27328
-
#22934 Szvsz rossz helyen teszed és nem túl elegáns stílusban :-/ -
#22933 Az én szerencsémre ? Lehet engem szankcionálni, semmi probléma. Én maximum háborgok dolgokon, de ártalmatlan, mások meg közösséget züllesztenek és megússzák. Nem biztos hogy azzal van probléma, aki a legnagyobb szószóló. -
#22932 Na, ez egy remek példa... ha mod lennék, ezt pl. máris díjaznám :-)
Szerencsé(d)re a valódi modik jobb szívűek. -
#22931 Lereagáltam egy trollt, hol van itt a probléma ? Azt viszont nem értem hogy egy akkora troll mint például te, hogy a francba van pluszban, amikor a tudományosban nem egyszer bemész közösséget bomlasztani, balhézni, majd a gumiszobában azon kéjelegsz hogy te milyen fasza csávó vagy. És itt vérzik el ez a kibaszott pontrendszer, de például az NWO topik házigazdája remark meg mínuszban volt nagyon sokáig, pedig az egyik legpéldamutatóbb forumozó itt az sg-n, neki hogy a jófrancba van 660 mínusza ? Várom szeretettel a többi haverodat is a gumiszobából. -
ManoNegra #22930 Dőlt betűs makrónál a kötőjelet és az idézőjelet is hasonlóan jeleníti meg. link -
kamionosjoe #22929 Én úgy látom nagyon is jól működik ez az szavazórendszer, aki normális az pluszban van, aki kötekedik az meg mínuszban. -
#22928 Fogalmam sincs, hogy ezt miért itt beszélitek meg, a lényegi problémák meg elsikkadnak a sok OFF között.
Tudom, ez is OFF volt, ennek is DEL-t. -
#22927 Te inkább a stílusod miatt vagy közutálat tárgya, nem a véleményed miatt. Nemde?
példa1
példa2
-
#22926 ja ez nem rossz, bár ha megpróbálom magam beleképzelni az említett... entitások helyébe, nekik az is egy hirtelen siker, ha megírod a hszt, és azonnal láthatnak mellette egy piros -1et -2őt stb. (éppen ahány álregje van kéznél, annyit)
de valóban alapvetően faszának tűnik -
Dodo55 #22925 *inkább=akkor már -
Dodo55 #22924 Arra mondjatok inkább valamit, hogy nekem hogy sikerült most a napokban 7 minuszt (miközben ezt írom már 8...) begyűjtenem, miközben az elmúlt pár hónapban talán ezekben a napokban írtam a legkevesebb hozzászólást (talán jó ha 3-at a jelenség kezdete óta)...
Eddig kb. egy hét vagy akár több is kellett, hogy ennyit beszedjek, ha nem féltem állást foglalni vitásabb kérdésekben. De akkor ugye jött is mellé dupla annyi pozitív, ami viszont most totál elmaradt.
Egyre tudok talán gondolni, lehet nem kellett volna azt feszegetnem itt, hogy egy másokat patkánynak nevező (amit előtte ide be is linkeltek, arra reagáltam tulajdonképp), alreggel bant megkerülő user neve mellett miért nincs még mindig ott (és azóta sem) semmiféle "megkülönböztető jelzés"? Lehet ezt olvasta itt az érintett, és most hadjáratot folytatna ellenem? -
#22923 Vannak ilyen esetek is.
De azért a legtöbb leminuszolt emberke szerintem tett is azért, hogy megkapja a pontjait.
Ezt mondjuk meg lehetne oldani úgy, hogy pl az alregek által kiosztott pontokat a moderátorok egy kattintással kitudják törölni, miután kibanolták az illetőt. Alreg idővel úgyis lebukik. A sok minuszhoz egy embertől, pedig alregek kellenek. -
#22922 Nekem meg ez a példám egy jól működő pontrendszerre.
Már az első ponttól megjelenik a hsz értékelése, és ha jól tudom 4 pontól kiemeli a hozzászólást (ezt persze akárhogy lehet variálni). A hozzászólók adatlapján nincs kijelezve kinek hány pontja van, tehát még ha valaki pofára is pontoz, jelentősége nulla. Ez tényleg egy jól működő pontrendszer, ellenben ami meg itt van az sg-n az egy közösségi banrendszer, ez már az alapoktól kezdve egy életképtelen ötlet. -
#22921 egyébként mivel az időkorláton kívül szerkesztés nem működik (na jó ez így normális), csak tolok még 1 postot
ahol szerintem nagyon faszán működik a plusz-minusz rendszer (bár nem tudom, mennyire jól lehetne integrálni egy fórumba a működést), az a disqus - itt ugye súlyoz, rendez hasznosság szerint, és tényleg van értelme a plusz-minusz rendszernek -
#22920 egyébként mindamellett hogy maxi jófej a stílusod, tényleg annyi a "híja" a masszív minuszba esésnek, hogy pont elkapj véletlenül ellenvéleménnyel egy kiemelkedőbb balfaszt
pl.: ha diablo 3-aztál volna, és teszemazt ember órában beleraktál volna vagy 100-120 órát alsó hangon a topic kinézetébe / működésébe, és ez éppen nem tetszett volna ultrazord 19 aktuális "énjének", merthogy ő háttérbe szorul emiatt, akkor most 3x annyi minuszod lenne, mint pluszod
tökmind1, hogy mondjuk emelett az egész sg-s diablo közösséget te "bétáztattad" volna, merthogy neked volt egyedül béta accod, és te osztottad meg mindenkivel, vagy tökmind1, hogy _minden_ hasznos / fontos / friss / etc infót te hoztál volna be a topicba - k*urvára minuszba lennél
na nem mintha ez bárkivel megtörtént volna, tök fiktív eset, de ezúton is a ***** *****t az ultrazord féléknek, érted?
TL;DR: sajnos a jelenlegi alreg gyártós rendszert összevetve a pontozórendszerrel.. mondjuk úgy, hogy nem az eredeti elképzelések szerint működik na.
meg egy ilyen hisztis faszom kölyök társadalomba egyszerűen "öntisztító" rendszert nem szabadna írni egy fórumhoz, vagy ha igen, akkor sokkal profibban, összeszedettebben, lásd jútúb, vagy egyéb ilyesmi oldalak -
#22919 évek óta felhozom a témát, nem vszínű -
#22918 Csak halkan kérdezem: az, hogy bejelentkezve marad, dinamikus ip címmel rendelkezőknél már soha nem lesz megoldva? -
#22917 Én általában akkor cserélek le egy nicket, ha megunom. Ez nálam kb olyan mint a logóhasználat. -
#22916 Az még 2009 tájékán volt, szóval elég régen ahhoz hogy most ne legyek sáros miatta. :) Már meg nem mondom miért voltak a balhék, egy-egy cruise okán alakultak ki nézeteltérések, azt alpári stílusban ment a szópárbaj nap mint nap. Végül HG választás lett kiírva, aki a legtöbb szavazatot kapta visszalépett, és mivel én kaptam a második legtöbb szavazatot én lettem a HG, ezt követően lett újra rend a topikban. Sokan utáltak, de legalább ennyien kedveltek, mert az én cruiseomon mindig megvolt a minőség. -
#22915 Az mondjuk megint érdekes, hogy miért kell az embernek alreg. nekem valahogy nem volt még rá szükségem. Ha jól emlékszem régebben tdu topikban is volt valami, de az még pontrendszer előtt volt, mikor előkerült a neved nemegyszer... -
#22914 Az én pontjaimat a Hír topik, NWO topik, Közelkelet topik hármasban szedtem össze, többnyire a jobboldali, Izrael / USA ellenes nézeteim miatt. Legalábbis így sikerült megutáltatnom magam, továbbá aktívan részt vettem azokban a vitákban, ami végett bezárták a Hír topikot, és a gumiszobában nyílt alternatíváját. Azt innentől kezdve már írhat az ember bármit, pofára kapod a mínuszt. :) -
#22913 mobil fórum, számtech fórum, játékosok fóruma ahol előfordulok. Nemegyszer volt vitám pl android topikban (ahol az adott rendszert becsmérelni mertem) vagy f1 topikban, esetleg pc-s játékoknak leáldozott topikban, ahol nem nehéz vitába keveredni. Szóval ne aggódj, bőven van markáns véleményem, és nem éppen olyan, hogy mindig beállok a sorba bólogatni. Személyeskedni, másokat sértegetni, mások véleményét lehúzni nemigen szoktam. Valószínűleg ez az oka a több plusz pontnak. Ha pedig nincs igazam, akármennyire fáj beismerem javarészt.
Gumiba pedig nem járok aktívan fórumozni. Saját fórumok részen van egy ahova szoktam járni (tirexi topik).
Vitázás, véleménykifejtés mellett is lehet normális hangnemben fórumozni. Csak ez nem mindig sikerül mindenkinek. Sajnos van jónéhány olyan ember, aki úgy áll hozzá, hogy aki nem az én véleményemen van az hülye. És ez meg is látszik általában az értékelésükön. (és itt most nem rád gondolok, mert olyan behatóan nemtudom honnan szedted a pontjaid, és miért)
Tudományos részt nem igazán tudom komolyan venni egy pár odajáró emberke miatt. De egyébként sem hiszem, hogy sűrűn látogatnám, mert inkább az informatikával kapcsolatos dolgok miatt járok sg-re.
Egyébként ha általában nézem akkor is ugyanaz a helyzet, legutóbb is végignéztem ebben a topikban az utolsó 2 oldalt (akkor is a pontrendszert jöttél szidni), megnéztem mindenkinek az adatlapját, és rajtadkívül még egy ember volt aki mínuszban volt. -
#22912 lol
Ekkora nagy vasziszdasz vagy te itt a fórumon, hogy hozzád fordulnak az emberek banlist -ért ? Na ne viccelj. Maradjunk annyiban hogy te senkitől nem kaptál semmit. :) Ugyanis össz két topikot használtam dühöngőnek a fórumon, az Interstate regisztrációmmal, és már lassan egy éve is van annak. Mindkét topik a gumiban volt, az egyik a Kit dugnál meg topik, a másik a Best of. Úgy tudom a gumiszoba erre való, ha tévedek javíts. Máshonnan erősen kétlem hogy bárki is írt volna neked pm -et, főleg a tudományosból nem, ami kb az egyetlen hely ahol beleszoktam keveredni vitákba, a trollkodás meg tőlem olyan távol áll mint innen a góbi sivatag.
Te még a Hír topikos időkben utáltad meg nickem, azt azóta ahol csak lehet belémkötsz. :) Másrészt attól hogy HG vagy a Best of-ban, meg nagy haverok vagytok a Tomsolo-val, attól te még ugyanolyan fórumozó vagy mint itt bárki más, úgyhogy javasolnám inkább ülj vissza a helyedre, és ne okoskodjál feleslegesen, drágaság. -
#22911 ezt most komolyan gondolod a markáns véleményeddel együtt?
van még privát üzenetem, ahol valaki épp azt érdeklődte meg, hogy hogyan tudna téged - személy szerint téged, nem csak annyit, hogy hogyan dobjon be banlist-et - kivágni egy témából, ahol mindenki remekül elvolt, drága bronxikát kivéve, aki kurvaanyázott és megállás nélkül kötekedett az összes jelenlévővel... ó, bocs, tévedek, az pont a sok alregedet közül Interstate 95 nevű volt. ahol feltűnik a neved, a kétlábú kapásból paraszt, köpködő hszekre számíthat, hiszen bronxika valamiféle túlkompenzálási kényszertől fűtötten nagyon szeretne a kőkemény troll megmondóember szerepében tetszelegni, még ha ez soha nem is sikerül.
markáns vélemény, bhahahaha. nem pofára kapod az ajándékcsomagokat drágaság, hanem a bájos stílusodért. -
#22910 Én általánosságban beszéltem, te meg egyszemélyes példa vagy. Nem figyelem a tevékenységedet a fórumon, de valószínűleg kimaradsz az érvelésekből, vitákból, nincsen markáns véleményed egy-egy témában, itt-ott jópofizol (pl gumiszoba) ami hosszútávon inkább pluszként jön le az embereknek. De például a tudományosban se látlak sűrűn, ott ha nem kapod el a közös hangot a másokkal, a véleménykülönbségekből pillanatok alatt megszedheted magad mínusszal. Én például nem az a fajta ember vagyok, aki inkább nem szól hozzá, csak nehogy negatívan tűnjön föl mások előtt. Én hozzászólok ha van véleményem, most is a pontrendszer ellen érvelek, és ennek is inkább negatív vonzata van, mint mondjuk a te hozzászólásaidnak. -
#22909 Az összesítést tekintve (moderátorok meg tudják nézni a top100 pontot osztót plusznál és mínusznál) olyan 20%-al több mínuszt osztottak ki, mint pluszt (az első pár hónap után ez bőven másfélszeres mennyiség fölött volt, de elmúlt az újdonság varázsa, és már csak pár különféle okokból kitartó fórumozó nyomkodja a jeleket). -
#22908 ha nagyobb az esélyem a mínusz pontra, hogy lehet, hogy több a plusz pontom? -
#22907 Ez magyar mentalitás, bele kell törődni. -
#22906 A tő probléma nem ez, a tő probléma hogy amíg a youtube -on ismeretlenek között megy a rendszer, addig itt egy közösségen belül "pofára". Ráadásul az sg-n a pozitív szempontból értékelhető hozzászólásoknak nincs súlya, hacsak nem egy "közkedvelt" személy írja. Mindig nagyobb esély van arra hogy valaki mínuszt kap mint pluszt. -
#22905 1-2 topic szokott megnyitva lenni max, köszi a válaszokat. -
#22904 Ez mikor lesz javítja?
15 € (15 euro-t írtam.)
15 £ (15 fontot írtam.) -
#22903 Valószínűleg egy picit túlérzékenyre sikerült állítani a túlterhelés-ellenes védelmet :) -
#22902 nem csak olyankor csinálja. Egyébként rá kell feküdni az f5-re és behozza... -
#22901 Nem nyitsz esetleg meg sok topicot egyszerre? Másoknak az okozott ilyesmit... -
#22900 Valószínűleg nem jó topic de hátha tudja valaki mi lehet az ok, mostanában 90%-ban ezt kapom amikor belépek a fórumra, mi lehet az ok?
win7 64bit hp, chrome böngésző -
#22899 Nem azt írtam, hogy 1000%-os megoldások, de ha ezek nincsenek, akkor egy bazári majom is s(z)avazhat össze-vissza.
-
#22898 első felét a macskám is megkerüli, másodikhoz hasonló dolog meg van -
#22897 Ezzel kit akarsz kiszűrni? Konkrétan sima böngésző bővítménnyel 5 másodpercenként tudsz IP-t cserélni ingyen :D -
#22896 Megoldási ötletek:
1 IP-ről csak 1 account hozható létre + 1 accountról / IP-ről csak 1 alkalommal lehet pontot adni mondjuk 6 óránként, vagy 24 óránként.
Kész.
-
#22895 Mortimer majd megadja rá a választ.