27328
-
#22734 Amúgy még azt sem mondom, hogy fizikailag kell őket törölni, mert az bonyolult is lehet a kapcsolódó rekordok miatt. Elég töröltnek jelölni egy flag mezővel (vagy törlésdátummal, sőt én okleírást is meg szoktam adni). Azután csak bele kell tuszakolni a lényegesebb lekérdezésekbe és statisztikákba, hogy ugyanmá szűrjön a törlés flag-re (vagy dátumra) is és aki törölt azt nem kérjük bele. Szééép lassan ráérősen, nem hajt a tatár, minden nap csak egy scriptbe és akkor már ott nem fog megjelenni. Aztán a következő stb. -
#22733 Úgy értettem, hogy 3+ -tól mehetnének a levesbe. Szvsz. -
#22732 Nem 3, van aki 10 éve nem (és akkor sem). :D -
#22731 +1
Aki 3 éve nem lépett be, delt az accra. -
#22730 Nem-e lehetne-e végre törölni az adatbázisból az ezrével (nemis, inkább tízezrével) lézengő kamu regeket? Ezek csak regelve vannak, de egy belépésük sem volt, vagy csak egyetlen egy és sok-sok éve nem léptek be velük, nincsenek hozzászólásaik egyáltalán (egyetlen egy sem), esetleg egy volt kezdetben alibinek.
Ezek csak kamuk. Azonban szülinaposoktól kezdve mindenhol ott virítanak. Többségük ráadásul "lány"-nak van beállítva. Ránézésre is kamu mindegyik. Elég a neveket, adatokat belépéseket nézni (vagy hogy él-e a mailcímük). Meghamisítják a statisztikákat és csak fölöslegesen foglalják a helyet, zavarják a júzerkeresést stb. Sokuk már rég "fel van törve" ráadásul és míg nem jött be legutóbb az emiles belépés, ez a feltörés abból állt, hogy a jelszavuk ugyanaz volt, mint a nick, vagy valami hót triviális. Abszolúte durván securty risk-et jelentenek.
Ideje lenne rendbe tenni a júzer táblákat nemdenem?! Egy 1xű script megteszi és kigyűjti őket, rengeteg jól felismerhető tulajdonságuk van ugyanis. Jó kis takarító script! -
#22729 Akkor magától szabódott el, mert Eredeti Játékaink, World of Tanks szokott mindig elől lenni... -
#22728 nein -
#22727 Változtattatok a népszerű topik algoritmuson? Garfield topikban alig volt hozzászólás, Oblivionban szintén :D -
#22726 domby: visszatért a NaN új hozzászólás érkezett dolog
"röviden vázolva": munkahelyi gépen be vagyok jelentkezve, tegnap délután így hagytam, otthon is bejelentkeztem magammal este, majd most reggel visszaérve a munkahelyi gépre a megnyitott topicjaimban NaN új hozzászólás van -
#22725 A napi 15-ből pedig legalább 2-3 alreg... :D -
#22724 2-3 éve ez napi átlag 50 volt (hétvégén több) -
Dodo55 #22723 Egyébként mintha több cikk lenne mostanában... :) -
#22722 nekem -
zsgaby #22721 Aha. És azt tudja valaki minek köszönhető eme fokozott figyelem? -
#22720 Az elmúlt egy hétben,napi átlag 15 ember regelt ide :) -
#22719 Egyre népszerűbb az SG. -
zsgaby #22718 A szerver túlterhelt üzenetet se láttam az elmúlt 10 évben.. csak most :) -
#22717 +1
Meg nekem még egy olyan kérésem volna, hogy VIP-t ne csak a saját profilomra kérhessek, hanem bárkiére, akinek van az SG-n regisztrációja.
Haveroknak tök jó ajándék lenne, ti is profitáltok belőle :-) -
#22716 vip fizetés kártyával/paypal-al lesz majd? Vagy csak a mobilos marad? -
#22715 Helló,
A csoport szerkesztése párbeszédablaknál a "Ismerősök keresése" inputmezőbe gépelve majd enter-t ütve átdob a főoldalra.. -
#22714 Sziasztok,
a hétvégén és a mai nap jó pár hiba javítva lett.
SG.hu chat most a soros, van azzal kapcsolatban valakinek hibajelzése?
(_hibajelzés_! és nem új funkció kérés!) -
#22713 SMS gond... valaki? -
#22712 ō -
#22711 Két külön dologról beszéltek, te a hsz linkelésről, Dodo meg a szerkesztésről. -
#22710 hagy ne írjam le még1x plz, te mindent tudsz, meg fogod érteni a mondandómat :)
illetve hát telibe magasról hogy megérted-e, lényeg hogy szerintem domby mester érti. -
Dodo55 #22709 Félreértettél. Nem fogom elmagyarázni, inkább illusztrálom miről is beszéltem én valójában:
http://imgur.com/vBPtJ0s -
#22708 nem bug, de te mindent tudsz, így már rég a fejedben kéne lenni a megoldásnak: átírni a regexet úgy, hogy "end jel - kettőskereszt - whatever else"-ből ne csináljon hsz linket -
Dodo55 #22707 Fail -
Dodo55 #22706 Én tudok...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha szerkesztek róla egy képet és beszúrom -
#22705 attól még idegesítő, de a lényesebb része a kommentemnek, hogy már euro jelet se lehet írni :D -
Dodo55 #22704 #22693
(Nem bug, hsz link szándékosan)
bla bla ( dy szerk. bocs) -
#22703 csudijó hogy új hsznek küldi... :D
– -
#22702 egyre több írásjel lesz hsz számos
’ € -
Borg #22701 Engem be se enged jelentkezni mobilról... de a legszebb hogy a samsung gyári böngészőben nem is találok süti törlési opciót... -
#22700 Ha m.sg.hu-n jelentkezek be és hozzászólást akarok küldeni akkor azt írja csak Bejelentkezett felhasználó írhat (de az üzenetküldő form itt van), viszont, ha sg.hu-n és átlépek m.sg.hu-ra akkor jó.
Illetve: #22684 -
#22699 Illetve mobilon ilyeneket dob a js mobil alatt
Uncaught ReferenceError: rmw_img_loaded is not defined
És mikor a válasz 'xy' üzenetére kattintok, akkor mobilon szintén üres, ezzel a js hibával:
Uncaught ReferenceError: SyntaxHighlighter is not defined
-
#22697 Jobb alsó sarokban a szerkesztett hozzászólásoknál oda lehetne írni, hogy szerkesztve volt xy időpontban. -
#22696 a konvoj rá szavazott -
kamionosjoe #22695 Csak azt nem értem miért van 9999?
-
#22694 Régen (még most is?) lehetett így írni lezárt topikokba, csak meg kellett, hogy legyen nyitva :D