Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s egybõl "A" döntõ

Hentes Bill
hát nem tudom, most olvastam, hgoy kihagyott 2 évet. de én drukkolok neki

Boldog Karácsonyt!

2 nõci nyert!!! S a csávók!!!???

ez a FERI "gyerek" okozhat pozitiv (S most nem doppingügyre gondolok) meglepetést

Punkerwork
én semmit nem látok mert dolgozok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hentes Bill
bazzeg, pont nem láttam, mert le kellett mennem vmi fasságért a bótba na mind1, este biztos ismétlik

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Cseh Laci sztem dobogós lesz. Kovács Ágiról meg nem nagyon tudom már elképelni az érmet, súlyemelésben meg nem vagyok otthon (na nem mintha az úszásban igen, de elég sok futamot közvetítettek, súlyemelést meg csak az eurosporton, amit nem nagyon néztem az 1-es mellett)

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork

ma eddig jók vagyunk. 1 arany, 1 ezüst
igy tovább
és még jön Kovács Ági,Cseh Laci, és a súlyemelõknél Feri Attila

gratullllllllla

Hentes Bill
SZÉP VOLT ESZTER

ez a kínai bringa kegyetlen volt, sztem volt még benne vagy 5 kg minimum.

Boldog Karácsonyt!

Brutális ez a kínai nõ.
Rosszmájú vagyok, de remélem jól megpisiltetik verseny után.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Megvan az ezüstérem!
Gratulálok Krutzler Eszternek!
A kínai ma verhetetlen volt sajnos.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

1et értek a barcelonai tényleg dreamteam volt. micsoda nevekkel....
az uccsó vb-n asszem majdnem mindenki megverte a jenkiket... jugók,argentinok, most puerto rico...életeben elöszõr tán a jugóknak fogok szurkolni, ha a litvánok nem jutnak be!!

A gyárfás mindig is kõparaszt volt! nem szabad tõle többet várni!!!

[Jakuza]
Hiaba van rajtad ez az éti csiga effektus, attol meg ez az Amerikai csapat nem hogy meg a Dreamteam (amugy is egy undorito dolog,ahogy maguktol elvannak telve) nevet nem erdemlik meg, de meg azt sem, hogy sztaroljak oket.
A 92es csapat nem dobott 100 alatt, es egy csapat se kapott ki 20-nal kevesebbel, de ezek orulnek ha eppenhogy szoros merkozesen nyernek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gyurta:

"Ezüstje után nem sokkal "kellemetlenkedõ" kérdéseket kapott az MTV adásában éppen Gyárfás Tamástól, az úszószövetség elnökétõl, amit fórumozók hevesen kifogásoltak. Az újságíró-sportvezetõ azt jegyezte meg, hogy a fiatal versenyzõ az elõfutamban és a középdöntõben a legjobb idõt úszta, miért nem a legjobbkor, a fináléban tette ezt. "

Hát igen, bunkóból még mindig túl sok van ebben az országban.

uhh, 5 kilóval megy a kínai és jobb lökõ 😞

igen
viszont már megint nem értem, hogy ha magyar éremesély van, akkor azt miért nem élõben adja az m1???

súlyemelés?

Hentes Bill
nem fogja... el fogja hibázni a köv. 2 súlyt 😞 fater látta az elõbb az eurosporton 😞

Boldog Karácsonyt!

nem, nem értek hozzá

Na figyeljétek csak a magyar rasta-csajt 😊
Remélem lerendezi a mezõnyt.

nem értem Bodrogit.
Azt mondta most a TS-ban hogy neki kellett szerelnie a bringáját verseny elõtt.

miért nem küldtek ki a magyarok szerelõt? vagy ha a szervezõk adták miért nem óv? csak õ nem kapott szerelõt? nem vágom...
ti értitek?

Hentes Bill
lol 😄

Boldog Karácsonyt!

ték

599

Pedig igaza van.
A 92-es csapat durva jó volt, jogosan viselhette az amúgy undorító hangzású címet. A 96-os már gyengébb volt, de még mindig nagyon jó.
Négy éve már közük nem volt a dream teamhez, ez a mostani pedig egy vicc.

Hentes Bill
aham. köszi a hozzászólást

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Sose volt ez a csapat Dreamteam es nem is lesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bocsánat

Hentes Bill
nem, csak kicsit durva vót amit mondtál

de van benne vmi igazság

Boldog Karácsonyt!

Rosszat tettem?

Hentes Bill
ehhh, utolsó negyedben már tényleg a dream team volt

Ramza:

Boldog Karácsonyt!

Legalábbis ezt a meccset meg.
Az olimpiát azért csak nem.

(a tv-ben a riporter szájából folyik a sperma, úgy szopja az amcsik bránerét)

pedig micsoda álom döntõ:
Ausztrália - Litvánia

a.carkey
Megnyerik, nem búcsúznak majd!

A medve nem játék.

51-47
GO OZZIES!!!!!!!!GO OZZIES!!!!

Óz a NAGYVARÁZSLÓ
remélem az ozzik(ausztrálok) lenyelik a jenkiket

Hentes Bill
gratula

pont nem láttam a versenyt

Boldog Karácsonyt!

Beszarnék a röhögéstõl, ha elsõ körben búcsúznának.

[Jakuza]
Remeljuk nem sokaig maradnak Athenban.

Megint verik az amerikai kosarasokat 😊

Breki33

Sportlövészet, nõi skeet, döntõ
1. Igaly Diána (Magyarország) 97 korong
1. Kína 11 7 4
2. Egyesült Államok 10 10 9
3. Japán 8 3 2
4. Ausztrália 6 4 6
5. Ukrajna 5 1 1
6. Oroszország 3 6 6
7. Olaszország 3 4 2
8. Franciaország 3 3 4
9. Németország 3 2 4
10. Koreai Köztársaság 2 5 3
11. Hollandia 2 3 4
12. Magyarország 2 2 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. Görögország 2 0 1
14. Románia 2 0 1
15. Törökország 2 0 1
16. Lengyelország 1 2 1
17. Szlovákia 1 2 1
18. Dél-afrikai Köztársaság 1 1 0

Tavasszal világcsúcsot szakított.
Összetettben együtt vezeti a világranglistát egy kínaival. Sokáig lehetett abban bízni, hogy a kínaiak ebben a számban nem indítanak versenyzõt (mert csak meghatározott szûm ú versenyzõ indulhat egy országból az összes súlyemelõszámban együtt), végül sajnos indítottak.
Ha minden jól megy, akkor kettejük között fog eldõlni. Papíron jobb a kínai, de ki tudja... És persze lehet, hogy az új magyar (és európa-) csúcs is kevés lesz az aranyhoz, de én reménykedek!

Igaly HURRÁ!!!
Minden olimpián van meglepetésaranyunk! Még akkor is, ha tõle simán lehetett várni, mégsem hiszem, hogy a többség bízott benne!
Nagyon-nagyon boldog vagyok 😊

igen IGEN igen

Punkerwork
ja nem, lövés