CSI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5. pályán túljutott már valaki? Elakadtam.
Van egy pikkely, vagy bõrdarabom a kaktuszról. Hol találom meg a párját, vagy valamit, amihez illeszkedik?
Thx!
nm 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LOL és thx

mert nem akarja odaadni, használd a nekromata varászlatot és akkor feléled... 😄
komlyra forditva: nem az ujja kell neked hanem van rajta valami szar az

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hello all!
Harmadik nyomozásnál vagyok. Miért nem tudom elvenni a csontváz ujját?

LezLee
Na ez kimaradt. Pedig már nézegettem azt a képet, de én hülye eszembe se jutott nagyítóval nézni.
Ezer köszönet, ISten vagy 😊)
Tikal
nagyitoval megvizsgáltad a csaj házában a falon lévõ képet? a nyakkendõ mintája ugyanaz mint a gyurujé...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LezLee
Na vagyok olyan láma, hogy elakadtam a 2. ügynél. Már volt házkutatás Clair-nél, de még nem volt egy kihallgatás sem. Megvan a csaj házából a lárva a dns-sel, megtaláltam a szemetesben talált húson a patkánymérget, megvan a tolókocsiról a gyári szám, ami alapján kiderült, hogy egy rák klinikáról van, de nevet nem tudtak mondani. Megvan a 3 db-ból összerakott ujjlenyomat. Megvan az eldobott kabát, a gyûrû, de azokkal nem nagyon tudtam eddig mit kezdeni. Mi hiányozhat??? Már senki sem mond semmi újat 😞
LezLee
Black Mirror a tavalyi év egyik legjobb (ha nem a legjobb) kalandjátéka. Hihetetlen jó sztori, nagyon ötletes fejtörõk, darkos, horroros hangulat, és igen, nyomozós, de nem olyan formában, mint itt. Minden kalandszeretõ egyénnek KÖTELEZÕÕÕ!!! 😊))
Tikal
kár hogy ilyen rövid, elsõ ugy volt a legnehezebb 😄

black mirror az milyen játék? az is ilyen nyomozos?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a bonusnál mindenkinek kilép, ez egy bug sajna...

Elsõre megkaptam, meg is volt a fogó, meg a rugók, film, minden. Csak újra kezdtem, mert nem volt vége a nyomozásnak mégsem.
A 2. nekifutásra nem kaptam meg. A csajhoz az irodán keresztül jutok el (e-mail), de most nem kapom meg az irodához (sem) a házkutatási parancsot. Az addig elérhetõ dolgok sztem megvannak (rugó(k), ujjlenyomatok, keréknyomok, információk minden embertõl (boltos csaj, sérült faszi, "szerelõ", producer), már senki nem mond semmit.

LezLee
Hát ha még nem kaptad meg a boltba a házkutatási parancsot, akkor biztos nincs még nálad az a szerszám, amivel elvágták a rugót. Mert az a csajnál lesz.
Tikal
hehe, a levágot ujra rákerestem, és kijot két név: ragány miklos, és zoldi márta 😄

Persze, boltból, kávéról, irodai ajtóról, motorról
ujlenyomatok megvannak?

Eh, mindjárt megõrülök.
Az 1. feladatnál vagyok, elõször minden megvolt, fogó (alátámasztva, hogy azzal vágták el), házkutatási parancsok, minden összeáll és mégsem ment tovább a 2. pályára. Nem vágom, hogy miért.
Aztán újra kezdtem, hátha összezavarodott vmiért. Most is "szinte" minden megvan, mégsem kapom meg a házkutatási engedélyeket (fõnökhöz meg a boltba). Mi az, ami után megadja?
Jaja, a laboros muksónak kell odaadni a levelet, és az írásból megállapítja, hogy fõsulit/egyetemet végzett az aki írta. Ezért fogja megkérdezni Brass-tõl, amit írtál.
énis itt tartok,a gorénak add oda a levelet!
Tikal
5 ügy elég kevéske a 3cd-hez....
reméltem azért hogy lesz vmi sorozatgyilkosos dolog is 😊

Tikal
már ott járok hogy ki kéne hallgatni regist, a csaj házát már át kutattam, de nem ad engedélyt a házkutatásra....

megnéztem a faq-ot és azt irja hogy ezt kéne megkérdezni brass-tol: "Can you find out if Clayton Regis has a university degree?"
csak nekem nem akarja feltenni a kérdést... 😞

pedig minden bizonyitékom meg van eddig tuti, már gus-t is kihallgattam..

nincs tovább, az 5. ügy az uccsó, és vagy kilépsz vagy ráklikkelsz a Bonusz-ra. Nálam hibát írt, de kiváncsi vagyok nálad megy-e.
JustIce
na de most mar megallok az 5ik ugynel😊 mar nincs sok remelem😊 szal a bonusz gomb mismatch error?😊 akkor folytatom inkabb😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
egyre konnyebb a game. egyre konnyebben lehet megoldani az ugyeket. bar ez annak is koszonheto, hogy hamar bele lehet jonni a nyomozasba. nem tapasztaltam, hogy a kesobbi feladatok nehezebbek lennenek

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

jah, és ha megnéztétek a tölténymaradványt amit a sebbõl kiszedtetek, rá kell zoomolni mert a fogó nyomai bele vannak maródva. Utána meg a mûhelybõl megint el kell hozni egy éles .22 es lövedéket, amit elõször még nem enged felvenni.
Nem lövöm le a poént de ez a legszebb ügy az 5 közül szerintem...
a hiányzó kulcs az ürge zsebében van, mindig magánál hordja.
Ha a hulla már a boncasztalon van akkor tudod a pasztát a sebbe nyomni, és utána a laboros muksónak adni a mintát.
Utána irány a színpad, és ahonnan lõttek lesz egy nyom, könnyû megtalálni, és ez alapján már könnyû a srácot beidéztetni.
Mellesleg a hulla arcát is nézd meg UV vény alatt, szép kis mokesza van, valaki jól elverte....
LezLee
Tomasz: a mikroszkópnál nem kell zoomolni, ha valami érdekes dolog van, akkor rázoomol magától. Max úgy tudod megnézni jobban, ha kétszer ráklikkelsz, majd pedig nagyítóval nézegeted. Ez sok esetben kell is.
A karburátornál lévõ dróton pedig van valamilyen folyadék, anyag, amibõl mintát kell venned, és elvinni a laboros srácnak.
a hullan a golyoutötte sebbe probáld tenni,ez meg nekemis ment,amugy hol a hianyzó kulcs?
Tikal
nekem nem enged semmilyen pasztát használni, gus nevu srác se jott még elõ, megtaláltam a tolténydobozon az ujlenyomatot, a hiányzo kulcsot, a fegyvert stb és nem tudom hogyan tovább....
van vizmintám, fénykép, dns a csajtol, grrr

joe, annyit hogy megnézed.
ott a kulcs az irány meghatározása, hogy merrõl jött a golyó, kis paszta a lõtt sebbe, és kész 😊
na gyerekek örömteli hírrel szolgálhatok!!
született egy faq a gámhoz, a gameaqs.com-on fennvan!!
számomra ez a messiás...

4. pályán lehet valamit a színpadon levõ markkal kezdeni??

az volt a bibi, thx!

Hát köszönöm én az ilyen bónuszt.
Megvárom hogy nektek is kilép-e, feleslegesen nem nyomom végig megint. 😄DD
tomasz
ja és a karburátornál az a drót??????????????

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

schoma
És képzeld el, még ha írni is tudnék. Maga lenne a menyország. 😄
Szóval: "...örülsz neki..."

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Megkaptad a bónuszt.
És még nem is ürölsz neki. Nem értem a mai embereket.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

tomasz
a mikroszkópal hogy lehet zoom-olni???????

Lottó szelvényen nincs, csak a pénzes borítékon.

Bazz végignyomtam az 5. szintet is, ez az uccsó, végén nem volt ugyen viszont adott egy gombot középre. Errek kattintva meg szépen elszállt a gamma
El nem mentette, újrakéne kezdenem az 5. pályát, de túl hosszú.
inkább hagyom...
Tikal
ird le hogy kb hogyan állsz, lottoszelvényen nincs lenyomta, annak más a jelentõsége.

tomasz
morbias a lottó szelvényen is van újlenyomat????megvan amúgy minden de megint elakadtam!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomasz
Morbias köszi a segítséget!!!!!!

Mellesleg 5. pálya elég kavarós, de legalább kiderül, hogy a 3. szinten a hajléktalan muksó kinek a szívét kapta 😄
tomasz: elég rég volt az 1. pálya, és már keverem lehet.
A csaj boltjában van az ujjlenyomat a pulton, a komawa fogó, a lottószelvény, a pénzes boríték (ezen 1 ujjlenyomat, ja és a fogón is van), nameg az e-mail a gépéban. Keréknyom a garázs elõtt.
A rugót össze kell illeszteni, ránagyítani a törésnél, utána a 4. képre is ránagyítani (vagy csak mikroszkóppal megnézni, már nemtom), ezután a Komawát megint odaadni a loboros srácnak, hogy megnézze azzal vágták-e el.
Asszem valahogy így kell...
Jah, és keréknyomot megnézni a rámpán is meg utána is ahol elcsúszott...
na bye remélem sikerül
tomasz
Hogían lehet a mikroszkóppal nagyítani??????????

tomasz
Csõ mindenkinek!!!!!az elsõ pályán kihalgattam a motorshoppos csajt,mit kell csinálni a képekkel?????Írjon valaki!????????Legyen olyan rendes valaki!!!?????

Tikal
kösz, pedig azt a nyamvadt markolot is átnéztem, mert sejtettem hogy lesz ott vmi de nem találtam, dooh 😊

Amúgy meg sorry a sok elgépelésért, de amikor gyorsan gépelek megesik...
Az építési területen a következõk vannak: a csontvázon szövetdarab (le kell a port takarítani a kezérõl, és ránagyítani), üvegszilánk asszem a szemürgnél, és valamilyen por mellette.
A markológépnél, a földányásnál található a földön egy indián nyílhegy, és nem mesze tõle keréknyom (a lakókocsié), uitt a kerítéen kívül van egy fa, és annak az ágán van a fészek.
Ha megvan a nyílhegy akkor Brass szól az egyetemre egy arceológusnak, akinek van egy papírdoboza tele cuccokkal és ezeket is hozza a telekre. Ebben van egy-két nyom, pl óra, baseball ütõ. Ütõ egyik végén üvegszilánk (uaz mint a csontin) a nyelét meg UV-vel kell megnézni és megint udaadni a laborosnak.
Az arceológus csákóé a lakókocsi, elég könnyen gyanús lesz annyira, hogy át lehessen vizsgálni a kocsit.
Ott is van egy csomó nyom, de elég könnyû megtalálni, nameg ez már így is hosszú lett. 😄 😄
Tikal
csak még a lakokocsi számomra nem elérhetõ, és nem tudom hogyan lesz az 😊