Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaliK
Lehet. a

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Észrevettem valami érdekeset!

Beállítottam, hogy az aláírsom egy "a" legyen, de ez nem jelenik meg, viszont néhány helyen berakja csak úgy magától a hozzászólásom után. Ez valami új bug lehet vagy mi? 😄

★★★★★

Na erre még álmomban sem gondoltam volna, köszi a tippet sikerült! 😄D

★★★★★

tomsolo
Loál.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pxxl
na, így sikerült megváltoztatni a jelszavamat <#taps>

All hail the double x!

j0nNyKa
ah köszönöm a tippet, átírtam, mûködik <#eljen>
ezen kívül lehet mostmár többször egymás után is keresni (ugyanazt a juzert is, másikat is), nem kell a szûrés törlés

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ability
Kuldesz neki egy encoding vagy mimetype headert. Az utolso80.php egy kiherelt listazas, gyorsabb es szerverkimelobb lenne mindenkinek.
j0nNyKa
bekerült a progress bar a scriptbe, viszont az utolso80.php nem lesz jó, mert nem utf8-ban kapja ki a hszeket

j0nNyKa
#21690 és #21691 : stimm, belepakolom a mai nap folyamán ezeket, jó ötletek

SzirmosSzisza
Err, aki nem tud jelszót változtatni, próbálja meg, hogy kijelentkezik és úgy megy rá a változtatós URL-re, nekem így mûködött ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[NST]Cifu
Szuper, nem tudom mennyi energiát fektettél bele, de nagy hozsánna érte, sok-sok-sok idõt takarítasz meg mindenkinek! <#taps>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SzirmosSzisza
Vagy m.sg.hu, bár nem tudom az mennyivel emberbarátibb méretileg 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ability
listazas.php helyett utolso80.php
akyyy
valami jelzés kéne még bele, hogy befejezte a keresést.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

j0nNyKa
<#eljen>

SzirmosSzisza
Ide is rakd be, szerintem ezt többen követik 😊

j0nNyKa
na szerintem kb. kész, magyarítva lett, kapott egy help szöveget, meg lecsukható mostmár, szerintem a jelenlegi állapotában mehet szélesebb körbe tesztelésre / használatra
holnap jön a "több hozzászólás törlése egy gombbal" funkció 😊
innen tölthetõ
itt nyomkodható

Maximus4
Köszi 😊

Irány Kecskemét és rúgjál ki mindenkit 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Malakai
Ja, még van megoldás, de az már bonyeszabb pertopic alapon a HGnak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

j0nNyKa
update: meg is csináltam, hogy egy booleannal állítani lehessen, hogy mindenki lássa - most így van belõve, játékos fórum modi topicjában ez elvileg látszik is szépen

j0nNyKa
ez majdnem maximálisan igaz, rohadtul lassú / robosztus / programozói szemmel retardált a script
hozzáteszem, hogy mivel az ajax dolgozik igazából benne, ezért nem terheli annyira túl az sgt, szerintem szerver oldalon nem látható az sem, ha elkezdik sokan használni
mindemellett viszont lassabb gépeken túl sok oldalon keresve hosszú hosszú másodpercekig el eltököl, ezt valóban php oldalról lenne jó megközelíteni, dehát az sosem fog eljönni 😊
mindenesetre itt készülget, még béta, meg retard, de mûködik, és nyugodtan lehet lopni tesztelésre / éles használatra is:
http://jonny.frogz.hu/upload/cifu/cifu.js
magyarítani én nem fogom, azt aki akarja, magának megoldja 😊

kifli
#21670 😊
[HUN]FaTaL
Akkor már be kéne építeni a jelenlegi bõvítménybe.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Ha jó sok hozzászólás van, akkor végigmászni mindenen eléggé sokat eszik. Ezeket SG-éknél kéne berakni, csak az szerintem soha se fog megtörténni már 😞

(mondjuk, ha ez elterjed, akkor kénytelenek lennének, csak ugye úgyse tudnak majd róla 😄)

Malakai
A gond csak annyi lehet vele, hogyha ez a script elterjed, elkezdik topicokba beépíteni, akkor igen erõsen terhelni fogja az sg-t, bár legalább idefigyelnek majd. 😊 Egy normális keresést inkább szerveroldalon kellene megoldani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maximus4
Köszönöm!Most már mûködik nekem is!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

pxxl
én is megnéztem, tök jó. beraktam ide, megnézhetitek 😊

All hail the double x!

Maximus4
Pedig beleírtam a nevemet is és betettem egy topikba.Mindegy,majd megnézem tüzetesebben 😊

[NST]Cifu
Ahogy nézem még csak j0nNyKa és én szereplek a script felhasználói jogosultjai között, így nektek feltehetõen nem is látszik. Amúgy a topic bal alsó részében egy keresõmezõ tûnik fel.

Lehet egy kicsit elhamarkodottan jelentettem be. :\

kifli
egyszerûbb bõvítményt faragni belõle szerintem, így akinek kell az használja.
[NST]Cifu
Én a magam részérõl támogatom, de nem akarok középsõ réteg lenni a kommunikációban, írj egy privit j0nNyKa részére szerintem.

Maximus4
<#fejvakaras>

És hova írom be a keresendõ nevet?

[NST]Cifu
Én azt javasoltam j0nNyKa-nak, hogy tegye mindenki számára elérhetõvé a scriptet, így kvázi kiválthatnánk a beépített keresõt (csak a túl nagy topicokban lenne vele gond, ha nagyon régi hsz.-t akarsz visszakeresni).

Persze a következõ probléma az, hogy akkor most egyenként tegyük be a topicok fejlécébe, vagy mit csináljunk...

kifli
ezzel a scriptel szerintem magadra is tudsz keresni, szóval mûködnie kell. Jó lenne közkincsé tenni a scriptet. Esetleg sg bõvítménybe integrálni...
precision
sokszor jó lenne a saját hsz -eimet elolvasni (magyarul kilistázni) egy topikban, arra van mód?

Bazinga!

[NST]Cifu
Amúgy a moderációs eszköztár terén j0nNyKa csinált egy scriptet (ezúton is köszönet neki), amivel normálisan lehet keresni felhasználókra az adott topicban. A játékosok fórumába a modi topicba beraktam próbából, és nagyszerûen mûködik, ráadásul j0nNyKa azóta már javított is rajta, be lehet állítani mennyire visszamenõleg keressen.

Írtam neki, hogy szvsz bárki számára elérhetõvé kéne tenni (nem csak a modiknak jó, ha a keresés normálisan mûködik). Az ilyen cuccokat pl. alapból be lehetne építeni...

Szabi
valaki kitette fent azt a reklámot... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Friss hírek mindig vannak, szóval a fórum van csak elfelejtve.

REAL MADRID

Amugy csak ugy kivancsisagkepp kerdeznem,hogy most akkor tulajdonkepp az SG csak ugy ittragadt az interneten es kesz,csak ugy van? Vagy csak a forum van ennyire leszarva vagy hogy van ez? Erdekes,hogy hogy tud igy eletben maradni egy ilyen oldal. Milenne akkor ha valami gebasz lenne a szerverrel vagy egyaltalan nem lenne elerheto az oldal? Akkor ennyi volt es viszlat?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
+1, ráadásul ígérve lett hogy kikerül, de semmi, robaj is vagy 1,5 éve nem járt az oldalon.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
idegtépõ ez a kedvencek hsz számát jelzõ floating értesítõ a mobil verzióban... ki találta ezt ki? eleve kit érdekel hogy összesen hány hsz érkezett a kedvenc topikokba? ráadásul bugos mint a szar, és idegesítõ, belemászik a textareaba, azt sem látom mit írok...

Bazinga!

V43 1105
Hideg sört.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

akyyy
új szmájlit!:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza

Dzsini
Több kör volt, amikor fejlesztett, köztük szünetekkel, amikor (beszéltem vele emailben) azt mondta, hogy nagyon el volt havazva a mediacenteres support ügyekkel. Akkor azt írta, hogy ha van szabadideje, akkor tud egy kicsit foglalkozni az SG-vel. Ennek eredménye a változások napló összes (R) bejegyzése.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
pedig tetszett amikor Robaj megjelent és hirtelen elindultak a fejlesztések... aztán olyan hirtelen abba is maradtak

Bazinga!

SzirmosSzisza
Senki se tudja. Látszik mennyi bug van, erre fogták magukat és csináltak egy chat modult, amit senki se kért 😄

Csak azt nem értem, hogy mi alapján dõl el, hogy mi lesz és mi nem lesz megvalósítva? Ezért kezdtem úgy a mondandómat, hogy "nem tudom mi az álláspont ezzel kapcsolatban".

Dzsini
Sok ötlet és megoldási javaslat jött már arra, hogy mi a gond a pontrendszerrel, és milyen módon lehetne használhatóbbá tenni.

Fejlesztõ viszont õsz óta nem járt az oldalon, és még az emailes bejelentkezés okozta problémákat se javította.

Olvasd vissza csak a legutóbbi beszélgetést Maximussal - abból fõzünk, ami van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.