CSI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Rezso: Gyûrût megtaláltad a pawn shol elõtt? Bár ott van a kabát mellett, gondolom megvan. Brass-nél rákérdeztél a kocsi serialjára?
Joe69: értem én de UV után MEGINT oda kell adni a laboros srácnak, és akkor még dumál valamit róla....
Mellesleg nekem a 4. pálya nagyon bejön, ezen végre nem akadtam el, és még egy rózsaszín tangát is találtam.
5. kissé bonyolult eddig, most kissé meg is akadtam de még nem próbáltam ki mindent...
Na byez
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
abban segítettél, ha kell én segítek ebben

viszont háromban elakadtam egy kicsit 😊 A segitséggel meg nem sokra megyek, ha nem találok szövetdarabot 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dettó így jártam én is és sajnos a hint vezetett félre. Az ok hogy a lakókocsi ott volt, hanem a Baseball ütõ végét nyelét kellett UV alatt megvilágítani, és visszaadni a laboros srácnak újfent. Ezek alapján kiderül hogy megégett a nyele.
Ezután asszem beidézhetõ a másik ürge is...
Remélem segítettem.
Bye.
Én még egyszer sem mentettem. 😄
Mindig elmenti nekem...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

A bábu fekszik a helyszínen,újra bekapcsolod a lézert és az erkélyre fog mutatni, ott lehet nyomozgatni tovább!
A csaj meg szerlõ már elõzetesben van a producernél is volt házkutatás. A csajnál megtaláltam a fogót az ujlenyomattal és beazonosítottam, hogy ezzel vágták el a rugót.
Megvan a 4 kép a videókazettáról de nem tudom mit csináljak a 4es képpel. Nézem a mikroszkóppal de semmi nem történik. Nem nagyít bele magától.
ha kilépsz és vissza akkor ugyan onnan folytatja
nekem a betûk csak taskváltáskor mentek el
mentésre közben rájöttem 😊

ott tartok bejott a fazon(Gus) jol eldumalunk,megmutatom neki a töltenyt,a távirányitot azt semmi...

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Még csak az 1. ügynél vagyok, de megakadtam egy picit. Megvan a törött rugó, amit gondolom meg kéne vizsgálni mikroszkóp alatt, de sehogy sem tudom alá rakni, Greg meg nem tud mondani semmi használhatót. Megvan a trailerbõl a levágott fémdarab, amit szintén le kéne csekkolni, de azt sem tudom berakni a mikroszkóp alá.
Ja meg egy másik fontos kérdés: a törött videóból megvan a képkocka, amikor száll a motor, gondolom azt kéne kinagyítani, de még nem jöttem rá, hogy hogyan. Valaki fölhomályosítana, hogyan tudnék nagyítani a mikroszkópnál???
-2 helyszín: színpad,raktár
tárgyak: pisztoly,vaktöltény,élestöltény,cipõ fénykép,vízminta,puskapor a pisztoly csövérõl,halott DNS-e,
ujjlenyomat az éles töltény dobozáról,az egyik sebben valami patront,lõtt sebben tölténymaradványt.
Beszéltem a barátnõvel és a férjjel,felfedeztem a sebet az arcán a smink alatt,eltûnt egy szerszám és egy puska a raktárból, a boncoló elmondott mident és kész nem tudok semmi mást csinálni. Ja van egy jel a színpadon ahol a barátnõ állt, de ott se tudok használni semmit.
Mit ne vettem észre????????