CSI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy pikkely, vagy bõrdarabom a kaktuszról. Hol találom meg a párját, vagy valamit, amihez illeszkedik?
Thx!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
komlyra forditva: nem az ujja kell neked hanem van rajta valami szar az
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Harmadik nyomozásnál vagyok. Miért nem tudom elvenni a csontváz ujját?
Ezer köszönet, ISten vagy 😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
black mirror az milyen játék? az is ilyen nyomozos?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A 2. nekifutásra nem kaptam meg. A csajhoz az irodán keresztül jutok el (e-mail), de most nem kapom meg az irodához (sem) a házkutatási parancsot. Az addig elérhetõ dolgok sztem megvannak (rugó(k), ujjlenyomatok, keréknyomok, információk minden embertõl (boltos csaj, sérült faszi, "szerelõ", producer), már senki nem mond semmit.
Az 1. feladatnál vagyok, elõször minden megvolt, fogó (alátámasztva, hogy azzal vágták el), házkutatási parancsok, minden összeáll és mégsem ment tovább a 2. pályára. Nem vágom, hogy miért.
Aztán újra kezdtem, hátha összezavarodott vmiért. Most is "szinte" minden megvan, mégsem kapom meg a házkutatási engedélyeket (fõnökhöz meg a boltba). Mi az, ami után megadja?
reméltem azért hogy lesz vmi sorozatgyilkosos dolog is 😊
megnéztem a faq-ot és azt irja hogy ezt kéne megkérdezni brass-tol: "Can you find out if Clayton Regis has a university degree?"
csak nekem nem akarja feltenni a kérdést... 😞
pedig minden bizonyitékom meg van eddig tuti, már gus-t is kihallgattam..
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Nem lövöm le a poént de ez a legszebb ügy az 5 közül szerintem...
Ha a hulla már a boncasztalon van akkor tudod a pasztát a sebbe nyomni, és utána a laboros muksónak adni a mintát.
Utána irány a színpad, és ahonnan lõttek lesz egy nyom, könnyû megtalálni, és ez alapján már könnyû a srácot beidéztetni.
Mellesleg a hulla arcát is nézd meg UV vény alatt, szép kis mokesza van, valaki jól elverte....
A karburátornál lévõ dróton pedig van valamilyen folyadék, anyag, amibõl mintát kell venned, és elvinni a laboros srácnak.
van vizmintám, fénykép, dns a csajtol, grrr
ott a kulcs az irány meghatározása, hogy merrõl jött a golyó, kis paszta a lõtt sebbe, és kész 😊
született egy faq a gámhoz, a gameaqs.com-on fennvan!!
számomra ez a messiás...
Megvárom hogy nektek is kilép-e, feleslegesen nem nyomom végig megint. 😄DD
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Szóval: "...örülsz neki..."
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
És még nem is ürölsz neki. Nem értem a mai embereket.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Bazz végignyomtam az 5. szintet is, ez az uccsó, végén nem volt ugyen
El nem mentette, újrakéne kezdenem az 5. pályát, de túl hosszú.
inkább hagyom...

A csaj boltjában van az ujjlenyomat a pulton, a komawa fogó, a lottószelvény, a pénzes boríték (ezen 1 ujjlenyomat, ja és a fogón is van), nameg az e-mail a gépéban. Keréknyom a garázs elõtt.
A rugót össze kell illeszteni, ránagyítani a törésnél, utána a 4. képre is ránagyítani (vagy csak mikroszkóppal megnézni, már nemtom), ezután a Komawát megint odaadni a loboros srácnak, hogy megnézze azzal vágták-e el.
Asszem valahogy így kell...
Jah, és keréknyomot megnézni a rámpán is meg utána is ahol elcsúszott...
na bye remélem sikerül

A markológépnél, a földányásnál található a földön egy indián nyílhegy, és nem mesze tõle keréknyom (a lakókocsié), uitt a kerítéen kívül van egy fa, és annak az ágán van a fészek.
Ha megvan a nyílhegy akkor Brass szól az egyetemre egy arceológusnak, akinek van egy papírdoboza tele cuccokkal és ezeket is hozza a telekre. Ebben van egy-két nyom, pl óra, baseball ütõ. Ütõ egyik végén üvegszilánk (uaz mint a csontin) a nyelét meg UV-vel kell megnézni és megint udaadni a laborosnak.
Az arceológus csákóé a lakókocsi, elég könnyen gyanús lesz annyira, hogy át lehessen vizsgálni a kocsit.
Ott is van egy csomó nyom, de elég könnyû megtalálni, nameg ez már így is hosszú lett. 😄 😄