374
-
joe69 #174 már nálam van a rugó, annak a kis darabja, meg a fogó az üzletből, de nem jönnek rá semmire az arcok...
már mindhármat megmutattam a laborosnak oszt semmi
help plz -
#173 3. pálya "kicsit" bonyolult... -
ACE #172 Énis, de nekem nem segít senki :( -
Pityuka Fővezér #171 Jó köszi, azthiszem lassan megőrülök -
ACE #170 Jó kérdés, franc sem emlékszik, lehet beszélni kell valakivel, vagy valami apró momentum hiányzik. -
Pityuka Fővezér #169 Rugo megvan. Összeraktam. Ranagyitottam. Fogo megvan. Megmutattam a laborosnak. Semmi. Mi hiányzik? -
ACE #168 Előtte össze kell rakni a rugót, meg rá kell jönni hogy mivel lett elvágva. -
Pityuka Fővezér #167 Hiaba kattintok semmi sem tortenik. -
M.A.D. #166 Csak azért se olvasok bele a fórumba. :))) Még nem vittem haza, mert alig van hely az otthoni vinyómon. Na, majd esetleg holnap. -
#165 A 4., motorközeli filmkocka a kulcs.
Ott rákattintasz a motorblokkra, és a nő gagyog valamit, az a lényeg. -
Pityuka Fővezér #164 Hi all!
Én még mindig at 1. nyomozásnál tartok.
A filmkockákkal mit kell csinálni azon kívül, hogy belerakattam a mikroszkópba? Amúgy szvsz minden megvan és mégsem engedi kihallgatni a producert.
-
ACE #163 bazzeg, Milyen graffity alapján mondja meg a Hangout címét? Én megvizsgáltam a graffity-t a tetthelyen, vettem is belőle mintát, meg is vizsgáltattam a laborban, valamit mondott is a Brass, de helyet nem... -
#162 Yippieee, megvan a második pálya!
-
antijedi #161 ok, thx és bye -
Cepheus #160 Nincs mit. Most megyek, mert elakadtam a 3as ügynél de nagyon. Holnap ha még kell, akkor estefelé jövök, és próbálok segíteni, ha addig vmi gáz lesz a 2es üggyel.
Bye -
antijedi #159 siker, köszike
az éttermes manust bevitem megvan a dns-e és az ujlenyomata de nem egyezik semivel, a thug-ot meg még mindig nem lehe tbevinni... :( -
Morbias #158 OK kösz szépen.
A graffiti alapján a főnök megmondta a hangout címét, így már menni fog remélem... -
Cepheus #157 klikkelj 2szer a húsra hogy megjelenjen nagyban, majd a nagyítóval is 2szer a húson -
antijedi #156 ha a discarded foodra gondolsz akkor már megvan de mérget még nem tlaáltam rajta, de karrapek aszongya semi uj nincs rajta, a szokásos eszközökel eddig meg még nem jutottam eredményre -
Morbias #155 Aham akkor ez a graffiti dolog hiányzik nekem.
Megnézem a tócsa fölött, remélem megy.... -
Cepheus #154 A patkánymérget is megtaláltad a kukából szerzett húson? -
antijedi #153 igen -
Mihail #152 válaszolj már icqn antijedi!!! -
Cepheus #151 Beszéltél utána a dokival? -
antijedi #150 meg hogy kérdezem ki vane alibije de ha odamegyek hozá nem mond semit és nem tok töle krédezni se -
antijedi #149 még egy kérdés, megvan a féreg, mikroszkopal megnézve hogy mikor halt meg, de a fönök még mindig azt mondja hogy jöjek rá hogy mikor halt meg ahoz hogy kihalgathasam a manust -
Cepheus #148 Oké -
Cepheus #147 3. lábnyom? olyat nem találtam. A falon találtam a pocsolya fölött graffitiből mintát, arról beszéltem. A féreg ugyanott van, csak a másik oldalon. Kis vér a földön, ráközelítesz, majd látod hogy a járólap meg van repedve. Erre is közelítesz, akkor felnyitja, és alatta van a féreg -
antijedi #146 megvan a féreg köszike :) -
antijedi #145 neh még pont az nicns meg, de kő alatt? milyen kő alatt? nekem sehol nem mutatja már hogy még valamier rá tudnék közeliteni -
antijedi #144 3. lábnyom? falon? hmm elég figyelmetlen vagyok akkor asszem :) -
Cepheus #143 Ott a kő alatt a féreg, azzal fogják azonosítani a halál időpontját -
Cepheus #142 Féreg is ugyanott, ahol a 2 üvegdarab, ugyanúgy mint előző hozzászólás, csak bal oldalt, látsz 1 kis vérnyomot a földön -
Cepheus #141 Ahol a cipőnyomot meg a férget találtad, ott még van 1 nyom. A jobb oldali falon (szembenézve tolókocsis helyszínnel) van még 1 nyom -
antijedi #140 féreg kő alatt? az hol?? -
Morbias #139 Re.
Piszkos csuka? Graffiti? Én még a csaj lakását sem tudom átvizsgálni, sőt ki se tudtam hallgatni, mert hamarabb elakadtam. Csak a vendéglőst tudom faggatni.
Tolószéken az ujjlenyomat megvan. A helyszínen ezeket találtam: 2 cipőnyom (1 női 1 ffi) 2 db uvegtöredék 1-1 ujjlenyomattal, a féreg a kő alatt, a tócsából mintát vettem.
A vendéglőnél: 3 blokkszerűség, mérgezett húsdarab, véres ruhadarab a szögesdróton.
Ennyi, illetve a holttesten a hányásnyom.
De most nekiállok megnézem ezt a festékdolgot, úgy olvasom annak a helyszínen kell lennie...
Addig is kösz a segítséget. -
antijedi #138 nah sikerült ezer köszi! csak nem jol "poroltam le" a 2. üvegdarabot :) -
antijedi #137 egyre jobban belezavarodok :) amugy meg két üvegdarab van összeillesztve, oda kell egy 3. is vagy csak az a kettő? (üvegdarab nem ulenyomat! bár az ujlenyomatokbol sincs meg a 3. rész) -
Cepheus #136 Ha összeillesztett üvegdarabod van, az már 2 ujjlenyomat, plusz 1 a festéksprayről. Miután összeillesztetted az üvegdarabokat, elvileg megjelenik a 2 darabból összeillesztett ujjlenyomat is (az üveg nélkül). Erre kell ráilleszteni a festékes sprayn találhatót -
antijedi #135 nekem arra nem csinál semmitse.., és amugyis csak 2 részleges ujlenyomat van meg (egy az összeillesztet üvegdarabról és egy a festékszororol) de akkor hol a 3. rész??