3339
www.athens2004.com
  • lwb
    35 centis, rózsaszín, foszforeszkáló, rezgőfejű és ízesített műbráner. :D
  • lwb
    jól, de az csak hatóság előtti büntetőügyekre áll. ez se nem hatóság, se nem büntetőügy. ráadásul ez csak a hatóságot köti, az eccerű ember azt mond vagy gondol, amit akar.
  • [Jakuza]
    Nem e? Lattal mar buveszt ?
    Annak a kezen se veszed eszre a muujjat.
    Manapsag mar jo muanyagokat gyartanak. :))
    Amugy se egy 30 cm-es mubrokira gondolj. :PPP
  • lwb
    akkor az rtl-en hülyeséget beszéltek ...
  • Unreal1942
    Amig nem igazolodik be ,hogy bűnös addig ártatlan! Vagy rosszul tudom?
  • [Jakuza]
    hat en elo adasban lattam es nem 5 ml -t mondott.
    Hanem 75-t es elmondta, hogy a tavozasnal erre fel is hivta a figyelmet a Fazekasnak.
  • lwb
    ez kizárt. az orvos is azt állította, hogy megfogták a nemi szervét többször is (ami szabályellenes). ha műizé volt ráhúzva, azt észrevette volna a fickó.
    meg amúgy is, volt hogy 15-en sasolták, amint egy szál semmiben prübált vizelni. ENNYIRE nem lehet megtévesztő az a műpénisz izé.
  • [Jakuza]
    Mondom en meg azt is eltudom kepzelni, hogy abbol a (feltetelezett) manipulalt negativ mintarol is azt allitana a bizotsag hogy pozitiv.
    Ezektol minden kitellik.
  • lwb
    mondjuk ugyanez az orvos mondta élő egyenes adásban azt is, hogy ő úgy tudta, csak 5 ml kell a vizeletteszthez. ha a vizsgálati szabályokhoz is ennyire értett, mint ehhez, akkor már meg is van a válasz a kérdésünkre.
    persze én is csak találgatok. lehet, hogy sáros a fiunk. ebben az esetben tiszta sor, az ítélet jogos és igazságos volt. de a remény hal meg utoljára. :)
  • [Jakuza]
    Na de eppen ez a lenyeg.
    Mi van akkor ha igaz amit irnak es valoban ketfelu mupeniszbol produkalta a vizeletet, csak eppen majdnem rajtakaptak es azert lett csak olyan keves a pisi.
    Ugye nem gondolod, hogy doppingos pisit tett volna a cuccba ?
  • Unreal1942
    Fair az lett volna ha valóban meg akarják állapítabi, hogy tiszta e vagy sem!
    És amíg ez ki nem derül addig megkapja az érmet és nem itélkeznek!
    Biztos vagyok benne, hogy lehetett volna vele komprumisszumot kötni ha igazán az éredekeit képviseli valaki!
  • [Jakuza]
    Hat az elmondasa alapjan, (na persze ha igaz) akkor o vegig ott volt, es ugye o mondta azt is hogy durva volt az egesz vizeletveteli procedura.
    Ha nincs ott akkor ezt nem allithatta volna.
    Es ha ott volt, akkor kerdem en mi a faszert volt ott, ha arra nem volt kepes, hogy megmagyarazza a sportolonak, hogy menjen akkor legalabb a klinikara es mig odaernek elokeritti a sportvezetoket.
  • lwb
    ja, és persze bízok egy fair eljárásban (én naív).
  • Unreal1942
    Ez igaz!
  • lwb
    az erkölcsi ítéletre gondoltam. ha tiszta, de nem kap aranyat, nálam akkor is akkora presztizse lesz, mint egy rendes "érmes" olimpikonnak.
  • lwb
    ez egyike a nem tiszta részleteknek. nekem speciel fogalmam sincs, hogy az orvos egészen pontosan mit csinált az a néhány óra alatt. vajon végig ott volt? nem ment el 10 perc után, mert unta és csak a végére jött vissza? ezeket most még nem tudjuk, ezért kellene pártatlan vizsgálat.
  • [Jakuza]
    Baszhatjuk az iteletet.
    Ilyenkor meg azt sem tartom kizartnak, ha valaki tiszta, arra is rahuzzak a vizeslepedot.
    ugyse tudod vissza ellenorizni, az igazsagot, hogy mit mutattak ki, mert pozitiv eredmenyt barmikor lehet produkalni.
  • Unreal1942
    Én se támadtalak!
  • lwb
    ha visszaolvasol észreveszed, hogy pont Fazekast védtem. :)
  • [Jakuza]
    De sajnos a tisztasaga ellen szolnak, amit leirtam, hogy tobb oran keresztul ott volt egy sportorvos is a magyar stabbol, es az se tett meg semmit.
    Mert azt az ember, mg elhiszi, hogy olyan idegallapotban nem tud produkalni egy sportolo, hogy zaklatjak, viszont azt mar nem hogy egy sportorvos kint alldogal tobb orat egy uvegfal elott annelkul, hogy valamit tenne.
    Szal itt ez a Fazekas nem gondolkozott tezis nagyon nem egyenes.
  • lwb
    várjuk meg az ítélettel a 25 ml-en elvégzett doppingteszt hivatalos eredményét. ha az IAAF ki tudja harcolni ezt a vizsgálatot (nagyon úgy tűnik, hogy igen).
  • Unreal1942
    Most okoskodunk,de abban a helyzetben fingod sincsen ,hogy viselkedtél volna!
  • [Jakuza]
    De most oszinten elkezdenek eroszakoskodni a mintavetelnel, es nem megy hajnal 3 oraig mit csinalsz ?
    Hiszen van idod atgondolni tobb ora hugyozas probalkozasa kozben hogy mit tegyel.
    Eroszakoskodnak, kiszolok az orvosnak, hogy azonnal keritsen elo egy sportvezetot, vagy az egesz stabot.
    Azoknak a jelenleteben nem mernek semmit elkovetni.
    Fogadom 10 percen belul ott lett volna mindenki.
    Viszont ha valami susskuss van akkor persze mar nem hivnak senkit, ami nem is tortent meg.
    Ne akarja nekem senki bemeselni, hogy a tobb orat kint alldogalo sportorvosnak se jut az eszebe, hogy segitseget kell a sportolonak nyujtani ?
    Kamu.
  • lwb
    kétségkívül rosszul döntött. én biztos kiutazás előtt elolvastam volna a vonatkozó doppingszabályzatot és ha szabálysértést tapasztalok a vizeletadásnál, akkor rögtön jegyzőkönyvezést kérek és hivatalos panaszt teszek.

de én jogász vagyok és nem diszkoszvető. 5 méterre se tudnám dobni azt az izét ... :)
  • Hentes Bill #1742
    lehet, mert mindenhol olyan híreket terjesztenek, hogy doppingolt, nem a tényeket.
  • gpm
    hogy miért nem tett jelentést és miért lépett le? mert Fazekas diszkoszvető, nem jogász és legkevésbé sem az MTA rendes tagja. nem ezért szeretjük. egyszerű srác, akit ha basztatnak üt vagy lelép és kész.
  • [Jakuza]
    Elmondom annyira egyszeru, hogy nem lelepett volna hanem szajonkapta volna a palit aki molesztalja, nem pedig lelep.
    Viszont a tenyek sajnos igy meg inkabb azt a velelmet lattatjak, hogy azert lepett le nehogy kideruljon, hogy manipulalni akart.
    Ez az elso osztonos reakcio akit rajtakapnak valamin, megprobal menekulni a kenyszerhelyzetbol es ha az nem sikerul akkor jon a haddelhadd.
  • lwb
    én is így tudom. ráadásul először Vad Dezső említette a molesztálást, nem Fazekas maga.
  • gpm
    Panaszkodott. Ha igaz ami ott tortent, akkor a WADA nevet valtoztathat GESTAPO-ra.
  • lwb
    akkor vázolok egy hipotetikus helyzetet:
    képzeld el, hogy úgy próbálsz vizelni, hogy egy fickó két újjal a seggedben turkál, egy másik másodpercenként fogdossa a pöcsödet, hárman meg körbeállnak és röhögnek rajtad/sértegetnek rossz angolsággal. esetleg egy "ferde" kollega még a zsebében is kotorászik és tutira nem aprót keres.
    na ilyen helyzetben kűzdjél te meg azzal a nevezetes pszichikai blokkal, ami normál körülmények között is nehezítette Fazekas vizeletadását.

hogy miért nem tett jelentést és miért lépett le? mert Fazekas diszkoszvető, nem jogász és legkevésbé sem az MTA rendes tagja. nem ezért szeretjük. egyszerű srác, akit ha basztatnak üt vagy lelép és kész.
  • [Jakuza]
    Uvegfal van a teremben tehat az orvos kivulrol mindent lathatott.
  • zennon
    Szevasztok !

1. Amennyiben valaki tényleg felnyomta Fazekasékat az
    egyenlő a hazaárulással,büntetése halál !
    2. A versenysportban mindenki doppingol !
    3. A sportdiplomáciánk egy kalap szar !
    (Köszönjök szépen a híres nemzetközi sportvezetőinknek)
    4. Amennyiben tehetném személy szerint csak doppingolt
    versenyzők részére rendeznék ellenolimpiát !
    Ott aztán rendesen dőlnének a csúcsok !
    5. Ben Johnsont '88-ban hogy meghurcolták,mikor
    9,79-el nyert,most meg 9,78 a világcsúcs !
    Egyszerüen kibaszott nevetséges !
    6. Ezek egyszerüen teljesen hülyének nézik az
    átlagembert !
    7. A gögögök most nagyot buktak a szememben,pedig
    az EB-n nekik szurkoltam,de minek ?!!!!!
  • [Jakuza]
    Visszaterve a Fazekas ugyhoz.
    Ha nem magyar lennel , es teljesen kivulallokent es semlegeskent reagalnad le az esemenyeket, a tenyek alapjan azt mondanad, hogy doppingolt.
  • lwb
    tök igaz :(
  • Ramore
    ezt nem fogom megérteni
  • Unreal1942
    Ramorescu akkor más véleményen vagy ennyi!
    Mi Magyarok igyekszünk összetartani páran és együttérzünk honfitársunkal!
  • Ramore
    akkor miért nem panaszkodott, ha molesztálták?
  • lwb
    van olyan helyzet, amikor az ember egyszerűen nem bírja tovább és lelép. még akkor is, ha egy olimpiai arany múlhat rajta. erőltesd meg a fantáziád és megérted.
  • gpm
    A magyar orvos nem mehetett be a vizsgalat konkret hekyszinere, az eloterben vart.
  • [Jakuza]
    Azzal meglehet, de gondoljunk csak bele az Amerikai uszo esetebe.
    A falnal szabalytalanul fordul amit jelez az egyik biro.
    Elveszik tole az aranyat, majd miutan megtekintik a videot, majd bevagjak a felso toronykamerat a media adasaiba, azt a dontest hozza a versenybirosag, hogy a toronykamerabol a szabalytalansag nem kiveheto, ill nem jol lathato igy azt nem fogadhatjak el bizonyitekkent, s majd visszadajak az aranyat.
    Na mar most kerdem en, ki a faszt akarnak azzal etetni, hogy csak egy toronykameras felvetel volt amikor a versenyzokon is kulon kamera volt ?
    Ad 2 ha pedig ugy tortent, hogy csak a toronykamerabol volt felvetel, akkor a sportbiro szava mar nem is szamit, aki felhivta a figyelmet a hibara ?
    Biztos vagyok amugy hogy az eset utan a birot elmeszeltek, mert a nagy budos amerikaiak ellen hozott meg egy dontest.
    Nagy szar ez az egesz.
    Ennyit a fene nagy far play olimpiai eszmek eszmefuttatas masodik reszerol.