3339
www.athens2004.com
-
Pontius #3094 "Annus szerint ha doppingolt volna, lebukott volna a szúrópróba szerű korábbi vizsgálatokon.
Hülyeség! A WADA vizsgálata sokkal szigorúbb a magyarnál!
Sokkal több tesztet végeznek el ugyanannyi mintával, mint a magyarok!"
2002 óta amióta Fazekassal megnyerték az EB-t a WADA ellenőrizte többször is év közben szurokpróbaszerüen... -
te vagy a nemzet szégyene -
és nem mond le az olimpiai bajnoki címről
LOL!
Én se mondok le a Kárpátalja Császára címről!
Nem, nem és nem!!! :) -
Annusnak esze ágában sincs visszaadni az aranyérmet.
Ja. Sokan vannak így, hogy inkább eladnák a zaciban, ha már a kezükbe adták. Anyagilag előnyösebb. Bár nem túl tisztességes.
Annus szerint ha doppingolt volna, lebukott volna a szúrópróba szerű korábbi vizsgálatokon.
Hülyeség! A WADA vizsgálata sokkal szigorúbb a magyarnál!
Sokkal több tesztet végeznek el ugyanannyi mintával, mint a magyarok!
Annus nem érzi, a nemzet szégyene lenne. -
Pontius #3090 betoba-->betonba -
Pontius #3089 ne nehogymár ez miatt okits ki....
Többtucatszor leirom a nevét és egyszer véletlenük kisbetüvel irtam... NO COMMENT...
Köss a betoba... -
Ramza #3088 Pedig de.
A tiszteletnek valahol itt kellene kezdődnie. -
A kalapácsvető Szombathelyen megtartott sajtótájékoztatóján a visszavonulása mellett többek között azt is elmondta, hogy nem adja vissza az aranyérmet és nem mond le az olimpiai bajnoki címről. A doppinggyanúról elmondta, hogy az elmúlt években többször szúrópróbaszerűen ellenőrizték, de soha nem találtak doppingolásra utaló jeleket. Azt, hogy az Athénban levett minták nem azonos személytől származnak, határozottan cáfolja, és úgy gondolja, hogy ez is egy újabb próbálkozás arra, hogy a WADA bemocskolja a nevét. (MobilPress)
-
Pontius #3086 Ok igazad van
bocsi
csak már elegem van Sodi okosságaiból... -
Mondom semmi személyeskedés!
Melyik részét nem érted? -
Csak semmi személyeskedés! -
Grenzjager #3083 öhömböhöm -
Hiába na!
Ha kifogytál az érvekből... -
Grenzjager #3081 ebbe a doppingügybe fogtok megőrülni!!!! -
A Szombathelyieknek kötelességük hinni az ártatlanságukban.
Különbena saját szégyenüknek érezhetik
A mondattal eddig egyet értek. -
megmondom a fiúknak PPPPP -
Ahogy a közismert Prosectura dalban is van:
"...nézem a tv-t, hazudik mindenki..."
Vagy mondhatnám úgy is, hogy hazamegy a férj és jól megveri a feleségét.
Ha a férj nem is, a feleség biztosan tudja, miért. -
A Szombathelyieknek kötelességük hinni az ártatlanságukban.
Különbena saját szégyenüknek érezhetik, pedig nem az.
Nekem ebben az egész ügyben kicsit sok a humbug.
A NOB is sumákol és nem kevésbé a mi dobóatlétáink és az edzőik.
Sosem fog kiderülni az igazság!
És sosem fogjuk visszakapni az érmeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Grenzjager #3076 A LÉNYEG HOGY komlósi tippe 3 arany VOLT
LOL -
Sajna nem láttam a friderikusz-féle interjút. -
Pontius #3074 Én ilyet nem mondtam... 
-
Pontius #3073 ehh, ezt ugye nem gondolod komolyan?
-
Az egész világ hülye, és összeesküdött a Szombathelyi ártatlan és tiszta dobóatléták ellen!
-
Ha a nagy őszinteség és becsületesség mellett megtisztelt volna azzal, hogy miután költségvetési támogatással felkészült és elutazott versenyezni betartotta volna a szabályokat is, én is tisztelném benne a sportolót. -
Ramza #3070 Ha a nagy hit mellett esetleg megtisztelnéd Őt azzal, hogy az Annus-t nagybetűvel kezded, akkor lehet, hogy már többet tennél érte. -
Pontius #3069 Igen bizonyitt valamit...
Méghozzá azt, hogy nem mindenki olyan fasz mint itt egyesek és hisznek annusékban... Hisznek abban, hogy nem csaltak... és azthiszem ez nem csak szombathelyre jellenző... (Fradi-MTK meccs) -
Tehát összeforglalva: ha azt hiszed, hogy csaló, gyere le Szombathelyre, asztjólállbaleszelbaszva!
Nagyon kemény.
Tehát ha a főtéren meglincselnek, az bizonyít valamit?
Ha nem csaltak, akkor valaki elfelejtette felkészíteni őket, hogy hogy is zajlik egy ilyen vizsgálat, és a szabályokat sem közölték velük. -
A vizilabdáról:
(Amúgy oké, nagy meccs volt, de miért kellett a "megérkezési bulin" ennyire sztárolni a vizilabdásokat? :( )
"'Sokkban vagyok. Hihetetlen számomra, ahogyan pólósaink elveszítették az aranyat' - írja a Vecernje Novosti szakkommentátora, aki szerint a döntő pillanatokban a szerbek 'türelem és jó idegzet' híján nem tudták sikerre vinni a magyarok elleni olimpiai vízilabda döntőt. A lap szerint a szerbia-montenegrói csapat megérdemelte volna az aranyat, de az is biztos, hogy a magyaroktól sem lehet elvitatni az olimpiai bajnoki címet.
A Politika szerint a magyar csapat 'kétszer is padlón volt', de az ellenfél egyszerűen megijedt a győzelemtől. A Glas Javnosti szerint 'bárhogyan is történt, a vízilabda két óriásának párbaját az nyerte, aki kevesebbet hibázott, kiváltképpen a védekezésben'.
Kásás és Kiss volt a különbség
A Danas horrorfilmeket megszégyenítő drámai és izgalmakban gazdag 'állóháborúhoz' hasonlította a vasárnapi döntő egyes mozzanatait. Az utolsó negyedben jött a krach, az összpontosítás érthetetlen lankadása, a bátorság hiánya a támadások befejezésénél, Szécsi és csapattársai fanatikus védelme. 'Kásás és Kiss megtette azt, amire a mieink nem voltak képesek: minden emberelőnyt kihasználtak, és a végén megérdemelten bontották fel a győzelmi pezsgőt' - írja a Danas.
Tragédiáról ír a Blic, amely más lapokhoz hasonlóan felemlegeti, hogy nyolc másodperccel a vége előtt a nézőtéren megszólalt egy sípszó, amely megzavarta Aleksandar Sapicot. A csapat legjobb góllövője egy pillanatra megállt, hátrafordult, azt gondolván, hogy a magyar tréner időt kért. A mérkőzésvezető részéről az lett volna a helyes, ha megállítja a meccset, és időt ad a támadóknak.
Szapics: Mi vagyunk a hibásak
Szapics azonban mást nem hibáztat a vereségért. 'Mi vagyunk a hibások, már a kezünkben volt az arany, de veszítettünk. Az utolsó negyedben, emberelőnyben nem használtunk ki néhány nagy helyzetet, ami kulcsfontosságú lett volna' - mondja Sapic. Nem kertel Danilo Ikodinovic sem, aki szerint 'bárki-bármit mondhat, de a magyar válogatott a világ legjobbja', a szerbia-montenegróiak pedig nyilvánvalóan nem eléggé felkészültek arra, hogy bajnokok legyenek." -
Indexen ...
"... a Himnusz alatt a kezét mindvégig a szívén melengető, füttykoncerttel fogadott Gyurcsány Ferenc pedig szóhoz sem jutott ..."
Khm. Róka. -
Pontius #3065 Amugy ugylátszik beigazolodik az amit 2004. aug. 28-án a #2524 #2597 üzenetemben írtam...
"Nekem van 1 tippem, hogy ki volt az...
Tegnap elbeszélgettem 1-2 emberrel itt szombathelyen de inkább nem mondok semmit"
"az én információm szerint egy szombathelyi atléta irta a levelet" -
Pontius #3064 Nem mondod? 
Jelképesen irtam de több mint valószinü, hogy hordágyon vinnék el azt aki nyilánosan lecsalózná őket...
Kösz ismerem a nyugat.hu-t! szombathelyi vagyok... -
WADA ellenőrök... (rendőri kíséret melett kell őket kimenekíteni a tömegből...)
Olvasd el a Nyugat.hu-t.
Ezt a "kimenekítést" csak ők hazudták.
Tényleg odamentek autóval és motorral köréjük a félelmetes szombathelyi szurkolók, de ugyan nem fenyegette őket senki, csak figyelték őket. Semmi szükség nem volt a rendőrökre. -
Grenzjager #3062
-
Grenzjager #3061 mint atom kifütyülték
-
Nyugodtan minősíthették volna terrortámadásnak, amit meggátoltak. A faszi életfogytigot nyugodtan kaphatna.
Ha egyszer példát statuálnak, ráadásul egy ilyen fontos eseményen, akkor tuti elment volna a kedve minden őrültnek - az egyik F1-es Német Nagydíjat megzavaró ex-Mercedes munkástól, az önjelölt pucérkodókig - mindenfajta "közszerepléstől".
Amúgy Gyurcsány kifütyüléséről sem esett sok szó tegnap ... -
Grenzjager #3059 magyar szurkolókról hol vannak a legjobb képek???????? -
Grenzjager #3058
-
Grenzjager #3057 
PACAL PÖRKÖLT, MÁKOS GUBA HEJ-HEJ !!!!! -
Grenzjager #3056
-
Aranygépet senki sem várta itt?
Lusta pestiek P
Én biztos kimentem volna