Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a kukkolás a cél, hanem a cég adatainak biztonsága.
Ismerõs mikor kilépett egy IT cégtõl, akkor aláírattak vele egy olyan nyilatkozatot, hogy X évig nem lehet munkavállaló a konkurenciánál, különben irgumburgum. Ez nem ritkaság.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet egy normálisabb munkahelyre kéne váltanod. 😊
★★★★★
SG is csak azért jön át, mert vannak fõnökök, akik használják (no nem a fórumot). ÉS itt sem minden.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
★★★★★
REAL MADRID
Plíz!
A chat újra mûködik - mindenki a profiljában tudja bekapcsolni. (Dzsini a hibákat nézzük igen)
Köszönjük megértéseteket, türelmeteket, és a _konstruktív_ jellegû javaslataitokat!
REAL MADRID
megjelenik a futófény, és 10 perc után se csinál semmit, ha frissítem az oldalt elfelejt minden kiadott utasítást.
A chat újra mûködik.
A fórum hozzászólásokban történõ keresés hamarosan újra életképes lesz.
De az is,hogy államtitokként van kezelve a fórum jövõje.
Dzsini.Jöhetnek a következõ tippek,hogy mi sz@rik még be,mert ma is elõjött a lapozásos mizéria,eltûnnek a topikok/témák,kedvencek és a bejelentkezési hibák már unalmasak.Mondj valami újat 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
lesz SG android app? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De már leesett, mondta Cat, hogy a wifikre gondolt 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
bár én azt mondanám, várjuk meg, merre halad az sg hivatalos fejlesztése, aztán ha akkor is szükséges lesz, szívesen leporolom
Viszont ha mar a HG-k kezebol ki lett veve a tilto/ban script (amit reszben megertek az esetleges visszaelesek miatt), akkor legalabb jo lenne tobb moderator aki tud intezkedni a nap minden szakaszaban.
Peldaul adott egy kitartobb elmebeteg troll, 20-30+ accounttal, akire idonkent szisztematikusan rajon az agybaj es elkezdi spammeli a topikot folyamatosan.
Jelentve lesz a modi topikban, de tobb oran, nem egyszer fel nap / 1 napig nem tortenik semmi (nyaron volt, hogy tobb napon keresztul), mert nincs online moderator.
Kozben nem egyszer olykor tobb szaz anyabaszos, nacizos, kommunistazos, stb hsz-t kell torolni a megadott agyatlan trolltol, mert most mar mas lehetoseg ugye nincs a HG kezeben tudtommal. <#gonosz3>#gonosz3>
Nem lenne rossz valami megoldas erre vagy tobb moderator.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utána jövök ide kedvencekbõl és kapom a téma nem elérhetõ üzenetet, frissítve behozta.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy más: néha van spammer a fórumon, aki benéz minden topikba és ír valami baromságot, általában le lesznek szavazva / banolva, de a hülyeség ott marad, lehet ilyen globális törlés dolog (mondjuk valami extra biztonsággal, hogy pl 2 modi beleegyezése kell, nehogy visszaéljenek vele)
10 éves VIP-re fizetek elõ, ha végre jó lesz :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lassulásoknak remélhetõleg vége, a lapozás újra elérhetõ. A keresést pedig napokon belül fixáljuk.
hozzászólásszámok: 71 72 73 80 86 74 81 99 95 93 97 78 00 82 89 90 77 98 76 87 01 02
és hozzá az idõpontok is komolyan össze vannak gubancolódva.
Értem én, hogy idõgépet raktok a szerverbe, de nem kellene azt tesztelni elõtte? 😊
Azt hittem ez a lapozás "hiba" már a múlté :S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Régen volt ilyen, mikor megvolt a dizájnváltás, akkor az old.sg.hu -n a régi stílus volt, és a sima és a www felületen összesen 3 különbözõ regisztrációval lehettél egyszerre bejelentkezve, még egy böngészõben is.
... azóta eltelt tizenpár év.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
REAL MADRID