27328
  • Tinman #23176
    Mennyivel szebb lett volna, ha valahogy így fogalmazod meg a gondot.

Nem vagy te ilyen közönséges. Tudom.
  • Dzsini
    Te itt vagy elég régóta hozzá, minden dizájnváltáskor vannak, akik szívrohamot / idegösszeroppanást / világvégét kapnak. Ezek többsége néhány hónap elteltével vidáman fórumozik tovább, és néhány év múlva az újabb dizájnváltáskor teljes erőből védelmezi az előzőt.
  • Malakai
    Vannak vele problémák, lehet még rajta igazítgatni, fejlesztgetni, de pont olyan gondokat nem látok, amitől szerintem egy fórum esetén félni kellene – és amikre te is leginkább rápörögsz úgy látom – nincs túldizájnolva, nincs túlnyomva olyan információval, ami nem kell oda.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ha valakinek nincs szépérzéke, azon nem tudok segíteni - hiába nagyszerű coder, ha fikarcnyi érzéke sincs a funkcionalitáshoz.
    Próbálj meg most a főoldalon szemrángás nélkül érdekes cikkeket keresni... :(
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki újra aktuális lett :)
  • RelakS
    azért a prohardver ezt még titkolja XD (nincs a lapcsaládok között sg)
  • Dzsini
    A PH lapcsalád mögött működő portál/fórummotor.
  • j0nNyKa
    azért szerintem egy arculatváltás ekkora rage-re nem kéne hogy okot adjon, főleg hogy egy k*rva ujjal nem nyúltak [még] a fórumhoz :)
    meg én ígéretet sem láttam arra, hogy "a fórumot úgy fogjuk átszabni, hogy IMYke2.0.0.0 usernek az tutira nem tetsző legyen", szóval most nem értelek :)
  • Tinman #23168
    Most megleptél.

Azért azt ne feledd, hogy ez valakinek a munkája... :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Ésszerű határokkal minden beadagolható lenne nekünk, SG.hu őstagoknak - de az nem sejtet semmi jót, amit a főlappal műveltek.
    Az egyenesen tragikomikus.
  • SzirmosSzisza
    Ez is elég hülyén néz ki imho, duplán kiírva.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - én is így tervezem majd felfrissíteni az ingyenes template-ből készített http://jatekhonositas.atw.hu/-t.
  • Malakai
    Aláírás az kicsit más tészta, minden normálisabb fórummotorban van lehetőség korlátozni, képeket kitiltani, az már más, hogy ezt sok helyen nem teszik meg. És persze az aláírás korlátozások maradjanak is.
    Ami az oldalsávot illeti az oda kerülő információ nem igazán zavaró, eléggé különálló szokott lenni az üzenettől és ritka, hogy túl sok lenne, a nagyobb felbontásnál az oldalsó elrendezés pedig jobban működik, mint minden az üzenet fölé rakni. Az egyetlen dolog, amit a magasabb avatároknál ki kellene tiltani az animált gif.
  • Bercy #23163
    Mi az a Ri/OS?
  • SzirmosSzisza
    Gondolod, ha egyszerű hibákat nem képesek javítani a fórumon, akkor majd reszponzív lesz az oldal mi?:D
  • GregSB
    Ja az egészet kb fél óra CSS stylesheetben lekezelni. Nem egy ördöngős dolog, és ahogy mondod tucatnyi ingyenes HTML tutorial van róla, csak meg kell tervezni hogy hogyan nézzen ki a tartalom adott oldalszélességek mellett :)
  • Rage47
    azt hittem először, hogy gamestaron vagyok, pedig nem láttam azt az oldalt már egy éve, csak valahogy úgy maradt meg az emlékeimben a dizájn, hogy így néz ki, mint most az sg :D
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan - és ráadásul rendkívül alapszintű tutorialok is léteznek már hozzá a Youtube-on :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az egésztől!

Kicseszett nagy user bannerektől, felesleges e-penis infóktól, hatalmas aláírás sávoktól stb.
    Kutyát nem érdekli kinek milyen művész hajlamai vagy ferdeségei vannak és teszi azt az aláírásába, és az sem, hogy milyen ilyen-olyan adatai vannak...

A jelenlegi ÁTLÁTHATÓ fórum kellene, hogy maradjon még 20 évig, amiben TÉNYLEG az üzenet a fontos, és nem a körítés.
  • IMYke2.0.0.0
    Mi ez a kibebaszott randa főlap kérem szépen?!?!
    Rászabadult egy első éves médiszakos, mobiltelefonon szocializálódott geek az sg.hu-ra?!?!
    ómájfákkinggád.

Könyörgöm! Fórummal NE CSESSZETEK KI ÍGY!
  • Blum
    Azon kivul,hogy atlathatatlan es alapvetoen semmi koze az SG-hez,tulajdonkepp semmi.

Engem kulonosebben nem erdekel,hogy milyen a fooldal,eddig se olvastam ott semmit (most meg plane) de:

nem igazan nyugtat meg a teny,hogy a jovoben a forum kinezete/felepitese is a fooldalhoz fog igazodni. Ha ebbol akarnak kiindulni es ez alapjan fejlesztik majd a forumot is,akkor nagyon szomoru leszek.
    Ez a kinezet pl. a dirtywindows oldalan biztos nagyon fasza (sot..az is) de itt nagyon nem.

Akkor mar inkabb ph kinezet kene ide is (azt is ruhellem,de ennel meg az is jobb)
  • SzirmosSzisza
    Meg, ha a cikk címe nem folyna át rajtuk az is sokat segítene :D
  • Dzsini
    A színkódolt csíkok jók, de ugyanazok a színnek halványan a cikkek címe mögött is jó lenne ha látszódna, mert így kicsit összefolyik, hogy melyik cikk melyik főtémába tartozik.
  • MANOWAR
    Szep az uj kulso , de a betumeretek (vagy tipusa) nem igazan nyero, esetleg olvashatobbal jobb lenne. szvsz
  • Malakai
    Vagy több vizuális jelzés kellene, vagy a ws-el kéne finomabban bánni, átláthatóbb lenne a főoldal.
  • SzirmosSzisza
    Nálam ha manuális huzogatom le/fel az új oldalt akkor eléggé fura, néha random ugrál. Itt eléggé egybecsúsznak a dolgok, illetve ez a csak a fórumon lehet hozzászólni, ötlet szerintem nem nyerő, jó lenne a cikk alatt is.
  • [NST]Cifu
    Őőő... Az SG a PH! lapcsalád része lett? O.o
  • pxxl
  • tomsolo
    hy zsuniór!

[JANEM]
  • pxxl
    mondja ezt egy mod, aki jelenleg is alreggel van itt :P :D
  • Dzsini
    Az azért egy kicsit megnyugtat, hogy ott is tömegesen megy a sokadik alregek kipörgetése :)
  • tomsolo
    Kár pedig a látogatóközönségünnkel (trolljainkal) alaposan megpörgettük volna ezt a topikot a ph-n. :D
  • GregSB
    Építő jellegű kritika, kéretik így felfogni:

dícsérendő hogy fejlesztetek, de ha már dizájnálvtás 2013-ban akkor miért nem csináltátok meg a honlapot univerzálisra? (hipszter néven "reszponzív"-ra?) Azaz hogy 1 főoldal legyen ami másképp néz ki desktopon, tableten, okostelefonon?

Ha valaki nem értené miről van szó: nyissátok meg pl a 444.hu-t, kicsinyítsétek le a böngészőtök ablakát, és kezdjétek el az ablak méretét oldalirányból csökkenteni. Ahogy csökken a szélesség, úgy változik a tartalom - egyre kevesebb gomb marad meg, a végén teljesen átvállt mobil nézetbe. Ennek 2013 végén már alapnak kéne lennie szerintem.
  • Dzsini
    Attól szerintem nem kell félni, hogy 24 millió hozzászólást átlapátolnak Ri/OS alá :) Annyi pénz a világon nincs, hogy azt valaki levezényelje...
  • Narxis
    Akkor a fórum is a prohardveres dizájnra vált majd?
  • pxxl
    nem is más betű ez, csak bold-ból sima lesz.
    de igazad van, csak chrome-ban vált át, opera, fox ott jó, ie-t meg hagyjuk :D
  • Dzsini
    nekem nem vált másik betűtípusra, csak a színe szürkül be... nem lehet, hogy ez valami böngészőszintű csűrcsavar?
  • pxxl
    + apróság:

főoldalon a "Tovább szűkül a PC-piac, lassul a táblák terjedése" átvált másik betűre, ha ráhúzom a kurzort (aka hover)

a lapcsaládunk menü lehetne 11px, mert úgy szebb, és jobban olvasható. a 10px kevés szvsz.

lehetne kicsit sötétebb a háttér, nem fehér.

egyébként tetszik, szerintem jobb, mint ami volt :)
  • Lokker
    Konkrétan mi a bajod vele?
  • Lokker
    Akkor lehet az én szememmel van a baj de nálam minden jól olvasható. Esetleg próbáld meg szemüveggel. :)