374
-
Cepheus #134 Miután megvan a 3 ujjlenyomat, ugyanúgy rakod össze őket, mint az első ögynél a rugót. Duplaklikk 1ik lenyomaton, majd ráhúzod a 2 másikat. -
antijedi #133 jah emg votl egy ujlenyomat a toloszék fogoján is (csak azt az egyet teszi be a gépbe) -
antijedi #132 jah az már nekem is megvan de akkor a 3at hogy kombinálom össze? -
antijedi #131 és a másik kettő a helyszinen volt a két sarokban vagy hol ugye? -
Cepheus #130 Jobb oldalt a kisasztalon van 1 festékspray. Azon van a 3. ujjlenyomat -
antijedi #129 de ott hol? -
Cepheus #128 A 3. üvegdarabot a Hangout helyszínen fogod megtalálni, aminek helyét Brasstól kapod meg, miután rákérdezel nála a a graffitiről és a piszkos csukáról. -
antijedi #127 nah énis eljutottam ameddig ti, de énis elakadtam.., a macskaszőr amugy megvan nektek? meg a kandalobol a papirdarab és az a lárva vagy miazisten? -
Cepheus #126 Ehh, visszaolvastam, és látom megvan, sorry. -
Cepheus #125 Mindkettő cipőnyomot "begyűjtöttétek"? Van 1 cipőnyom azon a képernyőn, ahol a festéket, üvegdarabokat,stb.. szeditek össze, és van 1, ami e helyszín és a tolókocsis helyszín között van -
#124 Valamit a cipőlenyomatokkal kellene varjálni szerintem. Legalábbis Warrick ezt mondja... -
antijedi #123 én utána kerestem rajta és ugy se jobb a helyzet... -
Morbias #122 Én úgy csináltam hogy a 2 üvegdarabon külön-külön kerestem ujjlenyomatot, és utána raktam össze.
Lehet az a hiba hogy először kell a 2 üveget összerakni és utána keresni nyomokat rajta?
Mindenesetre nálam az van hogy ugye az összerakott ujjlenyomatot hiába adom oda a muksónak a laborban, nem csinál vele semmit...
Lehet hogy bug??
Remélem nem, ha valaki tudja a megodást szóljon!
-
#121 Tudom, ez nem segít rajtad.
Dettó ugyan itt vagyok elakadva...
-
Morbias #120 RE!
Hányásminta az áldozat mellet lévő farmeren van, barna folt, és a laborban mondták hogy valaki odataccsolt. Lényeg hogy van belőle DNS csak nemtom kié....
A csaj nevét nemtom, de az étteremben egyedül ő evett francia mittoménmilyen omlettet, úgy lehet megtudni hogy az étterem tulaja nem mondja meg először hogy ki volt, de a kapitány ad felhatalmazást, így már muszály. Ad egy bankkártyaszámot, amit a laborban beazonosítva meglesz a tulaj, de csak a lánya él, a kártyát is ő használja. Az a gyanús hogy a csaj egy fickóval vacsizott, akiben én az áldozatot véltem felismerni.
Étterem tulajára ráterelődik a gyanú mivel az étterem mögötti kukában lévő húsdarabon patkánymérget találtam, ez alapján már beidézhető a drága. (így lesz ujjlenyomat meg DNS is)
De még mindig nemtom hogyan tovább, mert csak 2 darab üveget találtam a tetthelyen, és ezeket a laboros srác nem teszi be a gépbe, így nem tom összehasonlítani a többivel.
Kicsit olyan mintha BUG lenne, igazából attól félek hogy az is. Nálam ez a végét jelentené, ha tényleg bug akkor szar az egész...
Szép hosszú lett.... remélem nem baj.... bye -
antijedi #119 meg az áldozaton honnét lehet hányásmintát szerezni?? -
antijedi #118 étterem tulajától hogy szereztél dns-t?
és miylen csaj hol van csaj??? -
Morbias #117 Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni a 2. pályával kapcsolatban? Megvan a 2 üvegdarab, rajta az ujjlenyomat-darabok és mégse akar a szgépbe bekerülni hogy azonosíthassam. Írták hogy 3 darabból áll, de akkor hol a 3. darab???
Találtam 2 lábnyomot is a helyszínen de azokkal sem mentem semmire, DNS mintám meg 4 darab van, mind különbözik. (étterem tulaja, áldozat, hányásminta az áldozaton, és a szakadt szöveten lévő vérminta)
Gyanítom hogy ha ki tudnám a csajt hallgatni, akkor valamire jutnék, csak semmi bizonyíték ellene.
A tolókocsi is megvan honnan van (seatle-i kórház) de az is zsákutca. Mintát vettem a tócsából is, abban is volt vodka de azzal se megyek semmire...
Valamit nem tudtok, mi lehet a megoldás???
Előre is THX. -
antijedi #116 azóta már rájötem és átjutotam a 2. pályára, de azért köszi asegitséget, királyos ez a game :) -
#115 Hna. Köszi mindenkinek a hozzászólást. Továbbjutottam.
Én voltam a Béla. -
Haversrác #114 Király mire begépelem már ott a válasz :) THX!
-
Haversrác #113 Gyozo, te vagy at én emberem! Összeillesztettem a rugó két darabját megvizsgáltam nagyítóval, a PENGE-eszű nyomózócsaj megállapította, hogy éles tárggyal vágták el,DEEEE még mindig nem tudom mit kell a fogókkal csinálni,hogy melyik vágta el. SEGÍTSÉG!?!?
-
gyozo #112 Ha megvan a vágószerszám a boltból, akkor a fickó a laborban meg tudja mondani, hogy ezzel vágták-e el.
Utána csak bele kell nézni a mikroszkópba és megnézni a négyest, és magától ki fogja nagyítani a részletet, utána már csak ki kell hallgatni a nőt újra, majd végül a Cory-t, és kész. -
antijedi #111 nah továbjutotam
megvan a kávéspohár és az összefüggése a kávéfoltal az irodában, emgvan a rugo és a rugodarab összeilesztése ránagyitva is megvannak aképkockák is meg ránagyitva a 4.re
de a fogot hogy hozom összefüggébe a elvágott rugoval? vagy már ha ezek megvanak egyböl megvan az összefüggés is? -
gyozo #110 Bocs, rosszul mondom, a kilincsen található ujjlenyomat a motorblokkon lévővel egyezik. -
Haversrác #109 Pedig látom,hogy a kiscsaj boltjában megtaláltad az üveglapon lévő ujjlenyomatot,a laborban kideríted,hogy Cory-é,elmész beszélgetni vele is meg a kiscsajjal is , a nyomozócsajszi itt is HMM-ög ,hogy Cory hazudik,ezek után megkapod az engedélyt!! -
gyozo #108 Az engedélyekhez a kilincsről (iroda) és a pultról (bolt) kell egy-egy újlanyomat, ami egyezik amiből kiderül, hogy Muzotti járt a boltba, amit tagad, ez már elég egy kutatási engedélyhez, az ott talált nyomok meg elegendőek a bolt kutatási engedélyéhez. -
gyozo #107 Onnan még elég sok minden hiányzik.
Kell a törött rugó hiányzó darabja, törött videókazetta (fickó grázsából) és a vágószerszám, amivel elvágták a rugót (motoros bolt)
Ha mind megvan, akkor rugó összeilleszt, nagyítóval megnéz, kazetta mikroszkóp alá -> négy képkocka, amiből a 4-es értékelhető, ami be a mikroszkóba, amin látszik, hogy a rugó már az ugrás pillantában el volt végva, nem pedig utána tört el. -
#106 Hna hát ebből nekem az első 3 még nincs meg... :( -
Haversrác #105 Nekem is vagy harmadszorra sikerült, szerintem az alábbiaknak meg kell lennie:
-Cory Muzotti irodájának átkutatási eng.-je
-a kiscsaj boltjának átkutatási eng.-je
-a kiscsajt már k lett hallgatva
- és szerintem ami a legfontosabb: a két azonosítatlan ujjlenyomat(ami egyforma,de nem tudni,hogy kié): 1. a motor blokkján(a rugó felett) 2. Cory irodájában az ajtó kilincsén.Ezek után a nyomozó csaj elkezd HMM-ögni,hogy ki lehet az a személy aki bütykölheti a srác motorját és bejáratos Cory irodájába.
-
gyozo #104 Hi!
Ha valaki a második pályán van, akkor segítsen, please! Hol találom meg az újlenyomat harmadik, utolsó darabját. Két darabot találtam ott, ahol a holttestet megtalálták, de nem találom a hiányzó darabot. Thx! -
#103 Valaki legyen olyan kedves és homályosítson már fel, hogy mi hiányzik ahhoz, hogy továbbmehessek?
-
#102 Hát nekem nem. Pedig én is így tettem. :( -
Haversrác #101 Az összetört motortól kicsit balra,a jelzőbólyák előtt meg lehet vizsgálni vlami szemétkupacot ott semmit nem találtam,de a csajszi megjegyezte,furcsa hogy összesöpörtek,ezután megkérdeztem David-et , hogy miért sepregetett, vissszamentem jim-hez és megadta az engedélyt. -
#100 száz :) -
#99 De hogy a fenébe kaptatok engedélyt? Mi az, ami nálam még nincs meg? -
#98 ja, a csajt már én is kihalgattam, és az irodába is volt házkutatás, de a producert kihalgatni még nem tudtam, és a rendező is tabu egyenlőre. ötlet? -
antijedi #97 én még nem járok ott, de mi kell a lakokocsi házkutijáhhoz? :) -
#96 Aszem én viszont pihentetem a játékot. Nem jutok egyről a kettőre. Egy darab engedélyt sem kapok. -
Haversrác #95 Sziasztok, az egyik hozzászólásban olvastam, hogy ha megvan a rugó + a levágott darabja akkor ezek végeit megvizsgálva összefüggésbe lehet hozni valamelyik fogóval.
Nálam 2 fogó is van 1.motoros boltban talált 2.a lakókocsiban talált DE már szét vizsgáltam a fogókat és semmi.Mit csinálok rosszul??????