Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
sajátban is?

Legalább ott megmaradhatna...
Ha nem lesz alternatíva (valami ellenõrzött / korlátozott API, ami azért nem kis munka lenne), akkor annyit tudok javasolni, hogy írjatok userscripteket és ajánljátok fel õket telepítésre a fejlécben.

Vagy esetleg próbáljátok a következõk egyikét kilobbizni:
- Külön mezõ ahová lehet scripteket is írni, de azok csak a user beleegyezését követõen aktiválódnának (csak saját felelõsségre üzenet elfogadása után)
- Külön mezõ ahová lehet userscript URL-t megadni, és valami egységes gomb vagy értesítés a topicban ha van ilyen megadva felkínálná a usernek (szintén saját felelõsségre) a letöltést/telepítést.
Maximus4
Én nem értek ehhez a részéhez,de eddig is megvolt az SG a scriptekkel,de mindegy.Ettõl szerintem tuti fontosabb lett volna például az,hogy aki banon van az ne tudjon már privátot írni,belépni stb.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Bármennyire is jó dolog volt, sajnos elég nagy biztonsági kockázat tud lenni mindenféle egyéb óvintézkedés ellenére.

Szerintem ezért.
Maximus4
Na ez fasza 😞
De miért?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
az jó mert "csak" minden topicban js vezérli a funkciókat 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

pxxl
az...

All hail the double x!

Szabi
juhé..

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
"csak", ezt gondoljatok at :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

domby
mert nem lesz engedélyezett (de csak a <script> tag lesz tiltott, a többi jöhet)

pxxl
Téma karbantartása után eltûnik minden ami script, css stb. mééééé'?

All hail the double x!

j0nNyKa
beast csal 😞
a /etc/passwd részt kifejezetten élem, biztonságos egy cucc ez az sg

Sir Quno Jedi
Idézek magamtól: "Inkább a mentésre kéne rátenni a keresõt és akkor az éjjeli mentés elõtti hzsz.-ekben lehetne keresni, külön link alatt. Ez kevésbé fogná a fõmotort. Meg akár lehetne tartalék fisemfos szerón is, mert ha lassú, hát lassú, kibírja aki keresgél."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Itt bal oldalt régen top 20 népszerû topik volt (illetve voltak köztük gumi/saját fórumbeli topikok is)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Hamarabb itt voltam, minthogy Gumiszoba létezett volna 😊

Amúgy ha Tibor azt mondja, hogy az egész Sajátot és a Gumiszobát ki kell vágni, akkor hajrá, de ennek semmi köze egy (a többihez képest) ártatlan topiccal szembeni diszkriminációhoz!
Szabadságot Svájcnak Spamtopicnak!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Jaj Istenkém.

Hát hol voltál mikor tervbe volt véve az _egész Gumiszoba kikukázása? Ez nem moderátori hanem üzemeltetõi kérdés.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Nem rémlik, hogy az adminisztráció bármikor (az elmúlt 5-6 évben) kilõtt volna egyetlen topicot is - mi pucoltunk el pár olyat, ami valóban problémás volt (pl. fejlécben bejelentkezési információkat lopott).

A saját fórumokban bõven találni olyan topicokat, amik nem engednek be / automatikusan kiléptetnek (ugyanúgy átirányítás mindkettõ) ha nem vagy felírva egy belsõ listába. Azok valamilyen furcsa módon sok éve érintetlenül mûködnek (még nehezebb lenne moderálni is bennük, ha bármelyik moderátor foglalkozna velük), egy olyan topic pedig, ami semmi problémát nem okoz, nincs benne egyetlen olyan hozzászólás sem, ami moderációt igényelne (személyeskedés, káromkodás, stb.) adminisztrációs oldalról letiltásra kerül, két olyan indokkal, amibõl egy se állja meg a helyét.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Tök feleslegesen értetlenkedsz.

Marha nagy következetetés kell hozzá ha elõtte kilõttek kismillió - ráadásul kézi vezérelt- topikot a gumiban akkor majd pont egy js buzulássál feldíszített topik megtûrt lesz.

Dzsini
Mi akadályozta meg az elmúlt tizenpár évben? Mégis csak egy készült, és senkit nem zavart a jelenléte, domby is két hibás érvvel (a google harap rá - pedig a saját fórumokat nem is látják, átirányítás megy a topicban, pedig csak egy JS van, ami a mehet gombot nyomkodja) indokolta a zárást.

tomsolo
Mi akadályozza meg a jónépet hogy tizenkétezer spamtopicot hozzon létre önfeledt pillanatai között?

Máris sok a kevés.

SzirmosSzisza
Szerintem fix 4 karakter 1 milliószor bõven lefedi a felesleges szót 😊

Dzsini
bõségesen többségben van a "felesleges" hozzászólás, nem a spamtopicon múlik 😊
(persze azon is múlik, hogy kinek mi számít feleslegesnek - anyázás, off, idiótaságok...)

SzirmosSzisza
Hozzászólások 5%-a felesleges? Az azért eléggé sok 😊

Dzsini
24 millió hozzászólásból kevesebb, mint 1 milliót foglalt el - gondolod, hogy komoly helyet foglal egy tisztaszöveges adatbázisban? 😊

tomsolo
Nem biztonsági, hanem erõforrás(pénz) kímélõ okokból nincs keresõ és eddig se volt tökéletes egyébként.

A spamtopikért meg nem kár mert azonkívûl, hogy totál értelmetlen (egy szimpla tékösszerakó topikban több van/volt) teljesen feleslegesen foglalgat byte-okat az adatbázisban.

Dzsini
pár éve egyszer majdnem fél napig mûködött egy idõintervallumos keresõ, szórakoztató eredményeket hozott, úgyhogy le is lett kapcsolva 😊

akyyy
nem tudom mennyire lehet most ötletelni de ha már hozzászólás számra lehet "keresni" ami ha müködne akkor királyság lenne, de egy plusz dolog igazán jót tenne, legalább is nekem 😄

dátumra keresni. beirnánk pl hogy 2010.9.11-, akkor, az addigi hozzászólásokat mutatná, amik ezután, azokat pedig nem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tinman
Tehát soha többé nem lesz <#rinya>

Nagyon sajnálom... sokan használtuk a funkciót, pl. régebbi szoftver árak, vagy adott vélemények kapcsán. Sok fórumozó ír kisebb cikkeket 1-1 játékról, ezek aranybányák, ha az ember éppen döntési helyzetben van.

De ezek a fenti példák, csak pár a számos közül :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pxxl

All hail the double x!

Dzsini
szabadságot a spamtopicnak!

domby
A fórum keresõ biztonsági okok miatt egyelõre kikapcsolva marad :/
addig is google keresõszó site:sg.hu

j0nNyKa
<#nezze>

adam46
Nem megy a szmájli beszúrás, gyáááá
Tinman
A fórumkeresõvel, mely a hozzászólásokban keres, nem lehetne valamit kezdeni?

Nagyon sokan vagyunk akik használnák...

Elõre is köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Az örülõ szmájlim félkezû lett o/

Escapelve jó ugyan, de kérem \o/

precision
ezt a rém idegesítõ új hsz szám értesítõt a mobil verzióból nem lehetne már végre eltûntetni? bugos, mert most is 4600 új hszt jelez és mászik az ember után scrollozásnál

pls? 😊

Bazinga!

az mér' jó hogy hsz törlés után újratöltõdik az egész topic a másik fülön? vagy ez nem végleges?
j0nNyKa
én ezt értem, de egyrészt úgyis ki lehet szûrni (adblock a barátunk, ha más nem), másrészt meg itt nem csak a reklámok vannak csak odahányva, hanem ugye minden 😊

Malakai
Egyébként markup tényleg '90-es, de pont reklámoknál nem szokás, hogy ne lehessen olyan könnyen kiszûrni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

pxxl
na ja át is írtam gyorsan én is 😄

All hail the double x!

j0nNyKa
mondjuk tök jó, hogy nem tudnak legalább valami classt ráaggatni az egyes divekre
kíváncsi vagyok, mi lesz a következõ div, amit beraknak pont 45 px magassággal, te meg majd jól nem látod <#idiota>

SzirmosSzisza
Nekem most ez van, ez talán 1 fokkal jobb, mint elsõ div-et elrejteni.

div {display: none;}
div {display: none;}

pxxl
igen, a jelenlegi helyzetre megoldás csak, ha változtatnak rajta, akkor érdekes lesz utána a dolog, mert eltûnik a középsõ rész 😄 (ezért jó külsõ css-bõl igazgatni, onnan könnyebb kitörölni, mint szenvedni téma karbantartásával)

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Ha kiveszik a reklámot, akkor ez "törli" az elsõ div-et nem ?😊

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HG-knak meg css-be:

body > :first-child+div{display:none}
body > :first-child+div+div{display:none}

All hail the double x!

Dzsini
Minden további nélkül felül lehet bírálni a beépített billentyûkódokat, és nagyjából minden böngészõben mûködhet is, csak a ctrl+s eléggé berögzõdött a "Save as..." funkcióhoz 😊

Systore
imageboardon láttam, gondoltam hátha itt is meg lehet oldani valahogy.
Dzsini
és lementi az oldalt a böngészõben 😊

Systore
gyorsbill. makrókhoz hasznos lenne.
pl. kijelölt szövegre nyomok egy ctrl+s-t, akkor spoiler taget rak a szöveg köré.
<#smile> Most nálam is (Chrome, Maxthon)

REAL MADRID