3339
www.athens2004.com
-
újabb magyar doppingeset. hát ez már kész cirkusz ... -
Pontius #1604 azért hihetetlen, hogy Reuters a világ egyik leg körültekintőbb hírforrása is minden utánnajárás után lehozta a csalásról szóló hírt...
Talán elolvassák a levelem és gondolkodásra kézteti őket... -
Balu san #1603 helyes!
-

bár sztem csepp a tengerben
-
Pontius #1601 #1567 üzenetet végolvasva küldtem pár levelet a Times-nak meg még 1-2 europai ujságnak, mellékelve a fazekas mintavételének jegyzőkönyvét... -
Grenzjager #1600 Aján Tamás : ..igen még szept.7én is elvehetik Annus aranyát... ha ugy akarja az AVAA vagymi....
áááááááááááááááááááááááááááááá -
MARADJ
-
Grenzjager #1598 kicsit mindenki elszállt, de ez érthető -
ne menj -
szerintem az a minimum, hogy egy ilyen dolog erős indulatokat vált ki az emberekből. ha neked ez durva, akkor kerüld messzire az indexet meg a többi témával komolyabban foglalkozó fórumot. szerintem mi még itt jócskán belülmaradtunk a normális kommunikáció keretein.
de, te tudod, persze. :) -
Én kérem viszlát!!
Azt hittem, hogy ez egy jó kis sport topik lesz, de nem az. Tele van....-tisztelet a kivételnek-...gyűlölködő mocskolódó és politizáló emberekkel.
sokan a sportolókat szidják, csak az arany számít, mert persze könnyű otthonról a fotelból ugatni miközben sörözik és csipszet zabál. Sportplóként kijutni az olimpiára igenis rohadt nagy szám!!!!!!
Mi "magyarok" mint mindig most is elégedetlenkedünk és persze másokban keressük a saját kudarcunk okait. Sajnos
Legyetek jók!!
Viszlát! -
Balu san #1594 Kvázi a vizilabdásoktól mennyivel egyszerűbb vizeletmintát venni. Csak belemerítik a fiolát a medence vizébe...
Olyan rúgdosások közepette garantáltan bepisál a fél csapat...
-
Grenzjager #1593 nem tesezk rá pénzt, mert úgy nem tudok fogadni hogy abban bízom hogy mindet elvesztem az utolsó fillérig 
-
Online petició Fazekasért. -
Tegyél erre jó sok pénzt és majd jól elbukod! -
Grenzjager #1590 s ez is volt már de még 1X
"Sajtóértesülés szerint a kalapácsvetés olimpiai bajnokát, Annus Adriánt is újra szeretnék ellenőrizni, ezért szállodája előtt rendőrök várják a sportolót. A NOB ugyanis augusztus 29-ig bármikor ellenőrizheti az olimpián résztvevő sportolókat. Információnk szerint Annus Adrián úton van hazafelé. A két sportoló edzője, Vida József időközben hazatért Szombathelyre, de nem kívánta kommentálni a történteket. " -
Szimpátia-tüntetés Fazekas mellett
NSO, 2004-08-25 12:11
Ezekben a percekben is tart az a szimpátia-tüntetés, amelyet Fazekas Róbert szűkebb "hazájában", Szombathelyen rendeznek. Diszkoszvetőnket, nem megfelelő mennyiségű vizelet-minta produkálása miatt megfosztották olimpiai aranyérmétől. Fazekas már elhagyta Athént és Annus Adrián társaságában személyautóval hazafelé tart.
tüntetés... minek? semmi értelme, csak nevetségessé teszik magukat az emberek -
Grenzjager #1588 ...sajnálom -
Grenzjager #1587 nézd én azt mondom hogy SmittPalkó diplomata!!!
NEM POLITIKUS!!!
NEM SPORTVEZETŐŰ!!! -
Grenzjager #1586 mert a doppingból nem mossa ki senki!!!!!!
Ő IS HÜLYE NEM TAGADOM!!
SŐT SZERINTEM NAGYON HÜLYE mert csütörtökön nyilatkozik elöszőr, mondjuk ebéd után, az azt jelenti hogy csak a PÉNTEKI LAPOKBA KERÜL BE...
azt meg már magyar lapokon senki nem fogja betenni, megmarad külföldön örökre SÁROSNAK!!!
Amúgy is 2 ÉVRE ELTILTJÁK !!!! -
EZ így lenne, ha valóban 2-ok lettünk volna, de nem. -
a Schmitt már rég pártpoliziál. tőle hiába vársz értelmes sportdiplomáciai képviseletet vagy fellépést. őket most a kormányválság érdekli ... :(
a német edzőnek meg savanyú a szőlő. arra nem gondol senki, hogy Annust is lecsekkolták az aranya után? meg a Kővágót is? nekik ment a 75 ml és természetesen negatív lett ... az ostoba némete meg telehazudozza a helyi szennylapokat. :( -
Balu san #1583 ööö... Punker rendkívüli módon allergiás és bogaras az #1549 második bekezdéséhez hasonlatos ötletekre... 
Csak óvatosan a szavakkal!
-
Grenzjager #1582 1 év....
kimaradt
-
Grenzjager #1581 begőzőltem 

-
Grenzjager #1580 tévedsz: Fazekas 1 múlva már le lesz szarva. Sajnos igen. Ez a valóság. Most még mindenhol SZertünk Robi, meg minden, de ismerjük a valódi életet.
Olimpiai bajnok vagy = minden vagy
a 2. már le van "ejtve" -
ez igez de ezt normálisan is le lehetett volna írni, és nem a mocskos románok alá sorolni minket. -
Grenzjager #1578 nem erről van szó!!
ILYEN MÉG SOHA SOHA NEM VOLT
valakitől dopping vétéségért úgy vették el az aranyat, hogy a dopping tesztje NEGATIV volt!!!!!
Ezt csak egy magyarral tehetik meg, mert csak a magyar olyan hogy tűri!! -
Jó tudom, de attól még az IGAZI győzelem amiénk! :-) -
Grenzjager #1576 német diszkoszvető vélemeénye: Müzlivel harcolunk atombombák ellen -
hát sajnos ez nem ilyen egyszerű :P -
Én nem értem mi ez a nagy siránkozás. Azért mert nem kaptunk egy csillogó-villogó medált a nyakunkba, attól még mi győztünk. Ki dobta a legnagyobbat? Mi! Hát akkor meg? -
Grenzjager #1573 mert állítom pl. a vizilabdában is utálnak minket. Főleg a nemzetközi szövetségek vezetései -
Grenzjager #1572 azért írtam, mert mostantól annyi a magyar sportnak!!!!
tönkretették!!!!!
Még lesz 2 kajakosa aranyunk és kész!! Mindenhol azonosítva vagyunk DOPPING = MAGYARORSZÁG. 1992-ben volt hatalmas doppign botrány Kínával, nagyobb mint ami most volt az USA-ban szerintem, és akkor rohadtul letörték a kínaiakat, jogszerűen eltiltottak pár világbajnokot, de szinte 2 évig folyamatosan ellenük fújtak és pontoztak mindenhol. Ha máshogy nem hát idegileg,lelkileg kikészítették a versenyzőiket megalázó doppingvzsgálatokkal,amik szintén iszonyú hosszúak voltak.
Igy most már mindenki számáras érthető,hogy miért volt ilyen jó Annus is...mert azért az mégis furcsa hogy egy magyar nyeri a kalapácsot is...neki biztos sikerült. És ráállnak a kajakra, vizilabdára mert furcsa hogy abban is ilyen sikeresek vagyunk..ha nem is találnak semmit de keresgélésükkel tönkre teszik a csapat szellemét. Miután ez az egész ellenérzét vált ki az egész világban. olimpián doppingolni duplán bűnnek számít!!!!!!s a tények igy sültek el, mindenhol.
Ott van Schmidt Pál, nem igaz hogy nem csítithatta a balhét, EZT NEM HISZEM EL.
Aján Tamás, már délelőtt 11.00kor tudta hogy baj van,nagyon nagy baj!!!! lett volna rá idő, akár nyilatkozattal is hogy megelőzzük a görög médiát, ami a vizeletcseréről szétkürötlte a világot.
Na ezért megy el a MAGYAR SPORTDIPLOMÁCIA A FRANCBA
,s mivel Schmidt Pál a magyar sportdiplomácia prominens képviselője így Ő is! Ráadásul nyilatkozatával azt sejteti hogy IGEN DOPPIN ról van szó!!! -
az nem tetszik amit a #1549 utolsó 2 sorában ordibáltál -
Az viszont nem igaz már, hogy ezellen nem tudnak mit tenni..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -

-
Grenzjager #1568 há most mennek a komcsik, és remélem viszik a smittet is igy gondoltam
erre??? a:első része nem tetszik, b: második része nem tetszik c:az egész nem tetszik d:tetszik az egész -
A világsajtó csalónak állítja be Fazekast
na valami ilyesmit vártam :( -
mert aki ilyeneket ír az megérdemli.....