374
-
#214 Jo ez a jatek? -
Tom Alien #213 Még az első ügynél vagyok. Szerintem minden megvan csak a 4. képbe hogyan tudok belenagyítani? -
Morbias #212 Jaja, én is elég jól állok a 3. üggyel. (most gyűjtöttem ba a madárfészket)
Holnap, öööö azaz ma délután leszek, írd le hol akadtál el hátha tudok segíteni.
Nyomtam volna most is még tovább, de megint elszálltak a betűk (ezt nektek is csinálja?) és most nincs kedvem kivárni míg újratölti a gammát....
Na addig is jó pixelvadászatot! :D -
#211 Hol akadtál el? -
#210 Jíííhhaaa.
4. ügy folyamatban -
ACE #209 Kezdjük az elejénél :D -
#208 Mond. Én már a végén járok. (Remélem) -
Cepheus #207 Nincs mit. Majd ha eljutottatok vmeddig a 3as ügynél, akkor majd Én kérem a Ti segítségeteket, mert most nagyon meg vagyok ott lőve :( -
Morbias #206 Jaja 1etértek antijedivel. Azzal trükköztek hogy közel raktak 3 pontot ahol a kurzor zöldre vált, így nem nyomsz rá mert ugye ott már láttad a feliratot. :D Holott nem a felirat van ott hanem a serial... -
antijedi #205 jah nekem is sikerült, ezer thx! amugy szvsz ezeket apixelvadászos dolgokat kihagyhatták volna, helyete lehetek volna valami logikai fejtörök... -
Morbias #204 Capheus 1000 thx, huhh ez volt a hiányzó cuccos. Nahallod ezt sose találtam volna meg.... mégegyszer köszi.
mixk a 4. képre rá kell nagyítani, de asszem előtte a rudgóra is rá kell nagyítani (és rákattintani!) hogy észrevetted, hogy el van vágva. Ezután a laboros srcának add oda a Komawa vágót és megállapítja hogy azzal vágták el. Asszem legalábbis így kell.
Na bye megyek vissza, és tényleg köszi a helpet. :D -
mixk #203 Tudna valaki segitenni az elsö ügyön dolgozom a rugot már összeraktam,a két fogo megvan , a négy kép is.Mégsem tudok tovább menni miért olvastam , hogy ha a negyedik képre ránagyitok és a blokra rákatintok akkor a nö mond valamit de nekem nem sikerül. -
antijedi #202 bazzzz, iylen dolgokat eldugni..., eheh, ako ez hiányzott :P -
Cepheus #201 A tolókocsiról csak az ujjlenyomat van meg és a felirat uv-vel? Mert a tolókocsi bal oldali fogantyúja alatt (ahol az ujjlenyomat volt) ott a serial numbere. -
antijedi #200 pontosan ez a bajom nekem is... -
Morbias #199 Mellesleg a macskaszőr is stimmel ami a kabáton volt meg a csaj lakásán. Mégsincs meg a "strong link" a suspect és a crime scene között....
-
Morbias #198 Lehet ugye a kollegánál segítséget kérni, ő meg csak azt hajtja, hogy derítsem ki honnan van a tolókocsi. Csak az a gond hogy azon megvan az ujjlenyomat, meg UV alatt a felirat is megvolt, erre a főnök mondott is valamit, de ennyi.
Szal semmi ötletem, mit nem találtam meg.... Már minden bizonyítékot próbáltam mindennel, ujjlenyomatot kerestem mindenhol, Dns-t minden másik dns-sel összehasonlítottam.
Ehh bocs, hogy ilyen hosszú lett de majd felrobbanok.....vááááááá -
Morbias #197 Hát ez nem igaz. Valamit elnéztem vagy mi a baj?
Egyszerűen nem tudom a csajt bevitetni, pedig ott a nyakkendőn az embléma, ami a gyűrűn is rajta volt, amit ugyebár a festékes gyerek vett le a hulláról. Hát mi ez ha nem kapcsolat a csaj és a hulla között???
Én azt mondom bug, de csak akkor jön elő ha bizonyos sorrendben kerülnek elő a dolgok.
Semmi ötletem... -
ACE #196 nekem sem :D -
antijedi #195 énis erre fele vagyok valahol, asszem, és nekem se enged már gyk semit csinálni :) -
#194 kellene valami összehasonlító szövetminta a mikroszkópba...
De rajtavagyunk. :D -
ACE #193 Hol tartasz? -
#192 Valóban nem egyszerű... :)
De nekem tetszik. Márha lehet ilyet mondani. -
Morbias #191 hi.
Valaki segítsen mert megint elakadtam.
Megvan a csaj lakásán a macskaszőr, az öreg JJ nyakkendőjére ránagyítottam (mást is kell??),vodkásdobozon feliratot megnéztem, papírfecni megvan, féreg megvan az áldozat dns-e beazonosítva belőle.
De mindez nem elég hozzá, hogy a csajt beidézhessem.
Mi a fene hiányzik még?
Valaki segítsen pls mert már a hajam tépem, remélem nem bug. Bár látom másnál átlépett a 3. pályára... -
ACE #190 Énis ott vagyok, de ez már nagyon gázos... -
#189 3. ügy. -
ACE #188 hülyevagyok, a papírt a laborosnak kellett volna adni :D Én akartam mindenáron megtalálni mit írtak az előző oldalra -
ACE #187 Na most megint megakadtam, megvan az ujjlenyomat tulajdonosa, a 3. gyanúsított, van egy jegyzet, de most megint megálltm, milyen bizonyíték kell hogy a csajnál tudjak házkutatni, meg kihallgatni? -
ACE #186 Ezer hála, úgy emlékeztem én már próbálkoztam ezzel a kereséssel de eredménytelenül... -
Cepheus #185 Jah, a cigiről. Akkor passzolok mit hagyhattál el. Minnyá végignyomom megint, hogy "tisztán" lássam a dolgokat -
Morbias #184 Ace ahoz hogy meglegyen a Hangout címe, kell a minta a graffitiből, meg kell a bakancs lenyomat a helyszínről. E kettő összefügg, ez alapján mondja meg Brass a hangout címet. Nekem lagalábbis így volt...
remélem összejön...
bye
jah, és persze a bakancsnyomot be kell azonosítani a szgépben!! 11 es méretű nemtommiamárkája!
-
antijedi #183 hát ezek megvannak mind elvielg..., a laborban meg már nem enged semit kavarni mindenre aszongya már megvolt...
amugy a pawnshop os meg a hangoutos dns az a cigikről van ugye? -
Cepheus #182 Hát nem tudom. Ha megvan minden a pawn shop elől (gyűrű, cigi, jegyzettömb, haj, hányadék), akkor próbálj meg a laborban ügyködni. Adj mindent oda a laborosnak, majd a Hangoutos DNS-t és a Pawn Sopos DNS-t hasonlítsd össze. A macskaszőrt és a hajat is. Majd menj a dokihoz és dumálj vele. Ha ezek megvoltak, akkor passzolok, de nem hiszem hogy bug, mert nekem átment a 3as ügyre -
antijedi #181 és ha megvan a nagyitgatás is?? utána mit? az a sejtésem hogy valami bug lesz mert nem tok beszélni a manuszal a pawn elött pedig midnig azt mondja a fönök hogy kérdezem meg az alibiről 8már megvan a halál ideje) de nem engedi... -
Cepheus #180 Több lábnyomod nem is lesz, a csaj lakásán a képet nagyítóval nézd meg (nyakkendőt), és meg lesz a következtetés. -
joe69 #179 ja már rájöttem!
nemtom mért nem lehet egyszerűen egyiket a másikra húzni... -
ACE #178 Hogy tudtátok elérni hogy házkutatni lehessen a csajnál? -
Haversrác #177 Sziasztok , állítólag 3 cipőnyomot lehet találni,de én csak kettőt találtam,és ez a kettő nem jó semmire,kihallgattam a bártulajdonost és a csajszit is. Átkutattam a csajszi lakását: macskaszőr ,féreg ,égett papír- ezeket találtam meg, ill. a festményt a falon amivel nem tudok mit kezdeni.A csajszi ujjlenyomata a tolókocsin, DNS-e a halott kabátján.Itt tartok és nem tudom hogyan tovább????
Ezekkel nem tudtam mit kezdeni:
-2db lábnyom
-gyűrű( a kolegám a gyűrűn lévő szimbólumot emlegeti)
-festmény a csajszinál
-doboz a csjszi kanapéján
Segítsetek!!!!
-
#176 kétszer katt a nagyra, ekkor kijön a tárgy egy külön ablakban kinagyítva, és erre kell a kis darabot "ráhúzni" -
joe69 #175 #169 elolvasása után:hogy kell összerakni a rugót??