374
-
joe69 #294 na gyerekek örömteli hírrel szolgálhatok!!
született egy faq a gámhoz, a gameaqs.com-on fennvan!!
számomra ez a messiás... -
joe69 #293 4. pályán lehet valamit a színpadon levő markkal kezdeni?? -
joe69 #292 az volt a bibi, thx! -
Morbias #291 Hát köszönöm én az ilyen bónuszt.
Megvárom hogy nektek is kilép-e, feleslegesen nem nyomom végig megint. :DDD -
#290 ja és a karburátornál az a drót??????????????
-
#289 És képzeld el, még ha írni is tudnék. Maga lenne a menyország. :D
Szóval: "...örülsz neki..." -
#288 Megkaptad a bónuszt.
És még nem is ürölsz neki. Nem értem a mai embereket. -
#287 a mikroszkópal hogy lehet zoom-olni??????? -
Morbias #286 Lottó szelvényen nincs, csak a pénzes borítékon.
Bazz végignyomtam az 5. szintet is, ez az uccsó, végén nem volt ugyen [next scene] viszont adott egy [bonus] gombot középre. Errek kattintva meg szépen elszállt a gamma [data mitcmatch error]
El nem mentette, újrakéne kezdenem az 5. pályát, de túl hosszú.
inkább hagyom...
-
#285 ird le hogy kb hogyan állsz, lottoszelvényen nincs lenyomta, annak más a jelentősége. -
#284 morbias a lottó szelvényen is van újlenyomat????megvan amúgy minden de megint elakadtam!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#283 Morbias köszi a segítséget!!!!!! -
Morbias #282 Mellesleg 5. pálya elég kavarós, de legalább kiderül, hogy a 3. szinten a hajléktalan muksó kinek a szívét kapta :D -
Morbias #281 tomasz: elég rég volt az 1. pálya, és már keverem lehet.
A csaj boltjában van az ujjlenyomat a pulton, a komawa fogó, a lottószelvény, a pénzes boríték (ezen 1 ujjlenyomat, ja és a fogón is van), nameg az e-mail a gépéban. Keréknyom a garázs előtt.
A rugót össze kell illeszteni, ránagyítani a törésnél, utána a 4. képre is ránagyítani (vagy csak mikroszkóppal megnézni, már nemtom), ezután a Komawát megint odaadni a loboros srácnak, hogy megnézze azzal vágták-e el.
Asszem valahogy így kell...
Jah, és keréknyomot megnézni a rámpán is meg utána is ahol elcsúszott...
na bye remélem sikerül
-
#280 Hogían lehet a mikroszkóppal nagyítani?????????? -
#279 Cső mindenkinek!!!!!az első pályán kihalgattam a motorshoppos csajt,mit kell csinálni a képekkel?????Írjon valaki!????????Legyen olyan rendes valaki!!!????? -
#278 kösz, pedig azt a nyamvadt markolot is átnéztem, mert sejtettem hogy lesz ott vmi de nem találtam, dooh :) -
Morbias #277 Amúgy meg sorry a sok elgépelésért, de amikor gyorsan gépelek megesik... -
Morbias #276 Az építési területen a következők vannak: a csontvázon szövetdarab (le kell a port takarítani a kezéről, és ránagyítani), üvegszilánk asszem a szemürgnél, és valamilyen por mellette.
A markológépnél, a földányásnál található a földön egy indián nyílhegy, és nem mesze tőle keréknyom (a lakókocsié), uitt a kerítéen kívül van egy fa, és annak az ágán van a fészek.
Ha megvan a nyílhegy akkor Brass szól az egyetemre egy arceológusnak, akinek van egy papírdoboza tele cuccokkal és ezeket is hozza a telekre. Ebben van egy-két nyom, pl óra, baseball ütő. Ütő egyik végén üvegszilánk (uaz mint a csontin) a nyelét meg UV-vel kell megnézni és megint udaadni a laborosnak.
Az arceológus csákóé a lakókocsi, elég könnyen gyanús lesz annyira, hogy át lehessen vizsgálni a kocsit.
Ott is van egy csomó nyom, de elég könnyű megtalálni, nameg ez már így is hosszú lett. :D :D
-
#275 csak még a lakokocsi számomra nem elérhető, és nem tudom hogyan lesz az :) -
Rezso #274 A kukac hiányzott a kandallóból egy fél óráig kerestem mire rájöttem. -
ACE #273 Milyen lakókocsi? Hol van ez a madárfészek egyáltalán? -
Morbias #272 Tikai: lakókocso tetejénél, a kerekek fölött van egy kis nyom, amit a madarak hagytak ott, ha abból mintát veszel már a fészket is begyűjtheted. Jah és a kocsi kerekérő is vegyél mintát, és hasonlítsd össze a helyszínen találttal.
Rezso: Gyűrűt megtaláltad a pawn shol előtt? Bár ott van a kabát mellett, gondolom megvan. Brass-nél rákérdeztél a kocsi serialjára?
Joe69: értem én de UV után MEGINT oda kell adni a laboros srácnak, és akkor még dumál valamit róla....
Mellesleg nekem a 4. pálya nagyon bejön, ezen végre nem akadtam el, és még egy rózsaszín tangát is találtam.
5. kissé bonyolult eddig, most kissé meg is akadtam de még nem próbáltam ki mindent...
Na byez -
Rezso #271 Nem tudtam mit kezdeni a kisebb cipő lenyomattal, az égett papírdarabbal, az összegyűrt papírdarabbal. -
Rezso #270 Na akkor valaki foglalja már össze nekem mi kell a 2 pályán ahhoz, hogy be lehessen vinni a csajt.Megvan a tolókocsiról a serial az uw az ujjlenyomat, a csaj lakásáról a macskaszőr a doboz felirat a kép a papírfecni. A macskaszőrök öszehasonlitva. És nem engedi bevinni. Mi a gond? -
#269 3. pálya, három helyszinem van, átkutattam mindet, szrintem meg van minden, egyedul a madárfészekhez nem enged még nyulni, meg van a balta is, két szövet darab, kis szobor, rajta a vérrel, de nem tudom hogyan tovább, ötlet? :D -
#268 Hát igen picit, mondjuk ott azért ötletesebbek voltak a fejtörők, de egész kellemes darab ez is. Majd lehet hogy segítségre fogok szorulni (sőt biztos). -
joe69 #267 ez a game hasonlít a black mirrorhoz!
abban segítettél, ha kell én segítek ebben -
joe69 #266 az UV-zés már megvolt... -
#265 Hát sajna nem tok segíteni, mert itt rohadok melóhelyen egész íccaka, és nem tok haladni a game-el, pedig nyomnám már :))) -
#264 2. könnnyeb volt mint az első :)
viszont háromban elakadtam egy kicsit :) A segitséggel meg nem sokra megyek, ha nem találok szövetdarabot :D -
Morbias #263 Joe69!
Dettó így jártam én is és sajnos a hint vezetett félre. Az ok hogy a lakókocsi ott volt, hanem a Baseball ütő végét nyelét kellett UV alatt megvilágítani, és visszaadni a laboros srácnak újfent. Ezek alapján kiderül hogy megégett a nyele.
Ezután asszem beidézhető a másik ürge is...
Remélem segítettem.
Bye. -
#262 Elég gyorsan kivégezted a 2. ügyet :))))
Ilyen könnyű volt? -
#261 3. ugy, kéne vmi összehasonlito minta a szövethez:) -
joe69 #260 3. pályában segíts plzz#220 -
#259 Menteni?
Én még egyszer sem mentettem. :D
Mindig elmenti nekem... -
Tom Alien #258 na sikerült -
#257 rakattanitasz kettot a rugora, majd a kis reszet ratolod. asszem igy csinaltam -
#256 Létszi segítsen valaki!!!!!!!!!!!!! -
#255 Hogían lehet a rugót összerakni????????