374
-
#254 betűk: bug, patch még nincs -
#253 első ugy megoldva -
#252 mintha elfogyna a gépem ereje egy idő után és ujra kell inditani a játékot.... van vkinek otlete miért tunnek el betuk? -
najó #251 azzal a legragasztott x-el nem kell valamit csinálni? -
najó #250 nekem nem fekszik:( -
Haversrác #249 Miután kihallgattad Gust, menj vissza a tett helyszínére,megvizsgálni Gus elméletét.
A bábu fekszik a helyszínen,újra bekapcsolod a lézert és az erkélyre fog mutatni, ott lehet nyomozgatni tovább! -
#248 kattints a motorblokk közelében nagyítóval asszem -
Tom Alien #247 Valaki segítsen plz az elsőben.
A csaj meg szerlő már előzetesben van a producernél is volt házkutatás. A csajnál megtaláltam a fogót az ujlenyomattal és beazonosítottam, hogy ezzel vágták el a rugót.
Megvan a 4 kép a videókazettáról de nem tudom mit csináljak a 4es képpel. Nézem a mikroszkóppal de semmi nem történik. Nem nagyít bele magától. -
#246 Hát én csak azt remélem,hogy ez a betűeltűnés nem maradandó, vagy ha igen, akkor lesz hozzá patch, ami javítja. -
Tom Alien #245 nem kell menteni
ha kilépsz és vissza akkor ugyan onnan folytatja
nekem a betűk csak taskváltáskor mentek el -
#244 Na ezt még én sem találtam meg. Amúgy én eddig egyszer akartam menteni, és eltűntek a menüben a betűk, majd pedig kiakadt, akkor kezdhetem elölről, vagy automatikusan is ment? -
#243 a garázs ajtó előtt van egy keréknyom -
#242 leslie handleman-nél csak egy ujjlenyomatot lehet találni vagy van más is a motoshopban?
mentésre közben rájöttem :) -
#241 és hogyan lehet menteni? mert elég idegesito hogy harmadszorra kezdem már el.... -
#240 magadnak beállithatod a nehézségi szintet, pl hogy átváltson a kurzor -
#239 Köszi. Amúgy ti milyen nehézségi szinten nyomjátok?? Mert én közepesen, és nem változik meg a kurzor színe, amikor használható dolog fölé viszem, vagy ez mindenkinél így van, mert nagyon idegesítő, hogy mindenre kattintgatni kell ész nélkül :( -
#238 evidence menu pontban kétszer katt a rugora, majd ved elő a nagyitot és nézegesd :) -
#237 fasz ki van, megint kezdhetem előről mert eltunnek a betuk -
#236 Pedig itt azt írta korábban valaki, hogy a 4. képre kell ránagyítani, majd a rugóra is ránagyítani, de én a rugót berakni sem tudom a mikroszkóp alá. Akkor valaki elmondhatná, hogy mit is kell itt csinálni. Hogyan jövök rá, hogy elvágták a rugót, és hogy azzal a vágóval vágták el, ami nálam van??? -
#235 egy ido után megadja magát ez a fos... elmegy a kep stb, blassul -
najó #234 tovabb hogy van?:)
ott tartok bejott a fazon(Gus) jol eldumalunk,megmutatom neki a töltenyt,a távirányitot azt semmi... -
Haversrác #233 A mikroszkópnál magától nagyít, ha van valami érdekesség -
Haversrác #232 NA megválaszolom a saját kérdésem, hátha maás is elakad itt,a csajszi lőtt sebébe bele kel önteni a cuccot abból tubusból és kiderül,hogy nem a pisztolyból lőtték,és nem abból a szögből, ahol a barátnője állt!!!!!
-
#231 A motorkerékről mintát kell venni a papír segítségével, a karburátornál lévő dróton, és a benzinből is mintát kell venni, a vattás pálcika (szaknyelven :))) segítségével. -
#230 Az első pályán mit kell a motor kerékkel,a karburátor-nál lévő dróttal,na meg a lakókocsival csinálni,meg a benzinnel a motor aljánál.?????????????minden újlenyomat megvan,szerintem3db,3db ilyen kis minta szedő!!!!ja meg egy bólyánál lévő nem tudom miaz mit kell avval csinálni????????????? -
#229 Na én is elkezdtem a gamet. Kiba.. nehéz. Főleg azért, mert ha használható dolog fölé viszed a kurzort, nem változik meg, így rohadt nehéz kitalálni hogy melyek a használható, vizsgálandó dolgok, tárgyak.
Még csak az 1. ügynél vagyok, de megakadtam egy picit. Megvan a törött rugó, amit gondolom meg kéne vizsgálni mikroszkóp alatt, de sehogy sem tudom alá rakni, Greg meg nem tud mondani semmi használhatót. Megvan a trailerből a levágott fémdarab, amit szintén le kéne csekkolni, de azt sem tudom berakni a mikroszkóp alá.
Ja meg egy másik fontos kérdés: a törött videóból megvan a képkocka, amikor száll a motor, gondolom azt kéne kinagyítani, de még nem jöttem rá, hogy hogyan. Valaki fölhomályosítana, hogyan tudnék nagyítani a mikroszkópnál??? -
Haversrác #228 Szevasztok, 4. ügyön dolgozom, de már az elején elakadtam:
-2 helyszín: színpad,raktár
tárgyak: pisztoly,vaktöltény,élestöltény,cipő fénykép,vízminta,puskapor a pisztoly csövéről,halott DNS-e,
ujjlenyomat az éles töltény dobozáról,az egyik sebben valami patront,lőtt sebben tölténymaradványt.
Beszéltem a barátnővel és a férjjel,felfedeztem a sebet az arcán a smink alatt,eltűnt egy szerszám és egy puska a raktárból, a boncoló elmondott mident és kész nem tudok semmi mást csinálni. Ja van egy jel a színpadon ahol a barátnő állt, de ott se tudok használni semmit.
Mit ne vettem észre???????? -
#227 francba, eltunnek a betuk.... grr -
#226 meg van.. :) -
#225 Oda kell adni mindent Gregnek. (Laboros srác)
Ő viszi be a bizonyítékokat a renszerbe... -
#224 mikroszkopot meg a pc-t hogyan kell használni? :D vannak ujlenyomataim, meg minden más... -
najó #223 josnonel a szonyegen van valami epp most talaltam,az megvan? -
#222 Fax kivan evvel a játékkal!!!!Kurva nehéz!!!!!Nekem!!!! -
#221 Cső mindenkinek!!!!!!!!Az első pályán mit kell a motor kerékkel,a karburátor-nál lévő dróttal,na meg a lakókocsival csinálni,meg a benzinnel a motor aljánál.?????????????minden újlenyomat megvan,szerintem3db,3db ilyen kis minta szedő!!!!ja meg egy bólyánál lévő nem tudom miaz mit kell avval csinálni????????????? -
joe69 #220 a madárfészket akkor tudod felvenni, amikor a trailer oldalán megtalálod a madárszart és elviszed a lab-ba.
már egyeztettem a 2 keréknyomot(trailer), a madárfészket, de még mindig azt írja hintbe, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy a trailer a másik muksóé volt...
mit hagytam ki?? -
najó #219 gondolm majd ha lesz hazkutatasi engedély akkor lehet maj kezdeni valamit a josnönél,fogakat ense sejtem -
najó #218 na ujra itt vagyok nyomira kesz?:)
ahogy utanaolvastam a madarfeszket nem vettem fel a 3. ügynel,azt hogyan kell,valahogy mintha mar szétkattintgattam volna.. -
Pityuka Fővezér #217 Annak, aki elakadt at első nyomozásnál. Nekem ez hiányzott: a casinónál meg kell nézni a rámpán lévő keréknyomot és a rámpa előtt lévőt is. -
joe69 #216 a 3. pályán a csonti fogaira rá lehet közelíteni, ott mit lehet csinálni??
ja és a médiumnő háta mögött, ahol a sok benzin van?? -
#215 Pont emiatt a betűeltűnés miatt hagytam abba a 4. ügyet. :(
Amúgy nekem tetszik a játék. Főleg, mert a sorozatot is mindig nézem.