Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
de ez pont volt az m1-en is? vagy más helyszinen voltak? (most nem néztem a tv-t)

Alien

Breki33
Drámai események zajlottak az imént a pingpongcsarnok tudósítóállásai elõtt. Egy felháborodástól remegõ helyi asszony elõbb abált szalonnával arcon vágta a Magyar Televíziónak tudósító Komlósi riportert, majd enyhén kifelé hajló peremû, úgynevezett alföldi bográcsot húzott a médiamunkás fejére. Az azonnal a helyszínen termõ és az asszonyt rövid úton letartóztató biztonságiaknak csak annyit motyogott: "már megint azt mondta, hogy nagy pöri". A biztonságiak azután szó nélkül nekiálltak Komlósi megdolgozásának, gumibottal. A fejleményekrõl beszámolunk, a harmadik játszmában Tóth jó, az állás 9-9.
Breki33
M@TriX
Azért szerintem egy testhosszt rájuk verni annyira nem csúnya... mégha elõdöntõ volt akkor is...
Egy testhosszal nyert a 15 éves Gyurta Dániel

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hentes Bill
fenébe, pont nem láttam az úszóinkat. Risztov Évát még láttam, de utána már semmit

Boldog Karácsonyt!

Naná hogy! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Evil
Nem tud valaki online kozvetitesi helyet, melo helyett szivesebben neznem az olimpiat a szamitogepen 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

MIMACSKA
Nem baj mi örülünk az új tehetségeknek! 😄D

www.extragyongy.hu

Na, utánanéztem a 200 mellnek.
Dani ideje az ötödik legjobb ebben az évben.
Hansen-t és Kitajima-t valószínûleg lehetetlen lesz megverni, õk simán tudnak 2:10-en belül, a szám utolsó két világcsúcstartói pont õk...
Ha ugyanezt az idõt tudja úszni, esetleg még javítani is tud, akkor a harmadik-hatodik hely között érhet be reálisan, ami egyébként egy 15 éves fiútól brutális! (férfi úszók ilyen korban ritkábban szoktak ennyire kiemelkedõt nyújtani). Nem tudom hányadik lesz, de hogy 4 év múlva nagyon durva dolgokra lehet képes - ha nem romlik el valami -, az biztos!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien
Igen, este talán okosabbak leszünk, de a döntõben már mindenképp 😊 Reméljük minél jobb eredmény lesz, bár ez is gyönyörû teljesítmény eddig.

Alien
Oksi, köszi 😊

Toronymagasan.
De ne felejtsük el, hogy ez elõfutam volt. A nagymenõk lehet, hogy kisujjból kiráznak a mostaninál sokkal jobb idõt, míg benne nem biztos, hogy ennél nagyságrendekkel jobb idõ van.
De bár ne lenne igazam! Az esti középfutam után azt hiszem már többet fogunk látni.

Breki33
A 200 méteres férfi mellúszás hatodik elõfutamában két magyar, Gyurta Dániel és Bodor Richárd volt érdekelt. Az elsõ száz méter után Bodor a negyedik, Gyurta a hatodik helyen állt, azonban 150-nél már Gyurta állt az élen. A mindössze tizenöt esztendõs úszó végül több mint egy testhosszal nyerte a futamot, fantasztikus 2.11.29-es idõvel. Teljesítményére jellemzõ, hogy több mint egy másodpercet vert a második helyezettre és ez volt az elõfutamok legjobb ideje. Bodor futamában az ötödik lett, az összesítésben a 14. helyre volt elég, így õ is érdekelt a délutáni középfutamon.
Igen, igen.
Cseh holnap úszik 200 vegyest.

MIMACSKA
mintha azt hallottam volna, hogy övé a legjobb idõ

www.extragyongy.hu

Alien
Nagyon kiváncsi vagyok 😊 Bárcsak úgy lenne! Illetve, Úgy legyen!

Holnap lesz ennek a számnak a döntõje ugye? Illetve ma még lesz egy középdöntõ is, ahol szintén úszik, igaz?

Cseh Lacival mi a helyzet?

Mekkora ajándék lenne a sorstól, ha hirtelenjében lenne egy úszó-esélyesünk 😊
Jajj, remélem rá tud még erre tenni! Mondjuk le a kalappal elõtte, aki két másodpercet javít élete legjobbján, az már minden dícséretet megérdemel. De bárcsak döntõbe jutna és ott hozna egy érmet!

Alien
jaja nem semmi

Atyaúristen mit úszott Gyurta!!!!!!

MIMACSKA
A kardos lány kiesett 😞

www.extragyongy.hu

Breki33
Mai program

A férfi párbajtõrözõk kedden folytathatják a sikersorozatot, Risztov Éva legerõsebb számában, 200 pillangón lesz a medencében, míg Kovács Ágnes a 200 vegyes fináléjában érdekelt. A férfi pólósok a horvátokkal, nõi kézicsapatunk a görögökkel mérkõzik:

07:30 - Evezés
nõi könnyûsúlyú kétpárevezõs
Stift E., Remsei M.

08:00 - Evezés
férfi könnyûsúlyú kétpárevezõs
Varga T., Hirling Zs.

09:00 - Úszás
férfi 100 m gyors
Zubor Attila

09:44 - Úszás
nõi 200 m pillangó
Boulsevicz Beatrix, Risztov Éva

10:14 - Úszás
férfi 200 m mell
Bodor Richárd, Gyurta Dániel

10:45 - Úszás
férfi 4 x 200 m váltó
Gercsák, Batházi T., Leposa, Makány

11:15 - Lövészet
férfi szabadpisztoly
Simon Attila

12:00 - Asztalitenisz
nõi egyes
Tóth K.

15:30 - Kézilabda
nõi
Görögország - Magyarország

19:39 - Úszás
nõi 200 m vegyes
Kovács Ágnes

20:01 - Ökölvívás
harmatsúly (54 kg)
21.15 Bedák Zs. - A. Martinez (MEX)

21:15 - Vízilabda
férfi
Magyarország - Horvátország

Ma már semmi nem lesz.
Holnapi érdekességek:
-férfi párbajtõr és nõi kard egyéni
-magyar-görög nõi kézi
-magyar-horvát férfi vizi
-200 nõi pillangó, 200 férfi mell elõfutam és középdöntõ

Meg persze apróságok.

s Cseh Laci?

Alien
azt nem tudom, de holnap pl Magyaroszág - (asszem)Horvátország viziladba meccs /férfiak/ meg gondolom holnap úszik Ági a döntõben, vagy még ma esetleg?

Alien
ték

Alien
az igaz

Hentes Bill
és? Egerszegi 14 volt, mikor Szöulban nyert

Boldog Karácsonyt!

ma lesz még vmi magyar érdekeltségü sport?

Alien
az volt, de mostmár a döntõben van 😄DD

basszus, 15 éves volt az Amcsi csajszi aki most elsõ lett

ekõdöntõben?

Alien
Ági úszik

Hentes Bill
bazzeg a csontig lerágtam a körmeimet

nyertünk

Boldog Karácsonyt!

ez gáz

Serpa
csak megvan.

Alien
huhh... 20-19

20:19 s 2 perc még

ha brazilokat nem verjük meg semmi közünk a legjobb 8hoz 😞

2 pontért harcolni!!!!

MIMACSKA
gyerünk má fiuk!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

Alien
na 20-18

Alien
na mi lesz a vége???

ez gáz Brazilia ellen

Hentes Bill
bazzeg, mennyi ziccert hagyunk már ki

Boldog Karácsonyt!

Udv mindenki...Hajra magyarok!!!
Tud valaki olyan linket ahonnan le lehet szedni a nyito ceremonia reszeit????

Nem a felvonulasra gondolok mert az nagyon hosszu hanem az egyes reszekre a megnyito elejen!

Elore is kosz

KG21
a cikk folytatása az nba1.hu-ról, amerikai szempontból:

A címvédõ kudarca mindeközben csalódottságot, s néhol haragot váltott ki az amerikai szakkritikusokból. "Hányingerem van ebbõl a Dream Team-felhajtásból" - írta Jim Caple (ESPN), hozzátéve: az amerikaiak arroganciája már régóta magában hordozta a bukás lehetõségét. Marty Burns (SI) "PR-katasztrófának" minõsítette a csapat vereségét, és az érintettek mellett éles kritikával illette a nyári játékokra el nem utazó sztárokat is. Az ESPN internetes közvélemény-kutatása szerint az egyesült államokbeli szurkolók mintegy fele nem vár gyõzelmet a férfi kosarasoktól Athénban.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punkerwork
kib@szott millióan vannak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Marhára kiváncsian várom mikor jön el az az idõ amikor egy amikor egyszer a magyarokat segítik a bírók...

...😞nem értem vívásban miért nem szimpatizálnak velünk a bírok. lásd most Mincza esetét, ahol 2szer is technikai tus ítélhettek volna a francia ellen az elõdöntõben, pl egyszer 14-14-es állásnál...

durván jönnek a kínaiak...