3339
www.athens2004.com
-
forzajuve #1205 Fazekasnak általában gondjai vannak a vizeletadással
Ezt erősítette meg az Indexnek Mérei László szövetségi kapitány is. A szakvezető úgy tudja, ilyen vétség miatt még nem zártak ki senkit atlétikai versenyen. Mérei azt mondta, Fazekasnak általában nehezebben megy a kötelező vizeletmennyiség leadása. A kapitány délelőtt találkozott a diszkoszvetővel, aki akkor már feszültnek látszott, mivel sejtette, a vizeletvételkor történteknek következményei lehetnek.
Az Index helyszíni tudósítóinak jelentése szerint Fazekas még nem tért vissza az olimpiai faluba, valójában senki nem látta, mióta a hétfő esti verseny után elment doppingellenőrzésre.
Az ügy akkor került nyilvánosságra, amikor görög a MEGA televízió kedden arról számolt be: a szombathelyi klasszis hétfői diadala után megpróbálta manipulálni a doppingvizsgálat eredményét.
Ezzel szemben a távirati iroda és a magyar olimpiai csapat értesülései szerint Fazekas nem tudta "produkálni" az ellenőrzésnél minimálisan kötelező mennyiséget, csak annak egyharmadát. A szabályok szerint ez pozitív esetnek minősülhet.
A doppingellenőrzés után általában 24 órán belül adnak tájékoztatást a negatív, 36 órán belül a pozitív eredményről. A gyanú beigazolódása esetén az aranyérem elvesztése mellett kétéves eltiltással sújthatják a vétkest. Molnár Zoltán, a magyar olimpiai csapat vezetője délután bizakodva úgy nyilatkozott, valószínűleg nem veszik el automatikusan Fazekas aranyát, hanem újabb mintát kérnek az atlétától.
-
legalább vmi jó hír is ma így estefelé. remélem nyer
-
Pontius #1203 Ez teccik
-
Grenzjager #1202 hozzászólások!!!! -
vagyis az rtl-t! -
RTL Klub --->Fókusz--->Gyulai István most -
hát...nemazér,ezt már egy párszor mondtam az olimpián(persze csak a szám nagy;) odamennék , agyonverném akik elvették az aranyat -
lol :D -
kutyások kutyát is vigyenek !!! -
most nézzétek majd az mtv-t!!!! -
Grenzjager #1195 GÖRÖG NAGYKÖVETSÉG: VI. SZEGFŰ UTCA 3.
IRÁNY ODA HUGYOZNI!
GÖRÖG NAGYKÖVETSÉG: VI. SZEGFŰ UTCA 3.
IRÁNY ODA HUGYOZNI!
IRÁNY ODA HUGYOZNI!
IRÁNY ODA HUGYOZNI!
IRÁNY ODA HUGYOZNI! -
:DDDDDDD -
Grenzjager #1193 RESZKESS ATHEN!!!!!!!!!!!!!!!! -
Drapikat kell készíteni. -
Grenzjager #1191
-
akik kinn vannak magyarok biztos csinálnak majd vmit.
legalábbis remélem.
(hacsak fütyülés lesz is az) -
Grenzjager #1189 Vagy utazzon haza az egész CSAPAT!!!!!!!!!!!
le kell szarni az egész olimpiát! -
Vagy a frissen szabadult Németh Roli szaladjon végig a pódium előtt egy szál faszban,ezekben a gyakorlatokban nagyon otthon van:D -
Grenzjager #1187 ez meg duplázza mindenki erejét!!! MOSTANTÓL MINDENKI FAZEKASÉRT IS HARCOL!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Valamit csináljanak!Tüntetés+miegymás! -
OPM #1185 hja, tegnap az atlétikán a nyújtónál is nagy balhé volt miattuk... -
pfffff, ez tényleg no comment -
ez hihetlen. nem brunyált eleget, és elveszik az aranyérmét. ott a brunya, de nem ellenőrzik, mert nem hugyozott eleget. no comment, ez szánalmas. remélem túlteszi ezen magát Robi, és Pekingben újra nyer, és utána teleszarja-hugyozza-okádja-fingja a vödröt, amibe brunyálni kell -
Meg a rendezés is.Ha Bin Laden néven valaki be tud jutni,akkor No Comment! -
én azokat a buzi szervezöket zárnám ki a büdös picsaba akik a kalapacsvetést bonyolitották.. meg amugy is egész olimpian kritikan aluli a biráskodás ..... -
OPM #1180 fél 9-kor, én úgy hallottam addigra halasztoták el -
A helyükben csinálnék valami "balhét".Pl Kővágó helyében nem engedném,hogy a nyakamba akasszák az érmet.Szerintem jó ötlet! -
jah, asszem 20-kor. na erre kíváncsi leszek. sztem a temetésen jobb a hangulat, mint amiylen az éremátadásnál lesz -
Grenzjager #1177 "köcsög görgök" ahogy mondta
-
a helyükben elhalasztanám -
Grenzjager #1175 ilyenkor Robert de Niro jut eszembe
-
vmikor most lesz az éremosztás, igaz ? -
Grenzjager #1173
nem hiszem el !!!!
-
pfff, én szóhoz sem jutok. -
Grenzjager #1171 Nemcsikért 
A kézis csajokért
Bedákért
Fazekasért

-
Ja. -
De még az is felbasz,hogy az álhíreknek köszönhetően,most mindenki azt hiszi,hogy doppingolt! -
TV2-n nyilatkozik vmi magyar nemtomki:() -
Hihetetlen,milyen ideges vagyok!Nem lennék Robi helyében! -
van fellebbezési lehetőség HÚÚÚÚÚÚÚÚ:-/