hail the double x!

SzirmosSzisza
St már elmondta, hogy SG alatt több gigás adatbázis van és ahhoz senki se ért csak Õk 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát akkor csináld meg úgy hogy jó legyen. Olyan nagy kérés, kedves prágromozóúr?
SzirmosSzisza
Nekem az rémlik azt mondták. Ellenben nem 100%, de mintha dátum + topik_id kombó lenne a hozzászólás kulcsa ami ugye nem a legjobb, ha percenként sok üzi jön 😄

[HUN]FaTaL
Javítva lett, persze 😄 Biztos a MySQL bugos és nem az SG... 😄

SzirmosSzisza
3 éve kijelentették, hogy az új MySQL(?)-ben javítva lett a bug és nem foglalkoznak vele 😄

[HUN]FaTaL
Legalább már csak topicon belül fordul elõ 😄 Régen olyan is volt, hogy egy teljesen más topicban landolt a hozzászólás, mint, ahogy írni akartam 😄

Tinman
Könyörgöm csináljatok már valamit a duplázás, sõt TRIPLÁZÁS jelenséggel!

"X" beír egy hsz-t, egy idõben küldi el 2 másik emberrel, akkor "Z"-jé HÁROMSZOR jelenik meg a másik kettõ meg eltûnik a semmibe!

Ez a ritkább... a baromi gyakori pedig az egymás kiütése! "X" hsz-e eltûnik, "Z" hsz-e duplázódik!

BORZALMAS így fórumozni!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Attól még az új regisztrációkról volt szó.

Egyébként az SG-t használók többségének szinte semmi nem tûnik fel abból, amirõl itt szó van - van néhány topic ahol beszélgetnek, és ennyi. Nem foglalkoznak a trollokkal, nem kerülnek moderáció közelébe, nem néznek be a Gumiszobába, nem változtatnak jelszót... elvannak nyugalomban. Õk a szimpla júzer, nem az, aki mondjuk ezt a témát egyáltalán megnyitja.

gergely1991
Már egy szimpla júzer is megtudja határolni az sg helyzetét.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini
Nem, moderátorként látja, hogy napi szinten hányan regisztrálnak az oldalra.

gergely1991
"A napi újregek száma is rendesen megcsappant az elmúlt pár évben."
Gondolom a meleg miatt az alregekre gondolsz?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

"Aktiv tag es tema van boven" ... ami folyamatosan (és rohamosan) csökken tartalmilag és minõségileg is. A napi újregek száma is rendesen megcsappant az elmúlt pár évben.

REAL MADRID

gergely1991
Én már nem foglalkozok vele. 😊

Dzsini
Ezer megoldást ajánlottunk már, újragondolást, javítást, stb., már itt a topicban is.

Narxis
Hozzászólás számhoz kéne kötni a szavazást. Valami normális minimumot szabni és kész.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkHorSe
Banoljak oket? Vegyek ki vagy alakitsak at a nagyon hasznos szavazd le a hozzaszalast az egymillio alregeddel funkciot? Azert vagy egy par lehetseges megoldas.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

SzirmosSzisza
Nem nagyon tudnak mit tenni ellene.

DarkHorSe
lesz valamilyen elorelepes a sok kamu reggel kapcsolatban?

Ilyenekre gondolok peldaul

Swedish people are albino monkeys&#65279;

--

Kéne egy ember az SG-nek, aki karbantartja a letöltések rovatot, mert több éves, elavult programokat lehet innen letölteni.
Ha nincs aki foglalkozzon ezzel, akkor jobb lenne megszüntetni a letöltéseket.
Narxis
Át kéne adni neked a fejlesztést. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.