27328
  • j0nNyKa
    de öö.. a 226xx üzenetben ~5-tel alattad volt a válasz, meg úgy overall erről volt szó már mióta
    ne haragudj, de most azért ne én legyek már a hülye, hogy nem olvasok helyetted
  • SzirmosSzisza
    Túl hasznos a hozzászólásod.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, neked nem esett le az, amit írtam...

Beléptem ide, és beírtam az üzenetemet. Jó lenne ez felett napirendre térned, és nem azzal jönni, hogy a 226xx üzenet közül kiemeled azt, amiben elhangzott egy válasz-szerűség...
  • j0nNyKa
    én értettem, amit leírt
    ha szeretnéd, elmagyarázom
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel az erővel a 22767 korábbi üzenetre is utalhattál volna...
  • j0nNyKa
    egészen pontosan a #22762 -ig kellene visszaolvasni
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdés: Mikor lesz megcsinálva a Top 10?
    Mert nem a valós helyzetet mutatja, az 'hótziher'.
  • j0nNyKa
    ha már nem is tutira jó a regexed, legalább bugot találtál (nem tördeli a .. nemtom miez, code taget?!)
  • Malakai
    Annyira nem lehet bonyolult megcsinálni, kb
    preg_replace('/#(d+)/', "<a href="javascript:valaszmsg('hszmutat__1','$topic_id','${1}','2')">#${1}</a>", $mesage);
    ...helyett...
    preg_replace('/(?<!&)#(d+)/', "<a href="javascript:valaszmsg('hszmutat__1','$topic_id','${1}','2')">#${1}</a>", $message);
  • akyyy
    pedig jó lenne ha listázna régebbieket is :S
  • Szabi #22764
    euro jel és a többi már nem lesz soha ?

nem lehetne inkább a hsz linkesitést kikapcsolni ?
    ritkán idiótán néz ki minden topikban a sok hibás karakter..
  • Narxis
    :DD
  • domby
    bejelentését köszönjük. a hibát a hónap első munkanapját követő 168 órán belül kivizsgáljuk. a maradékban léghokizunk.
  • j0nNyKa
    Domby: a Népszerű topic-ok funkció működése nem tűnik megfelelőnek
  • domby
    nem szabad csúnyán beszélni.
  • j0nNyKa
    TL;DR
    Domby: szar a Népszerű topic-ok funkció.
  • Dodo55
    Amit ez alapján én el tudok képzelni, az inkább olyasmi lehet, hogy a népszerűséget kiszámító algoritmus olyan listával dolgozik, ami az említett sorrendbe van rendezve (logikus lenne, hogy eleve egy ilyen rendezésű listát kér le a DB-ből első körben) és ideje korán visszatér azzal a hátralévő utasítások lefuttatása nélkül (amik a végleges sorrendet állítanák össze).
  • Dodo55
    Na, arra a megfigyelésre jutottam, hogy ha az elmúlt fél-háromnegyed órában érkezett hozzászólásokat figyelmen kívül hagyjuk, akkor a listában lévő topicok az utolsó érkezett hozzászólás szerint vannak sorban, legelől a legkésőbb érkezett utolsó hozzászólással.
  • SzirmosSzisza
    Most meg olyan van benne, amiben tavaly február óta egy hozzászólás volt, de épp most :D
  • SzirmosSzisza
    Népszerű topikok még mindig rosszak. Pl torrent-esbe elmúlt 1 héten érkezett 5 hozzászólás ... Nem lehet, hogy valami utolsó 1 órát néztek, mikor csináljátok hozzá a cachet ami meg tart 1 napig?
  • Tinman #22754
    [URL=http://sg.hu/listazas.php3?id=1066683042]Jó teszt: "Halo" "Batman" [/URL] szavakra rákeresni. 2012 előtt is volt róluk szó kb. 100x, mégsem meg korábbra. Bár ahogy látom ez nem év függő, hanem találati limit.
  • precision
    a topikon belüli kereső az oldal alján nem áll a helyzet magaslatán :) hiányos a találati lista, nem kicsit :)
  • akyyy
    Forma1 topikba írtam be, kerestem rá, hgy DRS. Még az aktuális oldalon is szerepel, tehát kéne találnia. Biztos csak 3 karakternél többet nem lehet,e vagy túl sok lenne a találat. De akkor jelezze felém, meg mennyi a határ?
  • Coral Springs
  • domby
    pedig de
  • domby
    4 féle kereső van az oldalon. pontosan melyikkel van gondod?
  • akyyy
    kereső megint nem jó
  • zsgaby
    Lehet hogy virtualizált, azt meg hiába nézed :)
  • SzirmosSzisza
    Gigabites?
  • domby
  • Coral Springs
    Hogy néz ki az sg szervergépe, toltok egy képet róla ? Csak kíváncsi vagyok hogy mi kell egy ilyen fórumhoz.
  • Narxis
    Gyors volt.
  • tomsolo
    hi
  • RelakS
    Van egy kis bibi, ha minden igaz.

漢字

Ennek japán karaktereknek kellene lennie :)
  • jackoneill90
    ha van chat kikapcsolás akkor legyen chat bekapcsolás is, de ne csak a beállításokban.
  • kifli
    most izzítjátok a halloween eventet?
  • domby
    23:00-tól félórás karbantartás lesz, a gép csak ritkán/sehogy lesz elérhető.
  • Sir Quno Jedi
    Akkor meg gyártsunk felhasználókat. Legyen kiadva minden aktív felhasználónak, hogy napi 10 felhasználót kell regelnie MÉG pluszban! :D
  • Dzsini
    Én az emailes bejelentkezésre állásnál ajánlottam egy komoly takarítást, akkor se lett belőle semmi. Hiszen mennyivel jobban lehet úgy reklámfelületet eladni, hogy 350 ezer felhasználó, minthogy 20 ezer.
  • Sir Quno Jedi
    Értem, hogy hogy értetted, ne aggódj, csak mondtam, hogy extrémek is vannak, hogy rohadjanak meg.