27328
-
Micsu #22974 miért csak úgy lehet besegíteni hogy kiadom a fórummotort? -
#22973 Ja, csak úgy kiadnák a fórum motort, mi baj történhet :D -
#22972 nem kérik -
Micsu #22971 sztem ahányan itt fórumoznak pár informatikus biztos besegítene ingyen is csak kérni kéne -
#22970 de, van egy ember, élettel meg ilyen szarokkal az sg fejlesztés mellett. -
Micsu #22969
egyébként nem értem hogy miért nem javították még ki ezt a bugot, nincs erőforrás? -
Dodo55 #22968 Frissítettem közben a scripten, volt 1-2 bug benne. -
Micsu #22967 a hogy helyett hanem, bár 80iq felett ment volna magadtól is :D
-
#22966 -
Dodo55 #22965 Közben össze is dobtam rá egyet akkor már :)
http://userscripts.org/scripts/show/183443 -
Dodo55 #22964 Elvileg nem. Sőt, ha minden igaz userscripttel is fixelhető ideiglenesen, de még nem próbáltam. -
#22963 az euro és egyéb jeleket tényleg ennyire nehéz javítani ? -
#22962 én is elolvastam vagy 3x, aztán feladtam -
#22961 Hogy mi? :o -
Micsu #22960 nem moderátor kell ide hogy normális fórummotor, rendes keresővel stb
megéljük még hogy a top10 is helyreáll? -
#22959 -
#22958 Megerősítem Maximus történetét, azért az, hogy nem voltunk megkérdezve, nem egészen igaz. Én amúgy AnimeFox és talán Johnnyka jelentkezését is támogattam (lusta vagyok most visszanézni a mailboxomat, de ő kettejükre emlékszem).
Amúgy ha jól rémlik Maximus után azért lett a többi modi felvétele jegelve, mert (talán) Shadow elég erélyesen kikelt amiatt, hogy nem több modi kellene, hanem normális moderációs eszköztár. Aztán nagy csend lett. -
#22957 Ment pü. -
Monoton #22956 Dobtam én is egy mailt. -
#22955 Köszönöm és örülök ha így látod,hiszen imádom ezt a fórumot :)
Azért is írtam le,mert láttam már múltkor is "téma" voltam :) -
#22954 Egy rossz szavam nem volt, csak én a moderátori emailcímen máskor láttam egy-egy feldobott kérdést Tibortól (mi a véleményetek X-ről, Y-ról, mert jelentkezett moderátornak), nálad meg nem - de akkor ezekszerint csk én maradtam ki a játékból :)
Ne érts félre: örülök neked is, rengeteget foglalkozol a fórummal, nagyon jó, hogy bekerültél, csak nem tudtam, hogy mi volt a háttérsztori :) -
Dodo55 #22953 Tudom, ez még nagyon régen volt, lásd az előző hsz-em :)
Plusz kicsit rosszul is emlékeztem, szintén lásd az előző hsz-em, illetve akkor már itt van a komplett beszélgetés: #12712
A #22947-es hsz-edre válaszolva pedig:
Van valami akadálya, hogy törölgessétek a sok offot (gondolok itt főleg az előző, a pontrendszerrel kapcsolatos témából indult személyeskedésekre és hasonlókra)?
Csak azért kérdezem, mert ha igen (pl. kiakasztaná az új hsz jelzést egy időre vagy bármi egyéb okból problémás), akkor említettem nemrég, hogy lehet jó lenne egy külön (ugyanígy kiemelt) topic az eszmecseréknek, ez meg akkor valamennyire tisztább, átláthatóbb maradhatna, ha csak a hibajelentések / feature requestek és a hozzájuk nagyon szorosan kapcsolódó hsz-ek lennének utána itt megengedettek. -
#22952 Hogy a jövöben elkerüljek mindenféle gyanusítgatást,nekem még anno Shadow írt ez ügyben,hogy nincs-e kedvem csatlakozni hozzátok moderátorként.Én nem kértem és nem is hoztam föl a témát,mert eszembe sem jutott.Írt Tibinek és ebben támogatott Cifu is.Ennyi a rövid történetem.Tehát nem feküdtem le senkinek,hogy moderátor lehessek :P -
Dodo55 #22951 Vagyis félig rosszul emlékeztem (7 éve történt az eset, durva), mégis csak jelentkezés alapon mehetett már akkor is, mert megtaláltam mit mondott, elirányított a kérdéses email címre, de arra viszont jól emlékeztem, hogy azt mondta ő nem kompetens ebben, hanem ti szavaztok az újakkal kapcsolatban.
Utána amúgy valamiért emailt már nem írtam, egyébként a felhasználói progik részbe akartam modinak jelentkezni mert ritkán jártatok arra és szenvedtünk valami FAQ link berakatásával meg ilyenekkel :) -
#22950 Elsőre például St-nek már semmi köze az SG-hez. A teljes oldal a főszerkesztő, Nyerges Tibor felügyelete alatt van.
Másodsorban gőzöm sincs, hogy St miért mondott ilyet, régebben is maximum véleményeztünk egy-egy új moderátori jelentkezést, de pl. Maximus is úgy került be legutóbb, hogy minket előzőleg nem kérdeztek meg róla :) -
#22949 Megtörtént:) -
Dodo55 #22948 "Jelentkezni meg mindig lehet"
Az jó, mert régebben mikor érdeklődtem St-nél ha jól emlékszem azt mondta ti hívtok a köreitekbe újakat ha úgy adódik és hogy emiatt ő egymagában nem túl kompetens az ügyben / nem igazán jelentkezés alapú a dolog :D
Persze azóta sok minden változhatott de azért nézek kicsit (vagy akkor néztem be valamit), hogy most akkor mi van. -
#22947 Moderátori címre / Tibornak írtál ezzel kapcsolatban? Ahogy néztem elég rapszodikusan olvassa a topicot, és amennyi duma megy itt, nem biztos, hogy kimazsolázza belőle a fontosabbnak tűnő dolgokat. -
#22946 Azóta sem:( -
#22945 A moderátori emailcím működik (kaptunk már rá pár levelet), bár ahogy lejjebb olvastam akkor még nem került rá az összes aktív moderátor - lehet, hogy azóta igen.
Jelentkezni meg mindig lehet, hogy Mortimernek mik a tervei moderátori fronton, azt mi se tudjuk. -
#22944 Privátban elküldheted nyugodtan. Nekem sem volt célom offolni, ám volt akinek másfele volt érdekében terelni a vitát. -
#22943 az a baj hogy ha most érdemben válaszolok, sosem lesz vége az offnak, úgyhogy megtartom magamnak :)
nem gondolnám, hogy az a fajta vagy, akinek majd észérvekkel nekimegyek, és kapok egy "ok jogos" választ
csak hogy on is legyen, méghozzá ehhez tartozó: bárki tud valamit arról, hogy akarják-e mélyen tisztelt üzemeltetőink / adminisztrátoraink a moderátori email címet újraéleszteni / funkcióját ismét elérhetővé tenni? teszemazt moderátornak való jelentkezésre ? -
#22942 Nem vitatom hogy személyeskedő stílusom van, amire viszont hunyorítok az a kettősmérce. Van a gumiszobának egy magja, akik közül néhány emberke a Hír topik óta ahol csak tud betalál, de ez zavar a legkevésbé, ami leginkább zavar hogy ezek az emberek közösséget zülleszthetnek, trollkodhatnak büntetlenül, ha meg az ember fellép ellenük még őt basszák le, ő kerül banra különböző indokokkal. Arról nem is beszélve hogy álreggyáros az összes, csak ugye az álszent dumájuk mellé már ezt nem mondják. És ugye itt van ez a pontrendszer, amit a trollok természetesen arra használnak amire akarnak. Nem is csodálom hogy a fórumozók folyamatosan elszállingóznak innen, előbb utóbb megunják az emberek azt a magasröptű hülyeséget ami itt van. -
#22941 megértelek, nekem is rendszeresen mondják 20-an hogy részeg vagyok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk igazuk is szokott lenni -
#22940 Ennyi, győzött a túlerő. Ha húszan mondják hogy részeg vagy akkor bizony részeg vagy, nincs mit tenni. Nem is tudom hogy mit koptatom a klaviatúrát. Én többet nem szólok a pontrendszer ellen, használjátok egészséggel. -
#22939 Személyeskedtél már akkor elkezdted, mikor velem voltál vitában.
Ezt nem szeretik az emberek, és nem is nagyon javallott folyamatosan ezt csinálni egy fórumon, mert annak az lesz a vége, ami miatt most te panaszkodsz.
Ráadásul én veled korábban más topikban nem nagyon találkoztam, nememlékszem, hogy bárhol vitánk lett volna. Szóval előzmények nélkül is csinálod. -
#22938 Videó beszúrása flasht szúrt be, azt meg legtöbb mobil nem nagyon kezeli rendesen, html5-höz meg iframes beszúrás kell.
Amúgy mobilon a válasz gombot is lehetne javítani. -
#22937 mobil verziót használva nem lehet megnézni a beágyazott youtube videókat... ezzel tudnátok valamit kezdeni?
illetve a kedvenceimhez háromezercsilliárd új hsz érkezett cuccot szedjétek már ki pls... már legalább egy éve könyörgünk érte
bugos, idegesítő, hasztalan... -
#22936 Amúgy a #22911 és #22927 -et is díjaznád ? Csak megsúgom, mindkét hozzászólás provokáció. Csak ugye aki nem ismeri az előzményeket, az inkább engem "díjazna". -
#22935 szvsz mindketten rossz helyen teszitek :)