Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gondoltam most majd esetleg feltûnik nekik
Itt már meg is bukott az egész 😄
Azt a levelet én is olvastam és jót mosolyogtam rajta 😊
De lehet,hogy igazad van és már kezdi belepni a pókháló az "sg székházat" 😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
.... bár lehet, hogy az egyik utolsó levélben foglalt "ha nem törlitek a regisztrációmat feljelentelek titeket" miatt megijedtek, és hanyatt-homlok elhagyták a hajót 😊
a figura regisztrációja még mindig él
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A topik címére a válasz: új vezetõség!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
http://goo.gl/gd6Zi5
Én csodálom és tényleg le a kalappal a sok fórumozó elõtt,akik rengeteg ötlettel álltak már elõ,hogy mitõl is lenne jobb a fórum,vagy az esetleges hibákat jelezték,vagy,akik fel is ajánlották a segítségüket a oldal fejlesztéséhez,jobbátételéhez.
De ez mind "kit" érdekel?St már 9 hónapja be sem jelentkezett,Robaj meg már lassan fél éve.A lõtéri kutyát sem érdekli már a fórum sajnos 😞
Én csak azt nem értem,hogy miért nem lehet valakinek átadni ezt a részleget,aki érdemben foglalkozna is vele és nem sz@rna a fórumozókra?Nem hiszem,hogy nem lenne rá jelentkezõ.Már jó ideje olyan érzésem van,"hogy nesztek barmok fórum,ja,ha nem tetszik valami el is lehet húzni".
Be kellene zárni ezt a topikot,mert totál nincs értelme 😞((((
Bocs mindenkitõl,szeretem,imádom ezt a fórumot,de ez már rég kikívánkozott belõlem 😞
★★★★★
REAL MADRID
★★★★★
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sima CSS-ben így lehet kilõni, AdBlocknál is valami hasonló a szintaxis, csak a display:none nem kell, mert nem árt elég rakni valami jelzõt, hogy sg.hu tartományra vonatkozik 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://goo.gl/gd6Zi5
"X" beír egy hsz-t, egy idõben küldi el 2 másik emberrel, akkor "Z"-jé HÁROMSZOR jelenik meg a másik kettõ meg eltûnik a semmibe!
Ez a ritkább... a baromi gyakori pedig az egymás kiütése! "X" hsz-e eltûnik, "Z" hsz-e duplázódik!
BORZALMAS így fórumozni!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként az SG-t használók többségének szinte semmi nem tûnik fel abból, amirõl itt szó van - van néhány topic ahol beszélgetnek, és ennyi. Nem foglalkoznak a trollokkal, nem kerülnek moderáció közelébe, nem néznek be a Gumiszobába, nem változtatnak jelszót... elvannak nyugalomban. Õk a szimpla júzer, nem az, aki mondjuk ezt a témát egyáltalán megnyitja.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Gondolom a meleg miatt az alregekre gondolsz?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Swedish people are albino monkeys
Ilyenekre gondolok peldaul

Swedish people are albino monkeys
Ha nincs aki foglalkozzon ezzel, akkor jobb lenne megszüntetni a letöltéseket.