Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

domby
várhatóan ma éjszaka, holnap hajnalig tart a gép masszív terhelése

domby
sajnos nem szándékos

Dzsini
Az szándékos funkció, hogy a topicban egy-egy hozzászólás random eltûnik? (vagy valami furcsaság történik vele?) 😊

A mostani hozzászólás elküldése elõtti állapot az Általános eszmecserébõl nézve:

Mi kellene az SG-nek? 22032 db ma 18:24 domby

én pedig a saját hozzászólásomat látom legfrissebbként itt bent, a 22310-est.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
(ahogy Hofi mondta: azt hittem én is...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Alul írj be hsz számot a keresõbe és úgy vissza tudsz menni régebbi oldalakra is.

★★★★★

Maximus4
Köszi,de azért az elég vicces,hogy az elõzõ kommentem óta (15:28),csak most tudtam belépni ide.Nemhogy napról napra jobb lenne a fórum,egyre sz@rabb 😞

Dzsini: Nem.Én hittem neked FÕNÖK,csak már nem akartam emiatt írni 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Nem hittetek a #22254-nek... azt hittétek viccelek, mi?

"kevesebben tartják karban õket"

Meg ennel is kevesebben? 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Vedd ki az URL-bõl az order és index paramétereket, úgy beenged. Persze csak az elsõ oldalra.
Maximus4
Arra várhatsz,hogy bármilyen "hivatalos" infót kapj,esélytelen :S

Ez a lapozás átmenetileg nem érhetõ el meddig lesz még?Eddig legalább visszafele számolt,de most fölfele megy a szám és már vagy 10 perce nem tudok belépni jó pár topikba :S

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
öö, ugyanúgy meg lehet találni a dom fában a nick képet, mint eddig
mi változott szerinted, vagy miért nem megy az, ami eddig ment?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szabi
nem 😄

az egyik topikban úgy állítottam be a nickképeket egyenként a topliklakok játékosnevére, hogy a játék adataival szinkronizálta a képet, játékosnév, szint, mottó stb.

"Nulla tenaci invia est via"

domby
A profilodban le tudod cserélni a képet. Az nem elég?

Szabi
nick képeket még mindig nem lehet lecserélni scriptel?

vagy ez már így is marad ?

qtab986
Szeretnék megkérni egy illetékest vagy bennfentest, hogy reagáljon a kommentemre. Az oldal tervezi ennek a lehetõségnek a bevezetését vagy foglalkozik vele? Sok más oldal fórumán van ilyen VIP tagság nélkül. Ezek sokkal kisebbek, mint az sg.hu, kevesebb a látogatójuk, nyilván kevesebb a reklámbevételük, és kevesebben tartják karban õket.
Egy hosszabb kommentet könnyû elrontani, fõleg ha sok makrót is használni kell. Ezeket a kommnteket most a HTML gyakorlás topikba kell elküldeni, hogy megnézhesse a fórumozó, hogy jól néz-e ki.

Malakai
Az SG kieg erõlteti ezeket a beállításokat, gondolom erre vannak belõve a fícsörök.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

"Hozzászólás sorrend, meg oldalszám"

Igen ez egyértelmû, de ugye az alapbeállítás is totál egyezõ, ezért nem értem 😊
Malakai
Hozzászólás sorrend, meg oldalszám, az SG kieg lényegében mindig hozzáadja.
Viszont, hogy miért lassúl ezért, talán valami cache para akkor is, ha az elsõ oldalt tölti?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amúgy mi a különbség az order=reverse&index=1 és az ezek a paraméterek nélküli lekérés között?
Mert a query eredménye elvileg ugyanaz mindkét esetben, viszont az order=reverse&index=1-re szokott jönni a lassulás + most a tiltás, viszont a natúr lekérésre nem.
domby
A trollkodás ma is ingyenes!

domby
Átalakítások miatt, túl nagy terhelés esetén ezt a "hibaüzenetet" kapjátok. Reméljük minél kevesebbet...

Fenrir
A lapozás átmenetileg nem érhetõ el (6.81)

Minden topik megnyitásakor ezt írja nekem.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Mondtam én látjátok?! Napról-napra egyre jobb az SG, csak itt rinyáltok, de a fijjúg a bányában dolgoznak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem is fenáll ez a probléma.
[HUN]FaTaL
Egyébként csak nálam tölti be lassan a topicokat az elmúlt pár napban?

A fórum fõoldala gyorsan betölt, de rákattintok egy topicra és kell neki vagy fél perc, mire elkezdi tölteni.

A nettel nincs gond, mert más oldalakon jó.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
ez az egyetlen topik ami elsõre betölt nálam... 😄

domby
A trollkodás ma ingyenes!

Szabi
"A lapozás átmenetileg nem érhetõ el." yeah 😄

SzirmosSzisza
Élmény lehet olyan hibát javítani, ami 2 óráig van jelen 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Minden esetre az elég érdekes,hogy random generálódó hibák jelentkeznek,amiknek ezek szerint nem kellene 😮

domby
Igen, azt láttam. De amiket ott írtak URL-eket, ott nem találtam gondot.

Még egy kis hiba:
Néha ha az m.sg.hu-n bejelentkezek nem jelenik meg a textarea, hanem akkor is az van, hogy jelentkezzek be újra. Van amikor viszont mûködik.

A másik észrevételem még a mobilos verzióban, hogy nem látni a user adatlapján mikor lépett be és mikor írt utoljára üzit.

★★★★★

Maximus4
Volt két konkrét URL is belinkelve,de már jó.Ahogy az aláírás téma is elõtted pár hozzászóláson keresztül lett kibeszélve,illetve taglalva.

Dzsini
Bármelyiknél így volt, amikor írtam (és a többiek is elõttem). Most már nincs így, valószínûleg változott valami a háttérben.

domby
Nálam nincs ilyen gond. Tudnátok adni konkrét URL-t, hogy hol látni ilyen hibá(ka)t?

Dzsini
Jaja, bármilyen 1 hozzászólás megjelenítésekor (listazas_msg.php3) eltünteti a hozzászóló nevét - a kiírásból és a logo alól a feliratból is.

SzirmosSzisza
Ahogy nézem, ha egyke az üzenet akkor nem jó, (pl ha a Válasz XY üzenetére kattolsz ott se látszik).

(illetve most itt se fog, ha a Válasz kiflire kattintasz)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
valahol az enyémet sem láttam...
Maximus4
Semmi.Ez is egy bug.Én tegnap vettem észre.Itt a mostani hozzászólásod,nyisd meg és vidd az egeret a nevedre 😊 -VIP

SzirmosSzisza
Neki mi lett a nevével?

LaliK
Már semmi.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

domby
Mi a gond pontosan?

Most nekem is kb. fél percig tölt egy topicot...
Maximus4
Csak halkan jegyzem meg,hogy moderálás alatt az ip cím megint nem jelenik meg.Arról már nem is beszélve,hogy sokszor csak tölt és tölt de egyik topikba se tudok belépni.

hozzászólást nem lehet szerkeszteni VIP tagoknak!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LaliK
Most mi történik az aláírásokkal? D:

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

j0nNyKa
oh valóban, köszi <#eljen>

Dzsini
code csak úgy mûködik, ha megadsz valami nyelvet is neki 😊 (illetve bármilyen stringet nyelvkódnak)

j0nNyKa
persze, css3-mal 1 sor, css2-vel meg kb az összes böngészõt lefedve valami ilyesmi: (ezt aki topic gazda, és fontosnak tartja, kipróbálhatja)

.msg-copyright {
white-space: -moz-pre-wrap !important; /* Mozilla, since 1999 */
white-space: -pre-wrap; /* Opera 4-6 */
white-space: -o-pre-wrap; /* Opera 7 */
white-space: pre-wrap; /* css-3 */
word-wrap: break-word; /* Internet Explorer 5.5+ */
word-break: break-all;
white-space: normal;
}

halkan megjegyzem hogy a
 makró nem mûködik

Tinman
Na jó, de erre csak van valami megoldás, hogy ne lehessen így szétbarmolni egy topikot nem? (Azon kívül, hogy a trollkodó user tesz bele szóközt.)

Elsõ 1-2-3. ettõl még létezõ hiba, bár tényleg nem egy nagy valami...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.