3339
www.athens2004.com
  • BADE
    Egész Athén kapja be!
  • Serpa
    MTV -t hallgassátok.
  • BADE
    Én is remélem!Akkor legalább lenne magyar arany!A magyar sportdiplomácia egy nagy 0.
  • Grenzjager
    ezt ugatja mindeki de szarnak rá

ha dioppingolt akkor az kiderül 75ml-ből is !!!!!!!

remélem al itván meg hagymát evett és akkor is mienk az arany!!!
  • Bandee1987
    Mindenképp kéne fellebbezés, és újravizsgálat az ügyben, mert sztem teljesen igazságtalanul vették el tőle az aranyat...
  • Pontius #1160
    Ez mindig is igy volt, és mindig is igy marad...
    Én ezen már abszolut nem lepődök meg, saját tapasztalatból beszélek...
  • ricsi1
    kpják be wazze,ha nem tud pisálni adjanak neki egy dinnyét...
  • forzajuve
    ezt tűnik valószínünek. Fazekast basztatták órákig, aztán egyszercsak elszakadt a cérna nála, otthagyta a picsába az ellenőröket az addig produkált mennyiséggel. az ellenőrök meg jelentették az estetet, aztán most meg jól megszívatják. :(
  • Serpa
    hallottátok milyen körülmények közt kellett volna végeznie a dolgát ?
  • Serpa
    remélem megteszik.
  • R9
    kizárták!NEEE
  • Davidus
    Ez mekkora ökörség... Ha abban az xx ml hugyban nem találtak doppingot akkor miért vették el az aranyat? A magyarokat mindig csak szopatják bazdmeg.
  • Grenzjager
    BOJKOTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bandee1987
    Ez ellen a döntés ellen lehet fellebbezni?
  • Grenzjager
    MAJOROS a LEGJOBB 4 KÖZÖTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bandee1987
    Kurva anyjukat...
  • Grenzjager
    2-1 vezet Majoros
  • Hentes Bill #1148
    Elvették Fazekas aranyérmét!
    Hírösszefoglalónk NSO, 2004-08-24 17:49
    Véget ért a meghallgatás, az információk szerint hivatalossá vált az a szomorú feltételezés, hogy Fazekas Róbertet doppingolás vádjával megfosztják olimpiai aranyérmétől és kizárják az athéni játékokról.
    Véget ért a meghallgatás, az információk szerint hivatalossá vált az a szomorú feltételezés, hogy Fazekas Róbertet doppingolás vádjával megfosztják olimpiai aranyérmétől és kizárják az athéni játékokról.

A MEGA televíziós csatorna arról számolt be, hogy a magyar atléta nem a verseny utáni kötelező doppingteszten nem tudott minimum-mennyiséget produkálni, amely a szigorú szabályok miatt akár pozitív esetnek minősülhet. A NOB-t már tájékoztatták a történtekről.

Hivatalos verzió még nincsen Fazekas Róbert ügyében - tudtuk meg Gyulai Istvánnak, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség főtitkárának a közszolgálati televíziónak adott interjújából. "Sajnos ezt az információt túl jól értesült görög források idő előtt kiszivárogtatták. Egyet szeretnék leszögezni, a manipuláció vádja nem igaz, egyszerűen rágalom. Az tény, hogy Fazekas Róbert a doppingvizsgálaton nem tudta produkálni a szabályok szerinti mennyiséget, mert nem ment neki a dolog, így többórás szenvedés után hajnali háromkor feladta és elsétált. Mi mindent megteszünk azért, hogy a meglévő mintát vizsgálják meg, nehogy már egy ilyen dolgon múljon egy ember, egy aranyérem sorsa." A meghallgatás egyébként jelenleg is folyik, a sportolót délelőtt már ki is kérdezte a nemzetközi szövetség háromfős fegyelmi bizottsága. Információink szerint jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi titkára, Nagy Zsigmond van bent a bizottság előtt. Azt, hogy a doppingvád miatt a ma esti eredményhirdetést megtartják-e az Olimpiai stadionban, még Gyulai István sem tudta megmondani.

A Reuters hírügynökség a Nemzetközi Olimpiai Bizottságból származó forrásra hivatkozva közli, hogy Fazekas Róbert a hétfő esti doppingvizsgálat során megpróbálta kicserélni a mintákat, ezt azonban észrevették a vizsgálat felügyelői. Emiatt Fazekast megfosztják aranyérmétől, kizárják a játékokról és kétéves eltiltással sújtják.
    Vad Dezső, a Magyar Olimpiai Bizottság szóvivője azonban így nyilatkozott a hírügynökségnek: "Úgy tudjuk, Fazekas nem tudott produkálni elég menniységet, pedig hajnal háromig próbálkozott. Ez az egyetlen dolog, amiről biztosan tudunk. Semmilyen hivatalos értesítést nem kaptunk az ügyről eddig."

Dr. Frenkl Róbert, egyetemi tanár, sportorvos az MTV-nek nyilatkozva elmondta, hogy a meghallgatás során először magát az eljárást vizsgálják meg, hogy minden szabályszerűen történt-e. Miután kijelölik a versenyzőt, kijelölnek mellé egy ellenőrt is, aki nem mozdul mellőle, és közvetlenül ellenőrzi azt, hogy a minta adása természetes úton történik, tehát azt, hogy valóban a saját és a helyszínen produkált mintát adja-e le a versenyző. A kapott mintából végzik el későbbb az A-, majd a B-próbát is.
    Arra a felvetésre, hogy Fazekas megpróbálta kicserélni a mintákat, Frenkl így reagált: "Ez nehezen képzelhető el, mert az alapos ellenőrzés ebben az esetben azonnal leleplezné, felvennék a jegyzőkönyvet és akkor nem lenne kérdés, azonnal lebukott volna."
    Az pedig, hogy kevés vizeletet adott Fazekas annak köszönhető, hogy ugyan itatnak vele folyadékot, de a vesének időbe telik, míg abban a helyzetben alkalmazkodik és feldolgozza. Az egyetlen megoldásként dr. Frenkl Róbert azt tudja elképzelni, ha azt a kevés mennyiségű vizeletet használják fel és vizsgálják meg, hogy megállapítsák tiszta volt-e a versenyző.

Vad Dezső, a MOB sajtószóvivője szintén az MTV-műsorában elmondta: "A mintaadás közben Fazekast folyamatosan inzultálták, a nemi szervét fogdosták és a fenekében turkáltak. Ezért Fazekas feldúlt állapotban távozott az orvosi szobából. Ezt ugyan doppingolásnak is minősíthetik, de mentő körülmény lehet, ha erőszakoskodtak vele. Robi hollétéről a sajtótájékoztató óta nem tudunk."
    Vad Dezső azt is elmondta, hogy a diszkoszvetés ma estére ütemezett eredményhirdetését nem látta az előzetes programban, ám ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem tartják meg.
  • Grenzjager
    hajrá MAJOROS!!!
    verd szét a pofáját!!! tkerd ki a nykát!! törd el a gerincét!!!
  • Grenzjager
    amúgy nem 750ml-t kell hugyozni (az majdnem egy LIER!!!)
    hanem 75ml-ert!

vmelyik ami tv csatorna szerint amugy a litvánnal is gondok vannak.

Remélem akkor KŐVÁGÓÉ lesz az arany!!!
    .....kurva világ
  • Amse
    basszák meg!!!
  • Serpa
    röhej ami a világban folyik.
  • forzajuve
    A Reuters hírügynökség a Nemzetközi Olimpiai Bizottságból származó forrásra hivatkozva közli, hogy a diszkoszvetésben aranyérmet szerzett Fazekas Róbert a hétfő esti doppingvizsgálat során megpróbálta kicserélni a mintákat, ezt azonban észrevették a vizsgálat felügyelői. Emiatt Fazekast megfosztják aranyérmétől és kizárják a játékokról.
    Vad Dezső, a Magyar Olimpiai Bizottság szóvivője azonban így kommentált: "Úgy tudjuk, Fazekas nem tudott produkálni elég menniységet, pedig hajnal háromig próbálkozott. Ez az egyetlen dolog, amiről biztosan tudunk. Semmilyen hivatalos értesítést nem kaptunk erről eddig."
  • Grenzjager
    vége
  • Serpa
    TV2 -n mondták, Athénból tudosítottak.
  • Hentes Bill #1140
    info honnan?
  • Serpa
    nem kap aranyat.
    :(

kizárták.
  • R9
    most akkor nem doppingolt vagy mivan?
  • BADE
    Azt sem értem,hogy valakit miért visznek el a rendőrök(főleg sportolót),ha mutogatja a seggét?Németh Rolira gondolok.Épp nemrég volt az Euron,hogy Tim Lobbinger(nem biztos,hogy így hívják) egy jó rúdugrás után letolta a gatyáját és a seggét mutogatta.Akkor nem csináltak vele semmit.Vagy nukleáris támadástól féltek?Ilyen nagyfokú lenne a biztonsági intézkedés?:)
  • Bandee1987
    Szal én sztem Fazekas Robi vízeletében semmilyen tiltott anyagot nem fognak találni, és ezzel az ügy el van intézve
  • BADE
    persze,hogy ki kell
  • BADE
    Egyszerűen nem értem,minek is doppingolt volna???
    Tudta(lelke mélyén),hogy megnyeri,akkor jön a doppingvizsgálat utána,akkor minek doppingolt volna?
  • Hentes Bill #1133
    láttam ,hallottam
  • Bandee1987
    ja, én sem bírnék. De most volt a riport az egyik sportorvossal az mtv-n, és ő azt mondta, hogy ennyi vízeletből is ki lehet mutatni, hogy doppingolt -e.
  • Hentes Bill #1131
    ha ez ilyen egyszerű lenne... :(
  • Hentes Bill #1130
    brunyálni én sem tudok, ha van mellettem valaki. csak egyedül
  • BADE
    Inni kellett volna 2 liter vizet,akkor nem lenne semmi kétség:(
  • BADE
    Kikészülök!
  • Hentes Bill #1127
    na menjenek már a qrva anyjukba de nagyon gyorsan.
  • Serpa
    MTV -n is bemondhatnák már.