27328
-
#22854 Akkor is át lehet úgy kapcsolni, hogy csak azokat a témákat mutassa, ahol van új hozzászólás. Ha van 20, vagy több kedvenc témája, akkor már el lehet benne veszni, és kényelmes volt, ha a népszerű témák között állandóan szereplő témát onnan el lehetett érni, és nem egy véletlenszerű válogatást lehetett ott látni. Ami a ritkábban látogatott témáknak nem rossz, mert legalább pár új emberke is odatalálhat. -
#22853 Kikapcsolod az SG addont, mit csinál? -
#22852 Mutatom inkább, mert látom, nem megy a beleélés :):
KÉP:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Forbidden
You don't have permission to access /forumbejelentkezes.php on this server.
Ezt a hibát ki kéne javítani. Már főoldalon is felléphet! -
#22850 Ha kedvencek közül választod ki kétszer kell kattintani? :o -
#22849 +1
Meg a kereső hibát sem ártana javítani.
Ebben a topikban például
keress rá a "Halo" szóra.
2013 aug. az utolsó találata, holott előtte is volt sokszor említve. -
#22848 Nekem csak a működő Top10 kellene, hogy mindössze 1 kattintás legyen a legkedvencebb topikom akkor is, amikor nem érkezett hozzá üzenet... meg hát meg csak úgy meg miért is ne :)
Eléggé ciki, hogy nem működik :) -
#22847 SG-n belüli linkeken is rajta a rel="nofollow" target="_fnew". -
#22846 Akkor ezek szerint nem vagyok rajta,mert nem jött email :( -
#22845 Elvileg pár hete működik már, és rajta kellene lenned... legalábbis mondtuk, hogy aktív moderátor vagy. -
#22844 -
#22843 Kereső minden találathoz kiírja a Kategóriát. -
#22842 Lesz új moderátori email cím?Vagy esetleg a régi működőképes lesz valamikor?
Tervbe van véve,hogy bővítve lesz a moderátori eszköztár?Gondolok itt például a végleges banolás jelenlegi "mechanizmusára".Plusz a régi vesszőparipám,ha valaki végleg ki van tiltva az ne tudjon pm-et se írni és hasonló nyalánkságok :) -
Dodo55 #22841 -
Dodo55 #22840 Igazából én pont videót szerettem volna vele beszúrni (saját szerverről, mint ahogy azt a #22833-ban is tettem kézi flash tagekkel) :)
Belenéztem közben, az a gáz, hogy a gomb átfuttatja az URL-t egy parseren ami a natúr Youtube linkekből embed URL-t csinál. Ez eddig okés is, csak ha nincs egyezés a regexben, akkor nem ad vissza semmit. Én meg eleve kész embed url-t próbálok adni neki, ami köré csak szimplán oda kéne dobni a tag-eket hogy ne kelljen annyit gépelnem :D. -
Mortimer #22839 Érdekel. Lesz PayPal. -
#22838 Tudom, hogy kutyák macskát nem érdekel, de SMS-sel biztos nem fogok VIP-et venni, PayPal/régi módszerrel inkább :) -
#22837 Najó, de az van oda írva, hogy Videó beszúrása és nem az, hogy flash tag :)
Mondjuk, bővíteni lehetne vimeo meg társaival, ha jól tudom akkor van valami kiegészítő amiben így van (talán humiariban az van használva) -
Dodo55 #22836 Tudom, én csak a gombra panaszkodtam, mert meg lehet vele spórolni 15 billentyűleütést :D -
#22835 flash tagek közé bármilyen flash tartalmat berakhatsz :)
-
#22834 Véletlenszerűen:
Forbidden
403 - You don't have permission to access /listazas.php3 on this server. -
Dodo55 #22833 A videó beszúrása gombbal nem generálható BBCode a Youtube-on kívül máshoz (ellenben kézzel beírva a flash tag megfelelően működik):
-
#22832 nincs, #22831 nyert, köszönöm a válaszokat -
#22831 Ez régi hiba, lapos fejléckép mellett nincs prettyprint. Gondolom ot lemaradt a script. -
#22830 Nincs valami extra dolog felrakva? Nálam jó. -
#22829 Domby mester! bugreport!
#22827 -ben használtam code tag-et, konkrétan code=css-t
bejelentkezve többé-kevésbé lóf*szt (sem) csinál (ha jól látom, belerakja egy pre tag-ba, és annyival le is tudja), érdekes módon kijelentkezett állapotban olvasva a topicot viszont szép színes syntax highlight-olt kódot varázsol belőle
mindez chrome-ban történik
kérem szörnyű problémám mielőbbi kivizsgálását! -
#22828 Ok.Így már tökéletes :) -
#22827 én most átlőttem feketére, hogyha van rá igény, akkor megpróbálhatom ilyen "portable"-re megírni
most így hirtelen félmegoldásként
#sg_counter { color: #ff0000 }
-
#22826 Most már király :) A szövegszínt hol lehet megváltoztatni? -
#22825 frissítettem a leírást, próbáld úgy kérlek -
#22824 Itt érdemesebb lenne.
értsd: ehhez a topikhoz semmi köze :D -
#22823 Kukk.Bár gondolom be lehetne rakni a általad linkeltbe 2 scriptet egyszerre és akkor nem lenne gond. -
#22822 mutasd meg légyszi hogy hol -
#22821 Nálam összeakad más scriptekkel :( -
#22820 yolo
topic gazdákat és moderátorokat kérném / kérdezném: akinek van ideje / kedve, segítsen plz tesztelni, írtam egy topic visitor számlálós cuccot, elvileg egyedi látogatót napi 1x számol csak
ebben a topicban látható működés közben: http://sg.hu/listazas.php3?id=1333095063
berakni pedig így lehet a topicokba: fejlécbe ezt -
kamionosjoe #22819 Ha telefonról írok akkor van ez, de ha innen a gépről akkor érdekes módon beveszi az ékezeteket. :D -
#22818 Úgy látszik, ezzel a hozzászólás szám elemzéssel sürgősen kezdeni kellene valamit :D -
Monoton #22817 En mobil feluleten belepni sem tudok. Normal nezet gombra kattintva 404. Es meg ilyen is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22816 No, ha mobilon siman belepek nem tudok uzenetet kuldeni, ha Bejelentkezve maradvaval akkor igen ... -
kamionosjoe #22815 Be kéne már vezetni, hogy ha egy reget nem használnak 2-3 hónapig akkor törlődjön a francba.