Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A fõoldalon néha vissza szoktam nézni 1-2-3 nappal korábbi cikkeket.
Ha most rámegyek a
"Korábbi hírek: 2013.09.16. - 2013.09.15. - 2013.09.14."
részre, rábökök mondjuk a 2013.09.14.-re látszólag tölt, de újra a mai híreket dobja be, nem ugrik vissza a megszokott módon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként remélem a jelszó ott fönt az még csak postdata-ból van és utána véres cafatokra szakítja az (minimum) md5 ahogy azt illik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
úgy egyébként köszi a szervezõi munkát <#eljen>#eljen>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Akkor a kettõ közül inkább az ügyfélkapu legyen, mert facebook accountom nincs <#idiota>#idiota>
Azért na! Én emlékszem azokra az idõkre, amikor St még aktívan fejlesztgetett. Többször is elõfordult, hogy találtam valami bugot, szóltam neki, majd szinte azonnal reagált és pár perc alatt javította a hibát. Itt tehát a hozzáértéssel probléma nem volt.
Az más kérdés már, hogy utána jöttek azok az idõk, amikor már "nem volt kapacitás" a fórummal foglalkozni...
A mostani helyzetet sem találom egyébként kritikusnak, nyilván a jelenlegi (új) fejlesztõ(k?)nek (ha jól gondolom) idegen kóddal van dolga, meg hát ugye eleve bekever most elég szépen az eltérõ futáskörnyezet is. Ahhoz képest meg nem rossz ez így.
Ez volt az elmúlt egy hét munkája valószínûleg. Emelett azért jutott valamennyi idp a fórumra is. Aztán hétvégén nem kell csodát várni, olyankor énsem dolgoznék megszakadásig.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Akinek meg nem tetszik a tartalom, az maga is írhat cikkeket és beküldheti az SG-nek. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindig a hõsöket lincseli meg a tömeg elsõnek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Nulla tenaci invia est via"
Ez mûködik, legalábbis most nekem ebben a topikban jelezte.
REAL MADRID
Van több olyan hozzászólás, amit 5-6 alkalommal is sikerült felpontozni 😊 (100 pontos állapot, 5/0, és csak én szereplek a pontozók között)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
viszont a szmájlik helyei összekeveredtek <#ticking>#ticking>
"The trees move. Do you not see it?"
Am. ezt a listát nem lehet ide betenni a régi lista helyére? Legyél te a házigazda.
- a téma karbantartása ablak nem rendelkezik HTML fejléccel => a karakterkódolás nem meghatározott, ha a böngészõ alapértelmezése UTF-8, akkor hibás karakterek jelennek meg
- az új téma nyitása ablak is szét van csúszva
- szétesett a fejléc "egyszerûsített fórum design" esetén
- a pontozás rapszodikusan (nem) mûködik
- több topicból elveszett az elmúlt pár nap termése
- nem mûködik a jobb alsó chat (kitörölte az összes ismerõst, nem lehet senkit felvenni)
- a moderátori eszköztár többé-kevésbé nem megy (IP, etc..)
- topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik
- nem mûködik a moderátori emailcím
- ha a hozzászólásban aposztróf karakter van (shift+1), akkor az üres hozzászólásként jelenik meg
- hozzászólás visszavonása után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a moderalas php3-on
- hozzászólás szerkesztése után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a newmessage php-n
állítólag ha elég erõsen hisztizel neki, akkor még ennél is sokkal gyorsabban fog haladni!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Na meg örülni kell, hogy van fórum mert úgy emlékszem már írta St, hogy nem éri meg foglalkozni vele, anyagilag.
Fejlesztés pl, hogy szélesebb lett az oldal, a szélesvásznú monitorokra is gondolva. Ebbõl következtettem arra, hogy itt van betervezve már 1-2 fejlesztés.
ja és lehessen 300-as képet feltölteni mert a 200nagyon kevés <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy normális rendszernél nem egy fejlesztõ van fél évente 2 hétig.
"Emellett fejlesztés is történt."
Micsoda? Mert én csak egy rakás bugot látok.
http://goo.gl/gd6Zi5
Emellett fejlesztés is történt. És valószínûleg még várható is.
Meg gondolom nem annyi volt, hogy kapták a gépet és átszaladtak vele a szomszéd szerverszobába.