374
-
M.A.D. #334 Remélem, hogy a kb. 2 hónapja kijött patch-el nyomjátok.
Akkor nem akad ki a bonus-nál.
CSI: Dark Motives features include:
-- Brand-New Cases: Five new cases to solve that are longer and more in depth than in the original game.
-- CSI Authenticity: Includes the likenesses and voice talents of the entire CSI cast, as well as the show's locations, music, writing, scientific validity and visual style.
-- Detailed Forensic Equipment: Field evidence can be analyzed using a full set of forensic tools, such as fingerprint dusters, UV Lights, luminol, DNA sequencer and comparison microscope.
-- Personalized Play: Customizable options allow players to easily adjust the gameplay to suit their desired level of difficulty.
-- Bonus Commentary: Unlockable bonus content with pre-production sketches, "behind the scenes" footage and unusual trivia. -
CK1 #333 csak 1 rugo van, vagy nem? -
CK1 #332 várjunk csak a rugot ossze kell illeszteni, de mivel? -
CK1 #331 "A rugót össze kell illeszteni, ránagyítani a törésnél, utána a 4. képre is ránagyítani (vagy csak mikroszkóppal megnézni, már nemtom), ezután a Komawát megint odaadni a loboros srácnak, hogy megnézze azzal vágták-e el." hogy illeszem ossze a ruod, és aogon az ujjlenyomatot hogy nézem emg? mert eltettem már a fogot, azt nemtom mit kell csinálni hogy megnézhesem a lenyomatot rajta ha már eltettem
-
#330 a jatek nemtom milyen, de a weboldala teccik -
CK1 #329 magyaritáson dolgozik vki? -
ACE #328 Sehogy, állítsd át az Asztal felbontását 800x600-ba, úgy max.-ban indítja el -
#327 vki segítsen! nekem a game kisablakban fut és nem tudom nagyra átrakni: ) hogy kell? :) -
gyozo #326 Köszi, megtaláltam az oldalon! -
ACE #325 dlh.net -en találsz angol leírást -
gyozo #324 5. pályán túljutott már valaki? Elakadtam.
Van egy pikkely, vagy bőrdarabom a kaktuszról. Hol találom meg a párját, vagy valamit, amihez illeszkedik?
Thx! -
antijedi #323 nm :) -
MEDIC! #322 LOL és thx -
antijedi #321 mert nem akarja odaadni, használd a nekromata varászlatot és akkor feléled... :D
komlyra forditva: nem az ujja kell neked hanem van rajta valami szar az -
MEDIC! #320 Hello all!
Harmadik nyomozásnál vagyok. Miért nem tudom elvenni a csontváz ujját? -
#319 Na ez kimaradt. Pedig már nézegettem azt a képet, de én hülye eszembe se jutott nagyítóval nézni.
Ezer köszönet, ISten vagy :)) -
#318 nagyitoval megvizsgáltad a csaj házában a falon lévő képet? a nyakkendő mintája ugyanaz mint a gyurujé... -
#317 Na vagyok olyan láma, hogy elakadtam a 2. ügynél. Már volt házkutatás Clair-nél, de még nem volt egy kihallgatás sem. Megvan a csaj házából a lárva a dns-sel, megtaláltam a szemetesben talált húson a patkánymérget, megvan a tolókocsiról a gyári szám, ami alapján kiderült, hogy egy rák klinikáról van, de nevet nem tudtak mondani. Megvan a 3 db-ból összerakott ujjlenyomat. Megvan az eldobott kabát, a gyűrű, de azokkal nem nagyon tudtam eddig mit kezdeni. Mi hiányozhat??? Már senki sem mond semmi újat :( -
#316 Black Mirror a tavalyi év egyik legjobb (ha nem a legjobb) kalandjátéka. Hihetetlen jó sztori, nagyon ötletes fejtörők, darkos, horroros hangulat, és igen, nyomozós, de nem olyan formában, mint itt. Minden kalandszerető egyénnek KÖTELEZŐŐŐ!!! :))) -
#315 kár hogy ilyen rövid, első ugy volt a legnehezebb :D
black mirror az milyen játék? az is ilyen nyomozos? -
joe69 #314 a bonusnál mindenkinek kilép, ez egy bug sajna... -
Sword #313 Elsőre megkaptam, meg is volt a fogó, meg a rugók, film, minden. Csak újra kezdtem, mert nem volt vége a nyomozásnak mégsem.
A 2. nekifutásra nem kaptam meg. A csajhoz az irodán keresztül jutok el (e-mail), de most nem kapom meg az irodához (sem) a házkutatási parancsot. Az addig elérhető dolgok sztem megvannak (rugó(k), ujjlenyomatok, keréknyomok, információk minden embertől (boltos csaj, sérült faszi, "szerelő", producer), már senki nem mond semmit.
-
#312 Hát ha még nem kaptad meg a boltba a házkutatási parancsot, akkor biztos nincs még nálad az a szerszám, amivel elvágták a rugót. Mert az a csajnál lesz. -
#311 hehe, a levágot ujra rákerestem, és kijot két név: ragány miklos, és zoldi márta :D -
Sword #310 Persze, boltból, kávéról, irodai ajtóról, motorról -
antijedi #309 ujlenyomatok megvannak? -
Sword #308 Eh, mindjárt megőrülök.
Az 1. feladatnál vagyok, először minden megvolt, fogó (alátámasztva, hogy azzal vágták el), házkutatási parancsok, minden összeáll és mégsem ment tovább a 2. pályára. Nem vágom, hogy miért.
Aztán újra kezdtem, hátha összezavarodott vmiért. Most is "szinte" minden megvan, mégsem kapom meg a házkutatási engedélyeket (főnökhöz meg a boltba). Mi az, ami után megadja? -
Morbias #307 Jaja, a laboros muksónak kell odaadni a levelet, és az írásból megállapítja, hogy fősulit/egyetemet végzett az aki írta. Ezért fogja megkérdezni Brass-től, amit írtál. -
najó #306 énis itt tartok,a gorénak add oda a levelet! -
#305 5 ügy elég kevéske a 3cd-hez....
reméltem azért hogy lesz vmi sorozatgyilkosos dolog is :) -
#304 már ott járok hogy ki kéne hallgatni regist, a csaj házát már át kutattam, de nem ad engedélyt a házkutatásra....
megnéztem a faq-ot és azt irja hogy ezt kéne megkérdezni brass-tol: "Can you find out if Clayton Regis has a university degree?"
csak nekem nem akarja feltenni a kérdést... :(
pedig minden bizonyitékom meg van eddig tuti, már gus-t is kihallgattam.. -
Morbias #303 nincs tovább, az 5. ügy az uccsó, és vagy kilépsz vagy ráklikkelsz a Bonusz-ra. Nálam hibát írt, de kiváncsi vagyok nálad megy-e. -
#302 na de most mar megallok az 5ik ugynel:) mar nincs sok remelem:) szal a bonusz gomb mismatch error?:) akkor folytatom inkabb:) -
#301 egyre konnyebb a game. egyre konnyebben lehet megoldani az ugyeket. bar ez annak is koszonheto, hogy hamar bele lehet jonni a nyomozasba. nem tapasztaltam, hogy a kesobbi feladatok nehezebbek lennenek -
Morbias #300 jah, és ha megnéztétek a tölténymaradványt amit a sebből kiszedtetek, rá kell zoomolni mert a fogó nyomai bele vannak maródva. Utána meg a műhelyből megint el kell hozni egy éles .22 es lövedéket, amit először még nem enged felvenni.
Nem lövöm le a poént de ez a legszebb ügy az 5 közül szerintem... -
Morbias #299 a hiányzó kulcs az ürge zsebében van, mindig magánál hordja.
Ha a hulla már a boncasztalon van akkor tudod a pasztát a sebbe nyomni, és utána a laboros muksónak adni a mintát.
Utána irány a színpad, és ahonnan lőttek lesz egy nyom, könnyű megtalálni, és ez alapján már könnyű a srácot beidéztetni.
Mellesleg a hulla arcát is nézd meg UV vény alatt, szép kis mokesza van, valaki jól elverte.... -
#298 Tomasz: a mikroszkópnál nem kell zoomolni, ha valami érdekes dolog van, akkor rázoomol magától. Max úgy tudod megnézni jobban, ha kétszer ráklikkelsz, majd pedig nagyítóval nézegeted. Ez sok esetben kell is.
A karburátornál lévő dróton pedig van valamilyen folyadék, anyag, amiből mintát kell venned, és elvinni a laboros srácnak. -
najó #297 a hullan a golyoutötte sebbe probáld tenni,ez meg nekemis ment,amugy hol a hianyzó kulcs? -
#296 nekem nem enged semmilyen pasztát használni, gus nevu srác se jott még elő, megtaláltam a tolténydobozon az ujlenyomatot, a hiányzo kulcsot, a fegyvert stb és nem tudom hogyan tovább....
van vizmintám, fénykép, dns a csajtol, grrr -
Morbias #295 joe, annyit hogy megnézed.
ott a kulcs az irány meghatározása, hogy merről jött a golyó, kis paszta a lőtt sebbe, és kész :)