27328
-
#22814 -
Monoton #22813 A fórumkeresőt nem lehetne visszaállítani úgy, hogy a csoportokat sorba rendezze? -
#22812 Mobil még mindig rossz (legalábbis Android, Chrome alatt) -
#22811 mint ahogy mindenki másnak is pont ugyanígy volt, úgyhogy problem solved
dehát ezek a leállások vannak folyamatosan a fejlesztés miatt, erről tud is mindenki, fel is fogta (majdnem, khm) mindenki, úgyhogy sikerült elb*szni vagy 6-8 hszt a semmire megint
gratulálok első sorban magamnak ezért -
#22810 Ha nem hagyod abba, kapsz megint egy hónap pihit. Csak szólok. A felesleges szájtépéssel fáradj a gumiba.
BTW nekem az elmúlt cirka fél órában nem volt probléma. Elötte volt egy pár perces időtartamig. -
Austin Bailey #22809 valóban. szar a mai társadalom. Egy rendes társadalomban már komoly problémáitok lettek volna. -
#22808 szar a mai társadalom, illetve sgn nem nagyon van kezelve az alreg tömeggyártás kérdése
levontam -
Austin Bailey #22807 Ha már így egyetértünk abban hogy sokan vagyunk, akkor ebből végre levonhatnád a megfelelő következtetést. -
Austin Bailey #22806 igaziból olyan 10 percenkén előjön, és bármelyik topikkal. Először arra gondoltam, hogy szakadozik a netem, de más oldalak működnek. -
#22805 ForbiddenYou don't have permission to access /listazas.php3 on this server.Ez kész! :DDDEzt írta a Garfield topicba (kedvenc) lépéskor SG.... -
#22804 mindenki tudja mitől lenne jobb az sg, de van belőletek annyi, hogy képtelenség mindet eltüntetni innen -
#22803 ja az lehet, igen. de hát "nem tudom volt-e már de a topikok 404-gyé változnak időnként"
azt hittem az időnként az hosszabb időt ölel fel. -
#22802 az előbb volt kb 1 perc (gondolom valami gép restart, apache restart, akármi lehetett, nem?)
kb ~15 perce lehetett ez -
#22801 Adj topic URL-t léci, ami így viselkedik. Milyen időnként látod előjönni? -
Austin Bailey #22800 nem tudom volt-e már de a topikok 404-gyé változnak időnként. Egyéként amúgy van egy ötletem, hogy mitől lenne job az sg, de néhány idióta ebben ellenérdekelt szóval inkább nem mondom. -
#22799 Na most helyreállt valamenyire, pár perc késés látszik. Strange... -
kamionosjoe #22798 Én ha beírok valamit akkor megjelenik másnak a régebben beírt hozzászólása. -
#22797 Jaja, van valami gebasz a főoldali csettel, egyre nagyobb késésel jeleníti meg az üzeneteket. Egyszer megakadt, visszaugrott 10 percet, aztán 10 perccel később jelenítette meg a hszeket, azóta folyamatosan nő a késés. Kb fél óránál jár most. -
#22796 A chaten miért most jelenik meg a 2 órája beírt szövegem? LOL -
#22795 hülye regex... 2 napig böngésztem egyszer, hogy mi a rákot csinál, csak hogy egy (szóköz)-valamiszöveg-(-kiejtés-) dolgot átírjak (-valamiszöveg-[-kiejtés-] szekvenciára :D (a '-'-ok csak az egyes elemek elválasztását szolgálják, az eredetiben nem lennének ott)
Hála istennek a színezést is elrontja, ha a hexa kódban csak szám van :D
Ennek red=99 Green=00, Blue=00-nak kellene lennie
Off tag-nek meg örülünk :) -
Dodo55 #22794 Leírtad magyarul amit én az előző hsz-ben programozóul -
Dodo55 #22793 Írták már páran, csak egy lookbehind kéne (ampersand-re) a kérdéses funkciót megvalósító regex-be. -
#22792 Inkább figyelje a script, hogy ha a # előtt van egy & is, akkor hagyja békén a számot -
#22791 amikor "ki lett javítva" a hozzászólás szám linkelés, akkor jött elő ez a hiba.. ezért is írtam, hogy nem lehetne inkább a hozzászólás linkesitést kikapcsolni ismét.. :D -
#22790 Amúgy nem lehet, hogy a #-os hozzászólás idézés csinálja a fesztivált? Ugyanis fura, hogy az ilyen kódos megjelenés mind-mind egy hozzászólás link, az meg ugye nincs sem aláírásban, sem fejlécben. -
#22789 ja igen, ez mondjuk jogos :)
Domby: szar nem megfelelő működésű, hogy nem utf8at használ az sg! -
#22788 UTF8, lárifári, biztos könnyebb lenne úgy kezelni, de ha eddig minden faszán működött, akkor most mi a gáz? Gondolom a költözés alatt változott meg valami, de akkor is.
Tehát nem az a gondom, hogy soha nem is működött, hanem az, hogy újabban nem működik. Szeptemberben még kellett, hogy működjön, mert a szemem sem rebbent a saját postomon :)
És ami a non plus ultra: aláírás és fórum fejléc működik ;) -
#22787 anno 2005/2006-ban(de lehet hogy előbb) már javasoltuk St-nek miért nem konvertálja UTF8-ra az sg-t, az volt az egyik fő indok, hogy már akkor is giga felett volt csak ezért nem csinálna belőle nagyobbat... -
#22786 pujigo?
Ugye, egy pl spanyol szövegnél annyira nem gáz a dolog, azt a pár karaktert kicseréli az ember. De amikor csupa ilyenből áll a szöveg, és az egyes karaktereket több ezerből kéne kikotorni, az gáz. Még akkor is, ha az ember az alábbi számokból kotorja ki őket.
Amúgy benéztem a kínai topikba, mert ott is gond lehet az ilyen, és a régi szövegek is ilyen kódokként jelennek meg O_o -
#22785 felplusszoltalak, de egyébként lehetséges
most a konkrét karaktereket nem keresem ki, de hexában betolhatóak
pl. プ ヂ ゴ stb. -
#22784 Akkor ezt írd le:
日本語
Ennek kéne lennie:
Have fun... -
Dodo55 #22783 Én csak reagálok az itt mások által felhozott dolgokra (bug, furcsaság, bugnak hitt feature, stb...), ha vannak meglátásaim amik segíthetnek a megértésükben, ideiglenes áthidalásukban a userek, és/vagy felkutatásukban az üzemeltetők számára.
Eddig nem jelezte "hivatalos" személy (modi, fejlesztő, tulajdonos) az évek során sem számomra, sem az ez idő alatt itt megfordult hasonlóan cselekvő fórumozók számára, hogy ez probléma lenne, de ha ilyesmire egyszer mégis sor kerülne, akkor természetesen tartanám magam ehhez.
Sőt, ez esetben én magam is támogatnám az általad "okoskodás topic"-ként emlegetett téma megnyitását, bár inkább a sokkal találóbb "Mi történik az SG-n?" cím alatt, hogy továbbra is legyen egy hely, ahol az itteni tömegek kielégíthetnék a nyers hibajelentéseken felüli eszmecserékre való igényüket. -
#22782 mindenesetre nem merek neked okoskodás topicot nyitni, mer kiraknak mint macskát :(
pedig már elférne, mert ez a topic tudtommal másról szól cím alapján -
Dodo55 #22781 Az hiányos, latin-1-es és ráadásul w3schools is :)
Helyette inább ez:
Egyébként te újabban valami egyszemélyes ellenállási mozgalmat folytatsz ellenem? -
Dodo55 #22780 Pedig de. Mióta én azt használok mindenhez, azóta nincs semmivel problémám :)
(A BOM-al persze vigyázni kell, de ettől eltekintve nem értem az összes többi karakterkódolásra miért nem dobtak még atomot :D) -
#22779 no way -
#22778 Vagy váltsatok UTF-8-ra végre -
#22777 TL;DR again
többieknek magyarul: innen ne az Entity Numbert használjátok, hanem az Entity Name-et -
Dodo55 #22776 Ilyet én is tudok: Coentrão
A megoldás: ã
Ez működik minden karakterrel entity név alapján. A bug csak azért áll fent, mert a nyersként beírt speciális karaktereket nem entity név alapú, hanem numerikus jelölésű (aminek a formátuma megegyezik a hsz linkeléssel, mivel a numerikus kód elé hash jelet kell tenni) karakter referenciákká escape-eli a fórummotor. -
Monoton #22775 teszt
Coentrão
szerk.: Szóval ez lett bemásolva.