3339
www.athens2004.com
  • lwb
    újabb magyar doppingeset. hát ez már kész cirkusz ...
  • Pontius #1604
    azért hihetetlen, hogy Reuters a világ egyik leg körültekintőbb hírforrása is minden utánnajárás után lehozta a csalásról szóló hírt...

Talán elolvassák a levelem és gondolkodásra kézteti őket...
  • Balu san
    helyes!
  • joebacsi

bár sztem csepp a tengerben
  • Pontius #1601
    #1567 üzenetet végolvasva küldtem pár levelet a Times-nak meg még 1-2 europai ujságnak, mellékelve a fazekas mintavételének jegyzőkönyvét...
  • Grenzjager
    Aján Tamás : ..igen még szept.7én is elvehetik Annus aranyát... ha ugy akarja az AVAA vagymi....

áááááááááááááááááááááááááááááá
  • Hentes Bill #1599
    MARADJ
  • Grenzjager
    kicsit mindenki elszállt, de ez érthető
  • Punkerwork
    ne menj
  • lwb
    szerintem az a minimum, hogy egy ilyen dolog erős indulatokat vált ki az emberekből. ha neked ez durva, akkor kerüld messzire az indexet meg a többi témával komolyabban foglalkozó fórumot. szerintem mi még itt jócskán belülmaradtunk a normális kommunikáció keretein.

de, te tudod, persze. :)
  • MIMACSKA
    Én kérem viszlát!!

Azt hittem, hogy ez egy jó kis sport topik lesz, de nem az. Tele van....-tisztelet a kivételnek-...gyűlölködő mocskolódó és politizáló emberekkel.

sokan a sportolókat szidják, csak az arany számít, mert persze könnyű otthonról a fotelból ugatni miközben sörözik és csipszet zabál. Sportplóként kijutni az olimpiára igenis rohadt nagy szám!!!!!!

Mi "magyarok" mint mindig most is elégedetlenkedünk és persze másokban keressük a saját kudarcunk okait. Sajnos

Legyetek jók!!
    Viszlát!
  • Balu san
    Kvázi a vizilabdásoktól mennyivel egyszerűbb vizeletmintát venni. Csak belemerítik a fiolát a medence vizébe...

Olyan rúgdosások közepette garantáltan bepisál a fél csapat...
  • Grenzjager
    nem tesezk rá pénzt, mert úgy nem tudok fogadni hogy abban bízom hogy mindet elvesztem az utolsó fillérig
  • [NST]Cifu
    Online petició Fazekasért.
  • MIMACSKA
    Tegyél erre jó sok pénzt és majd jól elbukod!
  • Grenzjager
    s ez is volt már de még 1X

"Sajtóértesülés szerint a kalapácsvetés olimpiai bajnokát, Annus Adriánt is újra szeretnék ellenőrizni, ezért szállodája előtt rendőrök várják a sportolót. A NOB ugyanis augusztus 29-ig bármikor ellenőrizheti az olimpián résztvevő sportolókat. Információnk szerint Annus Adrián úton van hazafelé. A két sportoló edzője, Vida József időközben hazatért Szombathelyre, de nem kívánta kommentálni a történteket. "
  • Hentes Bill #1589

Szimpátia-tüntetés Fazekas mellett
    NSO, 2004-08-25 12:11

Ezekben a percekben is tart az a szimpátia-tüntetés, amelyet Fazekas Róbert szűkebb "hazájában", Szombathelyen rendeznek. Diszkoszvetőnket, nem megfelelő mennyiségű vizelet-minta produkálása miatt megfosztották olimpiai aranyérmétől. Fazekas már elhagyta Athént és Annus Adrián társaságában személyautóval hazafelé tart.

tüntetés... minek? semmi értelme, csak nevetségessé teszik magukat az emberek
  • Grenzjager
    ...sajnálom
  • Grenzjager
    nézd én azt mondom hogy SmittPalkó diplomata!!!
    NEM POLITIKUS!!!
    NEM SPORTVEZETŐŰ!!!
  • Grenzjager
    mert a doppingból nem mossa ki senki!!!!!!
    Ő IS HÜLYE NEM TAGADOM!!
    SŐT SZERINTEM NAGYON HÜLYE mert csütörtökön nyilatkozik elöszőr, mondjuk ebéd után, az azt jelenti hogy csak a PÉNTEKI LAPOKBA KERÜL BE...
    azt meg már magyar lapokon senki nem fogja betenni, megmarad külföldön örökre SÁROSNAK!!!
    Amúgy is 2 ÉVRE ELTILTJÁK !!!!
  • Bandew
    EZ így lenne, ha valóban 2-ok lettünk volna, de nem.
  • lwb
    a Schmitt már rég pártpoliziál. tőle hiába vársz értelmes sportdiplomáciai képviseletet vagy fellépést. őket most a kormányválság érdekli ... :(

a német edzőnek meg savanyú a szőlő. arra nem gondol senki, hogy Annust is lecsekkolták az aranya után? meg a Kővágót is? nekik ment a 75 ml és természetesen negatív lett ... az ostoba némete meg telehazudozza a helyi szennylapokat. :(
  • Balu san
    ööö... Punker rendkívüli módon allergiás és bogaras az #1549 második bekezdéséhez hasonlatos ötletekre...

Csak óvatosan a szavakkal!
  • Grenzjager
    1 év.... kimaradt
  • Grenzjager
    begőzőltem
  • Grenzjager
    tévedsz: Fazekas 1 múlva már le lesz szarva. Sajnos igen. Ez a valóság. Most még mindenhol SZertünk Robi, meg minden, de ismerjük a valódi életet.
    Olimpiai bajnok vagy = minden vagy
    a 2. már le van "ejtve"
  • Punkerwork
    ez igez de ezt normálisan is le lehetett volna írni, és nem a mocskos románok alá sorolni minket.
  • Grenzjager
    nem erről van szó!!
    ILYEN MÉG SOHA SOHA NEM VOLT
    valakitől dopping vétéségért úgy vették el az aranyat, hogy a dopping tesztje NEGATIV volt!!!!!
    Ezt csak egy magyarral tehetik meg, mert csak a magyar olyan hogy tűri!!
  • Bandew
    Jó tudom, de attól még az IGAZI győzelem amiénk! :-)
  • Grenzjager
    német diszkoszvető vélemeénye: Müzlivel harcolunk atombombák ellen
  • Hentes Bill #1575
    hát sajnos ez nem ilyen egyszerű :P
  • Bandew
    Én nem értem mi ez a nagy siránkozás. Azért mert nem kaptunk egy csillogó-villogó medált a nyakunkba, attól még mi győztünk. Ki dobta a legnagyobbat? Mi! Hát akkor meg?
  • Grenzjager
    mert állítom pl. a vizilabdában is utálnak minket. Főleg a nemzetközi szövetségek vezetései
  • Grenzjager
    azért írtam, mert mostantól annyi a magyar sportnak!!!!
    tönkretették!!!!!

Még lesz 2 kajakosa aranyunk és kész!! Mindenhol azonosítva vagyunk DOPPING = MAGYARORSZÁG. 1992-ben volt hatalmas doppign botrány Kínával, nagyobb mint ami most volt az USA-ban szerintem, és akkor rohadtul letörték a kínaiakat, jogszerűen eltiltottak pár világbajnokot, de szinte 2 évig folyamatosan ellenük fújtak és pontoztak mindenhol. Ha máshogy nem hát idegileg,lelkileg kikészítették a versenyzőiket megalázó doppingvzsgálatokkal,amik szintén iszonyú hosszúak voltak.
    Igy most már mindenki számáras érthető,hogy miért volt ilyen jó Annus is...mert azért az mégis furcsa hogy egy magyar nyeri a kalapácsot is...neki biztos sikerült. És ráállnak a kajakra, vizilabdára mert furcsa hogy abban is ilyen sikeresek vagyunk..ha nem is találnak semmit de keresgélésükkel tönkre teszik a csapat szellemét. Miután ez az egész ellenérzét vált ki az egész világban. olimpián doppingolni duplán bűnnek számít!!!!!!s a tények igy sültek el, mindenhol.
    Ott van Schmidt Pál, nem igaz hogy nem csítithatta a balhét, EZT NEM HISZEM EL.
    Aján Tamás, már délelőtt 11.00kor tudta hogy baj van,nagyon nagy baj!!!! lett volna rá idő, akár nyilatkozattal is hogy megelőzzük a görög médiát, ami a vizeletcseréről szétkürötlte a világot.
    Na ezért megy el a MAGYAR SPORTDIPLOMÁCIA A FRANCBA
    ,s mivel Schmidt Pál a magyar sportdiplomácia prominens képviselője így Ő is! Ráadásul nyilatkozatával azt sejteti hogy IGEN DOPPIN ról van szó!!!
  • Punkerwork
    az nem tetszik amit a #1549 utolsó 2 sorában ordibáltál
  • MIMACSKA
    Az viszont nem igaz már, hogy ezellen nem tudnak mit tenni..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Punkerwork
  • Grenzjager
    há most mennek a komcsik, és remélem viszik a smittet is igy gondoltam

erre??? a:első része nem tetszik, b: második része nem tetszik c:az egész nem tetszik d:tetszik az egész
  • lwb
    A világsajtó csalónak állítja be Fazekast
    na valami ilyesmit vártam :(
  • Punkerwork
    mert aki ilyeneket ír az megérdemli.....