3339
www.athens2004.com
  • forzajuve
    Fazekasnak általában gondjai vannak a vizeletadással

Ezt erősítette meg az Indexnek Mérei László szövetségi kapitány is. A szakvezető úgy tudja, ilyen vétség miatt még nem zártak ki senkit atlétikai versenyen. Mérei azt mondta, Fazekasnak általában nehezebben megy a kötelező vizeletmennyiség leadása. A kapitány délelőtt találkozott a diszkoszvetővel, aki akkor már feszültnek látszott, mivel sejtette, a vizeletvételkor történteknek következményei lehetnek.

Az Index helyszíni tudósítóinak jelentése szerint Fazekas még nem tért vissza az olimpiai faluba, valójában senki nem látta, mióta a hétfő esti verseny után elment doppingellenőrzésre.

Az ügy akkor került nyilvánosságra, amikor görög a MEGA televízió kedden arról számolt be: a szombathelyi klasszis hétfői diadala után megpróbálta manipulálni a doppingvizsgálat eredményét.

Ezzel szemben a távirati iroda és a magyar olimpiai csapat értesülései szerint Fazekas nem tudta "produkálni" az ellenőrzésnél minimálisan kötelező mennyiséget, csak annak egyharmadát. A szabályok szerint ez pozitív esetnek minősülhet.

A doppingellenőrzés után általában 24 órán belül adnak tájékoztatást a negatív, 36 órán belül a pozitív eredményről. A gyanú beigazolódása esetén az aranyérem elvesztése mellett kétéves eltiltással sújthatják a vétkest. Molnár Zoltán, a magyar olimpiai csapat vezetője délután bizakodva úgy nyilatkozott, valószínűleg nem veszik el automatikusan Fazekas aranyát, hanem újabb mintát kérnek az atlétától.

• Hentes Bill #1204
    legalább vmi jó hír is ma így estefelé. remélem nyer
  • Pontius #1203
    Ez teccik
  • Grenzjager
    hozzászólások!!!!
  • Bandee1987
    vagyis az rtl-t!
  • Alien
    RTL Klub --->Fókusz--->Gyulai István most
  • ricsi1
    hát...nemazér,ezt már egy párszor mondtam az olimpián(persze csak a szám nagy;) odamennék , agyonverném akik elvették az aranyat
  • Hentes Bill #1198
    lol :D
  • Serpa
    kutyások kutyát is vigyenek !!!
  • Bandee1987
    most nézzétek majd az mtv-t!!!!
  • Grenzjager
    GÖRÖG NAGYKÖVETSÉG: VI. SZEGFŰ UTCA 3.
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
  • Alien
    :DDDDDDD
  • Grenzjager
    RESZKESS ATHEN!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BADE
    Drapikat kell készíteni.
  • Grenzjager
  • Serpa
    akik kinn vannak magyarok biztos csinálnak majd vmit.
    legalábbis remélem.
    (hacsak fütyülés lesz is az)
  • Grenzjager
    Vagy utazzon haza az egész CSAPAT!!!!!!!!!!!

le kell szarni az egész olimpiát!
  • BADE
    Vagy a frissen szabadult Németh Roli szaladjon végig a pódium előtt egy szál faszban,ezekben a gyakorlatokban nagyon otthon van:D
  • Grenzjager
    ez meg duplázza mindenki erejét!!! MOSTANTÓL MINDENKI FAZEKASÉRT IS HARCOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BADE
    Valamit csináljanak!Tüntetés+miegymás!
  • OPM
    hja, tegnap az atlétikán a nyújtónál is nagy balhé volt miattuk...
  • Hentes Bill #1184
    pfffff, ez tényleg no comment
  • Hentes Bill #1183
    ez hihetlen. nem brunyált eleget, és elveszik az aranyérmét. ott a brunya, de nem ellenőrzik, mert nem hugyozott eleget. no comment, ez szánalmas. remélem túlteszi ezen magát Robi, és Pekingben újra nyer, és utána teleszarja-hugyozza-okádja-fingja a vödröt, amibe brunyálni kell
  • BADE
    Meg a rendezés is.Ha Bin Laden néven valaki be tud jutni,akkor No Comment!
  • Dani20
    én azokat a buzi szervezöket zárnám ki a büdös picsaba akik a kalapacsvetést bonyolitották.. meg amugy is egész olimpian kritikan aluli a biráskodás .....
  • OPM
    fél 9-kor, én úgy hallottam addigra halasztoták el
  • BADE
    A helyükben csinálnék valami "balhét".Pl Kővágó helyében nem engedném,hogy a nyakamba akasszák az érmet.Szerintem jó ötlet!
  • Hentes Bill #1178
    jah, asszem 20-kor. na erre kíváncsi leszek. sztem a temetésen jobb a hangulat, mint amiylen az éremátadásnál lesz
  • Grenzjager
    "köcsög görgök" ahogy mondta
  • BADE
    a helyükben elhalasztanám
  • Grenzjager
    ilyenkor Robert de Niro jut eszembe
  • Serpa
    vmikor most lesz az éremosztás, igaz ?
  • Grenzjager
    nem hiszem el !!!!
  • Hentes Bill #1172
    pfff, én szóhoz sem jutok.
  • Grenzjager
    Nemcsikért
    A kézis csajokért
    Bedákért
    Fazekasért
  • Bandee1987
    Ja.
  • BADE
    De még az is felbasz,hogy az álhíreknek köszönhetően,most mindenki azt hiszi,hogy doppingolt!
  • ricsi1
    TV2-n nyilatkozik vmi magyar nemtomki:()
  • BADE
    Hihetetlen,milyen ideges vagyok!Nem lennék Robi helyében!
  • ricsi1
    van fellebbezési lehetőség HÚÚÚÚÚÚÚÚ:-/