374
  • robotnyk
    betűk: bug, patch még nincs
  • Tikal #253
    első ugy megoldva
  • Tikal #252
    mintha elfogyna a gépem ereje egy idő után és ujra kell inditani a játékot.... van vkinek otlete miért tunnek el betuk?
  • najó
    azzal a legragasztott x-el nem kell valamit csinálni?
  • najó
    nekem nem fekszik:(
  • Haversrác
    Miután kihallgattad Gust, menj vissza a tett helyszínére,megvizsgálni Gus elméletét.
    A bábu fekszik a helyszínen,újra bekapcsolod a lézert és az erkélyre fog mutatni, ott lehet nyomozgatni tovább!
  • robotnyk
    kattints a motorblokk közelében nagyítóval asszem
  • Tom Alien
    Valaki segítsen plz az elsőben.
    A csaj meg szerlő már előzetesben van a producernél is volt házkutatás. A csajnál megtaláltam a fogót az ujlenyomattal és beazonosítottam, hogy ezzel vágták el a rugót.
    Megvan a 4 kép a videókazettáról de nem tudom mit csináljak a 4es képpel. Nézem a mikroszkóppal de semmi nem történik. Nem nagyít bele magától.
  • LezLee
    Hát én csak azt remélem,hogy ez a betűeltűnés nem maradandó, vagy ha igen, akkor lesz hozzá patch, ami javítja.
  • Tom Alien
    nem kell menteni
    ha kilépsz és vissza akkor ugyan onnan folytatja
    nekem a betűk csak taskváltáskor mentek el
  • LezLee
    Na ezt még én sem találtam meg. Amúgy én eddig egyszer akartam menteni, és eltűntek a menüben a betűk, majd pedig kiakadt, akkor kezdhetem elölről, vagy automatikusan is ment?
  • robotnyk
    a garázs ajtó előtt van egy keréknyom
  • Tikal #242
    leslie handleman-nél csak egy ujjlenyomatot lehet találni vagy van más is a motoshopban?

mentésre közben rájöttem :)
  • Tikal #241
    és hogyan lehet menteni? mert elég idegesito hogy harmadszorra kezdem már el....
  • Tikal #240
    magadnak beállithatod a nehézségi szintet, pl hogy átváltson a kurzor
  • LezLee
    Köszi. Amúgy ti milyen nehézségi szinten nyomjátok?? Mert én közepesen, és nem változik meg a kurzor színe, amikor használható dolog fölé viszem, vagy ez mindenkinél így van, mert nagyon idegesítő, hogy mindenre kattintgatni kell ész nélkül :(
  • Tikal #238
    evidence menu pontban kétszer katt a rugora, majd ved elő a nagyitot és nézegesd :)
  • Tikal #237
    fasz ki van, megint kezdhetem előről mert eltunnek a betuk
  • LezLee
    Pedig itt azt írta korábban valaki, hogy a 4. képre kell ránagyítani, majd a rugóra is ránagyítani, de én a rugót berakni sem tudom a mikroszkóp alá. Akkor valaki elmondhatná, hogy mit is kell itt csinálni. Hogyan jövök rá, hogy elvágták a rugót, és hogy azzal a vágóval vágták el, ami nálam van???
  • Tikal #235
    egy ido után megadja magát ez a fos... elmegy a kep stb, blassul
  • najó
    tovabb hogy van?:)
    ott tartok bejott a fazon(Gus) jol eldumalunk,megmutatom neki a töltenyt,a távirányitot azt semmi...
  • Haversrác
    A mikroszkópnál magától nagyít, ha van valami érdekesség
  • Haversrác
    NA megválaszolom a saját kérdésem, hátha maás is elakad itt,a csajszi lőtt sebébe bele kel önteni a cuccot abból tubusból és kiderül,hogy nem a pisztolyból lőtték,és nem abból a szögből, ahol a barátnője állt!!!!!
  • LezLee
    A motorkerékről mintát kell venni a papír segítségével, a karburátornál lévő dróton, és a benzinből is mintát kell venni, a vattás pálcika (szaknyelven :))) segítségével.
  • tomasz
    Az első pályán mit kell a motor kerékkel,a karburátor-nál lévő dróttal,na meg a lakókocsival csinálni,meg a benzinnel a motor aljánál.?????????????minden újlenyomat megvan,szerintem3db,3db ilyen kis minta szedő!!!!ja meg egy bólyánál lévő nem tudom miaz mit kell avval csinálni?????????????
  • LezLee
    Na én is elkezdtem a gamet. Kiba.. nehéz. Főleg azért, mert ha használható dolog fölé viszed a kurzort, nem változik meg, így rohadt nehéz kitalálni hogy melyek a használható, vizsgálandó dolgok, tárgyak.
    Még csak az 1. ügynél vagyok, de megakadtam egy picit. Megvan a törött rugó, amit gondolom meg kéne vizsgálni mikroszkóp alatt, de sehogy sem tudom alá rakni, Greg meg nem tud mondani semmi használhatót. Megvan a trailerből a levágott fémdarab, amit szintén le kéne csekkolni, de azt sem tudom berakni a mikroszkóp alá.
    Ja meg egy másik fontos kérdés: a törött videóból megvan a képkocka, amikor száll a motor, gondolom azt kéne kinagyítani, de még nem jöttem rá, hogy hogyan. Valaki fölhomályosítana, hogyan tudnék nagyítani a mikroszkópnál???
  • Haversrác
    Szevasztok, 4. ügyön dolgozom, de már az elején elakadtam:
    -2 helyszín: színpad,raktár
    tárgyak: pisztoly,vaktöltény,élestöltény,cipő fénykép,vízminta,puskapor a pisztoly csövéről,halott DNS-e,
    ujjlenyomat az éles töltény dobozáról,az egyik sebben valami patront,lőtt sebben tölténymaradványt.
    Beszéltem a barátnővel és a férjjel,felfedeztem a sebet az arcán a smink alatt,eltűnt egy szerszám és egy puska a raktárból, a boncoló elmondott mident és kész nem tudok semmi mást csinálni. Ja van egy jel a színpadon ahol a barátnő állt, de ott se tudok használni semmit.
    Mit ne vettem észre????????
  • Tikal #227
    francba, eltunnek a betuk.... grr
  • Tikal #226
    meg van.. :)
  • schoma
    Oda kell adni mindent Gregnek. (Laboros srác)
    Ő viszi be a bizonyítékokat a renszerbe...
  • Tikal #224
    mikroszkopot meg a pc-t hogyan kell használni? :D vannak ujlenyomataim, meg minden más...
  • najó
    josnonel a szonyegen van valami epp most talaltam,az megvan?
  • tomasz
    Fax kivan evvel a játékkal!!!!Kurva nehéz!!!!!Nekem!!!!
  • tomasz
    Cső mindenkinek!!!!!!!!Az első pályán mit kell a motor kerékkel,a karburátor-nál lévő dróttal,na meg a lakókocsival csinálni,meg a benzinnel a motor aljánál.?????????????minden újlenyomat megvan,szerintem3db,3db ilyen kis minta szedő!!!!ja meg egy bólyánál lévő nem tudom miaz mit kell avval csinálni?????????????
  • joe69
    a madárfészket akkor tudod felvenni, amikor a trailer oldalán megtalálod a madárszart és elviszed a lab-ba.
    már egyeztettem a 2 keréknyomot(trailer), a madárfészket, de még mindig azt írja hintbe, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy a trailer a másik muksóé volt...
    mit hagytam ki??
  • najó
    gondolm majd ha lesz hazkutatasi engedély akkor lehet maj kezdeni valamit a josnönél,fogakat ense sejtem
  • najó
    na ujra itt vagyok nyomira kesz?:)
    ahogy utanaolvastam a madarfeszket nem vettem fel a 3. ügynel,azt hogyan kell,valahogy mintha mar szétkattintgattam volna..
  • Pityuka Fővezér
    Annak, aki elakadt at első nyomozásnál. Nekem ez hiányzott: a casinónál meg kell nézni a rámpán lévő keréknyomot és a rámpa előtt lévőt is.
  • joe69
    a 3. pályán a csonti fogaira rá lehet közelíteni, ott mit lehet csinálni??
    ja és a médiumnő háta mögött, ahol a sok benzin van??
  • schoma
    Pont emiatt a betűeltűnés miatt hagytam abba a 4. ügyet. :(

Amúgy nekem tetszik a játék. Főleg, mert a sorozatot is mindig nézem.