27328
  • Dzsini
    Öööö...

Ugye ez nem csak dizájnváltás után lesz javítva?
  • Dzsini
    #23061 (és környéke)
  • Tinman #23094
    Régen működött. Más fórumokon működik.
  • Dzsini
    Egy 100k hozzászólás feletti topicban egy pár betűs, gyakori szóra keresve külön élmény lenne ezernyi hozzászólást listázni (még lapozhatóan is).

Ha túl sok a találat, szűkítsd további szavakkal (szépen megzavarodik tőle amúgy...)
  • Tinman #23092
    +1 a hozzászólásokban működő kereső, nem keres a teljes adott topikban, csak az első ~30-40 találatot dobja ki.
  • SzirmosSzisza
    Mobilos bugokat jó lenne javítani, meg itt van még pár, bár a legtöbb már jelentve lett.

Sima
    - Kettős keresztes szívás
    - Topik kereső minden találatot külön kategóriába rak (http://i.imgur.com/TjtwdWx.png)
    - Rossz a top 10
    - Csak SMS VIP
    - Galériában, ha túl nagy képet nyitunk meg megbolondul

Mobil
    - Válasz XY üzenetére üres
    - Ha sütit nem pipáljuk be bejelentkezésnél nem lehet kommentelni
  • precision
    facebook újítás, semmi köze az sgnek hozzá
  • Szabi #23089
    jé, új tetszik gomb lett a főoldali cset alatt ?
  • j0nNyKa
    na látod ez már reális kérdés, ez engem is érdekelne :)
    nagyon el van most tűnve az illetékes
  • Lokker
    és a költözés előttit? :)
  • j0nNyKa
    persze!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2080-ban is lesz karácsony :)

egyébként hibátlanul működő kód nincs
  • IMYke2.0.0.0
    Karácsonyi ajándékként megkapjuk a végleges és hibátlanul működő SG.hu-t?
  • RoboKutya78
    Skacok csináljatok valamit a # kettős keresztes problémával valamit nem lehet értelmesen linkelni.
  • Lokker
    Esetleg lehet tudni, hogy eddig milyen bugok lettek kijavítva? Csak szoktam tapasztalni, hogy olyan hajnali fél kettő körül egy 10-15 percre nem elérhető az oldal.
  • Szabi #23082
    javítva lett és már rengetegszer írtam, hogy nem lett jobb így :D
  • akyyy
    régen ha elmentetted a szerkesztés url-jét, akkor akár évek müve is lehetett szerkeszteni. rég voltam vip, amig nem lesz ismét bankkártyás lehetőség, addig nem fogok tudni az lenni, így nem tudom hogy azóta javitva lett-e.
  • Malakai
    A legfőbb az lenne, hogy a szerkesztő megnyitásánál nézze az időpontot, ne annak elküldésekor.
    Minimális visszaélésre ad lehetőséget, de ez tényleg minimál a régihez képest.
    Vagy ha az elküldésre is kell valami időlimit, akkor 1) hosszabb legyen 2) lejártakor egyszerűen írja ki, hogy sorry ezt már nem szerkesztheted és dobjon vissza lehetőleg persze régi adattal kitöltve a hozzászólás mezőt.
  • Coral Springs
    Lehetséges a 2-3 perces hozzászólás szerkesztést kitolni legalább 5 percre ? Előfordul hogy nem elég az a kevés idő, ha az ember máshogy akar megfogalmazni valamit, és nem egy alkalommal még elérhető a hozzászólás szerkesztés, de amire befejezném egy új hozzászólást küld el. Pont az a kevés plusz hiányzik legtöbbször.
  • Malakai
    RIP SG desktopháttér. :P
  • Dzsini
    Főleg egy olyanban, ami tizenvalahány éven át gyakorlatilag egy ember hobbijából nőtte ki magát újraírás nélkül az ország egy időben egyik legnagyobb (a top 3-ban benne volt) fórumává.
  • j0nNyKa
    lehet hogy hajlando lennek fizetni erte, hogy lassak forraskodot :)
  • Malakai
    Költöztetve lett másik szerverre tudtommal, ahol persze alá lett rakva egy másik (modernebb) környezet, ami viszont egyből tacsra is vágta a fórumot, aztán ment foltozgatás.
    Azt meg el tudom képzelni, hogy egy ilyen régi php-s rendszerben mekkora káosz lehet.
  • precision
    én csak azt nem értem (bár nyilván nem vagyok szakértő) hogy egy tulajdonos váltás miatt hirtelen miért lett háromezercsilliárd bug az oldalon? :)
    vagy a háttérben folyamatos fejlesztések vannak és a bugok annak az eredményei?
  • Dodo55
    Izé, inkább az aláírásomban lévő címen nézzétek, mert a fórummotor belegányolt picit a regex kifejezésbe.

Egyúttal bugjelentés akkor már: a code tag nem escape-eli az ampersand karaktert, így a kódokban szereplő html entity-k életre kelnek megjelenítéskor.
  • Dodo55
    Kliensoldalon ez a pár sor fixeli a megjelenítést:

$(function(){
    $(".msg-text").each(function(){
    var msg=$(this).html();
    $(this).html(msg.replace(/(?:&|&)<a href="JavaScript.+?(#d+)</a>.+?;/g,'&$1;'));
    });
    });

Ha a szerveroldali javítás elkészültéig ideiglenesen bedobnátok a http://sg.hu/js/javascripts.js?ver=[script verziójának dátuma] fájlba, kb. fél perc munkával megszűnne addig is a hiba.
  • tomsolo
    Az néhány kb majd az összes html entitás. :DDD

Pl. a rendes idézőjelek: „”.
  • IMYke2.0.0.0
    Szóval, akkor már csak hónapok kérdése, hogy rend lesz a fórumon - köztük a Top 10-el is.
  • Mortimer
    "neadjisten lehúzza a fórum a rolót"

Ne is emlegessetek ilyen hülyeségeket. Az van, hogy a fejlesztési kapacitások szűkősek, és nem néhány hibás fórumkarakter van legelöl a listán.
  • Maximus4
    Egyelőre ilyesmiről szó sincs (ne is legyen),és ahogy Dzsini mondja,úgyis szólnánk róla vagy esetleg kapnánk róla itt hivatalos értesítést.
  • Monoton
    De kaptam, azért volt furcsa, hogy egy darab levél sem jött. Mindegy írtam a Tibornak, hogy nézzen majd rá.
  • Dzsini
    Ha ilyesmi derülne ki, akkor szólnánk.
  • Fabio Capello
    Oké. Csak érted, ne az legyen, hogy a moderátorok tudják előre, hogy neadjisten lehúzza a fórum a rolót, mi pedig egy szép napon betöltenénk, és nemlétező oldal hibaüzenetet kapunk :)
  • Dzsini
    Írtam rá egy választ, hátha...
  • Maximus4
    Te nem kaptál választ,hogy felkerültél amikor múltkor jelentkeztél?
  • Monoton
    De a modimailről kellene továbbítania nekem, ami nem történik meg. Ezek szerint mégsem lettem felvéve még.
  • Dzsini
    Hogy Tibort idézzem: "Dizájnváltás után, oké? Addig csak feleslegesen belelovallná mindenki magát a dolgokba, azt pedig nem szeretném. Nem akarok ígérgetni, inkább csendben vagyok."

Nagyjából ennyit tudunk.
  • Maximus4
    Ezt nem az én tisztem eldönteni,hogy meg lehet-e osztani vagy sem.Én szívem szerint megtenném,mert úgy gondolom,hogy illene tudni a fórumozóknak főleg akik törzslátogatónak számítanak,hogy mire számíthatnak a jövőben.Majd Dzsini eldönti,hogy elmondja vagy sem.
  • Tinman #23059
    Pontosan ezt akartam írni...

Sokan vagyunk itt, akik jó régóta rontják errefelé a levegőt, nagyon nem mindegy, hogy mi fog történni a kedvenc fórumunkkal.
  • Dzsini
    13:09-kor befutott, egy gmailes címről.

Nézz körül a spam mappában, vagy ilyesmi, a címzett elvileg a leveleknél a [email protected], nem a te címed.
  • Fabio Capello
    Igazándiból, ez a levelezés lehetne publikus, jó lenne tudni, hogy mire számíthatunk a fórum jövőjével kapcsolatban... A mezei köznép is érintett ám a témában, nem csak a moderátorok ;)