Olimpia 2004 Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

én is reménykedem a kajak-kenusokban, hogy hoznak pár szépen csillogó érmet 😊
Boldog Karácsonyt!
www.extragyongy.hu
Tudomásul kell venni, hogy annak az idõnek vége!!!
Nincs most olyan úszónk. Talán majd ez a Danika esetleg a Cseh Laci
www.extragyongy.hu
(Utálom majd egész nap úgy nézni a vívást, hogy mi nem vagyunk bent)
www.extragyongy.hu
Ez az,amit a közvetítõ mondott😞
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Na mondom, mi a fene! Megvan a harmadik?
Aztán rájöttem, hogy az augusztus 20-i ünnepségek mennek, az olimpiát pedig áttették a kettesre 😊
Fél hétre hazaérek, gyorsan alszom kicsit és...lássuk csak.....nem akarok arra ébredni, hogy a párbajtõrcsapat game over!
Na jó akkor 10-11ig
Addig nekem rossz hírt ne intézzetek!!
www.extragyongy.hu
8.00-10.15:
Nõi kisöbû sportpuska összetett selejtezõ (Joó Éva, Krzyzevsky Beáta)
8.00-10.47:
Atlétika, férfi 20 km gyaloglás döntõ (Dudás Gyula), férfi kalapácsvetés selejtezõ (Annus Adrián, Botfa Péter, Pars Krisztián), férfi hármasugrás selejtezõ (Tölgyesi Péter)
9.00-10.46:
Nõi 50 m gyorsúszás elõfutamok (Csobánki Zsuzsa), férfi 1500 m gyorsúszás elõfutamok (Kis Gergõ), férfi 4x100 m vegyes váltó (magyar válogatott)
9.00-13.40:
Nõi párbajtõrcsapat selejtezõ, negyeddöntõ (Hormay, Mincza, Nagy)
11.00-12.15:
Férfi kisöbû sportpuska fekvõ selejtezõ (Sidi Péter)
11.30-12.10:
Nõi kisöbû sportpuska összetett döntõ (?Joó, ?Krzyzevsky)
13.30-14.10:
Férfi kisöbû sportpuska fekvõ döntõ (?Sidi)
14.00-15.30:
Ökölvívás, 60 kg selejtezõ (Káté Gyula)
15.30-17.10:
Magyarország - Németország férfi kézilabda mérkõzés
15.45-16.45:
Magyarország - Kanada nõi vízilabda mérkõzés
17.30-20.10:
Nõi párbajtõrcsapat elõdöntõ, döntõ (?Hormay - Mincza - Nagy)
18.30-22.57:
Atlétika férfi magasugrás selejtezõ (Boros László), férfi 400 m elõfutamok (Szeglet Zsolt), nõi diszkoszvetés selejtezõ (Kürti Éva), nõi 800 m elõfutamok (Varga Judit), nõi 5000 m elõfutamok (Papp Krisztina)
18.30-20.00:
Ökölvívás, 54 kg selejtezõ (?Bedák Zsolt)
19.00-20.40:
Súlyemelés, nõi 75 kg (Likerecz Gyöngyi)
19.20-19.26:
Nõi 50 m gyorsúszás középfutamok (?Csobánki)
www.extragyongy.hu
De szépen fog csillogni az az ezüst is!!
www.extragyongy.hu
A franciák mondjuk nagyon bikák.
www.extragyongy.hu
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mondjuk sajnáltam Csehet és Ferit, utóbbi egyetlen sikeres lökése is a második legjobb volt. Csak hát elszúrta a szakítást 😞
Na mindegy, elégedettek lehetünk, úgy hiszem.
Holnap azért Nagy Timiéket megnézném a dobogón, együtt.
Nekem szép nap volt ez a mai.
Hitetlen és csalódot Musztafak 😊 hol vannak ilyenkor?
😄
www.extragyongy.hu
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Eredmény, 200 méter nõi mell:
1. Amanda Beard (Egyesült Államok) 2:23.37 P
2. Leisel Jones (Ausztrália) 2:23.60
3. Anne Poleska (Németország) 2:25.82
4. Maszami Tanaka (Japán) 2:25.87
5. Kovács Ágnes (Magyarország) 2:26.12
6. Csi Huj 2:26.35
7. Mirna Jukic (Ausztria) 2:26.36
8. Brooke Hanson (Ausztrália) 2:26.39.
Cseh rettentõen szomorú
Cseh László négy századmásodperccel lemaradva a dobogóról, 1:58.84 perces országos csúccsal a pontszerzõ negyedik helyen végzett a férfiak 200 méteres vegyesúszó számában az athéni olimpia vizes központjában. A számot ötkarikás rekorddal az amerikai Michael Phelps nyerte, aki így már négy arany- és két bronzérmet gyûjtött a görög fõvárosban. "Rettentõen szomorú vagyok, hiszen mindent feltettem erre az olimpiára" - nyilatkozta Cseh László a verseny után.
azt hittem most aztán megmutatja.
neki ez lesz az uccsó nagy nemzetközi szereplés
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gyönyörûen úszott Cseh, de nagyon erõs volt a mezõny 😞
Mindenesetre gratulálok neki, egy rossz szó nem lehet rá!
Amiota eljott Romaniabol az elso evben meg produkalt, azota viszont semmi.
Na persze jo lenne, ha a tenyek ellenere mashogyan alakulna a dolog, de sajnos vele szemben en kishitu vagyok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
súlyemelésben a raszta magyar csaj Krutzler Eszter!!!