Olimpia 2004 Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kifogytál az érvekbõl...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Különbena saját szégyenüknek érezhetik
A mondattal eddig egyet értek.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
"...nézem a tv-t, hazudik mindenki..."
Vagy mondhatnám úgy is, hogy hazamegy a férj és jól megveri a feleségét.
Ha a férj nem is, a feleség biztosan tudja, miért.
Különbena saját szégyenüknek érezhetik, pedig nem az.
Nekem ebben az egész ügyben kicsit sok a humbug.
A NOB is sumákol és nem kevésbé a mi dobóatlétáink és az edzõik.
Sosem fog kiderülni az igazság!
És sosem fogjuk visszakapni az érmeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.extragyongy.hu
LOL

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Méghozzá azt, hogy nem mindenki olyan fasz mint itt egyesek és hisznek annusékban... Hisznek abban, hogy nem csaltak... és azthiszem ez nem csak szombathelyre jellenzõ... (Fradi-MTK meccs)
Nagyon kemény.
Tehát ha a fõtéren meglincselnek, az bizonyít valamit?
Ha nem csaltak, akkor valaki elfelejtette felkészíteni õket, hogy hogy is zajlik egy ilyen vizsgálat, és a szabályokat sem közölték velük.
(Amúgy oké, nagy meccs volt, de miért kellett a "megérkezési bulin" ennyire sztárolni a vizilabdásokat? 😞 )
"'Sokkban vagyok. Hihetetlen számomra, ahogyan pólósaink elveszítették az aranyat' - írja a Vecernje Novosti szakkommentátora, aki szerint a döntõ pillanatokban a szerbek 'türelem és jó idegzet' híján nem tudták sikerre vinni a magyarok elleni olimpiai vízilabda döntõt. A lap szerint a szerbia-montenegrói csapat megérdemelte volna az aranyat, de az is biztos, hogy a magyaroktól sem lehet elvitatni az olimpiai bajnoki címet.
A Politika szerint a magyar csapat 'kétszer is padlón volt', de az ellenfél egyszerûen megijedt a gyõzelemtõl. A Glas Javnosti szerint 'bárhogyan is történt, a vízilabda két óriásának párbaját az nyerte, aki kevesebbet hibázott, kiváltképpen a védekezésben'.
Kásás és Kiss volt a különbség
A Danas horrorfilmeket megszégyenítõ drámai és izgalmakban gazdag 'állóháborúhoz' hasonlította a vasárnapi döntõ egyes mozzanatait. Az utolsó negyedben jött a krach, az összpontosítás érthetetlen lankadása, a bátorság hiánya a támadások befejezésénél, Szécsi és csapattársai fanatikus védelme. 'Kásás és Kiss megtette azt, amire a mieink nem voltak képesek: minden emberelõnyt kihasználtak, és a végén megérdemelten bontották fel a gyõzelmi pezsgõt' - írja a Danas.
Tragédiáról ír a Blic, amely más lapokhoz hasonlóan felemlegeti, hogy nyolc másodperccel a vége elõtt a nézõtéren megszólalt egy sípszó, amely megzavarta Aleksandar Sapicot. A csapat legjobb góllövõje egy pillanatra megállt, hátrafordult, azt gondolván, hogy a magyar tréner idõt kért. A mérkõzésvezetõ részérõl az lett volna a helyes, ha megállítja a meccset, és idõt ad a támadóknak.
Szapics: Mi vagyunk a hibásak
Szapics azonban mást nem hibáztat a vereségért. 'Mi vagyunk a hibások, már a kezünkben volt az arany, de veszítettünk. Az utolsó negyedben, emberelõnyben nem használtunk ki néhány nagy helyzetet, ami kulcsfontosságú lett volna' - mondja Sapic. Nem kertel Danilo Ikodinovic sem, aki szerint 'bárki-bármit mondhat, de a magyar válogatott a világ legjobbja', a szerbia-montenegróiak pedig nyilvánvalóan nem eléggé felkészültek arra, hogy bajnokok legyenek."
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
"... a Himnusz alatt a kezét mindvégig a szívén melengetõ, füttykoncerttel fogadott Gyurcsány Ferenc pedig szóhoz sem jutott ..."
Khm. Róka.
"Nekem van 1 tippem, hogy ki volt az...
Tegnap elbeszélgettem 1-2 emberrel itt szombathelyen de inkább nem mondok semmit"
"az én információm szerint egy szombathelyi atléta irta a levelet"
Jelképesen irtam de több mint valószinü, hogy hordágyon vinnék el azt aki nyilánosan lecsalózná õket...
Kösz ismerem a nyugat.hu-t! szombathelyi vagyok...
Olvasd el a Nyugat.hu-t.
Ezt a "kimenekítést" csak õk hazudták.
Tényleg odamentek autóval és motorral köréjük a félelmetes szombathelyi szurkolók, de ugyan nem fenyegette õket senki, csak figyelték õket. Semmi szükség nem volt a rendõrökre.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Ha egyszer példát statuálnak, ráadásul egy ilyen fontos eseményen, akkor tuti elment volna a kedve minden õrültnek - az egyik F1-es Német Nagydíjat megzavaró ex-Mercedes munkástól, az önjelölt pucérkodókig - mindenfajta "közszerepléstõl".
Amúgy Gyurcsány kifütyülésérõl sem esett sok szó tegnap ...

PACAL PÖRKÖLT, MÁKOS GUBA HEJ-HEJ !!!!!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

NSO, 2004-08-30 16:43
Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, mellékesen pedig háromezer euró pénzbírság megfizetésére kötelezte az athéni bírság Cornelius Horant, aki a vasárnapi döntõben megzavarta a férfi maratoni éllovasát. Az elkövetõ, az ötvenhét éves egykori ír pap a cél elõtt öt kilométerrel vetette rá magát az élen álló brazil Vandelrei de Limára, akit a biztonsági emberek szabadítottak ki a szorításból és végül a harmadik helyen ért célba. Horannak nem ez volt az elsõ sportos tette, tavaly a Brit Nagydíjon rohant be a pályára.
Boldog Karácsonyt!
Semmit sem bizonyítottak csak kilyelentéseket tettek a WADA-nál...
Tisztelet a kivételnek...
Az igazságot csak 1 ember tudja és az maga Annus az össze többi csak kitaláció és saját vélemény, ennek ellenéri szinte mindenki kilyelenti, hogy csaltak...
Akik csalónak nevezik Annusékat azoknak:
Ha ennyire biztos vagy az igazadan akkor gyere el Szombathelyre és állj ki a fõtérre és ott fejtsd ki a véleményed... Szerintem sokáig nem leszel ott mert nyilvános lincselésben lessz részed... hasonló sorsra jutsz mint a WADA ellenõrök... (rendõri kíséret melett kell õket kimenekíteni a tömegbõl...)
Miért? Mert a szombathelyiek nagy része hiszi, hogy annusék nem csaltak...
És hangsúlyozom HISZI és nem tudja... mert mást nem tehetnek...
És igazuk van!! Mert magyarok és inkább hisznek hazájuk fiának mint a WADA-nak...
És a csalózoknak SZÍVBÕL kívánom, hogy kerüljenek egyszer ilyen helyzetbe!!!! Gondolok itt arra, hogy jogtalanul vádolják meg és ne álljon ki melettük senki csak magukra számítsanak! Kiváncsi lennék mit tennének...
Csak megsugom én már kerültem ilyen helyzetbe és idegileg engem is megviselt...

Boldog Karácsonyt!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!