3339
www.athens2004.com
-
Prank #1485 sajnos az a baj, hogy mindenki így gondolkozik... én is:(
de ha tényleg felkapnánk az ügyet és a többi magyar szurkoló/sportoló is "aktívan kiállna" , akkor a jövőben talán kétszer is meggondolnák, hogy baszakodjanak-e a magyarokkal...
de majd felébredek... -
Grenzjager #1484 Annus Adriánra tettek a legtöbben
Plusz másfél milliárd forint foroghat a sportfogadáson
augusztus 24.
Lendületbe hozta a fogadási kedvet az olimpia. A tippmixen 30-40 százalékkal nőtt a forgalom. A kevesebb meglepetés miatt emelkedett a nyereményként kifizetett összeg. Annus Adrián vasárnap esti győzelme a legfogadottabb magyar vonatkozású egyéni sporteseménynek bizonyult, amelynek kapcsán 6,5 millió forint forgott a tippmixen.
kapcsoljuk össze logikusan a híreket -
talán ha összegyűlik pár százmillió aláírás :P -
aláírtam, nem mintha érne valamit :/ -
lol. sztem akkor az összes eddigi olimpiai abjnokot viszgálják meg mégegyszer, hátha azóta belekeveredett vaalmi okosság a brunyába. nagyon gizdának képzelik ezek magukat, hogy most ők megmutatják mekkora számok ők. szánalmas -
Na ezt mondtam.
"Sajtóértesülés szerint a kalapácsvetés olimpiai bajnokát, Annus Adriánt is újra szeretnék ellenőrizni, ezért szállodája előtt rendőrök várják a sportolót. A NOB ugyanis augusztus 29-ig bármikor ellenőrizheti az olimpián résztvevő sportolókat. Információnk szerint Annus Adrián úton van hazafelé. A két sportoló edzője, Vida József időközben hazatért Szombathelyre, de nem kívánta kommentálni a történteket. " -
Grenzjager #1479 

Petíció Fazekas elvett aranyáért!
ITT

-
inkább: EZT CSAK EGY MAGYARRAL MERIK MEGCSINÁLNI... -
ha volt akkor bocs:
Petíció Fazekas elvett aranyáért!
http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html -
Grenzjager #1476 EZT CSAK EGY MAGYARRAL LEHET MEGCSINÁLNI !!!!!!!!!!
(pl. a román olimpiai csapat rég hazament volna ) -
Grenzjager #1475 AZ VOLT A BAJ HOGY ALÁÍRTA !!!!!!!!!!!!! -
remélem ezen még néhány nap mulva is csak nevetni fogunk, mert ezektől a suttyóktól minden kitellik 
Fazekassal kapcsolatban:
Mivel, mint utólag kiderült a leadott minta kb. 2.5-szerese annak, ami elég a vizsgálathoz, azonban nem üti meg a "hivatalos" mennyiséget. Viszont elvégezték vele a tesztet, és negatív lett...de persze ezt le se szarják, hanem ők megmutattják hogy milyen fasza gyerekek...a levél dolog meg kész vicc, valami jobb kifogást is kitalálhattak volna, ha már nincs pofájuk kijelenteni, hogy sajnálják szegény fiútol az aranyat... -
Grenzjager #1473 pl. le van irva hogy egy újjal, két újjal, ököllel, ököllel karóráig, könyékig......szal mindent ki lehet játszani -
Grenzjager #1472 nem,
de akkor nem is sajna...
holnap mi lesz a programm???
(gondolom elveszik Gyurkovics ezüstjét mert nem volt szilárd a kaksi, kizárják a polócsapatot mert dr.Molnár megpöckölt egy szerbet, a kajakosoknak meg biztos nagyobb a lapátjuk, balog gábort és vörös zsuzsát meg nem engedik majd be versenyezni mondván nincs meghivójuk........................) -
Prank #1471 szvsz azért bizonyos határt nem léphetnek túl a vizsgálatoknál... -
jó is lett volna... már a csoportmeccseken kiesett... reggel volt a meccs, nem láttad? -
Grenzjager #1469 azért ő nem olyan "jelentgetős"
-
Grenzjager #1468 szétszedik mondom a kajakosokat is!!!
addig turkálnak bennük mig elmegy a kedvük -
Prank #1467 azt a levelet nem Jakuza küldte?
-
Grenzjager #1466 Feljelentések Magyarországról
Az ügy előzményéhez tartozik az a névtelen levél is, amelyet tavaly Magyarországról küldtek a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez (IAAF). Ebben doppingolással - és más vizeletének a vizsgálatokon való felhasználásával - vádolták meg Fazekas Róbertet és az IAAF mellett a tiltott szerek elleni harccal foglalkozó szervezethez is eljuttatták azt. Ezek után több tucatszor vetették vizsgálatnak alá nem csak Fazekast, de a többi magyar atlétát is, akik mindannyiszor negatív eredményt produkáltak - erről Gyulai István, az IAAF főtitkára beszélt.
Ugyanerről számolt be Aján Tamás is, aki azt mondta, az olimpia előtt is érkeztek ilyen feljelentések a NOB-hoz, illetve a WADA-hoz.
-
Grenzjager #1465 ezüst???? -
a Fazekas ügy, kicsit összefoglalva, annak aki nem ismerné még. egy-két félreértést talán eloszlathat: index -
Deák-Bárdos Misihez mit szóltok? nem is írtunk róla semmit. pedig nagy esélyes volt, csak az iráni legyőzte a végén. én nagyon sjnálom
-

-
-
Grenzjager #1460 
-
Grenzjager #1459 AJÁN TAMÁS (súlyemelő főtitkár)
"Magyarországról érkezett feljelentés a napokban magyar sportolók ellen"
álltólag széttükrüzök majd a kajakosokat is -
Grenzjager #1458 másik gond az hogy aláyírta a jegyzőkönyvet,nem kellett volna ha nem fejezi be,m és akkor az olimpiai faluban lévő kórházban még pisilhetett volna -

-
Grenzjager #1456 Lesz fellebezés ->de szerintem szart se érünk, mert magyarnak még eddig soha semmikor nem volt iagaza!!!
JUSTICE FOR HUNGARY !!!!!!!!! -
Grenzjager #1455 na itt a kavar, Fazeka nem hajnali 3kor jött el dopping vizsgálatról ,hanem 3 órát volt ott!!!
Jah és szóltak neki hogy baj lesz ha elmegy -
zord #1454 Lófaszt linkelsz itt. Nemérdekel.
Akkor is Fazekas Robi a bajnok új olimpiai csúccsal. És nem doppingolt.
A görögök meg buzik amúgyis. Mosmár ha látok itt egy görög túristát, szanaszétszedem. -
Pontius #1453 Na ezen elvitatkozhatnánk de akkor a vita tartalma már nem ebbe a topikba illene... -
Pontius #1452 Elötte jól beszivok meg nyomatok pár smileyt is :P -
Schmitt: Fazekas hibázott
"Kérem a magyar szurkolókat, hogy ne gyanakodjanak semmire, mi lehet a háttérben, Fazekas Róbert hibát követett el" - kommentálta az ügyet Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke. A sportvezető sajnálatosnak nevezte a Fazekassal történteket, mert figyelmeztették a magyar olimpiai résztvevőket a doppingszabályok betartására. "Remélem, hogy ez az ügy nem árnyékolja be a többi magyar sportoló szereplését" - tette hozzá a MOB-elnök.
pfff, ehhez mit lehet hozzátenni? meg se próbált semmit tenni az "ítélet' ellen. megutáltam ezt az embert. -
Nem teljesen, mert en nem ereztem azt, hogy szerencsenk volt.
Egyszeruen jobban akartuk a vegjatekban a gyozelmet es amikor elhuztunk, akkor elvesztettek a jatek kedvuket a Koreaiak. -
ezen felbuzdulva elküldhetnénk ajánlott küldeményként a nobnak pár liter vizeletet, hadd vizsgálódjanak :))) -
En mar elore tudtam, hogy ez fog tortenni, mert lattam a gyuru selejtezot.
A gorog egy atlagos gyakorlatot mutatott be remego gyurukkel, ennek ellenere o kapta meg a legmagasabb pontot, annak ellenere, hogy volt vagy 4 emberke aki jobban gyuruzott.
Itt meg Csolanny se tudott volna azzal a fergeteges gyakorlataval nyerni, mint amit Sydney-ben bemutatott.
ezt a gorogoknek
-

-