27328
  • Dzsini
    Akkor is át lehet úgy kapcsolni, hogy csak azokat a témákat mutassa, ahol van új hozzászólás. Ha van 20, vagy több kedvenc témája, akkor már el lehet benne veszni, és kényelmes volt, ha a népszerű témák között állandóan szereplő témát onnan el lehetett érni, és nem egy véletlenszerű válogatást lehetett ott látni. Ami a ritkábban látogatott témáknak nem rossz, mert legalább pár új emberke is odatalálhat.
  • Zoli007
    Kikapcsolod az SG addont, mit csinál?
  • IMYke2.0.0.0
    Mutatom inkább, mert látom, nem megy a beleélés :):

KÉP:
  • wollnerd #22851

Forbidden

You don't have permission to access /forumbejelentkezes.php on this server.

Ezt a hibát ki kéne javítani. Már főoldalon is felléphet!
  • SzirmosSzisza
    Ha kedvencek közül választod ki kétszer kell kattintani? :o
  • Tinman #22849
    +1

Meg a kereső hibát sem ártana javítani.

Ebben a topikban például

keress rá a "Halo" szóra.

2013 aug. az utolsó találata, holott előtte is volt sokszor említve.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem csak a működő Top10 kellene, hogy mindössze 1 kattintás legyen a legkedvencebb topikom akkor is, amikor nem érkezett hozzá üzenet... meg hát meg csak úgy meg miért is ne :)
    Eléggé ciki, hogy nem működik :)
  • Malakai
    SG-n belüli linkeken is rajta a rel="nofollow" target="_fnew".
  • Maximus4
    Akkor ezek szerint nem vagyok rajta,mert nem jött email :(
  • Dzsini
    Elvileg pár hete működik már, és rajta kellene lenned... legalábbis mondtuk, hogy aktív moderátor vagy.
  • Tinman #22844
  • SzirmosSzisza
    Kereső minden találathoz kiírja a Kategóriát.
  • Maximus4
    Lesz új moderátori email cím?Vagy esetleg a régi működőképes lesz valamikor?
    Tervbe van véve,hogy bővítve lesz a moderátori eszköztár?Gondolok itt például a végleges banolás jelenlegi "mechanizmusára".Plusz a régi vesszőparipám,ha valaki végleg ki van tiltva az ne tudjon pm-et se írni és hasonló nyalánkságok :)
  • Dodo55
  • Dodo55
    Igazából én pont videót szerettem volna vele beszúrni (saját szerverről, mint ahogy azt a #22833-ban is tettem kézi flash tagekkel) :)

Belenéztem közben, az a gáz, hogy a gomb átfuttatja az URL-t egy parseren ami a natúr Youtube linkekből embed URL-t csinál. Ez eddig okés is, csak ha nincs egyezés a regexben, akkor nem ad vissza semmit. Én meg eleve kész embed url-t próbálok adni neki, ami köré csak szimplán oda kéne dobni a tag-eket hogy ne kelljen annyit gépelnem :D.
  • Mortimer
    Érdekel. Lesz PayPal.
  • SzirmosSzisza
    Tudom, hogy kutyák macskát nem érdekel, de SMS-sel biztos nem fogok VIP-et venni, PayPal/régi módszerrel inkább :)
  • SzirmosSzisza
    Najó, de az van oda írva, hogy Videó beszúrása és nem az, hogy flash tag :)

Mondjuk, bővíteni lehetne vimeo meg társaival, ha jól tudom akkor van valami kiegészítő amiben így van (talán humiariban az van használva)
  • Dodo55
    Tudom, én csak a gombra panaszkodtam, mert meg lehet vele spórolni 15 billentyűleütést :D
  • Dzsini
    flash tagek közé bármilyen flash tartalmat berakhatsz :)
  • MerlinW
    Véletlenszerűen:

Forbidden
    403 - You don't have permission to access /listazas.php3 on this server.
  • Dodo55
    A videó beszúrása gombbal nem generálható BBCode a Youtube-on kívül máshoz (ellenben kézzel beírva a flash tag megfelelően működik):

• j0nNyKa
    nincs, #22831 nyert, köszönöm a válaszokat
  • Malakai
    Ez régi hiba, lapos fejléckép mellett nincs prettyprint. Gondolom ot lemaradt a script.
  • SzirmosSzisza
    Nincs valami extra dolog felrakva? Nálam jó.
  • j0nNyKa
    Domby mester! bugreport!
    #22827 -ben használtam code tag-et, konkrétan code=css-t
    bejelentkezve többé-kevésbé lóf*szt (sem) csinál (ha jól látom, belerakja egy pre tag-ba, és annyival le is tudja), érdekes módon kijelentkezett állapotban olvasva a topicot viszont szép színes syntax highlight-olt kódot varázsol belőle
    mindez chrome-ban történik

kérem szörnyű problémám mielőbbi kivizsgálását!
  • Maximus4
    Ok.Így már tökéletes :)
  • j0nNyKa
    én most átlőttem feketére, hogyha van rá igény, akkor megpróbálhatom ilyen "portable"-re megírni
    most így hirtelen félmegoldásként
    #sg_counter { color: #ff0000 }
  • Maximus4
    Most már király :) A szövegszínt hol lehet megváltoztatni?
  • j0nNyKa
    frissítettem a leírást, próbáld úgy kérlek
  • SzirmosSzisza
    Itt érdemesebb lenne.

értsd: ehhez a topikhoz semmi köze :D
  • Maximus4
    Kukk.Bár gondolom be lehetne rakni a általad linkeltbe 2 scriptet egyszerre és akkor nem lenne gond.
  • j0nNyKa
    mutasd meg légyszi hogy hol
  • Maximus4
    Nálam összeakad más scriptekkel :(
  • j0nNyKa
    yolo
    topic gazdákat és moderátorokat kérném / kérdezném: akinek van ideje / kedve, segítsen plz tesztelni, írtam egy topic visitor számlálós cuccot, elvileg egyedi látogatót napi 1x számol csak
    ebben a topicban látható működés közben: http://sg.hu/listazas.php3?id=1333095063

berakni pedig így lehet a topicokba: fejlécbe ezt
  • kamionosjoe
    Ha telefonról írok akkor van ez, de ha innen a gépről akkor érdekes módon beveszi az ékezeteket. :D
  • RelakS
    Úgy látszik, ezzel a hozzászólás szám elemzéssel sürgősen kezdeni kellene valamit :D
  • Monoton
    En mobil feluleten belepni sem tudok. Normal nezet gombra kattintva 404. Es meg ilyen is van:
  • SzirmosSzisza
    No, ha mobilon siman belepek nem tudok uzenetet kuldeni, ha Bejelentkezve maradvaval akkor igen ...
  • kamionosjoe
    Be kéne már vezetni, hogy ha egy reget nem használnak 2-3 hónapig akkor törlődjön a francba.