Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

micsoda ZÉRÓ nap a mai

a.carkey
Lemaradt:

A medve nem játék.

a.carkey
Korábban nem volt kaja, hát ellopták és futniuk kellett mérföldeket, mert üldözte õket a rendõrség. Azóta a vérükben van a futás.

A medve nem játék.

de a kajakosok és az öttusázók elindultak!!!!!!
és holnap kalapácsvetés döntõ 20:15 (PARS,ANNUS)
hétfõn meg diszkoszvetés döntõ FAZEKAS-sal

Na, ezt a bokszot benéztem rendesen, bocsi.
Ezek szerint akkor az egy szem Balzsay van már csak hátra, ma délután.

Amúgy alig lesz ma magyar érdekeltség sajnos.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hentes Bill
sztem Fazekas megnyeri nekünk a döntõt
és abban s biztos vagyok, hogy kalapácsvetésben is lesz érmünk, remélem arany

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Diszkoszvetés: három magyar a fináléban
NSO, 2004-08-21 10:52

Miután az elsõ csoportban Máté Gábor 63.41 méteres teljesítménnyel a negyedik lett, alig maradva el a 64 és fél méteres selejtezõszinttõl, Fazekas Róbert pedig a második csoportban túl is dobta azt, csak Kõvágó Zoltánért kellett izgulnunk. Õ dobott már jobban is: elsõ kísérlete szektoron kívülre szállt, a második 61.91 méterre repült, a harmadik pedig 60.77-re sikeredett. Ezzel azonban utolsóként még bejutott a hétfõi tizenkettes döntõbe, ahová Fazekas az elsõ, Máté a hatodik legjobb eredménnyel került.

mekkorát röhögtem, amikor az utolsó 2 csávó beledobta a diszkoszt a hálóba

Boldog Karácsonyt!

már kiesett rég

Hentes Bill
fenébe, csak a 3. negyed közepére ébredtem fel.... nem tudtam mikor lesz ameccs

mind1, legalább megvertük a kazahokat rendesen 😊

Boldog Karácsonyt!

MIMACSKA
Na ma legalább a vizisekért nem kell izgulnom ha jól látom...

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Látta más is rajtam kívül a ffi 10000m futást?
Mennyire tudnak futni ezek az etiópok. Mekkorát futott már a kiscsávó!!!! TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
De igen egyet nyertünk. Csak már azóta el is búcsúzott a versenyzõ.

www.extragyongy.hu

magus
azért amit csináltak a franciák ellen az gáz volt. verhetõek voltak, mi meg szokás szerint elbasztuk, kihagytunk majdnem 10p ig, labdaelejtesek, pontatlan passzok, figurakban egymasbarohanasok, vedelem nulla, stb

Egyébként azért is bánt a bokszolók teljesítménye, mert volt olyan, akinek kettõ azaz 2 !!! meccset kellett volna csak nyernie az éremért.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Oké, valóban.
Remélem legalább Neki össze fog jönni valami!

a Káté nyert egy meccset egy azeri ellen, igaz ha meccs után van a mérklegelés akkor egy súlykategóriával lejebb kellett volna indulnia úgy megizadt!!!

tömény
velõs
DE IGAZ amit szóltál

Hentes Bill
én meg még 5 aranyérmet

Boldog Karácsonyt!

Breki33
Kézimeccs ismétlést akarok
Serpa
a "reggeli" -ben ?!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Olimpia elõtt Kovács elmondta, hogy több éremre, akár több aranyra is esélyesek a bokszolóink.
Lófaszt 😞

Katasztrofális a magyar bokszcsapat teljesítménye.
Újabb kiesõ.
Eddig egy darab meccset nem nyertünk...

Hentes Bill
huhh, nagyon jól nyomtuk. csak azok a rohadt hetesek... mind1, nyertünk, és ez a lényeg

és gratula a vizis csajoknak is

Boldog Karácsonyt!

MIMACSKA
Végre egyszer nem esett szép a csapat. Egyetlen percre sem!!!!

www.extragyongy.hu

Ezzel valószínû, hogy másodikok leszünk a csoportban.
Ami nagyon jó hír!

[Jakuza]
Gratula a Magyar kezis fiuknak.
Egyszeruen zsenialis jatekkal rukkoltak elo a Nemet Europabajnok ellen.
Fazekas Nandi a kapuban egyszeruen szenzacios volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MIMACSKA
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessss!!!!!!
Csapatsport rulez+!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

HOPPÁ-HOPPÁ!!!!

Továbbjutottunk nõi vizilabdában!
Viszont az olaszok jönnek a nyolc között.

MIMACSKA
Az 5-3 még nem volt olyan karcos.....
Kézi most ok de nem merem leírni az eredményt.. 😊

www.extragyongy.hu

Na, erre 5-4 😞

Utolsó negyed kezdõdik, most már 5-3-ra vezetünk.

MIMACSKA
Mér ott mi a szitu??

www.extragyongy.hu

A vizilabda is nagyon karcos egyelõre 😞

MIMACSKA
Félek a kézimeccsrõ nyilatkozni mert elb@szuk

www.extragyongy.hu

Hentes Bill
én úgy tudom mi is (lol)

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
kösz

Boldog Karácsonyt!

MIMACSKA
kézilabda!!!!

www.extragyongy.hu

assz nemtom

ricsi1
ésss mikor?

MAGYARORSZÁG-Németország ffi vizilabda
MAGYARORSZÁG-Kanada nõi vizilabda
LIKERECZ Gyöngyi súlyemelés 75kg

másról nemtok

MIMACSKA
Ma miben vagyunk még érdekeltek??

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
😞
Azt hittem ma

www.extragyongy.hu

tényleg a 2012-es olimpiára kik pályáznak???
Londonról tudok

vasárnap 20:15

Hentes Bill
döntõ mikor lesz?

Boldog Karácsonyt!

Pars a 2. & Annus a 3. helyen jutott a kalapácsvetés döntõjébe !!!

az egész királyi televizió egy rakat fos -má elnézést DE AZ

MIMACSKA
Az egész mûsorvezetés kritikán aluli. Semmi nem elég nekik. Ha lehetne gyémánt medálról kérdeznék az aranyérmeseket. pffff
Vitraival együtt akit pedig becsülök...(zárójelben jegyzem meg, hogy könnyû annak a riporternek aki mindig csak oda ment közvetíteni ahonnan tuti volt az arany) Hogy kikészítették már azt a szegény Évit.
Tényleg nagyon sajnálom õt, mert biztosan nagyon sokat dolgozott és végül semmi sem sikerült.

Annak viszont örülök, hogy a Kovács Ági ilyen boldogságot sugallt mintegy kizárva a lehetõségét az ilyen f@sz kérdéseknek.

www.extragyongy.hu