CSI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Lehet az a hiba hogy elõször kell a 2 üveget összerakni és utána keresni nyomokat rajta?
Mindenesetre nálam az van hogy ugye az összerakott ujjlenyomatot hiába adom oda a muksónak a laborban, nem csinál vele semmit...
Lehet hogy bug??
Remélem nem, ha valaki tudja a megodást szóljon!
Dettó ugyan itt vagyok elakadva...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Hányásminta az áldozat mellet lévõ farmeren van, barna folt, és a laborban mondták hogy valaki odataccsolt. Lényeg hogy van belõle DNS csak nemtom kié....
A csaj nevét nemtom, de az étteremben egyedül õ evett francia mittoménmilyen omlettet, úgy lehet megtudni hogy az étterem tulaja nem mondja meg elõször hogy ki volt, de a kapitány ad felhatalmazást, így már muszály. Ad egy bankkártyaszámot, amit a laborban beazonosítva meglesz a tulaj, de csak a lánya él, a kártyát is õ használja. Az a gyanús hogy a csaj egy fickóval vacsizott, akiben én az áldozatot véltem felismerni.
Étterem tulajára ráterelõdik a gyanú mivel az étterem mögötti kukában lévõ húsdarabon patkánymérget találtam, ez alapján már beidézhetõ a drága. (így lesz ujjlenyomat meg DNS is)
De még mindig nemtom hogyan tovább, mert csak 2 darab üveget találtam a tetthelyen, és ezeket a laboros srác nem teszi be a gépbe, így nem tom összehasonlítani a többivel.
Kicsit olyan mintha BUG lenne, igazából attól félek hogy az is. Nálam ez a végét jelentené, ha tényleg bug akkor szar az egész...
Szép hosszú lett.... remélem nem baj.... bye
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és miylen csaj hol van csaj???
Valaki nem tudna segíteni a 2. pályával kapcsolatban? Megvan a 2 üvegdarab, rajta az ujjlenyomat-darabok és mégse akar a szgépbe bekerülni hogy azonosíthassam. Írták hogy 3 darabból áll, de akkor hol a 3. darab???
Találtam 2 lábnyomot is a helyszínen de azokkal sem mentem semmire, DNS mintám meg 4 darab van, mind különbözik. (étterem tulaja, áldozat, hányásminta az áldozaton, és a szakadt szöveten lévõ vérminta)
Gyanítom hogy ha ki tudnám a csajt hallgatni, akkor valamire jutnék, csak semmi bizonyíték ellene.
A tolókocsi is megvan honnan van (seatle-i kórház) de az is zsákutca. Mintát vettem a tócsából is, abban is volt vodka de azzal se megyek semmire...
Valamit nem tudtok, mi lehet a megoldás???
Elõre is THX.
Én voltam a Béla.

Utána csak bele kell nézni a mikroszkópba és megnézni a négyest, és magától ki fogja nagyítani a részletet, utána már csak ki kell hallgatni a nõt újra, majd végül a Cory-t, és kész.
megvan a kávéspohár és az összefüggése a kávéfoltal az irodában, emgvan a rugo és a rugodarab összeilesztése ránagyitva is megvannak aképkockák is meg ránagyitva a 4.re
de a fogot hogy hozom összefüggébe a elvágott rugoval? vagy már ha ezek megvanak egyböl megvan az összefüggés is?
Kell a törött rugó hiányzó darabja, törött videókazetta (fickó grázsából) és a vágószerszám, amivel elvágták a rugót (motoros bolt)
Ha mind megvan, akkor rugó összeilleszt, nagyítóval megnéz, kazetta mikroszkóp alá -> négy képkocka, amibõl a 4-es értékelhetõ, ami be a mikroszkóba, amin látszik, hogy a rugó már az ugrás pillantában el volt végva, nem pedig utána tört el.
-Cory Muzotti irodájának átkutatási eng.-je
-a kiscsaj boltjának átkutatási eng.-je
-a kiscsajt már k lett hallgatva
- és szerintem ami a legfontosabb: a két azonosítatlan ujjlenyomat(ami egyforma,de nem tudni,hogy kié): 1. a motor blokkján(a rugó felett) 2. Cory irodájában az ajtó kilincsén.Ezek után a nyomozó csaj elkezd HMM-ögni,hogy ki lehet az a személy aki bütykölheti a srác motorját és bejáratos Cory irodájába.
Ha valaki a második pályán van, akkor segítsen, please! Hol találom meg az újlenyomat harmadik, utolsó darabját. Két darabot találtam ott, ahol a holttestet megtalálták, de nem találom a hiányzó darabot. Thx!

Nálam 2 fogó is van 1.motoros boltban talált 2.a lakókocsiban talált DE már szét vizsgáltam a fogókat és semmi.Mit csinálok rosszul??????
A csajsziról szinte semmi nincs...
Dehogy innen hogyan tovább?
Egy kis segítség rám férne.

Nekem:
A baleset színhelyérõl:
-olajnyom a kamion elõl
-a motortól: vegyi anyag 2x, matrica, rugó, ujjlenyomat, keréknyom
Ütletbõl: ujjlenyomat(produceré), keréknyom (egyezik a másikkal)
Irodából: ujjlenyomat(egyezik a motoron találtal), kávé
...
Öt helyszínem van eddig...
De valamilyen bizonyíték még hiányzik...
Ott az összesöpört törmeléknél tényleg nincs semmi, erre én is rájöttem már. (A topicot csak felületesen átfutottam
)Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Még ecsettel sem tudom megtisztítani a terepet...
lol
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
amugy nem minyá megyek el max majd estefele tok jönni