CSI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Esetleg tud valaki segíteni a masodik feladatnál?
mert már megvan a csaj meg a házkutatás a szerelomuhelyhez, meg az irodahoz, egvan ujlanyemot csajtol és a fogon levo ujlenyomat kapcsolata is, megvanak a papirok a szerelomuhely asztalabol, de mást már nem találok, mit hagytam ki?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
steam, origin: ACE_hun
A második ügy kellõs közepén vagyok, na ez már igen!!! Fogadok, hogy az álszent bula volt az!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
most a 3.-nal akadtam el végleg keddig biztos
najó Neked milyen vidkártyád van?
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
már kettõ megvan,jol megvannak bonyolitva,de eddig mindig master lettem😊
mar most megakadtam az elso ügynél,már a csajt betudtam hivni egy kis dumcsira,de nem jutottam elöre
amúgy már kétszer kifagyott,most épp a szöveg tünt el,lehethogy ez volt a baj😊
Én nálam semmi baj nem volt a gaméval, simán játszottam végig, nem voltak ilyen gondok vele.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ennyi game-t, ami most jön ki. Syberia 2. remélem még várat magára, mert már nem lesz helyem. 😊
Az MN elég halovány volt, úgyhogy naon remélem, hogy nem lesz több hasonlóság.
Aki próbálta már a gamet, az írjon már róla véleményt. Engem furdal a kíváncsiság 😊