Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgykenekik!!!

amugy ez az NS-bõl van?

Breki33
Kizárták a kanadai evezõsöket
Breki33
09:39 - Úszás
férfi 200 m hát
Bodrogi Viktor

10:10 - Úszás
nõi 200 m mell
Kovács Ágnes, Reményi Diána

10:47 - Úszás
férfi 200 m vegyes
Cseh László, Kerékjártó Tamás

12:31 - Ökölvívás
kislégsúly (48 kg)
Bedák Pál

13:30 - Kézilabda
férfi
Franciaország - Magyarország

15:30 - Vízilabda
nõi
Oroszország - Magyarország

18:30 - Úszás
férfi 200 m mell
Gyurta Dániel

19:00 - Súlyemelés
férfi 69 kg
Kecskés Zoltán

19:11 - Úszás
nõi 200 m pillangó
Risztov Éva
délafrikai

mi lett a kanadaiakkal akik belementek a szaffi hajóba?

Breki33
Kiesett a Bencsik és Haller kettõs
Nem jutott a döntõbe Bencsik Gábor és Haller Ákos férfi kétpár evezõs. A kettõs az elõfutamban az ötödik helyen végzett, így csak a B döntõbe jutott be.
mi a mai programm?
ffi kézilabda szenvedés lesz?

Breki33
Széchy Tamás, a magyar úszóválogatott egykori szövetségi kapitánya, számtalan olimpiai bajnok úszóklasszisunk edzõje így értékelt: "Ebben a korban, amiben Danilo - én így becézem, hiszen régebben jó ideig segítettem felkészülését - van jelenleg, nagy meglepetésre képesek a fiatalok. Ebben az idõszakban van a fejlõdés gyökere a fiatal sportolóknál. Nagyon tetszett az úszása, különösen az, ahogy az utolsó 50 méteren lehajrázta a világcsúcstartó Brendan Hansent, aki pedig szemmel láthatóan beleadott mindent az utolsó métereken. Gyurta Dani nagyon jó versenyzõtípus, minden idõk legeredményesebb mellúszójához, Rózsa Norberthez hasonlítható, ezt bizonyítja az is, hogy ilyen éles helyzetben kiváló ütemben nyúlt be a célba az elõdöntõben. Boldog vagyok, hogy ilyen szép eredményt ért el, és dupla öröm ez számomra, hiszen felkészítõje, Széles Sándor egykori tanítványom, fiatal és rendkívül tehetséges edzõ. Szívbõl gratulálok mindkettõjüknek. A holnapi döntõ elõtt azt mondom, hogy ne igyunk a medve bõrére, de Danilo mindenképpen esélyes az éremszerzésre. Végtelenül örülök Kovács Ági negyedik helyének is, és csodálom, hogy az amerikai egyetem mellett ilyen szép eredményre, új országos csúcsra volt képes Athénban az új számában, 200 vegyesen. Remélem, hogy a jövõben még sok örömet fog okozni nekünk az úszásával."
Breki33
ISTEN ÉLTESSE KRISZTINA KIRÁLYNÕT

Breki33
Breki33
[Jakuza]
Mekkora szegyen, foleg ha valaki latta a meccset.
Siman nyerhettek volna a Gorogok is. Raadasul erthetetlen modra iteltek a birok az Amerikaiak javara, nagyon sok esetben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hentes Bill
usa-görögország 77-71.

Iverson 17, Duncan 14, James 10 pont
Fotsis 22, Papadopoulos 14 pont

Boldog Karácsonyt!

MIMACSKA
Remélem holnap is ilyen kedvel zárod a napot! 😄D

www.extragyongy.hu

Holnap kezdõdik az atlétika!!!
Rögtön Bíber Zsolt fog remélhetõleg kurva nagy magyar csúcsot lökni 😊
Nõi tõr egyéni + egy-két úszóselejtezõ, ami érdekes lehet.
Aztán országúti idõfutam Bodrogival, nyamm.
férfi kézi és npi vizimeccsek (magyar-francia, durva lesz), este pedig Risztov és Gyurta szépen szállítják az érmeket 😊

De jól hangzik, remélem jó napunk lesz!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

MIMACSKA
együtt!!! 😄DDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

Hentes Bill
jó kis meccs volt, remélem megvédjük az olimpiai címet

Boldog Karácsonyt!

MIMACSKA
Eggyütt fogunk örjöngeni!! 😄DDD

www.extragyongy.hu

Õrjöngeni fogok a boldogságtól 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

MIMACSKA
Így van, de azért szerintem érmet fog hozni.

www.extragyongy.hu

Basszus, jobban belegondolva még ha hatodik helyet hoz mondjuk, akkor is megcsókolhatjuk a lába nyomát!

MIMACSKA
Szerintem is a harmadik hely a reális, és nagyon is örömteli!!
Ügyes voltál fiú!!!

www.extragyongy.hu

Azért ne essünk túlzásokba. Az a gond, hogy a két sztár elvileg bármikor úszik 2:10-en belül (ha szükségük van rá), míg ehhez neki ismét emberfeletti teljesítményt kellene nyújtania.
Harmadik lesz - és boruljunk le ezért is elõtte, mert megérdemli.
Ha pedig mégis nyer, akkor én leszek az egyik legboldogabb ember - csak ne bízzuk el magunkat.

Dani20
akkor holnap szurkoljunk együtt Daninak h érmet szerezzen!!

HAJRÁÁ😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Hentes Bill
jah, gratula neki is

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
úristen mekkorát úszott!

Boldog Karácsonyt!

Bandee1987
Ági 4. lett

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
No, most kezdõdik a 200 vegyes döntõ Ágival

Alien
Köszi!

Bandee1987
mindjárt...nõi 200 m vegyes döntõ Kovács Ágival

Bandee1987
http://www.origo.hu/athen2004/20040218menetrend.html

Alien
Köszi!😊

Ezt melyik oldalon lehet megnézni? Nemzeti Sport vagy origo?

Bandee1987
holnap 18.30: férfi 200 m mell döntõ

Bandee1987
Megnézem

Alien
Nagyon drukkolok neki, nem semmi ahogy úszik én is kiváncsian várom a döntõt! Tudja vki, hogy hány órakor lesz? (gondolom holnap)

Alien

Bandee1987
Úristen!!!
Láttátok a 2. 200 m-es férfi mellúszás elõdöntõjét???
Gyurta Dani (15 évesen!) lenyomta az eddigi világelsõ Bredan Hansent!
2:10.75-el az elsõ lett!
Kíváncsian várom a döntõt...
Sztem ez a gyerek megnyerni nekünk a következõ aranyat!

Dani20
GRATULÁLOK GYURTA DANINAK!!! FANTASZTIKUS 😊)))

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Bandee1987
Asszem 19:17-kor kezdõdik a futam...aki tudja nézze!

Bandee1987
Ja, én is láttam ezt a futamot. Ez a srác nagyon tud, pedig 2 évvel fiatalabb, mint én. Nagyon szurkolok neki, már régebben is láttam 1-2 eb-n. Ha most még nem is de a következõ olimpiákon (2008, 2012...) tuti, hogy aranyat fog nyerni nekünk.

Dani20

Hentes Bill
jól játszunk

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
magyar-görög nõi kézi 15-9 félidõben
Alien
Félidõ:

15-9 gyerünk lányok, gyerünk 😊)

Breki33
Kiábrándító elsõ menetük után ezúttal pompás versenyzéssel nyerte reményfutamát az evezõs Haller Ákos és Bencsik Gábor akétpárevezõsök között. Óvatos kezdés után 1500 méternél otthagyták a mezõnyt és fél hajóhosszal nyertek a végén.
Alien

Breki33
Tóth Krisztina kiesett:
Hiába játszott egészen ügyesen, az utolsó versenyben lévõ magyar pingpongos, Tóth Krisztina is kiesett. Végül 4-1-re kapott ki a hetedik kiemelt hongkongi Tie-tõl. az utolsó játszma volt csak aránylag sima, Tóth már nem hitt a gyõzelemben és elszórta a labdákat.
Breki33
ez csak poén

A lincselésbõl éppen magához tért televíziós kommentátort maga a Görög Olimpiai Bizottság elnöke vezette el ismeretlen helyre, miután egy "nagy pörit" kovetõen be merte mondani a "kis pötyit is". A Nemzetközi Újságíró Szövetség elhatárolódott a magyar sajtómunkástól.