374
  • joe69
    már nálam van a rugó, annak a kis darabja, meg a fogó az üzletből, de nem jönnek rá semmire az arcok...
    már mindhármat megmutattam a laborosnak oszt semmi
    help plz
  • szanics
    3. pálya "kicsit" bonyolult...
  • ACE
    Énis, de nekem nem segít senki :(
  • Pityuka Fővezér
    Jó köszi, azthiszem lassan megőrülök
  • ACE
    Jó kérdés, franc sem emlékszik, lehet beszélni kell valakivel, vagy valami apró momentum hiányzik.
  • Pityuka Fővezér
    Rugo megvan. Összeraktam. Ranagyitottam. Fogo megvan. Megmutattam a laborosnak. Semmi. Mi hiányzik?
  • ACE
    Előtte össze kell rakni a rugót, meg rá kell jönni hogy mivel lett elvágva.
  • Pityuka Fővezér
    Hiaba kattintok semmi sem tortenik.
  • M.A.D.
    Csak azért se olvasok bele a fórumba. :))) Még nem vittem haza, mert alig van hely az otthoni vinyómon. Na, majd esetleg holnap.
  • szanics
    A 4., motorközeli filmkocka a kulcs.
    Ott rákattintasz a motorblokkra, és a nő gagyog valamit, az a lényeg.
  • Pityuka Fővezér
    Hi all!
    Én még mindig at 1. nyomozásnál tartok.
    A filmkockákkal mit kell csinálni azon kívül, hogy belerakattam a mikroszkópba? Amúgy szvsz minden megvan és mégsem engedi kihallgatni a producert.
  • ACE
    bazzeg, Milyen graffity alapján mondja meg a Hangout címét? Én megvizsgáltam a graffity-t a tetthelyen, vettem is belőle mintát, meg is vizsgáltattam a laborban, valamit mondott is a Brass, de helyet nem...
  • szanics
    Yippieee, megvan a második pálya!
  • antijedi
    ok, thx és bye
  • Cepheus
    Nincs mit. Most megyek, mert elakadtam a 3as ügynél de nagyon. Holnap ha még kell, akkor estefelé jövök, és próbálok segíteni, ha addig vmi gáz lesz a 2es üggyel.

Bye
  • antijedi
    siker, köszike
    az éttermes manust bevitem megvan a dns-e és az ujlenyomata de nem egyezik semivel, a thug-ot meg még mindig nem lehe tbevinni... :(
  • Morbias
    OK kösz szépen.
    A graffiti alapján a főnök megmondta a hangout címét, így már menni fog remélem...
  • Cepheus
    klikkelj 2szer a húsra hogy megjelenjen nagyban, majd a nagyítóval is 2szer a húson
  • antijedi
    ha a discarded foodra gondolsz akkor már megvan de mérget még nem tlaáltam rajta, de karrapek aszongya semi uj nincs rajta, a szokásos eszközökel eddig meg még nem jutottam eredményre
  • Morbias
    Aham akkor ez a graffiti dolog hiányzik nekem.
    Megnézem a tócsa fölött, remélem megy....
  • Cepheus
    A patkánymérget is megtaláltad a kukából szerzett húson?
  • antijedi
    igen
  • Mihail
    válaszolj már icqn antijedi!!!
  • Cepheus
    Beszéltél utána a dokival?
  • antijedi
    meg hogy kérdezem ki vane alibije de ha odamegyek hozá nem mond semit és nem tok töle krédezni se
  • antijedi
    még egy kérdés, megvan a féreg, mikroszkopal megnézve hogy mikor halt meg, de a fönök még mindig azt mondja hogy jöjek rá hogy mikor halt meg ahoz hogy kihalgathasam a manust
  • Cepheus
    Oké
  • Cepheus
    3. lábnyom? olyat nem találtam. A falon találtam a pocsolya fölött graffitiből mintát, arról beszéltem. A féreg ugyanott van, csak a másik oldalon. Kis vér a földön, ráközelítesz, majd látod hogy a járólap meg van repedve. Erre is közelítesz, akkor felnyitja, és alatta van a féreg
  • antijedi
    megvan a féreg köszike :)
  • antijedi
    neh még pont az nicns meg, de kő alatt? milyen kő alatt? nekem sehol nem mutatja már hogy még valamier rá tudnék közeliteni
  • antijedi
    3. lábnyom? falon? hmm elég figyelmetlen vagyok akkor asszem :)
  • Cepheus
    Ott a kő alatt a féreg, azzal fogják azonosítani a halál időpontját
  • Cepheus
    Féreg is ugyanott, ahol a 2 üvegdarab, ugyanúgy mint előző hozzászólás, csak bal oldalt, látsz 1 kis vérnyomot a földön
  • Cepheus
    Ahol a cipőnyomot meg a férget találtad, ott még van 1 nyom. A jobb oldali falon (szembenézve tolókocsis helyszínnel) van még 1 nyom
  • antijedi
    féreg kő alatt? az hol??
  • Morbias
    Re.
    Piszkos csuka? Graffiti? Én még a csaj lakását sem tudom átvizsgálni, sőt ki se tudtam hallgatni, mert hamarabb elakadtam. Csak a vendéglőst tudom faggatni.
    Tolószéken az ujjlenyomat megvan. A helyszínen ezeket találtam: 2 cipőnyom (1 női 1 ffi) 2 db uvegtöredék 1-1 ujjlenyomattal, a féreg a kő alatt, a tócsából mintát vettem.
    A vendéglőnél: 3 blokkszerűség, mérgezett húsdarab, véres ruhadarab a szögesdróton.
    Ennyi, illetve a holttesten a hányásnyom.
    De most nekiállok megnézem ezt a festékdolgot, úgy olvasom annak a helyszínen kell lennie...
    Addig is kösz a segítséget.
  • antijedi
    nah sikerült ezer köszi! csak nem jol "poroltam le" a 2. üvegdarabot :)
  • antijedi
    egyre jobban belezavarodok :) amugy meg két üvegdarab van összeillesztve, oda kell egy 3. is vagy csak az a kettő? (üvegdarab nem ulenyomat! bár az ujlenyomatokbol sincs meg a 3. rész)
  • Cepheus
    Ha összeillesztett üvegdarabod van, az már 2 ujjlenyomat, plusz 1 a festéksprayről. Miután összeillesztetted az üvegdarabokat, elvileg megjelenik a 2 darabból összeillesztett ujjlenyomat is (az üveg nélkül). Erre kell ráilleszteni a festékes sprayn találhatót
  • antijedi
    nekem arra nem csinál semmitse.., és amugyis csak 2 részleges ujlenyomat van meg (egy az összeillesztet üvegdarabról és egy a festékszororol) de akkor hol a 3. rész??