27328
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy még azt sem mondom, hogy fizikailag kell őket törölni, mert az bonyolult is lehet a kapcsolódó rekordok miatt. Elég töröltnek jelölni egy flag mezővel (vagy törlésdátummal, sőt én okleírást is meg szoktam adni). Azután csak bele kell tuszakolni a lényegesebb lekérdezésekbe és statisztikákba, hogy ugyanmá szűrjön a törlés flag-re (vagy dátumra) is és aki törölt azt nem kérjük bele. Szééép lassan ráérősen, nem hajt a tatár, minden nap csak egy scriptbe és akkor már ott nem fog megjelenni. Aztán a következő stb.
  • Tinman #22733
    Úgy értettem, hogy 3+ -tól mehetnének a levesbe. Szvsz.
  • Sir Quno Jedi
    Nem 3, van aki 10 éve nem (és akkor sem). :D
  • Tinman #22731
    +1

Aki 3 éve nem lépett be, delt az accra.
  • Sir Quno Jedi
    Nem-e lehetne-e végre törölni az adatbázisból az ezrével (nemis, inkább tízezrével) lézengő kamu regeket? Ezek csak regelve vannak, de egy belépésük sem volt, vagy csak egyetlen egy és sok-sok éve nem léptek be velük, nincsenek hozzászólásaik egyáltalán (egyetlen egy sem), esetleg egy volt kezdetben alibinek.

Ezek csak kamuk. Azonban szülinaposoktól kezdve mindenhol ott virítanak. Többségük ráadásul "lány"-nak van beállítva. Ránézésre is kamu mindegyik. Elég a neveket, adatokat belépéseket nézni (vagy hogy él-e a mailcímük). Meghamisítják a statisztikákat és csak fölöslegesen foglalják a helyet, zavarják a júzerkeresést stb. Sokuk már rég "fel van törve" ráadásul és míg nem jött be legutóbb az emiles belépés, ez a feltörés abból állt, hogy a jelszavuk ugyanaz volt, mint a nick, vagy valami hót triviális. Abszolúte durván securty risk-et jelentenek.

Ideje lenne rendbe tenni a júzer táblákat nemdenem?! Egy 1xű script megteszi és kigyűjti őket, rengeteg jól felismerhető tulajdonságuk van ugyanis. Jó kis takarító script!
  • Tinman #22729
    Akkor magától szabódott el, mert Eredeti Játékaink, World of Tanks szokott mindig elől lenni...
  • domby
    nein
  • SzirmosSzisza
    Változtattatok a népszerű topik algoritmuson? Garfield topikban alig volt hozzászólás, Oblivionban szintén :D
  • j0nNyKa
    domby: visszatért a NaN új hozzászólás érkezett dolog
    "röviden vázolva": munkahelyi gépen be vagyok jelentkezve, tegnap délután így hagytam, otthon is bejelentkeztem magammal este, majd most reggel visszaérve a munkahelyi gépre a megnyitott topicjaimban NaN új hozzászólás van
  • [NST]Cifu
    A napi 15-ből pedig legalább 2-3 alreg... :D
  • Dzsini
    2-3 éve ez napi átlag 50 volt (hétvégén több)
  • Dodo55
    Egyébként mintha több cikk lenne mostanában... :)
  • kifli
    nekem
  • zsgaby
    Aha. És azt tudja valaki minek köszönhető eme fokozott figyelem?
  • Maximus4
    Az elmúlt egy hétben,napi átlag 15 ember regelt ide :)
  • Narxis
    Egyre népszerűbb az SG.
  • zsgaby
    A szerver túlterhelt üzenetet se láttam az elmúlt 10 évben.. csak most :)
  • Tinman #22717
    +1

Meg nekem még egy olyan kérésem volna, hogy VIP-t ne csak a saját profilomra kérhessek, hanem bárkiére, akinek van az SG-n regisztrációja.

Haveroknak tök jó ajándék lenne, ti is profitáltok belőle :-)
  • kifli
    vip fizetés kártyával/paypal-al lesz majd? Vagy csak a mobilos marad?
  • gergely1991
    Helló,
    A csoport szerkesztése párbeszédablaknál a "Ismerősök keresése" inputmezőbe gépelve majd enter-t ütve átdob a főoldalra..
  • domby
    Sziasztok,
    a hétvégén és a mai nap jó pár hiba javítva lett.
    SG.hu chat most a soros, van azzal kapcsolatban valakinek hibajelzése?
    (_hibajelzés_! és nem új funkció kérés!)
  • Tinman #22713
    SMS gond... valaki?
  • Szabi #22712
    ō
  • Malakai
    Két külön dologról beszéltek, te a hsz linkelésről, Dodo meg a szerkesztésről.
  • j0nNyKa
    hagy ne írjam le még1x plz, te mindent tudsz, meg fogod érteni a mondandómat :)
    illetve hát telibe magasról hogy megérted-e, lényeg hogy szerintem domby mester érti.
  • Dodo55
    Félreértettél. Nem fogom elmagyarázni, inkább illusztrálom miről is beszéltem én valójában:
    http://imgur.com/vBPtJ0s
  • j0nNyKa
    nem bug, de te mindent tudsz, így már rég a fejedben kéne lenni a megoldásnak: átírni a regexet úgy, hogy "end jel - kettőskereszt - whatever else"-ből ne csináljon hsz linket
  • Dodo55
    Fail
  • Dodo55
    Én tudok...:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha szerkesztek róla egy képet és beszúrom
  • Szabi #22705
    attól még idegesítő, de a lényesebb része a kommentemnek, hogy már euro jelet se lehet írni :D
  • Dodo55

(Nem bug, hsz link szándékosan)
    bla bla ( dy szerk. bocs)
  • Szabi #22703
    csudijó hogy új hsznek küldi... :D

– 
  • Szabi #22702
    egyre több írásjel lesz hsz számos

’ €
  • Borg
    Engem be se enged jelentkezni mobilról... de a legszebb hogy a samsung gyári böngészőben nem is találok süti törlési opciót...
  • SzirmosSzisza
    Ha m.sg.hu-n jelentkezek be és hozzászólást akarok küldeni akkor azt írja csak Bejelentkezett felhasználó írhat (de az üzenetküldő form itt van), viszont, ha sg.hu-n és átlépek m.sg.hu-ra akkor jó.

Illetve: #22684
  • SzirmosSzisza
    Illetve mobilon ilyeneket dob a js mobil alatt

Uncaught ReferenceError: rmw_img_loaded is not defined

És mikor a válasz 'xy' üzenetére kattintok, akkor mobilon szintén üres, ezzel a js hibával:

Uncaught ReferenceError: SyntaxHighlighter is not defined
  • SzirmosSzisza
    Jobb alsó sarokban a szerkesztett hozzászólásoknál oda lehetne írni, hogy szerkesztve volt xy időpontban.
  • akyyy
    a konvoj rá szavazott
  • kamionosjoe
    Csak azt nem értem miért van 9999?
  • SzirmosSzisza
    Régen (még most is?) lehetett így írni lezárt topikokba, csak meg kellett, hogy legyen nyitva :D