Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõre még nem mondtam semmit, de ez így már kicsit arcpirító.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Most már jobbak vagyunk, nagyon remélem én is!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hentes Bill
sztem nyerni fogunk.

Boldog Karácsonyt!

Ez a kisebb baj, a nagyobb, hogy a nõk is rosszul játszanak vizilabdában és vesztésre állnak.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
ezért kénytelen leszek este megint lepuffantani pár csigazabálót a virtuális csatatéren

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

MIMACSKA
Szerinted???
😞

www.extragyongy.hu

Punkerwork
na mi van kikaptunk?

MIMACSKA
23-19

www.extragyongy.hu

Serpa
21 - 18
Franciao - Magyaro

MIMACSKA
21-18 a galloknak!

www.extragyongy.hu

Punkerwork
helyzet?

MIMACSKA
Én látom sajnos 😞

www.extragyongy.hu

Most megy el a meccs, örüljön, aki nem látja 😞

Hentes Bill
jah, jó kis meccs, csak be kéne dobni a ziccereket

Boldog Karácsonyt!

Breki33
A szünetben egy góllal vezet a magyar csapat (10-9)
Breki33
"Kellemesen brekegõs kora délutánt kívánuk minden kedves rajongónak. A brazil meccs alapján, meg amúgy is mi vagyunk az esélytelenebbek. Remélem a fiúk úgy fognak verdesni a pályán, mint megannyi partra vetett Gyurta."

1. félidõ 10. perc
Az elsõ tíz perc után remekül védekezik a magyar csapat és a gyors támadásoknak köszönhetõen két góllal vezetünk.

"Üres pipa a király szájában sem ég - tartja a mondás, ki érti, miért. A magyarok eddig mindenesetre kellemesen alázzák az elvileg sokkal erõsebb franciákat. Ha Nagy László is lõne gólt, itt még bármi is lehetne. "
Breki33
olyan kis pirosszemû
mi a manó P
Jól van.
Na ugye, hogy nem férfi? 😊

Breki33
kénytelen vagyok mivel itt nincs TV
Breki33
Igen, én nem copypaste-elek, így van esély a hibázásra 😉

Breki33
Gabrio?
Freudi ...
Breki33
Mohamed Aida a legjobb négy közé jutott. A tõrözõ magabiztos vívással 15-5-re verte a dél-koreai Nam Hjun Hitt. Varga Gabriella a kezdeti nehézségek után nagyszerû vívással 12-11-re jött fel az olasz Giovanna Trillini ellen. Végül azonban az olasz vívó 15-11-re megverte a magyar versenyzõt. Mohamed Aida fél hatkor lép pástra a döntõbe jutásért.
Nem.
Sajnos kiesett a titkos esélyes súlylökõm 😞
Viszont a Varga Gabrioellát elnézegettem volna a dobogó tetején vagy hetvenszer. Kár érte, de majd Aida jól bosszút áll és leszúrja Trellinit 😊

volt változás????reggelhez képest?

utaztam

Hentes Bill
1 arany, 1 ezüst, 1 bronz (remélem az este ez változni fog)

Boldog Karácsonyt!

PREMIERE1

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Punkerwork
mennyi éremnél tartunk?

Hentes Bill
sajna nem jutott be Gabriella a legjobb 4-be, de Aida igen!

Boldog Karácsonyt!

Breki33
mert az 9-kor kezdõdött
Serpa
ez a teljes mai magyar program ?
vívás kimaradt.

Breki33
Varga Gabriella jó vívással verte a két évvel ezelõtti világbajnokot. Már az elején 8-1-re elhúzott az orosz Szvetlana Bojko ellen. Késõbb azonban az orosz versenyzõ 10-6-ra feljön. Varga Gabriella végül 15-9-re gyõzött.
Breki33
Mohamed Aida 14-9-re gyõzte le Jekatyerina Jucseva orosz vívót nõi tõrben. Jucseva döntõs volt a 2002-es lisszaboni döntõben. Mohamed Aida úgy tûnt simán simán veri az orosz vívõt, 2-2-es döntetlen után a magyar vívõklasszis egymás után szúrta a tusokat, és 9-2-re vezetett a második harmad végén. A harmadik harmadban az orosz vívó azonban 11-8-ra jött fel, Mohamed Aida pedig érvénytelen találatokat szúrt. Vgül azonban 14-9-re gyõzte le ellenfelét.
Mohamed Aida következõ asszóját magyar idõ szerint 11 óra 40 perckor vívja a négy közé jutásért. Varga Gabriella a 2002-ben világbajnok orosz Szvetlana Bojko ellen küzd a nyolc közé jutásért.
Alien

Breki33
Cseh László futamát megnyerve jutott tovább
Cseh László a 200 méteres vegyesúszás elõfutamában remek idõvel 1.59.50-es idõvel kvalifikálta magát a délutáni középfutamba.

Csak, hogy ezok is értsék akik nem tudják TV-n nézni (mint én pl.)
Alien
Kerékjártó Tamás is továbbjutott 😊

Alien

megelõztél 😊

Nagyon jól úszott Cseh!

Alien
Laci megint gyönyörût úszott 😊

Breki33
"A férfi és nõi úszók felülnézetbõl megkülönböztethetetlenek. Csak a fürdõruhák nyakpántja árulja el, hogy csajokról van szó. Miss Ukrajnának akkora háta van, hogy négy ember kényelmesen megebédelhetne rajta."

LOL
Breki33
A 200 méteres mellúszás utolsó elõfutamában indult a szám címvédõje Kovács Ági. Sydney-i bajnokunk 150 méterig vezetett, az utolsó hosszon visszavett a tempóból és mássodikként csapott a célba. A gyõztes amerikai Bird lett, aki 2.26.61-el nyert, Kovács 2.26.90-el jutott a középdöntõbe.

Hajrá Ági
a csajok ennyire nem parásak

mocsaira na

tom ifjabbik mocsira gondoltam

Breki33
ma a férfiak játszanak

A 4-es rajtszámot viselõ Bodrogi 16:13-kor indul útjára, hogy nagy álmát valóra váltsa, és a magyar kerékpárosok közül elsõként felállhasson az olimpiai dobogóra. Nehéz dolga lesz, elég felsorolni az utolsó csoportban indulókat.
juj mit szenvednek mocsaiék majd a franciák ellen, te atyaúrég már elõre károgok....

Breki33
nem