Olimpia 2004 Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"na de utólag ki nem okos?"
Fazekas helyében én is azt tettem volna amit te mondassz, szólok a vizsgálóknak, hogy elmegyek aludni addig tartsanak megfigyelés alatt, aztán ha kell csugratok a szájukba... (biztos van ott valami külön szoba ahol lehet pihenni)
"na de utólag ki nem okos?"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

+1,2 orat nem er meg egy olimpiai aranyerem ?
Gondolkodas nelkul belehet latni azt, ha nem adsz le kello vizeletmintat, nem vagy tekintheto gyoztesnek.
Es ezt tudnia kell minden sportolonak aki reszt vett mar versenyeken. Marpedig Fazekas nem egy nagy versenyen reszt vett mar.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"persze biztos vagyok abban, hogy fazekas UTÓLAG VISSZAGONDOLVA máshogy cselekedett volna, na de utólag ki nem okos?"
De gondolj bele, hogy te mit tettél volna ha:
1, megnyered az aranyat ráadásul új csúccsal
2, több órán keresztük interjut adsz és mindenkinek a rendelkezésére állsz
3, amikor már végre a csapatoddal akarsz lenni akkor elcibálnak tesztre
4, teljesen pucéran ott erõlködsz, ha nem jön a pisi akkor 1 csávó meguljaz a másik meg elõrõl befigyel, hogy mi töténik
Na ezek után én is azt tettem volna amit fazekas...
persze biztos vagyok abban, hogy fazekas máshogy cselekedett volna, na de utólag ki nem okos?
NEM.
Melyen felidegesit viszont az hogy ekkora balfasz legyen valaki, aki nyer es nem tud varni meg egy-ket orat hogy vizeletet tudjon produkalni. 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Boldog Karácsonyt!
Ha valaki tisztan versenyez akkor szepen megvarja mig megjon a pisi.
Nem otthagyja a helyseget.
Foleg ha 70 milliorol, eletjaradekrol es megbecsulesrol van szo.
Raadasul ezzel azt a feltetelezest is felvetik a versenyzotarsaikkal szemben, hogy ok is doppingoltak.(Annus)
Mondom ugy hogy en szemelyesen is ismerem oket.
Azt persze mindenki tudja hogy a versenysportban ilyen szinten mindenki tolja a szereket.

Nem azért mert nem kerültek a legjobb négy közé hanem mert irtó gyatrán játszottak, a játékukban semmi elképzelés nem volt, ráadásul bátortalanul játszottak...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gyurta!! csak 15 éves!!
Kovács Ági nak meg lájmkórja vagy milye volt
Boldog Karácsonyt!
Senki nem arrol fog irni, hogy mekkorat dobott, hanem hogy doppingolt.
Kivétel Annus,Fazekas,Gyurkovics,Igaly,Gyurta.
A nõk vizilabdában aranyesélyesek voltak...
Ott van a többi úszónk is..
Gyurkovics kihozta a legtobbet a versenyzesebol, igy is magyar csucsot csinalt, csak az a baj hogy sok lett a rontott szakitas es lokes fogasa.
Ha egy kicsit szerencsesebnek mondhatja magat akkor most aranyat vihetett volna haza.
10 perce vége van!!!!!!!!!!!!!!
az csak szar felvétel!!!!!!!!
GYURKOVICS EZÜSTÉRMES!!!!
Mar a 195Kg is olimpiai csucs volt!
Ahhoz kepest, hogy eselytelennek tartottak!