Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jelszóváltoztatás mûködik? Lehet már több karakteres?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem javítva is lett mióta írtad, én most néztem és nincs ilyen hiba 😊
Tinman
HIBA!

A fõoldalon néha vissza szoktam nézni 1-2-3 nappal korábbi cikkeket.

Ha most rámegyek a

"Korábbi hírek: 2013.09.16. - 2013.09.15. - 2013.09.14."

részre, rábökök mondjuk a 2013.09.14.-re látszólag tölt, de újra a mai híreket dobja be, nem ugrik vissza a megszokott módon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az egy ottfelejtett debug kiírás akar lenni szerintem <#hehe>

Egyébként remélem a jelszó ott fönt az még csak postdata-ból van és utána véres cafatokra szakítja az (minimum) md5 ahogy azt illik.
Coral Springs
Én most is megpróbáltam logót feltölteni, azóta sincs változás.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Bejelentkezéskor ha valamit elírok, akkor érdekesen megjelennek a bevitt adatok az oldal tetején... még a jelszó is olvashatóan...
tomsolo
Nem mintha ezen az oldalon számítana, de nem szép targetelni a linket - majd a user eldönti

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi
meg jó lenne bele is írni valami újat.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
csak egy kis apró kötözködés: a változások naplóra egy target="_blank"-ot szerintem lehetne rakni, hogy ne a topicra nyissa rá magát
úgy egyébként köszi a szervezõi munkát <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Metalmilitiakid
Az update óta eltûnt a logóm és újat sem tudok kirakni. Ahogy olvastam másnak is volt ilyen problémája.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kifli
Mobil login megy
Dzsini
Rosszul hiszed 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Változások napló lehetne vezetve :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LaliK
Azt hiszem hogy a banner egy PM hatására alakult át <#idiota>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Maximus4
Ajánlom figyelmetekbe,hogy már más lett itt a hg. és a banner is átalakult <#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Akkor megint reppentsük fel, hogy fészbuk / ügyfélkapu accounttal kell majd összekötni a felhasználókat 😄"

Akkor a kettõ közül inkább az ügyfélkapu legyen, mert facebook accountom nincs <#idiota>
"Az elõzõ tulajdonos megmutatta hogy õ nem ért hozzá"

Azért na! Én emlékszem azokra az idõkre, amikor St még aktívan fejlesztgetett. Többször is elõfordult, hogy találtam valami bugot, szóltam neki, majd szinte azonnal reagált és pár perc alatt javította a hibát. Itt tehát a hozzáértéssel probléma nem volt.

Az más kérdés már, hogy utána jöttek azok az idõk, amikor már "nem volt kapacitás" a fórummal foglalkozni...

A mostani helyzetet sem találom egyébként kritikusnak, nyilván a jelenlegi (új) fejlesztõ(k?)nek (ha jól gondolom) idegen kóddal van dolga, meg hát ugye eleve bekever most elég szépen az eltérõ futáskörnyezet is. Ahhoz képest meg nem rossz ez így.
kifli
Létszükségleti bugok javítva lettek. Azt viszont ne felejtsük el, hogy nem a fórum rész élvezi itt a prioritást. valószínûleg átálltak az új rendszerre, és elkezdték kijavítani a fõoldalt. Megoldották, hogy lehessen cikket írni stb stb...

Ez volt az elmúlt egy hét munkája valószínûleg. Emelett azért jutott valamennyi idp a fórumra is. Aztán hétvégén nem kell csodát várni, olyankor énsem dolgoznék megszakadásig.
SzirmosSzisza
Tõled olyan kommentet vártam volna, hogy te vagy az ügyfél, te mondod meg mi legyen a szerveren, ne neked kelljen igazodni a szolgáltatóhoz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Na kérem, ez most hogy jött ide??? Mivel a jelenlegi átállásos/költözéses technikai problémákról beszéltünk éppen és nem a tartalomról.

Akinek meg nem tetszik a tartalom, az maga is írhat cikkeket és beküldheti az SG-nek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable
Az oldal már évek óta egy nagy túró. Sok cikk, egyszerû smittelés, tükörfordítás, a filmes cikkek pedig külön kategória a szar dobogóján. A fórum is hallott, moderáció is alig-alig. Errõl nem a fejlesztõ tehet hanem a tulaj.
Sir Quno Jedi
Ebbõl pediglen az következik, hogy szerencsétlen fejlesztõ/üzemeltetõ a belét kidolgozza ilyenkor, éjjel-nappal teper, kirúgja már az asszony is, csodát tesz, túl lép önmagán, hogy valahogy életben tartsa, felélessze a rendszert és belekalapálja élesben a szükséges változásokat csípõbõl (és egy buznyák pikulát sem fizetnek neki túlórában). Erre még jól le is basszák és a türelmetlen júzerek és kibicek a halálát kívánják közben, anyukája meg csuklik. Rohadt hálátlan meló ez, ha anno másképp alakul, én is inkább mentem volna stricinek, az is hálásabb és tisztességesebb, jobban megbecsült hivatás...

Mindig a hõsöket lincseli meg a tömeg elsõnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]FaTaL
Ebben lehet igazság sajnos. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sir Quno Jedi
Nos ez úgy szokott mûködni, hogy na MOST (10, 9, 8, ...) költözni kell és kuss (új tulaj, vagy csak lejárt valami, vagy elromlott valami). Költözés!!! Node az új szolgáltatónál ilyen és olyan MYSQL, meg PHP meg kicsifaszom van és nincs apelláta, ezt kell szeretni és KUSS! OKÉ, átteszik arra, merthogy más lehetõség nincs. Naaa és jönnek is a problémák. Visszaállni meg már nem enegdik, elõre van az út. Lehet éles mûködés KÖZBEN javítani, teszteletlenül, azonnal, tûzoltás. Tiszta sor, ez általában így mûxik. Legmagasbb helyeken is elõfordul ez nap, mint nap. A számítástechnika nem egzakt tudomány sajnos. Sokkal inkább hasonlít az állattenyésztésre... _😄DD

Szabi
a legfontosabb dolgokat hamar megoldotta, annyira azért nem kéne belehalni fél nap kiesésbe.. 😄

[HUN]FaTaL
Pl. hogy kompatibilis-e az 5 éve gányolt szar az új PHP verzióval?

Sir Quno Jedi
Már mér ne lehetne aposztrófot írni: Don't fuck with Me!

Mardel
Az oldal mobil valtozatarol nem lehet a forumba belepni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szabi
csütörtök 23-24óra között 😄

"- topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik"

Ez mûködik, legalábbis most nekem ebben a topikban jelezte.

REAL MADRID

Dzsini
Ha egyszer megjelenik a pipa, akkor már úgy néz ki úgy marad, de amíg nem, addig lehet sütögetni.
Van több olyan hozzászólás, amit 5-6 alkalommal is sikerült felpontozni 😊 (100 pontos állapot, 5/0, és csak én szereplek a pontozók között)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Calver
a pontozás én úgy nézem mûködik (adatlapon változik a pluszok száma), csak nem jelzi vissza rendesen, csak pörög az a kis szarság. ha frissítesz és újra rányomsz, rögtön megjelenik a pipa <#fejvakaras>

viszont a szmájlik helyei összekeveredtek <#ticking>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Benne vagyok. 😄

Am. ezt a listát nem lehet ide betenni a régi lista helyére? Legyél te a házigazda.

Dzsini
Akkor megint reppentsük fel, hogy fészbuk / ügyfélkapu accounttal kell majd összekötni a felhasználókat 😄

- a téma karbantartása ablak nem rendelkezik HTML fejléccel => a karakterkódolás nem meghatározott, ha a böngészõ alapértelmezése UTF-8, akkor hibás karakterek jelennek meg
- az új téma nyitása ablak is szét van csúszva
- szétesett a fejléc "egyszerûsített fórum design" esetén
- a pontozás rapszodikusan (nem) mûködik
- több topicból elveszett az elmúlt pár nap termése
- nem mûködik a jobb alsó chat (kitörölte az összes ismerõst, nem lehet senkit felvenni)
- a moderátori eszköztár többé-kevésbé nem megy (IP, etc..)
- topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik
- nem mûködik a moderátori emailcím
- ha a hozzászólásban aposztróf karakter van (shift+1), akkor az üres hozzászólásként jelenik meg
- hozzászólás visszavonása után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a moderalas php3-on
- hozzászólás szerkesztése után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a newmessage php-n

Narxis
Mivel eléggé egyirányú a kommunikáció így elõjönnek a találgatások, de én bizakodó vagyok.

Dzsini
Bíztató, hogy már gondolatolvasók is megjelentek a fórumon - Mortimernek szóltatok, hogy tudja mit is gondol a fórummal kapcsolatban, vagy majd õ is meglepõdik rajta? 😊

SzirmosSzisza
Nem érdekli õket szimplán. Fórum túl sok erõforrást emészt fel és nem hoz nekik semmit se a konyhára.

Bronx South
Bárki is csinálja az oldalt, szerintem idõ vagy pénzhiányban van. Mikor is jött be a fejlesztés ? Egy hete ? Egy rakás bug -al megfûszerezve. Hány bug is lett kijavítva azóta ?

j0nNyKa
mit tesztelsz egy költözésen? átköltöztek, szar lett (papíron, mert amúgy az nekünk csak jó, ha ugrunk ilyen sok php verziót), nekiálltak (illetve ha jól látom, nekiállt) gõzerõvel javítani mindent
állítólag ha elég erõsen hisztizel neki, akkor még ennél is sokkal gyorsabban fog haladni!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Bronx South
Az elõzõ tulajdonos megmutatta hogy õ nem ért hozzá, most azért van megint egy új hogy ezt õ is megmutassa, azt egy kis idõhúzás után tényleg megy a fórum a süllyesztõbe ? <#confused>

Bronx South
Amúgy azt nem értem, itt a topikban is van kapásból 3 ember akik akár hobbiból elvállalnák az oldal foltozgatását. Õk miért nincsenek felkérve munkára ? Miért 1-2 tulajdonos akar itt hû de nagy dolgokat csinálni ? A mai világ (legfõképpen a mai) az innovációról szól, aki nem innovatív az megy a levesbe.

Narxis
Szerintem is várni kell még vele, az elkövetkezendõ hetekben biztos lesz javítás.

Na meg örülni kell, hogy van fórum mert úgy emlékszem már írta St, hogy nem éri meg foglalkozni vele, anyagilag.

kifli
st távozásával mediacentertõl gondolom menni kellett az oldalnak. De igaz, jobb is lett volna, ha a bugok elhárításáig offline lenne...

Fejlesztés pl, hogy szélesebb lett az oldal, a szélesvásznú monitorokra is gondolva. Ebbõl következtettem arra, hogy itt van betervezve már 1-2 fejlesztés.
Én is azt mondom várjuk ki ennek a végét. Eleve az, hogy az elmúlt egy év után megmozdultak a dolgok már önmagában pozitív.
Szabi
de hisz most volt trónváltás.. még bízok az új fejlesztõben, hátha javul a helyzet 😄

ja és lehessen 300-as képet feltölteni mert a 200nagyon kevés <#idiota>

SzirmosSzisza
Szélesebb lett az oldal <#buck>

Amúgy normális rendszernél nem egy fejlesztõ van fél évente 2 hétig.

[HUN]FaTaL
Normális rendszernél tesztelik az új környezetet, mielõtt szétbasszák az éles rendszert. 😄

"Emellett fejlesztés is történt."
Micsoda? Mert én csak egy rakás bugot látok.

kifli
nem a gép mozdult, hanem a filok. Valószínûleg az új szerveren nem ugyanaz a környezet van, mint ami a régin volt. (más php verzió pl...)

Emellett fejlesztés is történt. És valószínûleg még várható is.
SzirmosSzisza
Papíron nem olyan rossz dolog 2 éves PHP-ról váltani 😄

Meg gondolom nem annyi volt, hogy kapták a gépet és átszaladtak vele a szomszéd szerverszobába.

Szabi
elméletileg a frissitéstõl hülyült meg sokminden 😄