27328
-
Monoton #23056 Megkaptátok a teszt üzenetemet? Mert elvileg én a listán vagyok, de semmi üzenetet nem kaptam még. -
#23055 Ezért is kérdeztem :) -
#23054 Igen,már akartam írni,de megdöbbenve olvastam a mostani levélváltásotokat a fórum "jövőjéről,fejlesztéséről",és inkább ne kerültem volna vissza :( -
#23053 Felkerültél már a moderátori listára? -
#23052 ez az 5perces szerkesztés kijavítása miatt lett ilyen.. :(
sokkal jobb volt, amíg nem volt tényleges időkorlát, hanem addig szerkeszthetted a hszed amíg nyitva volt az adott oldal... -
#23051 Még egy bugreport,bár a jelek szerint a lőtéri kutyát sem érdekli :(
Teganp érkezett ez a hozzászólás.Pár percre rá szerkesztette az illető,erre egy új hozzászólásként jelent meg. -
#23050 úgy tűnik, hogy visszavonásnál nem számozza újra a kommenteket :D -
#23047 Bugreport:
Ebben a hozzászólásban kértek egy törlést.Még mielőtt kitöröltem,megnéztem a linket és valóban a saját törölni kívánt hozzászólása szerepelt benne.Viszont amióta töröltem,automatikusan a link helyére egy új hozzászólást rakott. -
#23046 Most komolyan mi van a keresővel az utóbbi időben? Ha egyszer fórum témát keresek akkor miért pl a játék rövid híreket adja ki elsőnek? Alig lehet megtalálni amit akarok. Valamit kezdejetek vele. -
#23045 A büntipont rendszerrel valami nagyon nem stimmel, olyan emberek vannak aktív státuszban, akik már megkapták a 20 büntipontjukat. Szóval a flémregeket lehet újra kirakni... -
#23044 -
Dodo55 #23043 Ezt úgy mondod, mintha a te látogatásszámláló scriptedről nem szólt volna itt a múltkor egész pontosan 13 darab hozzászólás...
Nehogy már ezek után pont te problémázz rajta, hogy gyártok egy fixet egy rendkívül zavaró bugra és reagálni merek ezzel kapcsolatban egy hibajelentésre! -
#23042 ez kellene az SG-nek? -
Dodo55 #23041 Javítva, a Scriptish nem globalizálta a window objektum tagjait, ezért az oldalon lévő jQuery-t nem ismerte fel, rá kellett irányítani kézzel.
(@require-t nem akarok használni, alapból van jQuery az oldalon, így jobb ha ahelyett nem tölt be esetleg más verziót)
Érdekes egyébként, hogy a sima Greasemonkey is boldogult vele, csak a Scriptish nem. -
Dodo55 #23040 A scriptet én Tampermonkey (Chrome) alá írtam eredetileg, de Greasemonkey (amit te használsz az ha jól látom annak a forkja) alatt is mennie kéne elvileg.
A bővítményről annyit, hogy tudtommal csak a Chrome verziójába került be a fixem.
Mindjárt ránézek FF terén mi a helyzet akkor, mert bevallom az alatt nem teszteltem -
#23039 Nekem fent van a script (Scriptish + FF) meg az SG bővítmény is, mégsem működik valamiért. -
#23038 Én per pillanat megvárom, míg az automata hozzászólás idéző javítva lesz. Ha nagyon szükséges lesz, visszajövök ide a scriptért, köszönöm :) -
Dodo55 #23037 Sokszor szóltunk már, tehát elvileg tudnak róla, és javítva lesz valamikor.
Addig is esetleg használd az aláírásomban lévő userscriptet vagy az SG Bővítményt (tudommal csak Chrome alá került be abba a fixem). Másokon sajnos nem segít, ha te írsz valamit, viszont rajtad igen, ha bármi ilyet olvasol. -
#23036 ugyanaz velük a helyzet ami az elmúlt 100 hozzászólásban volt :) -
#23035 És a spec karakterekkel mi a helyzet?
pl: 書き換え可能ディスク
Ez az aláírásom lenne -
#23034 Fülnél nekem is valamikor levágta, aztán frissítettem duplával, akkor megjelent aztán egyik nap magától eltűnt megint, pedig nem nyúltam aláíráshoz. :)
Escapeld... -
#23033 Még mindig levágja az SG az örömteli szmájlim egyik kezét :(
Ő lenne az: o/ -
#23032 Telepítsd Google Play-ből a Boat Browser-t. -
#23031 ennyire régit az sg sem fog támogatni :D
bár perpill ahogy látom, az újakat sem -
Lokker #23030 Bocsánat javítanám magam. 2.2 van a telefonom, sajnos ennél újabbat már nem támogat. Evvan. -
Lokker #23029 Akkor 2.3 rég volt már. Ugye nincs több frissítés rá mert régi telefonom van. :) -
Dodo55 #23028 Nem, az a 2.3. Utána már rögtön a 3-as főverzió (Honeycomb) jött, 2.4 nem volt :) -
#23027 gingerbread nem 2.4? -
#23026 Nincs is android 2.4 :D
Nekem Operával mindig a mobilos jön be.
Ami jó is lenne, ha ezt a lebegő szart végre kivennék a rákba... -
#23025 Nekem nem működött, hosszasan adogattuk egymást hozzá a chathez, és jelentkeztünk ki-be - láttuk egymást online, de egyetlen üzenetet se sikerült továbbítania a rendszernek. -
#23024 Ööö, és ezt hol/hogyan tudom megtenni? -
#23023 Szia, sajnos tudjuk, hogy gondok vannak a chattel, de idő hiányában nem tudjuk most fixálni. Addig is vedd fel a chat partnert Te is, és akkor tudtok beszélgetni (nem kell jóváhagynod a másik felet) -
#23022 Sziasztok!
Röviden: nem megy a chat. :)
Hosszan: kaptam egy chat felkérést. Rákattintok az üzenetben a linkre: "Ha engedélyezni szeretnéd, kattints IDE.". Feldob egy popupot, hogy "X hozzáadása a következő csoportokhoz", egy OK gomb és egy Mégsem. Nincsenek csoportok, ha jól értem bele kéne tenni egybe. De ezt a műveletet hol kéne/lehet elvégeznem? Mármint a csoport létrehozását. (Szerintem régen - 2+ éve - volt már csoport, meg sikerült chatelni, de utána kikapcsoltam és úgy is maradt.)
Kérek szépen segítséget, hogy hol rontom el/hogyan csináljam! :)
Köszi,
Catti -
Lokker #23021 Remélem akkor, mihamarabb orvosolják a problémát. -
#23020 Chrome alatt is ez van mobilon, meg a Válasz erre gomb se működik. -
Lokker #23019 Android 2.4 alatt sima beépített böngészővel nem mindig a mobilos nézet jön be, ha kiválasztom, hogy milyen cikkeket/híreket akarok látni pl.: játék, it/tech akkor az összes cikk/hír ömlesztve jelenik meg. Fórum részén az hogy mire válaszoltak nem látszik és nem marad bejelentkezve hiába van kipipálva, szóval én azt látom, hogy be vagyok jelentkezve de mikor hozzászólást akarok írni akkor meg már azt mondja nem vagyok bejelentkezve. De lehet csak a beépített böngésző vacak csak akkor miért most jön elő. -
#23018 i see what you did there -
#23017 Mondjuk tuti nem lehet a legnépszerűbb topik, hiszen még csak az első 10-ben sincs benne egy ideje, ugye? -
#23016 hát a 2-300 természetesen a readonly-kkal együtt jön ki (mindenkit csak napi 1x számol eszközönként, ki/bejelentkezéstől függetlenül, tehát mondjuk a 2-300 az legyen.. ~100-150 ténylegesen)
végülis.. a readonly-k is aktív felhasználók, az más, hogy nem nagyon írkálnak -
#23015 Az oda írogató aktívak száma max 30 fő, de fele annyira aktív, hogy egész nap nyomogatja az F5-ös :-)
A read only-k száma kb. a duplája.