3339
www.athens2004.com
  • MIMACSKA
    Én is
  • Grenzjager
  • Grenzjager
    mé???
  • Punkerwork
    Fazekas helyében tuti lecsaptam volna 1-2 ellenőrt.....
  • Balu san
    Nézzük a dolgok jó oldalát! A tegnap esti interjúból kiderült, hogy Vitray sem tud úgy pisálni, ha állnak mellette...
  • Coco
    ja aha....
  • M@TriX
    További infók:

Fazekas tudta, gond lehet a kevés vizelet

egyszerűen betelt a pohár, azaz pont, hogy nem telt be...
  • Punkerwork
    lassan téged is felveszlek a listára kiket kéne a Dunába lőni......
  • Grenzjager
    há most mennek a komcsik, és remélem viszik a smittet is igy gondoltam
  • lwb
    csodálni én se csodálom, csak elszomorít. nálam is ő a bajnok, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője. ezért várom már, hogy végre megszólaljon a másik fél is.
  • Pontius #1555
  • PREMIERE1
    Teljesen igazad van!

Ue az én véleményem is, mind Schmidtről, mind a bíráskodásról.
  • MIMACSKA
    Ebben igazad van és nekem örökre ő marad az olimpiai bajnok. Viszont nem csodálom, hogy a történtek ismeretében kizárták az olimpiáról.
  • Coco
    akkor jó :)
  • BADE
    én is:)
  • lwb
    el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy én is hazajöttem volna - olimpiai arany ide vagy oda. nem akarok részletekbe menni, de gondolom mindenkinek elég gazdag a fantáziája, hogy elképzelhessen egy igencsak megalázó helyzetet. ráadásul fazekast nem az eszéért szeretjük, hanem mert jó atléta. neki nem az a feladata, hogy megfontolt és bölcs legyen minden idegállapotban, hanem hogy messzire dobja azt a szar diszkoszt.
  • Grenzjager
    annyi hogy igaza van.

DE SOHA NEM TESZÜNK ELLENE SEMMIT!!! SEMMI ELLEN SE!!
    MEGKAPJUK A DÖNTÉST ÉS ELFOGADJUK (lásd TRIANON!!)
    ilyen birka a magyar!!
    AZ EGÉSZ CSAPATOT REMÉLEM ELTILTJÁK A FRANCBA MERT AKIK ILYEN SZERENCSÉTLEN OSTOBÁK MEGÉRDEMLIK HOGY ROMÁNOK,LITVÁNOK,SZERBEK LÁBTÖRLŐI LEGYENEK!!!!!

• Coco
    komcsi?én ugy tudtam fideszes...
  • Pontius #1547
    igaz :P
  • MIMACSKA
    Mint írtam, hogy biztosan nagyon köcsögök voltak vele, de ez nem változtat a tényen....NEM LETT VOLNA SZABAD ELJÖNNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tehát hibát követett el. Sajnos :(
  • Punkerwork
    de akkor ugyanaz a hozzászólás szám, itt ő küldte el 3x nem ütött ki senkit
  • lwb
    előbb szeretném meghallgatni Fazekas véleményét is. holnap erre sor fog kerülni, ha minden igaz. akkor majd véleményt tudok alkotni, de most úgy érzem túl lett lihegve az egész ügy és túl súlyos a döntés.
  • Pontius #1543
    ha egyszerre 2-3 juzer nyomja meg a üzenet elküld gombot akkor a másikat kiüti...
    SG BUG
  • MIMACSKA
    Utálom a Smittet de igaza van. Sajnos :(
  • Grenzjager
    na ez mé ment be 3 szor??? hem???
  • Grenzjager
    "Kérem a magyar szurkolókat, hogy ne gyanakodjanak semmire, mi lehet a háttérben, Fazekas Róbert hibát követett el" - kommentálta az ügyet Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke. A sportvezető sajnálatosnak nevezte a Fazekassal történteket, mert figyelmeztették a magyar olimpiai résztvevőket a doppingszabályok betartására. "Remélem, hogy ez az ügy nem árnyékolja be a többi magyar sportoló szereplését" - tette hozzá a MOB-elnök.
    (index.hu)

ksözönjük SmittPalkó!!! má megint csak diplomata voltál!!
    Na húzz a f*szba a komcsi bandával együtt!!!!!

Egyedül az Aján Tamás állt ki Fazék mellett, ez is elárul vmit
  • Grenzjager
    "Kérem a magyar szurkolókat, hogy ne gyanakodjanak semmire, mi lehet a háttérben, Fazekas Róbert hibát követett el" - kommentálta az ügyet Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke. A sportvezető sajnálatosnak nevezte a Fazekassal történteket, mert figyelmeztették a magyar olimpiai résztvevőket a doppingszabályok betartására. "Remélem, hogy ez az ügy nem árnyékolja be a többi magyar sportoló szereplését" - tette hozzá a MOB-elnök.
    (index.hu)

• Grenzjager
    (index.hu)

• MIMACSKA
    Én úgy tudom, hogy mivel nem a doppingteszje lett pozitív, nincs eltiltás
  • lwb
    de el ám. :(
  • Grenzjager
    nagyja nem is honfitárs, csak pőár éve van útlevelük, most hagyjuk kikre gondolok
  • Grenzjager
    jah és Fazekast gondolom 2 évre el is tiltják
  • lwb
    ja. "jó érzés" tudni, hogy ilyen honfitársaink vannak.
  • Grenzjager
    Sydneyben is Magyarországról próbálták gáncsolni a vizilabda csapatot

Most Magyarországról érkezett egy feljelentés magyar sportolók ellen (atléték,kajakosokm vizilb ellen)
  • MIMACSKA
    Én csak annyit, hogy nem a görög bírók szivatnak minket hanem más nemzetek bírái. Olyanok akiknek érdekükben áll egy másik nemzet sportolóit támogatni és viszonzást remélnek.
    A hiba abban van, hogy mi nem vagyunk ott elég bíróval. Ezt Mocsai is nagyon kultúráltan elmondta. Az egész világot utálhatjuk ilyen alapon. Sajnos ez jellemző is a magyar nemzetre. :(

Borzasztóan sajnálom Fazekst és biztos vagyok benne, hogy nem doppingolt DE!!!!! Ilyen hibát nem szabad elkövetni.
    Ha ez a hülye szabály van érvényben nincs min háborogni.
    Ha a törvény ezt mondja ki akkor el fogják venni az eredményt. Sajnálni lehet, de kurvaanyázni nem.

Szerintem nem görögország hanem magyar sportdiplomácia
  • BADE
    Gondolom Németh Robit is kitiltották az olimpiai faluból a seggmutatványa miatt.
  • BADE
    Lehet,hogy Robi még azért nem szólalt meg az ügyben,mert valahol részegen fetreng:D
  • Breki33
    naná
  • Grenzjager
    Majaoros is doppingol
    meg az egész vizicsapat
    mindenki jöjjön HAZA!!!!
  • [Jakuza]
    Pl az 55 kg-os kotottfogasu birkozas dontoje Majoros Istvan-nal.
    Noi tavolugras.