CSI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kukac hiányzott a kandallóból egy fél óráig kerestem mire rájöttem.
Milyen lakókocsi? Hol van ez a madárfészek egyáltalán?

steam, origin: ACE_hun

Tikai: lakókocso tetejénél, a kerekek fölött van egy kis nyom, amit a madarak hagytak ott, ha abból mintát veszel már a fészket is begyûjtheted. Jah és a kocsi kerekérõ is vegyél mintát, és hasonlítsd össze a helyszínen találttal.

Rezso: Gyûrût megtaláltad a pawn shol elõtt? Bár ott van a kabát mellett, gondolom megvan. Brass-nél rákérdeztél a kocsi serialjára?

Joe69: értem én de UV után MEGINT oda kell adni a laboros srácnak, és akkor még dumál valamit róla....

Mellesleg nekem a 4. pálya nagyon bejön, ezen végre nem akadtam el, és még egy rózsaszín tangát is találtam.
5. kissé bonyolult eddig, most kissé meg is akadtam de még nem próbáltam ki mindent...
Na byez
Nem tudtam mit kezdeni a kisebb cipõ lenyomattal, az égett papírdarabbal, az összegyûrt papírdarabbal.
Na akkor valaki foglalja már össze nekem mi kell a 2 pályán ahhoz, hogy be lehessen vinni a csajt.Megvan a tolókocsiról a serial az uw az ujjlenyomat, a csaj lakásáról a macskaszõr a doboz felirat a kép a papírfecni. A macskaszõrök öszehasonlitva. És nem engedi bevinni. Mi a gond?
Tikal
3. pálya, három helyszinem van, átkutattam mindet, szrintem meg van minden, egyedul a madárfészekhez nem enged még nyulni, meg van a balta is, két szövet darab, kis szobor, rajta a vérrel, de nem tudom hogyan tovább, ötlet? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LezLee
Hát igen picit, mondjuk ott azért ötletesebbek voltak a fejtörõk, de egész kellemes darab ez is. Majd lehet hogy segítségre fogok szorulni (sõt biztos).
ez a game hasonlít a black mirrorhoz!
abban segítettél, ha kell én segítek ebben

az UV-zés már megvolt...

LezLee
Hát sajna nem tok segíteni, mert itt rohadok melóhelyen egész íccaka, és nem tok haladni a game-el, pedig nyomnám már 😊))
Tikal
2. könnnyeb volt mint az elsõ 😊

viszont háromban elakadtam egy kicsit 😊 A segitséggel meg nem sokra megyek, ha nem találok szövetdarabot 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Joe69!
Dettó így jártam én is és sajnos a hint vezetett félre. Az ok hogy a lakókocsi ott volt, hanem a Baseball ütõ végét nyelét kellett UV alatt megvilágítani, és visszaadni a laboros srácnak újfent. Ezek alapján kiderül hogy megégett a nyele.
Ezután asszem beidézhetõ a másik ürge is...
Remélem segítettem.
Bye.
LezLee
Elég gyorsan kivégezted a 2. ügyet 😊)))
Ilyen könnyû volt?
Tikal
3. ugy, kéne vmi összehasonlito minta a szövethez😊

3. pályában segíts plzz#220

schoma
Menteni?
Én még egyszer sem mentettem. 😄
Mindig elmenti nekem...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

na sikerült

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

JustIce
rakattanitasz kettot a rugora, majd a kis reszet ratolod. asszem igy csinaltam

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

tomasz
Létszi segítsen valaki!!!!!!!!!!!!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

tomasz
Hogían lehet a rugót összerakni????????

robotnyk
betûk: bug, patch még nincs
Tikal
elsõ ugy megoldva

Tikal
mintha elfogyna a gépem ereje egy idõ után és ujra kell inditani a játékot.... van vkinek otlete miért tunnek el betuk?

azzal a legragasztott x-el nem kell valamit csinálni?
nekem nem fekszik😞
Miután kihallgattad Gust, menj vissza a tett helyszínére,megvizsgálni Gus elméletét.
A bábu fekszik a helyszínen,újra bekapcsolod a lézert és az erkélyre fog mutatni, ott lehet nyomozgatni tovább!
robotnyk
kattints a motorblokk közelében nagyítóval asszem
Valaki segítsen plz az elsõben.
A csaj meg szerlõ már elõzetesben van a producernél is volt házkutatás. A csajnál megtaláltam a fogót az ujlenyomattal és beazonosítottam, hogy ezzel vágták el a rugót.
Megvan a 4 kép a videókazettáról de nem tudom mit csináljak a 4es képpel. Nézem a mikroszkóppal de semmi nem történik. Nem nagyít bele magától.

LezLee
Hát én csak azt remélem,hogy ez a betûeltûnés nem maradandó, vagy ha igen, akkor lesz hozzá patch, ami javítja.
nem kell menteni
ha kilépsz és vissza akkor ugyan onnan folytatja
nekem a betûk csak taskváltáskor mentek el

LezLee
Na ezt még én sem találtam meg. Amúgy én eddig egyszer akartam menteni, és eltûntek a menüben a betûk, majd pedig kiakadt, akkor kezdhetem elölrõl, vagy automatikusan is ment?
robotnyk
a garázs ajtó elõtt van egy keréknyom
Tikal
leslie handleman-nél csak egy ujjlenyomatot lehet találni vagy van más is a motoshopban?

mentésre közben rájöttem 😊

Tikal
és hogyan lehet menteni? mert elég idegesito hogy harmadszorra kezdem már el....

Tikal
magadnak beállithatod a nehézségi szintet, pl hogy átváltson a kurzor

LezLee
Köszi. Amúgy ti milyen nehézségi szinten nyomjátok?? Mert én közepesen, és nem változik meg a kurzor színe, amikor használható dolog fölé viszem, vagy ez mindenkinél így van, mert nagyon idegesítõ, hogy mindenre kattintgatni kell ész nélkül 😞
Tikal
evidence menu pontban kétszer katt a rugora, majd ved elõ a nagyitot és nézegesd 😊

Tikal
fasz ki van, megint kezdhetem elõrõl mert eltunnek a betuk

LezLee
Pedig itt azt írta korábban valaki, hogy a 4. képre kell ránagyítani, majd a rugóra is ránagyítani, de én a rugót berakni sem tudom a mikroszkóp alá. Akkor valaki elmondhatná, hogy mit is kell itt csinálni. Hogyan jövök rá, hogy elvágták a rugót, és hogy azzal a vágóval vágták el, ami nálam van???
Tikal
egy ido után megadja magát ez a fos... elmegy a kep stb, blassul

tovabb hogy van?😊
ott tartok bejott a fazon(Gus) jol eldumalunk,megmutatom neki a töltenyt,a távirányitot azt semmi...
A mikroszkópnál magától nagyít, ha van valami érdekesség
NA megválaszolom a saját kérdésem, hátha maás is elakad itt,a csajszi lõtt sebébe bele kel önteni a cuccot abból tubusból és kiderül,hogy nem a pisztolyból lõtték,és nem abból a szögbõl, ahol a barátnõje állt!!!!!
LezLee
A motorkerékrõl mintát kell venni a papír segítségével, a karburátornál lévõ dróton, és a benzinbõl is mintát kell venni, a vattás pálcika (szaknyelven 😊)) segítségével.
tomasz
Az elsõ pályán mit kell a motor kerékkel,a karburátor-nál lévõ dróttal,na meg a lakókocsival csinálni,meg a benzinnel a motor aljánál.?????????????minden újlenyomat megvan,szerintem3db,3db ilyen kis minta szedõ!!!!ja meg egy bólyánál lévõ nem tudom miaz mit kell avval csinálni?????????????

LezLee
Na én is elkezdtem a gamet. Kiba.. nehéz. Fõleg azért, mert ha használható dolog fölé viszed a kurzort, nem változik meg, így rohadt nehéz kitalálni hogy melyek a használható, vizsgálandó dolgok, tárgyak.
Még csak az 1. ügynél vagyok, de megakadtam egy picit. Megvan a törött rugó, amit gondolom meg kéne vizsgálni mikroszkóp alatt, de sehogy sem tudom alá rakni, Greg meg nem tud mondani semmi használhatót. Megvan a trailerbõl a levágott fémdarab, amit szintén le kéne csekkolni, de azt sem tudom berakni a mikroszkóp alá.
Ja meg egy másik fontos kérdés: a törött videóból megvan a képkocka, amikor száll a motor, gondolom azt kéne kinagyítani, de még nem jöttem rá, hogy hogyan. Valaki fölhomályosítana, hogyan tudnék nagyítani a mikroszkópnál???
Szevasztok, 4. ügyön dolgozom, de már az elején elakadtam:
-2 helyszín: színpad,raktár
tárgyak: pisztoly,vaktöltény,élestöltény,cipõ fénykép,vízminta,puskapor a pisztoly csövérõl,halott DNS-e,
ujjlenyomat az éles töltény dobozáról,az egyik sebben valami patront,lõtt sebben tölténymaradványt.
Beszéltem a barátnõvel és a férjjel,felfedeztem a sebet az arcán a smink alatt,eltûnt egy szerszám és egy puska a raktárból, a boncoló elmondott mident és kész nem tudok semmi mást csinálni. Ja van egy jel a színpadon ahol a barátnõ állt, de ott se tudok használni semmit.
Mit ne vettem észre????????
Tikal
francba, eltunnek a betuk.... grr

Tikal
meg van.. 😊

schoma
Oda kell adni mindent Gregnek. (Laboros srác)
Õ viszi be a bizonyítékokat a renszerbe...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.