CSI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Valamit a cipõlenyomatokkal kellene varjálni szerintem. Legalábbis Warrick ezt mondja...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

én utána kerestem rajta és ugy se jobb a helyzet...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én úgy csináltam hogy a 2 üvegdarabon külön-külön kerestem ujjlenyomatot, és utána raktam össze.
Lehet az a hiba hogy elõször kell a 2 üveget összerakni és utána keresni nyomokat rajta?
Mindenesetre nálam az van hogy ugye az összerakott ujjlenyomatot hiába adom oda a muksónak a laborban, nem csinál vele semmit...
Lehet hogy bug??
Remélem nem, ha valaki tudja a megodást szóljon!
schoma
Tudom, ez nem segít rajtad.
Dettó ugyan itt vagyok elakadva...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

RE!
Hányásminta az áldozat mellet lévõ farmeren van, barna folt, és a laborban mondták hogy valaki odataccsolt. Lényeg hogy van belõle DNS csak nemtom kié....
A csaj nevét nemtom, de az étteremben egyedül õ evett francia mittoménmilyen omlettet, úgy lehet megtudni hogy az étterem tulaja nem mondja meg elõször hogy ki volt, de a kapitány ad felhatalmazást, így már muszály. Ad egy bankkártyaszámot, amit a laborban beazonosítva meglesz a tulaj, de csak a lánya él, a kártyát is õ használja. Az a gyanús hogy a csaj egy fickóval vacsizott, akiben én az áldozatot véltem felismerni.
Étterem tulajára ráterelõdik a gyanú mivel az étterem mögötti kukában lévõ húsdarabon patkánymérget találtam, ez alapján már beidézhetõ a drága. (így lesz ujjlenyomat meg DNS is)

De még mindig nemtom hogyan tovább, mert csak 2 darab üveget találtam a tetthelyen, és ezeket a laboros srác nem teszi be a gépbe, így nem tom összehasonlítani a többivel.
Kicsit olyan mintha BUG lenne, igazából attól félek hogy az is. Nálam ez a végét jelentené, ha tényleg bug akkor szar az egész...
Szép hosszú lett.... remélem nem baj.... bye
meg az áldozaton honnét lehet hányásmintát szerezni??

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

étterem tulajától hogy szereztél dns-t?
és miylen csaj hol van csaj???

Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni a 2. pályával kapcsolatban? Megvan a 2 üvegdarab, rajta az ujjlenyomat-darabok és mégse akar a szgépbe bekerülni hogy azonosíthassam. Írták hogy 3 darabból áll, de akkor hol a 3. darab???
Találtam 2 lábnyomot is a helyszínen de azokkal sem mentem semmire, DNS mintám meg 4 darab van, mind különbözik. (étterem tulaja, áldozat, hányásminta az áldozaton, és a szakadt szöveten lévõ vérminta)
Gyanítom hogy ha ki tudnám a csajt hallgatni, akkor valamire jutnék, csak semmi bizonyíték ellene.
A tolókocsi is megvan honnan van (seatle-i kórház) de az is zsákutca. Mintát vettem a tócsából is, abban is volt vodka de azzal se megyek semmire...
Valamit nem tudtok, mi lehet a megoldás???

Elõre is THX.
azóta már rájötem és átjutotam a 2. pályára, de azért köszi asegitséget, királyos ez a game 😊

schoma
Hna. Köszi mindenkinek a hozzászólást. Továbbjutottam.
Én voltam a Béla.

Király mire begépelem már ott a válasz 😊 THX!
Gyozo, te vagy at én emberem! Összeillesztettem a rugó két darabját megvizsgáltam nagyítóval, a PENGE-eszû nyomózócsaj megállapította, hogy éles tárggyal vágták el,DEEEE még mindig nem tudom mit kell a fogókkal csinálni,hogy melyik vágta el. SEGÍTSÉG!?!?
Ha megvan a vágószerszám a boltból, akkor a fickó a laborban meg tudja mondani, hogy ezzel vágták-e el.
Utána csak bele kell nézni a mikroszkópba és megnézni a négyest, és magától ki fogja nagyítani a részletet, utána már csak ki kell hallgatni a nõt újra, majd végül a Cory-t, és kész.
nah továbjutotam
megvan a kávéspohár és az összefüggése a kávéfoltal az irodában, emgvan a rugo és a rugodarab összeilesztése ránagyitva is megvannak aképkockák is meg ránagyitva a 4.re
de a fogot hogy hozom összefüggébe a elvágott rugoval? vagy már ha ezek megvanak egyböl megvan az összefüggés is?

Bocs, rosszul mondom, a kilincsen található ujjlenyomat a motorblokkon lévõvel egyezik.
Pedig látom,hogy a kiscsaj boltjában megtaláltad az üveglapon lévõ ujjlenyomatot,a laborban kideríted,hogy Cory-é,elmész beszélgetni vele is meg a kiscsajjal is , a nyomozócsajszi itt is HMM-ög ,hogy Cory hazudik,ezek után megkapod az engedélyt!!
Az engedélyekhez a kilincsrõl (iroda) és a pultról (bolt) kell egy-egy újlanyomat, ami egyezik amibõl kiderül, hogy Muzotti járt a boltba, amit tagad, ez már elég egy kutatási engedélyhez, az ott talált nyomok meg elegendõek a bolt kutatási engedélyéhez.
Onnan még elég sok minden hiányzik.
Kell a törött rugó hiányzó darabja, törött videókazetta (fickó grázsából) és a vágószerszám, amivel elvágták a rugót (motoros bolt)
Ha mind megvan, akkor rugó összeilleszt, nagyítóval megnéz, kazetta mikroszkóp alá -> négy képkocka, amibõl a 4-es értékelhetõ, ami be a mikroszkóba, amin látszik, hogy a rugó már az ugrás pillantában el volt végva, nem pedig utána tört el.
schoma
Hna hát ebbõl nekem az elsõ 3 még nincs meg... 😞

Nekem is vagy harmadszorra sikerült, szerintem az alábbiaknak meg kell lennie:
-Cory Muzotti irodájának átkutatási eng.-je
-a kiscsaj boltjának átkutatási eng.-je
-a kiscsajt már k lett hallgatva
- és szerintem ami a legfontosabb: a két azonosítatlan ujjlenyomat(ami egyforma,de nem tudni,hogy kié): 1. a motor blokkján(a rugó felett) 2. Cory irodájában az ajtó kilincsén.Ezek után a nyomozó csaj elkezd HMM-ögni,hogy ki lehet az a személy aki bütykölheti a srác motorját és bejáratos Cory irodájába.
Hi!

Ha valaki a második pályán van, akkor segítsen, please! Hol találom meg az újlenyomat harmadik, utolsó darabját. Két darabot találtam ott, ahol a holttestet megtalálták, de nem találom a hiányzó darabot. Thx!
schoma
Valaki legyen olyan kedves és homályosítson már fel, hogy mi hiányzik ahhoz, hogy továbbmehessek?

schoma
Hát nekem nem. Pedig én is így tettem. 😞

Az összetört motortól kicsit balra,a jelzõbólyák elõtt meg lehet vizsgálni vlami szemétkupacot ott semmit nem találtam,de a csajszi megjegyezte,furcsa hogy összesöpörtek,ezután megkérdeztem David-et , hogy miért sepregetett, vissszamentem jim-hez és megadta az engedélyt.
robotnyk
száz 😊
schoma
De hogy a fenébe kaptatok engedélyt? Mi az, ami nálam még nincs meg?

robotnyk
ja, a csajt már én is kihalgattam, és az irodába is volt házkutatás, de a producert kihalgatni még nem tudtam, és a rendezõ is tabu egyenlõre. ötlet?
én még nem járok ott, de mi kell a lakokocsi házkutijáhhoz? 😊

schoma
Aszem én viszont pihentetem a játékot. Nem jutok egyrõl a kettõre. Egy darab engedélyt sem kapok.

Sziasztok, az egyik hozzászólásban olvastam, hogy ha megvan a rugó + a levágott darabja akkor ezek végeit megvizsgálva összefüggésbe lehet hozni valamelyik fogóval.
Nálam 2 fogó is van 1.motoros boltban talált 2.a lakókocsiban talált DE már szét vizsgáltam a fogókat és semmi.Mit csinálok rosszul??????
schoma
Köszi. Esetleg ötlet? 😊

az ujlenyomatokat hasonlitgasd össze a gépben meg a keréklenyomatokat is

hmm akkor te még jóval visszább vagy mint én 😊

schoma
Hm. Nekem még sehova nincs engedélyem. A kapitány nem ad, mert azt mondja, kevés a bizonyíték... 😊
A csajsziról szinte semmi nincs...

kb ezek, caj kihalgatáson és házkutik megvanak, emgvan az üzletbõl a fogo is meg pár papir, meg az e-mailek az üzlet és az iroda között, meg a kávényom is a falrol de a kávéspohár gondolom a lakokocsiban

robotnyk
kösz. rám is 😊
schoma
A szervíz bejárata elõtt...

Dehogy innen hogyan tovább?
Egy kis segítség rám férne.

robotnyk
na én is kb idáig jutottam, kivéve a boltnál a keréknyom. ez hol van, bent az üzletben?
schoma
Milyen bizonyítékaid vannak eddig?
Nekem:
A baleset színhelyérõl:
-olajnyom a kamion elõl
-a motortól: vegyi anyag 2x, matrica, rugó, ujjlenyomat, keréknyom

Ütletbõl: ujjlenyomat(produceré), keréknyom (egyezik a másikkal)

Irodából: ujjlenyomat(egyezik a motoron találtal), kávé

...

jah, énis itt vagyok kb, és egyedül még a lakokocsira nicns házkutatásom 😊 (mármint azok közül amier kellene)

schoma
Dettó. 😊
Öt helyszínem van eddig...
De valamilyen bizonyíték még hiányzik...
Ott az összesöpört törmeléknél tényleg nincs semmi, erre én is rájöttem már. (A topicot csak felületesen átfutottam)

nem onnét kell..., énisitt akadtam el, a lakokocsiban van nem ott, viszont én meg nem tom mi kellhet még hogy bejusak a lakoocsiba 😊

schoma
És hogy veszem fel a rugódarabot?
Még ecsettel sem tudom megtisztítani a terepet...

hykao
Bannyernek:
szal akkor egyébb 5let hogy mit hagytam még ki a lentebbi leirásom alapján? 😊

hmm, akkor dezinformálva lettem mert oda én még nem jutottam be 😊

ja bocs 😊)))
lol
JustIce
mert a rugodarab a lakokocsiban van a szemetlapatban😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

jaaa? még korán van nem rég keltem, nem fogtam fel, sorry... 😊
amugy nem minyá megyek el max majd estefele tok jönni

hykao
??? LOL. Azt kérdeztem nem jössz-e...