CSI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
már egyeztettem a 2 keréknyomot(trailer), a madárfészket, de még mindig azt írja hintbe, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy a trailer a másik muksóé volt...
mit hagytam ki??
ahogy utanaolvastam a madarfeszket nem vettem fel a 3. ügynel,azt hogyan kell,valahogy mintha mar szétkattintgattam volna..
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
ja és a médiumnõ háta mögött, ahol a sok benzin van??
Amúgy nekem tetszik a játék. Fõleg, mert a sorozatot is mindig nézem.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Holnap, öööö azaz ma délután leszek, írd le hol akadtál el hátha tudok segíteni.
Nyomtam volna most is még tovább, de megint elszálltak a betûk (ezt nektek is csinálja?) és most nincs kedvem kivárni míg újratölti a gammát....
Na addig is jó pixelvadászatot! 😄
4. ügy folyamatban

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
steam, origin: ACE_hun

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mixk a 4. képre rá kell nagyítani, de asszem elõtte a rudgóra is rá kell nagyítani (és rákattintani!) hogy észrevetted, hogy el van vágva. Ezután a laboros srcának add oda a Komawa vágót és megállapítja hogy azzal vágták el. Asszem legalábbis így kell.
Na bye megyek vissza, és tényleg köszi a helpet. 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szal semmi ötletem, mit nem találtam meg.... Már minden bizonyítékot próbáltam mindennel, ujjlenyomatot kerestem mindenhol, Dns-t minden másik dns-sel összehasonlítottam.
Ehh bocs, hogy ilyen hosszú lett de majd felrobbanok.....vááááááá
Egyszerûen nem tudom a csajt bevitetni, pedig ott a nyakkendõn az embléma, ami a gyûrûn is rajta volt, amit ugyebár a festékes gyerek vett le a hulláról. Hát mi ez ha nem kapcsolat a csaj és a hulla között???
Én azt mondom bug, de csak akkor jön elõ ha bizonyos sorrendben kerülnek elõ a dolgok.
Semmi ötletem...
De rajtavagyunk. 😄
De nekem tetszik. Márha lehet ilyet mondani.
Valaki segítsen mert megint elakadtam.
Megvan a csaj lakásán a macskaszõr, az öreg JJ nyakkendõjére ránagyítottam (mást is kell??),vodkásdobozon feliratot megnéztem, papírfecni megvan, féreg megvan az áldozat dns-e beazonosítva belõle.
De mindez nem elég hozzá, hogy a csajt beidézhessem.
Mi a fene hiányzik még?
Valaki segítsen pls mert már a hajam tépem, remélem nem bug. Bár látom másnál átlépett a 3. pályára...

remélem összejön...
bye
jah, és persze a bakancsnyomot be kell azonosítani a szgépben!! 11 es méretû nemtommiamárkája!
amugy a pawnshop os meg a hangoutos dns az a cigikrõl van ugye?
nemtom mért nem lehet egyszerûen egyiket a másikra húzni...
Ezekkel nem tudtam mit kezdeni:
-2db lábnyom
-gyûrû( a kolegám a gyûrûn lévõ szimbólumot emlegeti)
-festmény a csajszinál
-doboz a csjszi kanapéján
Segítsetek!!!!