374
-
Köszi. Esetleg ötlet? :) -
antijedi #93 az ujlenyomatokat hasonlitgasd össze a gépben meg a keréklenyomatokat is -
antijedi #92 hmm akkor te még jóval visszább vagy mint én :) -
Hm. Nekem még sehova nincs engedélyem. A kapitány nem ad, mert azt mondja, kevés a bizonyíték... :)
A csajsziról szinte semmi nincs... -
antijedi #90 kb ezek, caj kihalgatáson és házkutik megvanak, emgvan az üzletből a fogo is meg pár papir, meg az e-mailek az üzlet és az iroda között, meg a kávényom is a falrol de a kávéspohár gondolom a lakokocsiban -
kösz. rám is :) -
A szervíz bejárata előtt...
Dehogy innen hogyan tovább?
Egy kis segítség rám férne.
-
na én is kb idáig jutottam, kivéve a boltnál a keréknyom. ez hol van, bent az üzletben? -
Milyen bizonyítékaid vannak eddig?
Nekem:
A baleset színhelyéről:
-olajnyom a kamion elől
-a motortól: vegyi anyag 2x, matrica, rugó, ujjlenyomat, keréknyom
Ütletből: ujjlenyomat(produceré), keréknyom (egyezik a másikkal)
Irodából: ujjlenyomat(egyezik a motoron találtal), kávé
...
-
antijedi #85 jah, énis itt vagyok kb, és egyedül még a lakokocsira nicns házkutatásom :) (mármint azok közül amier kellene) -
Dettó. :)
Öt helyszínem van eddig...
De valamilyen bizonyíték még hiányzik...
Ott az összesöpört törmeléknél tényleg nincs semmi, erre én is rájöttem már. (A topicot csak felületesen átfutottam
)
-
antijedi #83 nem onnét kell..., énisitt akadtam el, a lakokocsiban van nem ott, viszont én meg nem tom mi kellhet még hogy bejusak a lakoocsiba :) -
És hogy veszem fel a rugódarabot?
Még ecsettel sem tudom megtisztítani a terepet... -
Bannyernek:
-
antijedi #80 szal akkor egyébb 5let hogy mit hagytam még ki a lentebbi leirásom alapján? :) -
antijedi #79 hmm, akkor dezinformálva lettem mert oda én még nem jutottam be :) -
Surci2 #78 ja bocs :))))
lol -
mert a rugodarab a lakokocsiban van a szemetlapatban:) -
antijedi #76 jaaa? még korán van nem rég keltem, nem fogtam fel, sorry... :)
amugy nem minyá megyek el max majd estefele tok jönni -
??? LOL. Azt kérdeztem nem jössz-e... -
antijedi #74 miven vele? az is nyomom de ezt is , mért baj ez? :) -
scmulti nem? -
antijedi #72 lehet hogy első nem izgi de azt a kurva rugodarabot vagy mit még mindi nem találom a szemétkupacban... :/ -
2. ügyön vagyok, ez azért izgibb, mint az első... -
antijedi #70 hát már kiesik a szemem de egyszerüen onnét seemit nem tok felveni..., ez bug vagy mi?? :( -
antijedi #69 abban a szemetkupacbn nem tok semmit felveeni valamiért... :( -
Surci2 #68 na ha össze illesztetted a rugót utánna nézd meg a fényképet a nagyító alatt,magától ráfog közelíteni a motorblokkra ahol a rugo van. -
Surci2 #67 cső,a motortól ballra fent van pár alkatrész eldugva,a producer gyerek félre seperte.ott megtalálod a rugo letört darabját.ileszd össze a rugóval amit a motorról le szedtél,majd az illesztésre nagyits rá és meg lessz az összefüggés a fogóval.Ja és dumálj a sráccal miért seperte el a bizonyítékot.
Esetleg tud valaki segíteni a masodik feladatnál? -
na látom, ide is letetted a névjegyedet guba, gratula
-
antijedi #65 mi kell ahoz hogy a lakokocsit át lehessen kutatni?
mert már megvan a csaj meg a házkutatás a szerelomuhelyhez, meg az irodahoz, egvan ujlanyemot csajtol és a fogon levo ujlenyomat kapcsolata is, megvanak a papirok a szerelomuhely asztalabol, de mást már nem találok, mit hagytam ki? -
robo azt a spartan cimu jatekot az ftp-n nem ismered???nincs topicja -
robo....
-
vagy inkább lenti
-
ja a fenti leírásomból kiderülhet talán melyik poént kell lelőnöd -
akko nem szedem le........robo szedtel valami mast ftp-rol? -
minimálissal nem, olyan jó középfok körüli kell legalább -
Szerintetek erdemes leszedni minimalis angol tudassal? -
lehet hiába lőnéd le, mert még annál is messzebb vagyok. szóval az már megvan hogy a motoron, és a kilincsen lévő ujjlenyomat egyezik, de most nem tudom mit kéne. szerintem a szervízes csajszival kéne valamit csinálni, de a pulton lévő ujjlenyomaton kívül nem találtam nála semmit -
ttommy #56 Lelőjem a poént, hogy hol van? -
igazából nekem ez a képkocka dolog is új volt :)