374
-
Pont ez volt a gondom nekem is tegnap!!! Köszi, hogy beírtad a megoldást. -
#373 Úgy látszik, megint a saját problémáimat oldom meg, de beírom a megoldást, hátha másnak is szüksége van rá:
CSI-Dark Motives Language Pack.exe -
#372 Megcsináltam az első bűntényt, és a másodikban egy furcsaság fogadott:
A kérdések, és a leírások franciák lettek! A párbeszédek és a menü nyelve továbbra is angolt, valamint a hangos dialógusok is. Elfelejtették lefordítani angolra a szövegeket, vagy mi? Miért van ez?
-
riddick01 #371 nekem tetszik a játék bár nem birok átmenni az első bűntényen.
-
#370 nekem simán csi dark motives van meg aki kilyátszotta az kérem küldje el e-mailban az 1. pálya végiglyátszását.előre is köszi
e-mailom:[email protected] -
Tehenye #369 Az e-mail címem: [email protected] -
Tehenye #368 Ha valakinek kérdése van szívesen segítek, ha tudok. -
semsei #367 Jól emlékszem hogy volt egy CSI fórum is?
oda írtam egyszer kétszer, de mivel nincs meg a játék, nem nagyon tudok hozzászólni -
Tehenye #366 Hát ez gáz, teljesen behalt ez a fórum. Hova tüntetek? -
Linne #365 Én már végigjátszottam mindkettőt már nem is nagyon emlékszem mik voltak,lehet hogy majd előveszem újra,tetszett a játék bár lehetett volna hosszabb is. -
Tehenye #364 A sima CSI 5-dik küldetésénél tartok pedig egy kukkot sem tudok angolul. És el is akadtam. A Dark Motivest egy kicsit szüneteltetem ott még csak az elsőnél vagyok. De türelmesen kinlódok vele -
Linne #363 Én be szoktam nézni. -
Tehenye #362 Hahó valaki. Már nem jár erre a fórumra senki? -
Tehenye #361 Köszi sikerült a nyelv átállítással -
Tehenye #360 de akkor az egész xp angol lesz nem? -
Linne #359 Állítsd át a területi beállításokat azt nem tudom pontosan mire de azt hiszem angolra(US)kell. -
Tehenye #358 Sziasztok megint bajban vagyok. A sima CSI játékban a betűk helyett csak kockák vannak. Mit lehet ezzel csinálni? -
Tehenye #357 Nagyon köszi a segítséget mostmár legalább tudom folytatni -
#356 Ha van valami bizonyítékod, megfogod, és ráhúzod a srácnak jobb oldalon. (Nem jut eszembe a neve, pedig ez a kedvenc sorozatom. :D )
Akkor általában mond valamit, ha van rajta pl. ujjlenyomat berakja a gépbe, stb. -
Tehenye #355 Sziasztok!
Segítsetek, mert nem tudom hogy kell a beszerzett bizonyítékokat a laborban megnézni. Nem tudom hogy kell megvizsgálni. még csak az elsőnél tartok a motorosnál.Előre is köszi -
#354 ez ugye jó játék?:D -
Vizontolany #353 Sziasztok!
Installáláskor hiányzó 0-s disc data5.cab hibaüzenettel találkozott már valaki? -
Linne #352 Szerintem mindegyik CSI király,de kár hogy csak 5 bűnügyet kell megoldani. -
ginger #351 Hmm...
Ez a "Bonus" nem is egy plusz pálya 'csak' 9 kisfilm. Hát erről ennyit :D
-
ginger #350 Hi!
A Bonus pálya már működik?
Thx -
#349 Van egy fotó amit a keziról szedett ki Greg, azt rakd be a mikroszkópba. Meglátja rajta a karórát, stb...
Nekem ez hiányzott. -
ginger #348 Én is a 3. küldetésnél vagyok, lakókocsi sehol és a fészket sem tudom levenni... :(:(:(:(:(:( -
greenwood #347 sziasztok, itt van végigjátszás angolul.
http://www.csiguide.com/game2.asp
A C.S.I. game_1 hol szerezhető be? és a C.S.I. miami??? -
#346 Segítsetek! Végiolvastam a topicot, de nemtom a 3. küldetésnél mit kell csinálni. Az archeologus lakókocsiját kéne megtalálnom, de nincs sehol, és eddig csak a részeg csávót tudtam behívni kihallgatni. Mi kell itt? -
VO101 tvr #345 A 3. ügyben segítsen vki!
A Lakókocsinál elakadtam, nem találok vmit és nem ad engedélyt házkutatásra. Lakókocsikeréknyom és madártojásmaradvány megvan. Mi kellene még? -
#344 És ezt a patch-et merre találom meg?
Előre is köszi! -
Ticsy #343 Valaki segítsen! Torenten letöltöttem a progi de semmi kép sem indul valami cd-t kér de le van töltve a gépre az egész de hiába indittom. Kód, Crack nem kell hozzá. ???? van -
#342 Nincs magyarítása a game-nek? nem is lesz?? -
joe69 #341 en elkezdenek angolul tanulni! -
#340 CSI 2 magyarítás van/készülődik??
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul :(
Köszi!! -
balbar #339 Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Elakadtam az 5. ügynél, nem tudok házkutatást tartani a cirkuszos fickónál...A sárkányról kell valami mintát venni vagy hagyni kell a ketrecében?Az éjjeliőrt sem találtam még meg...Plz help!!! -
#338 Hell!
Nem volt túl nagy kedvem végigolvasni azt a pár szá üzenetet, ezért inkább megérdem:
Magyarítása létezik a játéknak??
Mert így nem túl élvezetes, h nem tudok angolul!! :(
Előre is köszi!! -
Geri T #337 Sziasztok segítsetek plz!!!!Az 1-es esetben akadtam el.Összeraktam a rugót,de sehogy nem tudok rámenni nagyítóval.Azzal kell megnézni ami az inventoryban van?Mert ha ráklikkelek kétszer a rugó képére,akkor nem tudom megmozdítani sem a nagyítót.Vagy akkor hogy kell ránagyítani arra a rohadék rugóra?!SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!Köszi -
CK1 #336 4. kép? valamit akkor kihagytam, honan szerzem meg a képeket? -
teco #335 aza bajom ,hogy nem tok továbbmenni mit kell csinálni az 1. pályán vagyok:
így:a csajszit kihallgattam és bevllott mindent megvan a rugó is a 4. kép is kinagyítva de nem enged tovább mit kell csinálni vki segítsen könyi:)