3339
www.athens2004.com
-
Grenzjager #1525 BOJKOTTÁLJUK AZ OLIMPIÁT!!! -
-
Majoros birkózik az aranyért. -
a lincselésen kivűl lesz ma valami esemény amiben érintettek vagyunk? -
ez igaz,de mivel megvált minden ruhájától+üvegablakon keresztül+mellette is nézték,nehezen lett volna ez kivitelezhető,úgyhogy a görögök elmehetnek a picsába+a Nob is -
Grenzjager #1520 tök egyszerű, akkor minden Vas meyei sportolót 5 évre eltiltani, focistáktól,körmendi kosarasokig.....át még téged is -
Grenzjager #1519 Mi van Annus-sal elkpatkák a rendőrök???? -
Pontius #1518 ok akkor meik városrészben lax? Hátha ittvagy 1 köpésre
-
jah... este lesz a döntő -
Remeljuk a mai kepen a Majoros lesz kozepen. -
-
Az gondolsz amit akarsz.
Szerinted miert nyitottam ezt a topicot szombathelyieknek ? :P -
-
Pontius #1512 szerintem meg nagy kamugép vagy... :P
De lényegtelen mit hiszek... :PPPPP -
Szerintem ez mellekes. :P -
Pontius #1510 Merre fele lax? -
Amugy egy valamiben remenykedem, hogy a kocsog gorogok, nem hivjak vissza Annust vizsgalatra, mert biztos vagyok abban, hogy ezek utan nem menne o se vissza.
Pedig elmeletileg megtehetik. :( -
javaslom, hogy olvassátok el az (1264)-es hozzászólást az index vontakoztó fórumán. tanulságos ... -
Ezert irtam, hogy az osszes atletat szemelyesen ismerem.
Azt is tudom speciel, hogy mit csinalt a Fazek miutan elment a vizsgalatrol.
Es pont ez a gaz, hogy arra hivatkozott, hogy faradt azert nem tudja produkalni a mintat es utana elmentek es csunyan berugott, ami persze ertheto is.
Amugy a Nemet Roland azert iis tolta le a gatyajat a verseny utan, mert a verseny kozben fogadtak, hogy ha megnyeri a Fazekas akkor bemegy es letolja a nadragjat. -
Pontius #1506 Szombathelyi vagy? -
na, legalább nem a göröggel nyomja majd, hanem az orosszal... -
Ezt speciel pont a szombathelyi nehezatletaktol tudom. -
Pontius #1503 te már csak tudod...
-
Azert mert regen bevett szokas volt, hogy a vegbelnyilasba felnyomtak kotont vizelettel , majd amikor produkalni kellett a mintet akkor osszecsiptek a gumit korommel majd a lyukon kiomlo vizeletet csurgattak a tegelybe. -
Pontius #1501 Jupiii
Ugy néz ki ktsg görög kiesik... -
Majoros döntős bírkózásban... csak ne a göröggel kerüljön össze 

-
pedig ezt még Vad Dezső nyilatkozta az mtv-nek...nem voltam ott, nem tudhatom biztosra, de nem hiszem hogy csak úgy kitalálta... -
állítólag (a nemzeti sport szerint) kaptak olyan fülest, hogy az atléták egy kotonhoz hasonló duplafalú műfaszt húznak fel (nem kifejezetten a magyarok, hanem úgy általában) és ebből nyomják ki a tiszta hugyot. gondolom ezért taperolták.
bár a seggbenyulkálást én se értem. mindjárt csináltak egy prosztatacsekket is vagy mi a rák? annak mi köze van a doppinghoz?
-
#1399 -
szerintem csak felidegesítette magát, aztán lelépett a haverokkal.. szóval egyszerűnek látszik a képlet. -
én ebben semmi újat nem olvastam ... ettől nem lett tisztább az ügy a számomra. akár lehetett is valami vaj a Fazekas füle mögött (bár ha az a kis mennyiség tőle származott és negatív volt, akkor ez ki van zárva). el kellett volna mennie abba a kórházba. ha nem doppingolt, akkor hülye volt. :(
kérdés, a hülyeség kizáró ok lehet-e az olimpia bajnokságból?
úgy láccik magyar esetén igen, nagyobb országoknál nem. :( -
SONEEC #1494 Az elődöntőbe jutott a magyar férfi kézilabda válogatott, miután nagy csatában 30-25-re legyőzte Dél-Koreát. A sikerben most is kulcsszerepe volt Nagy Lászlónak, aki (nem túlzás) világklasszis teljesítményt nyújtott.
A mérkőzésen szinte minden úgy kezdődött ahogy várni lehetett. A koreaiak villámgyorsan fűzték támadásaikat, s igyekeztek gyorsaságukkal lövőhelyzeteket teremteni, a védőkkel szemben lépéselőnybe kerülni. Nyitott, örökmozgó védekezésükkel elsősorban a magyar átlövőduót, Pérezt és Nagyot próbálták távol tartani még a kilences vonaltól is. Mindazonáltal a magyar csapat megtalálta a fogást a koreaiak védekezésén, s sok mozgással, üres területekre való befutásokkal sikerült ziccereket kialakítani. Szintén a sok lábmunkának, és sok-sok jó elzárásnak köszönhetően sikerült megjátszani az átlövőket is. Emellett többször is sikerült gyors lerohanás végén a kapuba találni, mely egyébként a koreaiaknak az egyik leghatékonyabb fegyvere volt a csoportmérkőzések során.
Alapvetően mindkét csapat nagyon koncentrált, s meglepően kevés volt a technikai hiba, valamint a kihagyott ziccer. A mieink 5-1-es védekezése nagyon jól működött, mely igen agresszíven (de nem durván) széttördelte az ázsiaiak játékát. A magyar kapuban álló Fazekas remekül védett. A magyarok általában 2-3 góllal vezettek az első félidő során, de a félidőre egy gólra csökkent ez az előny.
A második félidőben kezdődött el igazán a tánc, s egy csodálatos mérkőzés kerekedett a kűzdelemből. Félelmetes iram, kőkemény védekezések, és csodálatos gólok jellemezték a csatát. A második félidő első harmadának végén 1-2 gólos magyar vezetésnél Skaliczki szövetségi kapitány merész húzásra szánta el magát, mely eleinte úgy tűnt nem válik be. A kapitány ugyanis (talán a nagy iram miatt is) hatos falra változtatta a csapat 5-1-es védekezését. A lépés eleinte nem vált be, hiszen úgy tűnt lazult az állandó nyomás a támadó koreaiakon. A távol-keletiek előbb kiegyenlítettek, majd gyorsan két gólos vezetést szereztek, s talán meg is ingatták a magyarokat. Ekkor Fazekas helyett Szathmári állt a magyar kapuba.
A magyar válogatott viszont nem torpant meg, s tudott újítani mind támadásban, mind védekezésben. A magyar csapat ekkor 20-22-nél, az utolsó negyedórán belül, ritkán látható kiváló szintre javította védekezését. Innentől kezdve szinte tökéletesen működött a csapat hatos falas védekezése(mely végül nyerő lépéssé vált a kapitánytól), s ha ez sem volt elég, akkor parádésan hárított Szathmári kapus. Ebben a pillanatban föléledt a csapat támadójátéka is. Sok mozgással, nagy koncentrácóval ismét jöttek a gólok, melyben hatalmas szerepe volt Nagy Lászlónak is. A Barca átlövője ellenállhatatlanul játszott. Szerzett gólt a bal oldalról, szélső pozícióból, a beálló helyéről, de természetesen érkeztek hálószaggató átlövésgóljai a megszokott helyről is. Teljesítményét csak a világklasszis jelzővel lehet illetni, s nélküle nem lehetett volna visszafordítani a találkozót. A mieinknek ez ugyanis nem mindennapi módon sikerült. 20-22 után egy 9-1-es rohamot vezetett a Skaliczki csapat, s ezzel teljesen megtörte a koreai csapatot.
Így végül kialakult a 30-25 arányú magyar győzelem, mely sikerből szinte mindenki kivette a részét a magyar oldalon. A magyar válogatott ez alkalommal is kiválóan játszott, de az elődöntőben talán még jobb teljesítményre lesz szükség. A pénteki mérkőzést majd a világbajnok horvát csapat ellen kell megvívnia a magyar nemzeti csapatnak, mely óriási erőpróba lesz a Skaliczki csapatnak. Ugyanakkor innentől kezdve minden mérkőzés már egyfajta jutalom a fiúknak, bár szerencsére ők ezt nem így fogják föl, s mindent meg fognak tenni azért, hogy még tovább jussanak.
Magyarország-Koreai Köztársaság 30-25 (14-13)
Magyarország: FAZEKAS - NAGY 9, LALUSKA 2, Mezei 1, PÁSZTOR 6, Diaz, Iváncsik 2, PÉREZ 4, GÁL 4, Lendvay 2, Ilyés, SZATHMÁRI (kapus) Szövetségi kapitány: Skaliczki László
Koreai Köztársaság: Han - Lim, JOON K. S. 7, Park M. 1, PAK 5, Joon K. M. 3, Li T. 3, Li Dzs. 1, Kim Sz. 3, Kim T. 2, Li Cs. (kapus) Szövetségi kapitány:Kim Tae Hun -
Kicsit azért más a képlet!
Ha elolvasod a PDF 17. pontját, akkor kiderül, hogy "Robi bácsi" is hülye volt! Mondjuk én sem szeretnék pár doki vizslató tekintete kereszttüzében pisimintát adni, de valamit valamiért...
A dokik mondjuk nem csek görögök voltak. -
Hibás a jegyzőkőnyv is! :)
"Mr Zoltan Molvar" :) -
1. Nem vizsgálhatják Annust, mert már elhagyta a falut. A NOB a büdös életben nem veheti el az érmét!!!
2. Nem tűnt el senki sem tegnap, hogy ne lehetett volna velük beszélni.
3. Az egész cikk tegnap íródott, és egy full baromságra épül, amit a Gazetta Dello Sport is hírdet, bár alátámasztani nem tudná.
4. Tiszta kamu az egész ami "tájékoztatás" szintjén megy!
5. A dopping és a "nem pisilek annyit a tükörteremben, miközben homokos görögök huzogatják a farkamat" között azért nagy különbség van!!! -
SzvSz:
Van magyar a dopping bizottságban? Van! Ne csak nyilatkozzon, hanem tegyen ilyenkor valamit! Az sem igaz, hogy nem adtak vissza elvett helyezést még sohasem! Ezen az olimpián is történt már meg, hogy egy amerikai úszónál azt vették észre a görögök, hogy hibásan fordult. Kizárták. Majd miután majdnem kiherélte őket az egész amerikai küldöttség, az eredményhírdetést picit elcsúsztatva megkapta az érmét. Így kell csinálni! Odamenni, ****tatni őket egész nap, ha csak a mennyiségen volt a probléma. Minden jogászt, követ, diplomáciai lépést bevetni, és elérhették volna azt, amit az amerikaiak. Persze, ilyenkor (a Gyulainak), Schmidtnek is ugrania kell a sajátjaiért, vagy ha nem, akkor elmenni a ****be mást csinálni, és olyat választani helyettük, aki képes 1000el harcolni értük!!! Nem csak nyilatkozni, ha már benne vagyunk a bizottságban. Magyar ügyet magyar vizsgál? Ki nem ****ja le, ki mit szól hozzá. Ha gond, max. lemond, de van egy újabb aranyunk. Nem bénázni kell, mint mindig tettük. Tutyimutyi az egész vezetésünk, legyen szó sportról, vagy politikáról!
A qurva bírókérdést nem tudják évek óta megoldani, hogy ne ellenünk fújjanak minden szinten. Schmidt NOB elnöknek pályázott, holott a farkát sem tudja egyedül kiverni! Emlékszem Samiaranchra Barcelonaban, volt egy ügye egy spanyolnak, leszarta, hogy az spanyol, szépen küzdött érte, és elérte, hogy ne zárják ki. Mi meg?! :(
Amúgy kiváncsi lennék, hogy pl. a kínai női súlyemelőket, hogy pisiltetik, meg az amerikai tornászpicsákat, hogy pisiltetik!?
Mert hogy kettős mérce van, az tuti!
Amúgy össze-vissza beszélnek. Kiváncsi leszek mi a teljes igazság? -
Én akartam beszúrni! :)
Na mindegy.
"Michael Phelps jól érezheti magát, hiszen igencsak kellemes és szemrevaló társasága akadt Amanda Beard, Jenny Thompson és Natalie Coughlin úszóhölgyek személyében (fotó: Reuters)" -
A dobogó 3. fokára érkezett észt Aleksander Tammer így nyilatkozott:
"Úgy vélem és azt érezzük mindannyian, ha valaki csal, el kell venni az érmét." (VSZ)
az ilyenek qrvára fel tudnak húzni. -
-
http://multimedia.olympic.org/pdf/fr_report_860.pdf
itt meg a jegyzokonyv, hogy hogy is tortent.
ennek tudataban, kicsit mas szajize van a dolognak