Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
mondjuk 2 sor css és meg tudja 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sir Quno Jedi
Evvan. Szeretni kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Evvan. Szeretni kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
A változás és a szétbarmolás két külön dolog😊 A változások általában úgy mûködnek, hogy egy tesztoldalon csinálják õket, letesztelik, majd ha kész élesítik. Az hogy egy éles oldalon szögelnek, nem éppen módi😊

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Ha nincs benne szóköz szerencsétlen browser nem tudja megtörni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Én a hozzászólás küldése gombra voksolnék😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem teszel bele szóközt, akkor persze hogy szétrombolja.

[merlinw.org]

Tinman
Nem trollkodás csak TESZTELÉS!!!

Hiba!

1. Az aláírások esetén max 200 karaktert ír a beállítások részen.
2. Ezzel szemben 194 karaktert bír maximum!
3. Ha 194-nél több karaktert írsz bele kidobja, hogy max 250 (igen itt is hibásan szerepel!) karakter a megengedett!
4. Nézzétek meg az aláírásom! Bizonyos esetekben totálisan elcsúszik és szétrombolja a topik képet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

j0nNyKa
a mostani héten is él már a játék? tökizgi

Dzsini
Ezentúl minden héten kisorsolunk egy vagy több funkciót (válasz gomb, scriptek, youtube beszúrás, szmájlik, stb...), ami körülbelül egy hétre letiltásra kerül.

A sorsolások titkosak, és a letiltás, visszaállítás idõpontjai is.

További kellemes fórumozást mindenkinek! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
crap és tényleg :|

Szabi
viszont már legalább van válasz.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Mobilon se szerkesztes se visszavonas. (m.sg .... moderala.php 404)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
wat

Maximus4
Jó,hogy sokan bepánikoltak a scriptek tiltása miatt,most meg kiderül,hogy csak átmenetileg lettek letiltva 😮 Ezért lenne jó legalább valami minimális tájékoztatás mi,hogy,merre és gondolom ezekre nem csak én vagyok egyedül kíváncsi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

domby
asdf

Tinman
Nem mûködik a szerkesztés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

domby
bizony 😊asdfasdf

Sir Quno Jedi
sírtatok a változásokért évekig, most meg hogy óránként ránk törnek a változások, sír a szátok...

Szabi
és úgy tûnik hogy a válasz és a szerkesztés se mûködik már megint <#eljen>

Szabi
ezek szerint igen... fasza.. 😄

j0nNyKa
ja, rá van rakva egy #top, mûködik tényleg, csak nem jól 😊

domby
dehogynem 😊

Dzsini
Ahogy a mesében is mondják: rablóból lesz a legjobb pandúr 😊

(plusz a válaszgomb elromlott)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tipitmi
a hsz Jonnykának szólt, csak nem mûködik a válasz gomb jelen pillanatban
tipitmi
ezt azért gondolt át szerintem még egyszer 😊
tipitmi
ja persze, biztos egy olyan ember fogja fejleszteni a fórumot, akit köztudottan azért bannolt Tomsolo, mert meghackelte a szavazó rendszert a saját topikjában, méghozzá úgy, hogy a negatív szavazatot is plusznak vette a rendszer.
j0nNyKa
vannak változások, halad ez szépen, csak:
- a változások egyik fele a költözésbõl adódó bugok javítása, ami nem új
- a másik fele meg hogyisfogalmazzak, fura.

kifli
csuwwi is ajánlott segítséget aszem
Bronx South
Meg ha jól tudom ott van még az Ability is, aki csinálta a kiegészítõt. Az már három. Pillanatok alatt helyre lenne rakva ez a koszfészek. A jelenlegi mûsor az minden, csak nem fejlesztés. Ilyen ütemben 2050 -ig sem lesz itt semmi változás.

"biztos vagyok benne, hogy más olyan felhasználója is van az sg fórumnak, aki szívesen adná a szaktudását a fejlesztésekhez"

Így van, például én is jeleztem már korábban. Igaz azóta egy fokkal kevesebb szabadidõm van általában, de azért még mindig jutna rá valamennyi ha arról van szó.

15 éves korom óta nekem ez a nagybetûs FÓRUM, az elsõ webes fejlesztéseim születései is szinte kivétel nélkül köthetõk ide valamilyen formában (egy-egy témában felmerült projectek, stb...), egyszóval van odaadás bennem eléggé a téma iránt.
j0nNyKa
kérdezném illetve javasolnám vagy mifene a vezetõségnek:
- már leírhatatlanul hosszú ideje van egy olyan tényállás, hogy ha lehetõségem lenne rá, adhoc segítenék az sg fórum fejlesztésében, ezzel a moderátorok egy része is tisztában van, és õk támogatnák is
- ez még a mostanság történõ rettentõ gagyi hatású változások mellett is él
- szóval kérdésem, hogy van-e erre lehetõség, vagy szánjam ugyanezt az idõt / energiát arra, hogy egyessével hackelem szét a topicokat, hogy mûködjenek bennük a változások elõtti scriptek?
- csak mert én nagyon szívesen segítek mindenkinek, aki megkér rá, és tõlem pofozhatjuk a szart 2 oldalról a végtelenségig, de nem egyszerûbb lenne valamiféle összefogás? biztos vagyok benne, hogy más olyan felhasználója is van az sg fórumnak, aki szívesen adná a szaktudását a fejlesztésekhez, már ha azok értelmesebbek lennének pl. ennél a script tag tiltós baromságnál
- és akkor itt jegyzem meg apró betûvel, hogy akinek gondja van a topicja régi scriptjének beüzemelésével az új "biztonsági" változtatások miatt, dobjon privit, segítek.

Szabi
csak nálam nem jelenik meg a beszúrt yt videó néhány topikban ?

Dzsini
"Ha esetleg végeztetek mindennel" - akkor már úgyis mindegy...

SzirmosSzisza
Ha esetleg végeztetek mindennel, akkor lehetne automata tag bezárás, pl spoilert, ha nem zárjuk be, megeszi az aláírást.

SzirmosSzisza
Írd be pl, hogy hogy, huh, írom inkább betûvel.

perperperper

\\\\

Aztán szerkeszd és a szerkesztõ ablakban a már csak csak perper lesz (gondolom az escapelés miatt). Aztán ha ez elküldöd és megint szerkeszted, akkor már csak egy egyke per lesz ott. (hozzászólásban, illetve topik fejléc módosításnál jött elõ)

domby
Cat 02, ez pontosan hol jön elõ?
Maximus4. A scriptek lettek tiltva, a design elemek (img,style) ettõl még nyugodtan használható.

A fórumkeresõ mihelyst biztonságos, és nem 1 perc amíg eredményt ad, azonnal aktiválva lesz (várhatóan október 2. hetében). Addig is a google site:sg simán használható erre.

SzirmosSzisza
Ezt a per jeles marhaságot tudnátok javítani?

Pl \\\-bõl elsõ edit után \\ lesz, második után meg már \.

Maximus4
Tényleg olyan baromi nagy kérés az,hogy kapjunk valamiféle tájékoztatást,hogy mi várható még,fejlesztések stb.,vagy merre halad majd tovább a fórum?Mert ha esetleg az a cél,hogy egy teljesen hétköznapi,átlagos,dizájnmentes fórum legyen,akkor 'jó' felé haladunk.Kezd az az érzésem lenni,hogy cseberbõl vederbe estünk 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SzirmosSzisza
Ez mondjuk jó ötlet, keresõ "elleni" érv mindig az volt, hogy sok erõforrás kell neki, de ha csak VIP-esek használhatnák ennek nem kéne gondot jelentenie. (mondjuk ehhez jó lenne egy PayPal / kártyás vip vásárlás 😄)

Tinman
Amíg a fórumkeresõ nem keres a hsz-ekben, addig én biztos nem fizetek VIP-ért... egy nap vagy 5x kellene, ahogy másoknak is, max õk nem jönnek ide sírni.

De ha nem jönnek azt a téves képzetet keltik, hogy a kutyát nem érdekli ez a probléma... argh. :-(

Simán 2x annyit is fizetnék, ha már végre jó lenne... tõlem lehet ez egy VIP+ funkció, + pénzért csak legyen.

Ability
Uncaught SecurityError: Blocked a frame with origin "http://www.sg.hu" from accessing a frame with origin "http://sg.hu". Protocols, domains, and ports must match.
SzirmosSzisza
Nem szép dolog a kivételezés <#nezze>

Bronx South
Hát, így most az oldal totál átment nudliba, úgyhogy valami alternatíva jöhetne, vagy valami olyan brutális fejlesztés ami pozitívba tolja a morált. Vagy jelenleg a cél a még megmaradt látogatóközönség csökkentése, majd a kis létszámra hivatkozva a zárás ? Szóljatok nyugodtan, nem idõt húzni kell, hanem az i -re kell rárakni a pontot.

kifli
paypal vagy bankkártyás vip lesz majd?
j0nNyKa
úgy mellesleg olyan 3 percembe telt berakni scriptet az egyik saját topicomban, úgyhogy ne haragudjon meg a nagyérdemû, de ez faszrázás.

kifli
igen, ez a másik fele a dolognak. Az ide járó fórumozók, a saját szabadidejükben megcsinálták használhatóbbra a dolgokat, és ez a vége.
j0nNyKa
a cél gondolom a biztonság lenne, de amíg az ilyen /etc/passwd-k ki vannak echozva, addig ez picit fura, no mind1
igazából amit én nagyon sajnálok, az a rengeteg belefektetett idõ / energia a különbözõ topicok mûködésébe, vagy akár a pár barkács moderátori toolba, amiket készítettem / mások készítettek az évek során
nem beszélve pl. az SG Tools-ról, az sem 2 perces munkája volt a készítõ(k)nek

kifli
Egyébként az a gond, ezzel a szûréssel, hogy már vannak olyan topikok (Nagy szavazó topik), aminek a mûködése a js-re volt alapozva.

Ha a cél, a látogató közönség, illetve a fórumozás élményének csökkentése akkor jó ötlet volt...

Pont ettõl volt jobban használható az sg fórum, mint a többi.
Malakai
+1

Nekem is ez tûnik korrekt megoldásnak, habár inkább a külön mezõs beágyazott verzióban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )