Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mostani hozzászólás elküldése elõtti állapot az Általános eszmecserébõl nézve:
Mi kellene az SG-nek? 22032 db ma 18:24 domby
én pedig a saját hozzászólásomat látom legfrissebbként itt bent, a 22310-est.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★★★★★
Dzsini: Nem.Én hittem neked FÕNÖK,csak már nem akartam emiatt írni 😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Meg ennel is kevesebben? 😮
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez a lapozás átmenetileg nem érhetõ el meddig lesz még?Eddig legalább visszafele számolt,de most fölfele megy a szám és már vagy 10 perce nem tudok belépni jó pár topikba :S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mi változott szerinted, vagy miért nem megy az, ami eddig ment?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az egyik topikban úgy állítottam be a nickképeket egyenként a topliklakok játékosnevére, hogy a játék adataival szinkronizálta a képet, játékosnév, szint, mottó stb.
"Nulla tenaci invia est via"
vagy ez már így is marad ?
"Nulla tenaci invia est via"
Egy hosszabb kommentet könnyû elrontani, fõleg ha sok makrót is használni kell. Ezeket a kommnteket most a HTML gyakorlás topikba kell elküldeni, hogy megnézhesse a fórumozó, hogy jól néz-e ki.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Igen ez egyértelmû, de ugye az alapbeállítás is totál egyezõ, ezért nem értem 😊
Viszont, hogy miért lassúl ezért, talán valami cache para akkor is, ha az elsõ oldalt tölti?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mert a query eredménye elvileg ugyanaz mindkét esetben, viszont az order=reverse&index=1-re szokott jönni a lassulás + most a tiltás, viszont a natúr lekérésre nem.
Minden topik megnyitásakor ezt írja nekem.
A halál csupán a kezdet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A fórum fõoldala gyorsan betölt, de rákattintok egy topicra és kell neki vagy fél perc, mire elkezdi tölteni.
A nettel nincs gond, mert más oldalakon jó.
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Néha ha az m.sg.hu-n bejelentkezek nem jelenik meg a textarea, hanem akkor is az van, hogy jelentkezzek be újra. Van amikor viszont mûködik.
A másik észrevételem még a mobilos verzióban, hogy nem látni a user adatlapján mikor lépett be és mikor írt utoljára üzit.
★★★★★
(illetve most itt se fog, ha a Válasz kiflire kattintasz)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
halkan megjegyzem hogy a makró nem mûködik.msg-copyright {
white-space: -moz-pre-wrap !important; /* Mozilla, since 1999 */
white-space: -pre-wrap; /* Opera 4-6 */
white-space: -o-pre-wrap; /* Opera 7 */
white-space: pre-wrap; /* css-3 */
word-wrap: break-word; /* Internet Explorer 5.5+ */
word-break: break-all;
white-space: normal;
}
Elsõ 1-2-3. ettõl még létezõ hiba, bár tényleg nem egy nagy valami...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.