27328
-
Dodo55 #22693 Mert annak idején a szerkesztés link lementésével az időlimit letelte után is szerkeszthetők voltak a hozzászólások.
Ez tehát most egy ezt kiküszöbölendő szerveroldali védelem hatása. -
#22692 úgy tűnik 5 perc után, eddig 2 hónap után is lehetett szerkeszteni hsz-t.. kár hogy nincs már meg ez a bug.. :D -
#22691 na remek.. ha egy szerkesztésben lévő hsz-t néhány perc után küldök el akkor új hszként küldi el.. :'D
szerk: 21:25 -
kamionosjoe #22690 nálam is jól jelenik meg chromon és nincs bővítményem -
#22689 chrome. De akkor lehet az sg bővítmény kavar be (bár abban ki van kapcsolva ez a funkció) -
#22688 Milyen böngészővel? Nálam a Pale Moon-al (64 bites Firefox változat) teljesen jól jelenik meg... -
#22687 nálam megjelenik :D
-
#22686 az is bug, hogyha van egy idézett komment, akkor azt ha megnyitom, és azon belül rányomok, arra a kommentre amire válaszolt, akkor rosszul jelenik meg.
pl:
-
#22685 Most találtam egy bug-ot, már ha annak minősül. A felső indexelt TM karakter ezt adja ki: ™ -
#22684 Amúgy az is érdekes, hogy, ha sg.hu-n bejelentkezek, akkor m.sg.hu-n is be leszek, fordítva viszont nem :D -
#22683 szerintem jelentkezz be!
szivesen. -
#22682 Mobilrol nem tudok uzenetet elkuldeni, ezt irja,
Csak bejelentkezett felhasználó küldhet a fóruma üzenetet -
Hoz_Hun #22681 Nálam újra jó a bejelentkezés. :) -
#22680 - Ha vannak kedvencek, akkor azokkal kapcsolatosan felül egy - igazából teljesen felesleges - pontatlan kiírás jelenik meg: "Kedvenceidhez 4082 új hozzászólás érkezett!" (néha egészen egzotikus számokkal) - ezt szerintem kikapcsolhatóvá kellene tenni / lelőni.
- Nem működik topicokon belül a visszalapozás (üres oldalt dob fel pl. itt)
- A saját képfeltöltésből linkelt képek (pl.: /forumkepek/2013_10/regen.jpg ) nem látszanak mobilfelületen
(legalábbis pár napja nem látszottak, most nem tudok visszalapozni, hogy megnézzem)
Régebbről
- moderátori eszközök nem működtek m.sg.hu -n át
- A privát chat továbbra is bugos, online ismerősök nem látjuk egymást, speciális karakterekkel rendelkező felhasználóra nem lehet keresni a barátkeresőben.
- A fórum főoldali chat nem fogad el egy csomó speciális karaktert (+, ' , " és ilyesmik), az URL-átalakító elveszti a fonalat pl. kötőjelnél.
így hirtelen ennyi, mások biztos tudnak még párat, ami még nincs a feldolgozólistán. -
#22679 aham, csak valami összevont formában (onnan írok amugy) -
#22678 A mobilfelület (m.sg.hu) még elég zűrzavaros állapotban van, azok jöhetnek? -
#22677 (persze a pluszpontok is) -
#22676 A mínuszpontok csökkennek hetente egyet, büntipontokról mi nem tudunk. -
#22675 Nu, a www.sg.hu -s címek átdobálnak mostmár sg.hu -ra. Ezzel kapcsolatban észlelt valaki hibát?
Fórum keresővel kapcsolatban talált valaki hibát?
Egyéb hiba? :)
-
#22674 esetleg lehetne azt is korlátozni, hogy hányat kaphat valaki egy nap. A hsz-t le lehet pontozni annyira amennyire akarják, de a felhasználó adatlapjára, nem kerül fel az összes, csak egy meghatározott számú. Így hiába pontoz le 20 alregel valakit az illető, hosszabb időbe telik majd neki. -
Mortimer #22673 Felírtam, hogy korlátozni kell az egy user által kiosztható negatívok számát.
Úgy emlékszem, a büntipontok száma jelenleg is csökken az idő múlásával. -
#22672 Nem tudják a moderátorok sem megmondani, és azt sem, hogy Mortimer (főszerkesztőtulajdonosNyergesTibor) olvassa-e ezt a topicot. -
#22671 jó lenne még szerintem a büntetőpont rendszer is kicsit átszabni, pl büntipont elévülés. 7 év alatt még nem sikerült a 20-at összeszednem, de pár már biztos összegyűlt. (ezt moderátor vagy valaki nem tudja megmondani, hogy hány van?)
Mondjuk évente -1 büntipont az összesből. Vip-el félévente -1. -
#22670 vaze nálam se lol
enyje már domby -
#22669 nálam nem jó a moderálás -
#22668 Igen, az úgy néz ki a moderálás rendben van most már.
az IE-s bejelentkezéssel más is panaszkodott, köszi a javítgatást -
#22667 én nem döntéshozó vagyok, hanem robot aki végzi a dolgát... -
#22666 a bejelentkezést "visszavariáltuk", mert IE alatt sok gond volt vele.
a moderálás megy mindenkinek már? -
Hoz_Hun #22665 A megavasodott sütiket külön tárolja? :)
Na majd megpróbálom manuálisan is törölni őket, csak nem szívesen turkálok a win7-ben, nem vagyok már akkora guru. -
#22664 A megavasodott sütit próbáltad a kukába dobni? -
Hoz_Hun #22663 Firefoxot kell használnom, hogy egyáltalán be tudjak lépni!!! Ma elment a bejelentkezésem (internet explorer mert amúgy azt használok), úgy csinál mintha belépne... de aztán mégse. Tegnap még totál jó volt.
Itt lejjebb valaki írta, hogy javították a bejelentkezést. Hát szerintem nekem azóta nem jó. És IGEN töröltem a sütiket, csinálhatok amit akarok, becsekkoltam a bejelentkezve marad és semmi.
Nézzetek utána légyszi.
Ja és ugyan ez a haver gépével is, IE-vel ő se tud belépni. -
#22662 arra :) -
Dodo55 #22661 #4509 lol :D -
Lokker #22660 Nekem laptopon, ha belépek a fórumban egy topikba akkor fölül az a reklám vagy hírdetés vagy mi belecsúszik a topik fejlécébe. -
#22659 neked van laptopod? hogy néz ki rajta a fekete fejléc? mert ha jól akkor lehetne:P teljes fekete -
#22658 Igazából ki kéne venni a francba a www-t. -
#22657 Na kb. ennyire értek hozzá, csak a www meg az anélküli szöveg ismerős volt ma reggelről :) -
#22656 Gondolom a suti url patternre gondolt, az pedig csak a munkamenetet erinti. Ettol meg mindig sg.hu-n vagyok www nelkul, es a tobbi script ugyan ugy elszal hibaval. A munkamenet a legkevesebb baj, legfeljebb ketszer kell belepni. -
#22655 jelenleg 2 sg van a www és az anélküli -
#22654 nem igazán :)