CSI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
mikroszkopot meg a pc-t hogyan kell használni? 😄 vannak ujlenyomataim, meg minden más...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

josnonel a szonyegen van valami epp most talaltam,az megvan?
tomasz
Fax kivan evvel a játékkal!!!!Kurva nehéz!!!!!Nekem!!!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

tomasz
Csõ mindenkinek!!!!!!!!Az elsõ pályán mit kell a motor kerékkel,a karburátor-nál lévõ dróttal,na meg a lakókocsival csinálni,meg a benzinnel a motor aljánál.?????????????minden újlenyomat megvan,szerintem3db,3db ilyen kis minta szedõ!!!!ja meg egy bólyánál lévõ nem tudom miaz mit kell avval csinálni?????????????

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

a madárfészket akkor tudod felvenni, amikor a trailer oldalán megtalálod a madárszart és elviszed a lab-ba.
már egyeztettem a 2 keréknyomot(trailer), a madárfészket, de még mindig azt írja hintbe, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy a trailer a másik muksóé volt...
mit hagytam ki??

gondolm majd ha lesz hazkutatasi engedély akkor lehet maj kezdeni valamit a josnönél,fogakat ense sejtem
na ujra itt vagyok nyomira kesz?😊
ahogy utanaolvastam a madarfeszket nem vettem fel a 3. ügynel,azt hogyan kell,valahogy mintha mar szétkattintgattam volna..
Annak, aki elakadt at elsõ nyomozásnál. Nekem ez hiányzott: a casinónál meg kell nézni a rámpán lévõ keréknyomot és a rámpa elõtt lévõt is.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

a 3. pályán a csonti fogaira rá lehet közelíteni, ott mit lehet csinálni??
ja és a médiumnõ háta mögött, ahol a sok benzin van??

schoma
Pont emiatt a betûeltûnés miatt hagytam abba a 4. ügyet. 😞

Amúgy nekem tetszik a játék. Fõleg, mert a sorozatot is mindig nézem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mike at home
Jo ez a jatek?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Még az elsõ ügynél vagyok. Szerintem minden megvan csak a 4. képbe hogyan tudok belenagyítani?

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

Jaja, én is elég jól állok a 3. üggyel. (most gyûjtöttem ba a madárfészket)
Holnap, öööö azaz ma délután leszek, írd le hol akadtál el hátha tudok segíteni.
Nyomtam volna most is még tovább, de megint elszálltak a betûk (ezt nektek is csinálja?) és most nincs kedvem kivárni míg újratölti a gammát....
Na addig is jó pixelvadászatot! 😄
schoma
Hol akadtál el?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Jíííhhaaa.
4. ügy folyamatban

Kezdjük az elejénél 😄

steam, origin: ACE_hun

schoma
Mond. Én már a végén járok. (Remélem)

Nincs mit. Majd ha eljutottatok vmeddig a 3as ügynél, akkor majd Én kérem a Ti segítségeteket, mert most nagyon meg vagyok ott lõve 😞

Jaja 1etértek antijedivel. Azzal trükköztek hogy közel raktak 3 pontot ahol a kurzor zöldre vált, így nem nyomsz rá mert ugye ott már láttad a feliratot. 😄 Holott nem a felirat van ott hanem a serial...
jah nekem is sikerült, ezer thx! amugy szvsz ezeket apixelvadászos dolgokat kihagyhatták volna, helyete lehetek volna valami logikai fejtörök...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Capheus 1000 thx, huhh ez volt a hiányzó cuccos. Nahallod ezt sose találtam volna meg.... mégegyszer köszi.
mixk a 4. képre rá kell nagyítani, de asszem elõtte a rudgóra is rá kell nagyítani (és rákattintani!) hogy észrevetted, hogy el van vágva. Ezután a laboros srcának add oda a Komawa vágót és megállapítja hogy azzal vágták el. Asszem legalábbis így kell.
Na bye megyek vissza, és tényleg köszi a helpet. 😄
Tudna valaki segitenni az elsö ügyön dolgozom a rugot már összeraktam,a két fogo megvan , a négy kép is.Mégsem tudok tovább menni miért olvastam , hogy ha a negyedik képre ránagyitok és a blokra rákatintok akkor a nö mond valamit de nekem nem sikerül.
bazzzz, iylen dolgokat eldugni..., eheh, ako ez hiányzott 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A tolókocsiról csak az ujjlenyomat van meg és a felirat uv-vel? Mert a tolókocsi bal oldali fogantyúja alatt (ahol az ujjlenyomat volt) ott a serial numbere.

pontosan ez a bajom nekem is...

Mellesleg a macskaszõr is stimmel ami a kabáton volt meg a csaj lakásán. Mégsincs meg a "strong link" a suspect és a crime scene között....
Lehet ugye a kollegánál segítséget kérni, õ meg csak azt hajtja, hogy derítsem ki honnan van a tolókocsi. Csak az a gond hogy azon megvan az ujjlenyomat, meg UV alatt a felirat is megvolt, erre a fõnök mondott is valamit, de ennyi.
Szal semmi ötletem, mit nem találtam meg.... Már minden bizonyítékot próbáltam mindennel, ujjlenyomatot kerestem mindenhol, Dns-t minden másik dns-sel összehasonlítottam.
Ehh bocs, hogy ilyen hosszú lett de majd felrobbanok.....vááááááá
Hát ez nem igaz. Valamit elnéztem vagy mi a baj?
Egyszerûen nem tudom a csajt bevitetni, pedig ott a nyakkendõn az embléma, ami a gyûrûn is rajta volt, amit ugyebár a festékes gyerek vett le a hulláról. Hát mi ez ha nem kapcsolat a csaj és a hulla között???
Én azt mondom bug, de csak akkor jön elõ ha bizonyos sorrendben kerülnek elõ a dolgok.
Semmi ötletem...
nekem sem 😄

énis erre fele vagyok valahol, asszem, és nekem se enged már gyk semit csinálni 😊

schoma
kellene valami összehasonlító szövetminta a mikroszkópba...
De rajtavagyunk. 😄

Hol tartasz?

schoma
Valóban nem egyszerû... 😊
De nekem tetszik. Márha lehet ilyet mondani.

hi.
Valaki segítsen mert megint elakadtam.
Megvan a csaj lakásán a macskaszõr, az öreg JJ nyakkendõjére ránagyítottam (mást is kell??),vodkásdobozon feliratot megnéztem, papírfecni megvan, féreg megvan az áldozat dns-e beazonosítva belõle.
De mindez nem elég hozzá, hogy a csajt beidézhessem.
Mi a fene hiányzik még?
Valaki segítsen pls mert már a hajam tépem, remélem nem bug. Bár látom másnál átlépett a 3. pályára...
Énis ott vagyok, de ez már nagyon gázos...

schoma
3. ügy.

hülyevagyok, a papírt a laborosnak kellett volna adni 😄 Én akartam mindenáron megtalálni mit írtak az elõzõ oldalra

Na most megint megakadtam, megvan az ujjlenyomat tulajdonosa, a 3. gyanúsított, van egy jegyzet, de most megint megálltm, milyen bizonyíték kell hogy a csajnál tudjak házkutatni, meg kihallgatni?

Ezer hála, úgy emlékeztem én már próbálkoztam ezzel a kereséssel de eredménytelenül...

Jah, a cigirõl. Akkor passzolok mit hagyhattál el. Minnyá végignyomom megint, hogy "tisztán" lássam a dolgokat

Ace ahoz hogy meglegyen a Hangout címe, kell a minta a graffitibõl, meg kell a bakancs lenyomat a helyszínrõl. E kettõ összefügg, ez alapján mondja meg Brass a hangout címet. Nekem lagalábbis így volt...
remélem összejön...
bye
jah, és persze a bakancsnyomot be kell azonosítani a szgépben!! 11 es méretû nemtommiamárkája!
hát ezek megvannak mind elvielg..., a laborban meg már nem enged semit kavarni mindenre aszongya már megvolt...
amugy a pawnshop os meg a hangoutos dns az a cigikrõl van ugye?

Hát nem tudom. Ha megvan minden a pawn shop elõl (gyûrû, cigi, jegyzettömb, haj, hányadék), akkor próbálj meg a laborban ügyködni. Adj mindent oda a laborosnak, majd a Hangoutos DNS-t és a Pawn Sopos DNS-t hasonlítsd össze. A macskaszõrt és a hajat is. Majd menj a dokihoz és dumálj vele. Ha ezek megvoltak, akkor passzolok, de nem hiszem hogy bug, mert nekem átment a 3as ügyre

és ha megvan a nagyitgatás is?? utána mit? az a sejtésem hogy valami bug lesz mert nem tok beszélni a manuszal a pawn elött pedig midnig azt mondja a fönök hogy kérdezem meg az alibirõl 8már megvan a halál ideje) de nem engedi...

Több lábnyomod nem is lesz, a csaj lakásán a képet nagyítóval nézd meg (nyakkendõt), és meg lesz a következtetés.

ja már rájöttem!
nemtom mért nem lehet egyszerûen egyiket a másikra húzni...

Hogy tudtátok elérni hogy házkutatni lehessen a csajnál?

Sziasztok , állítólag 3 cipõnyomot lehet találni,de én csak kettõt találtam,és ez a kettõ nem jó semmire,kihallgattam a bártulajdonost és a csajszit is. Átkutattam a csajszi lakását: macskaszõr ,féreg ,égett papír- ezeket találtam meg, ill. a festményt a falon amivel nem tudok mit kezdeni.A csajszi ujjlenyomata a tolókocsin, DNS-e a halott kabátján.Itt tartok és nem tudom hogyan tovább????
Ezekkel nem tudtam mit kezdeni:
-2db lábnyom
-gyûrû( a kolegám a gyûrûn lévõ szimbólumot emlegeti)
-festmény a csajszinál
-doboz a csjszi kanapéján
Segítsetek!!!!
robotnyk
kétszer katt a nagyra, ekkor kijön a tárgy egy külön ablakban kinagyítva, és erre kell a kis darabot "ráhúzni"
#169 elolvasása után:hogy kell összerakni a rugót??