27328
  • Tinman #22894
    Már, hogy lett volna az a célja, amikor 1000 mínusszal is vígan irkálnak egyesek? :-)

(Kamu reggel felpontozza magát, szól a spanoknak, etc.)
  • Dzsini
    Az eredeti célja közösségi moderáció lett volna. Annak nem vált be, azóta pedig nem változtattak rajta. Ezerszer átrágtuk, hogy mit hogy kellene változtatni rajta, de majd egyszer talán ez is sorra kerül a rengeteg fontosabb fejlesztés után.
  • IMYke2.0.0.0
    Erőltetett (anti)szociális rendszer, a Fújbook mintájára.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van.
    Nyilván, külön login szerver kellene hozzá, de semmi sem lehetetlen.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy mi a baj a pontozási rendszerrel? Mármint, ha valaki nem figyel rá akkor nincs semmi hátránya, csak oldal betöltéskor +2 kép.
  • [NST]Cifu
    Az is a bannolási rendszerhez tartozik, hogy figyeli a rendszer a regisztrációkori és logoláskori IP-t, és minimum kidobja a gyanús cross-reference adatokat, de lehetne nick és mailcím korlátozásokat is bevezetni.

Ezeket is meg lehet persze kerülni, de mégis valami előremozdulás lenne e téren is.
  • pxxl
    teljesen mindegy, hogy milyen brutális a banolás, mert kb 1 perc új reget csinálni, főleg, ha valaki erre játszik.
  • IMYke2.0.0.0
    Támogatom a pontozásos rendszer írmagjának is a kiirtását!
    Cserébe: sokkal brutálisabb bannolási rendszert javasolnék.
  • Bronx South
    Nem kell kivenni, maradjon örökre. Továbbá javasolnám hogy minden új regisztrált kapjon egy pontozós álreget is ajándékba.
  • j0nNyKa
    "el lehetett volna baszni", és most miért basszon el arra időt domby, hogy kivegye? :)
  • Bronx South
    Már többször el lett mondva, és nem csak részemről, hogy a pontozórendszer egy haszontalan hülyeség. De vannak akik ennek ellenére is kézzel lábbal ragaszkodnak hozzá, hát akkor legyen. Csak azt sajnálom, hogy a fejlesztésére szánt időt hasznos dolgokra is ellehetett volna baszni anno.
  • Dodo55
    Semmit, csak óvatosan megjegyeztem a témához nemrégiben hozzászóló moderátorok felé, hogy lehet kissé elsiklott a figyelmük a kérdéses egyén felett. De ez már itt eléggé off.
  • Calver
    mit vársz egy olyan... legyünk nagyon finomak, és mondjuk úgy, hogy komoly értelmi fejlődés zavarokban szenvedő egyedtől, aki többszöri (rengeteg) finom, kedves, burkolt kérésre sem tudja megérteni, hogy nem kellene telefosni a humiarit olyan szeméttel, amitől még a kurucinfo-ról is elkergetnék, és végül csak a banból... sem értett, mert láthatóan ugyanúgy önti a szemetet, csak másik reggel, máshol.
  • Dodo55
    Nem akarom átlépni az amúgy sem létező hatásköröm, de khmm... Szóval egész véletlenül az ilyen, enyhe kritikáért a másikat rögtön lepatkányozó usereknek nem szokott járni valami ingyen nyaralás, vagy legalább egy-két ajándék fejlécdísz? :)

Bocs tényleg, hogy beleszólok, de nálam nagyon ki tudja vágni a biztosítékot az ilyen stílus...
  • Monoton
  • Dzsini
    Beállításokban állítsd át a tűréshatárodat -99 -re, és nem kell nyitogatni.
  • Monoton
    A pontozásnak semmi hasznos funkciója, engem kifejezetten idegesít, hogy ki kell nyitnom a hozzászólásokat elolvasásra. Csak egy játék az unatkozó felhasználóknak.
  • Szabi #22877
    sok értelme van így a pontozásnak.. tegnap még 80 mínuszom volt, most már 90 :'DD

itt a topik, ha valakit érdekelne miért lettem én a spammer szemében patkány.. :DD
  • akyyy
    régen ajánlottam mikro bevezetésre került ez az elrejtéses funkció, hogy lehessen topikokat "rögzíteni" amik akkor is ott maradnak ha nincs az adott topikban hozzászólás.

új ötletem pedig egy egyéni top 10 téma, amit a leggyakrabban látogatunk, vagy írunk :D
  • mester1987
    Most nem mindegy, ha más is arról beszélt alattam...(fejvakarás)
  • j0nNyKa
    volt valami utolso80.php anno, nem tudom van-e bármi összefüggés, domby majd jól tudni fogja
    addig is leporolom a saját keresőmet, az nem korlátoz, cserébe b*ssza nagyon a szervert, és lassú is
  • Malakai
    Írtad már párszor korábban, de a linkelt hozzászólásokból is kitalálható.
    Kipróbáltam más topicban keresgélve ugyanúgy 80-at adott ki, tehát itt a gond.
    m.sg.hu-s hozzászólásszámtól nem függ, azt is kipróbáltam, egy statikus beállításnak tűnik.
  • Tinman #22872
    Bocsi az kimaradt, hogy a "Halo" szóra kerestem rá.

Nem tudom mi lehet a baj, de örülnék, ha egyszer valamikor, valaki helyrehozná
  • Malakai
    Ez valami lapozás gond lehet inkább, nem időpont. Első 80 találatot adja ki.
  • Tinman #22870
    Keresővel (hozzászólások alatt levő) kapcsolatos probléma demonstráció:

Határon levő hsz. Ezt már nem találja meg a kereső, míg az előtte levőt még megleli:

Ez még ok.
  • j0nNyKa
    vonuljunk át privibe, írok mindjárt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hatalmas kérésem lenne: bannerben hogy tudok olyat csinálni, hogy csak akttintásra látszódjék ez a számláló, és nem az SG.hu-s (randa) "Spoiler"-taggal ?
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem. Szerintem, így középen [1680*1050-ben] pont jó - akit érdekel, az úgy középre néz :)
  • j0nNyKa
    igen ennek alaphelyzetben így kell kinéznie, annyi hogy tudod a boxot húzgálni minden irányba, ha ott bal alul zavarna
  • IMYke2.0.0.0
    Jelenleg így néz ki a topikban.
    Az általad írtak mit változtattak? [Nem vagyok ám IT-s, szóval már arra is büszke vagyok, hogy egyáltalán a bannerrel tudok bánni :)]
  • j0nNyKa
    kell hozzá jquery ui, hogy lehessen dobálni a boxot, fejléc help frissítve
  • IMYke2.0.0.0
    Engedelmeddel, én is betettem az egyik topikomba - teljesen alapértelmezett állapotában.
  • Malakai
    Ide inkább, nem?
  • j0nNyKa
    beteheted most is, meg le is nyúlhatod a js filet és a hozzá tartozó css-t, aztán úgy alakítod, ahogy jónak látod :)
    kommentezve nincs, dehát nem túl bonyolult, 4 számot kapsz a szerveremtől (sum month week day), azt pakolod ki úgy meg oda ahogy meg ahova akarod
    loadVisitorData függvény adja vissza a "kinézetet"
  • mester1987
    Komment előtti előnézetet is lehet valamely módon az SG bővítménnyel?
  • kifli
    végleges verzió mikor lesz belőle? Betehetem ugyaninnen énis egy topikomba?
  • Malakai
    Vagy gyors megoldás, átnevezik Téma ajánlóra... :D
  • SzirmosSzisza
    Pedig ez tök rövid!

Mondjuk tényleg javíthatnák, bár így legalább fény derül nem olyan népszerű topikokra is :D
  • Dzsini
    Ez még nem is sok
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ezt kapom - háááát...

[KÉP]