Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Amíg olyan értékû dolgokkal játszanak bent, amit meg kell védeni (például a konkurenciától), addig erre szükség van.

Nem a kukkolás a cél, hanem a cég adatainak biztonsága.
Ismerõs mikor kilépett egy IT cégtõl, akkor aláírattak vele egy olyan nyilatkozatot, hogy X évig nem lehet munkavállaló a konkurenciánál, különben irgumburgum. Ez nem ritkaság.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
hát ez igaz 😊

All hail the double x!

Ez nekem elég hátborzongatóan hangzik, hogy ennyire meg akarnak figyelni.
Lehet egy normálisabb munkahelyre kéne váltanod. 😊

★★★★★

Sir Quno Jedi
Az maximum otthon jelentene megoldást. Ahol sem a biztonsági beállításokhoz nem buzerálhatsz hozzá, sem a böngészõbe nem telepíthetsz bele mindenféle szart, plusz http proxy van (amin ez a szar pont átjön), meg külön szeróra megy minden letöltés és csak víeus stb. ellenõrzés után jön át kliens gépre, tartalomszûrõ van (méghozzá elég agresszív)... soroljam...

SG is csak azért jön át, mert vannak fõnökök, akik használják (no nem a fórumot). ÉS itt sem minden.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Céges böngészõbe (és gépre) normálisabb helyeken semmit nem telepíthetsz, plusz ahogy írta minden adatforgalom keresztülmegy egy tartalomellenõrzõ szerveren, logolva. Egy élmény lehet olvasni kívülálló számára, ha valakinél elgurul a pöttyös a chaten.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
Adblock?

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
??? egy pucuka, egy mezõ, egy if és haller?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

domby
Kitalálunk rá valamit, mihamarabb.

Támogatom!

★★★★★

Na ezt megszavazom én is <#eljen>

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Mester! Nem lehetne-e egy ügyes kis pucukát tenni a profilba, amivel a fõ chat-et is le lehetne tiltani, mer murva idegesítõ. Évek óta kérjük, hogy le lehessen kapcsolni. Fõleg cégeknél nem tolerálják, hogy a létezõ összes vulgáris kifejezést átküldik rajta pár percenként és ezt logolják is. Szóval ez a világ szégyene és akkor finoman fogalmaztam. Ha a gumi meg lett rendszabályozva (és ki lett véve a keresõkbõl), akkor ezzel is kezdeni kéne valamit. Akinek kell ez a szar, mert ez a színvonala, az bekapcsolva hagyja, aki nem kér belõle (ide kiskorúak is járnak ugyebár), az kikapcsolja.

Plíz!

domby
A 2005-ös fórumuk újra elérhetõek, de a MySQL tábla sérült, így a ma reggeli mentésbõl sikerült visszatenni -> ami 6.30 után volt hozzászólás/módosítás/törlés, az sajnos nincs már meg.

A chat újra mûködik - mindenki a profiljában tudja bekapcsolni. (Dzsini a hibákat nézzük igen)

Köszönjük megértéseteket, türelmeteket, és a _konstruktív_ jellegû javaslataitokat!

<#rinya>

REAL MADRID

Dzsini
új emberek felvétele / csoportosítása is egész rapszodikus egyelõre...

megjelenik a futófény, és 10 perc után se csinál semmit, ha frissítem az oldalt elfelejt minden kiadott utasítást.

Dzsini
Hogy lehet olyan személyt felvenni chatre, akinek speciális karakter (pl. szögletes zárójel) van a nevében? a barátkeresõ a szövegkezdetre keres, és semmilyen speciális karaktert nem vesz figyelembe.

domby
A 2005-ös topicok nagy része elérhetetlen, várhatóan estére elérhetõek újra.
A chat újra mûködik.
A fórum hozzászólásokban történõ keresés hamarosan újra életképes lesz.

Maximus4
Ez már tényleg vicc kategória,ahogy a fórum "mûködik" 😞
De az is,hogy államtitokként van kezelve a fórum jövõje.

Dzsini.Jöhetnek a következõ tippek,hogy mi sz@rik még be,mert ma is elõjött a lapozásos mizéria,eltûnnek a topikok/témák,kedvencek és a bejelentkezési hibák már unalmasak.Mondj valami újat 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
fõleg azért jó, mert ugye csak és kizárólag androidos készülékek vannak a világban 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kifli
nem
Narxis
hahaha az év vicce 😄 am. miért nem jó a mobilos felület?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkSector
Üdv.

lesz SG android app? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Nálunk pl nyílt a wifi és mac szûrés van, emiatt eléggé para. Iskolai gépek meg minden indításnál törlõdnek, szóval attól nem félek, hogy baj lenne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
mer ugye ha pl. munkahelyen keylogger kerül a gépedre, az sg jelszavad az elsõ dolog, amit védeni kell <#idiota>

Azért nem is netkávézókra gondoltam, hanem inkább iskola, munkahely, stb...

De már leesett, mondta Cat, hogy a wifikre gondolt 😊
j0nNyKa
dude senki nem ül már be netkávézóba, amikor minden létezõ zsebedbõl meg testnyílásodból wifis kütyü áll ki

Ja, bocs 😊
SzirmosSzisza
Publikus hely alatt publikus wifit értek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az ellen meg ugye semmit nem ér 😊
Szerintem nem sokat érne, ugyanis egy keylogger sokkal valószínûbb ilyen helyeken, mint egy packet sniffer.
SzirmosSzisza
Bejelentkezést nem akarjátok átrakni SSL alá? Publikus helyen jobb lenne úgy bejelentkezni.

j0nNyKa
van ilyen Batch delete scriptem, kombinálva a felhasználónév alapján való keresésemmel egész gyorsan pusztítható az ilyesmi
bár én azt mondanám, várjuk meg, merre halad az sg hivatalos fejlesztése, aztán ha akkor is szükséges lesz, szívesen leporolom

Smithwarden
Nagyjabol tisztaban vagyok a mostani nem tul rozsas sg-s moderatori es egyeb helyzetekkel, problemakkal.
Viszont ha mar a HG-k kezebol ki lett veve a tilto/ban script (amit reszben megertek az esetleges visszaelesek miatt), akkor legalabb jo lenne tobb moderator aki tud intezkedni a nap minden szakaszaban.
Peldaul adott egy kitartobb elmebeteg troll, 20-30+ accounttal, akire idonkent szisztematikusan rajon az agybaj es elkezdi spammeli a topikot folyamatosan.
Jelentve lesz a modi topikban, de tobb oran, nem egyszer fel nap / 1 napig nem tortenik semmi (nyaron volt, hogy tobb napon keresztul), mert nincs online moderator.
Kozben nem egyszer olykor tobb szaz anyabaszos, nacizos, kommunistazos, stb hsz-t kell torolni a megadott agyatlan trolltol, mert most mar mas lehetoseg ugye nincs a HG kezeben tudtommal. <#gonosz3>
Nem lenne rossz valami megoldas erre vagy tobb moderator.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Malakai
Mondjuk nem feltétlen kéne, de ez mellékes, azért írtam, mert azt írtad a lapozás újra elérhetõ ezért visszalõttem a kiegészítõt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

domby
ha index=1 akkor már lapozásnak számít. ilyen ez.

Malakai
Most is kaptam témában "A lapozás átmenetileg nem érhetõ el" üzenetet, ráadásul nem lapozáskor, hanem csak mert bent volt az index=1 a query stringben (sg bõvítmény autómatikusan hozzáadja, legalábbis kedvencekbõl), utána visszalépve ki voltam léptetve és belépéskor jelezte, hogy nem jó az email/jelszó, amit lastpass töltött ki speciel, azért másodjára beléptetett vele, teszem hozzá ugyanazzal az email-jelszó párral.
Utána jövök ide kedvencekbõl és kapom a téma nem elérhetõ üzenetet, frissítve behozta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
SMS-ben ?:c

Amúgy más: néha van spammer a fórumon, aki benéz minden topikba és ír valami baromságot, általában le lesznek szavazva / banolva, de a hülyeség ott marad, lehet ilyen globális törlés dolog (mondjuk valami extra biztonsággal, hogy pl 2 modi beleegyezése kell, nehogy visszaéljenek vele)

Tinman
"A keresést pedig napokon belül fixáljuk."

10 éves VIP-re fizetek elõ, ha végre jó lesz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

domby
Ezek nagy része duplikátum, a moderátorok töröljék, ha gondolják.
A lassulásoknak remélhetõleg vége, a lapozás újra elérhetõ. A keresést pedig napokon belül fixáljuk.

Dzsini
és egy nagy anomália #165473 -tól:
hozzászólásszámok: 71 72 73 80 86 74 81 99 95 93 97 78 00 82 89 90 77 98 76 87 01 02

és hozzá az idõpontok is komolyan össze vannak gubancolódva.

Értem én, hogy idõgépet raktok a szerverbe, de nem kellene azt tesztelni elõtte? 😊

Dzsini
Egy kis sorszámozási anomália:

innen

MerlinW
Elõre kell nézni. Itt minden hiba a jövõé😊

[merlinw.org]

Maximus4
Jó,oké <#wow1>

Azt hittem ez a lapozás "hiba" már a múlté :S

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
A www és a nemwww sg.hu nem azonos elbírálás alá esik 😊 például moderátori jogok terén sem.

Régen volt ilyen, mikor megvolt a dizájnváltás, akkor az old.sg.hu -n a régi stílus volt, és a sima és a www felületen összesen 3 különbözõ regisztrációval lehettél egyszerre bejelentkezve, még egy böngészõben is.

... azóta eltelt tizenpár év.

Ability
Maximus4
Csak nekem kell kétszer bejelentkeznem,hogy be tudjak lépni?

tomsolo
\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Ha \' jól \' látom \' a \' sima \' aposztrófot \' kicsit \' túlgondolja \' a \' hozzászólás \' elküldése 😊

Mobil feluleten, szerkesztes utan uj hozzaszolaskent jeleniti meg a szerkesztett kommentet, az eredeti pedig javitatlanul ott marad.

REAL MADRID

SzirmosSzisza
Mobilon valasz xy uzeneterere kattintva ures.

gergely1991
"A lapozás átmenetileg nem érhetõ el."
what? Néhány másodpercig eljátszotta.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)