3339
www.athens2004.com
  • Ramore
    mi az undorító?
  • lwb
    ha szteroidot nyomott, akkor az jóval a verseny után is kimutatható lesz. miért nem lehet megismételni a vizeletvételt?

(ha megint ellopja vki a postom, mérges leszek. :))
  • Hentes Bill #1724
    pffff, már vártalak téged, gondoltam, hogy lesz egy-két undorító beszólásod
  • Ramore
    ott volt a magyar orvos is, egy szóval sem mondta, hogy nyúlkáltak
  • Bandee1987
    Nem hiszed, kérdezd csak meg őt!
  • Ramore
    ez olimpia, sport, nem pedig a civil élet!
  • Grenzjager
    szal a 2 év is jogos!!!!???!?!?!

ÉS IGEN NYÚLKÁLTAK!!!
  • Ramore
    kétlem, hogy bárki is benyúlt volna a seggébe, hiszen vele volt a magyar orvos is!
  • Unreal1942
    csak akkor ok az érem elvétele ha doppingolt! Külonben durva!
    Csak vizelet alapján lehet kimUTatni a doppingot? Vérvétel nincs?
  • Bandee1987
  • Grenzjager
    s benne van mindenhol hogy mélyen érzésű katolikus és a durva analizálás már bántotta. ezt egy szaúidval tudod mikor csinlálják meg büntetlenül. igen is ne fogjuk be a szánkat !!!!
  • Grenzjager
    a 2 évet is!! mert mondjuk az arny az okés....de 2 év eltiltás is??? még jó hogy nem lövik le szegényt
  • gpm
    Ha neked nyulkaltak volna a seggedbe es fogdostak volna a nemi szerved kivancsi vagyok most mit mondanal...
  • Grenzjager
    [email protected]
  • Unreal1942
    Te minden szabályt betartasz?
    Szerintem akármelyikünk végezhetne már közmunkát a sok sok szabálytalanságért amit elkövetünk életünkben!
  • Ramore
    aki nem tartja be a szabályokat az meg is érdemli. aki tisztában van a szabályokkal és "tiszta" is, azzal meg nem fordul elő ilyen kellemetlenség.
  • gpm
    a doppingbotranyok hattereben kokszos Kenterisz ugye all, ezt akarjak eltusolni egy kicsit a tobbi uggyel...
  • Grenzjager
    ....meg 2 évre el is tilják
  • Ramore
    Szerintem aki doppingol, illetve nem tartja be a szabályokat, azoktól igenis el kell venni az érmet.
  • Grenzjager
    ezt egy románnal szerintetek meg lehet csinálni???

mert szerintem SOHA!
  • Unreal1942
    *szokta és nem szoktam!
  • Unreal1942
    + mondom mi van! Az, hogy mindenki + szoktam már, hogy a Magyarba bele lehet rugni és csak türi!
  • Grenzjager
    Petíció Fazekas elvett aranyáért!
    http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html
  • R9
    most annust is meg kovácsot is megakarják szivatni!már elegem van ebből.
  • [Jakuza]
    Nem az.
    Viszont FASZ egy neve van. :P
    WADA president Dick Pound
    LOL.
  • R9
    feliratkoztam
  • Grenzjager
    hopsz..... fkarcsi a petőfi rádió honlapjáról:

Kedves Fórumozók!
    Mint sok ezer Németországban élö magyar, én is szorítottam a magyar sportolóknak Athénban.
    Az utóbbi napok és órák történései nagyon elszomorítanak és elgondolkoztatnak ugyanis nemzeti büszkeségünkel, identitásunkkal (igen-igen a külföldön élö magyaroknak is van és nem is akármilyen..) játszanak felelötlen emberek. A Fazekas-ügy (nevezzük egyszerüen csak így..) lassan politikai üggyé dagad. Ugyanis a német médiák ma délelött óta a szászországi Lars Riedel diszkoszvetö sajtókonferenciájával vannak tele.
    http://www.spiegel.de/sport/sonst/0,1518,315010,00.html

A tények: az egész Fazekas-ügy egy precízen elökészített lebuktatási akció volt: mint Riedel az Athénben ország-világ elött tartott sajtótájékoztatóján elmondta 2003. júliusában a cuxhaveni atlétikai verseny idején egy meg nem nevezett magyar diszkoszvetötöl azt az információt kapta, hogy Fazekas „tele van szteroiddal és csal a teszteknél“. Ennek megerösítésére átadott Riedelnek egy vázlatot egy katéteres szerkezetröl amit állítólag Fazekas (is) használ. Riedel a Német Atlétikai Szövetségen tudtával és segítségével eljuttatta ezen információkat a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez.
    Az alkalom kedd este volt.! És bejött... Máris meg van a magyarázat a „kissé akkurátusabb“ doppingvizsgálatra.
    Elszomorít a dolog, mert aki ismeri a németeket, tudja, hogy 100%-ra mennek és minden lehetöséget kiszámítanak. Ök “szelet csináltak…és máris zörög a bokor”. Azt hiszem,hogy nem cask a magma nevében mondhatom, hogy nagyon jó lenne, hogyha akövetkezö órákban ill. napokban tiszta vizet öntenénk a pohárba.
    A következö gondolatok foglalkoztatnak:
    - Fazekasnak sejtenei kellet, hogy valami készül. Ha igen akkor miért nem csinálta végig a procedúrát. Megmutathatta volna, hogy teljesen tiszta.
    - Ha leblokkolt, miért nem fogadta el az ajánlatot és ment be a kórházba?
    - Miért nem hívott össze rögtön Athénben (mint Lars Riedel) egy nemzetközi sajtókonferenciát? (Mit gondola, hány külföldi újságíró fog hirtelen holnap délután Szombathelyre utazni?)
    - Ugyanez a cirkusz megismétlödik ma délután Kovács Zoltánnal?
  • Unreal1942
    Természetesen.
  • Bandee1987
    lehet jelentkezni...az utazás költségeit benyújtjuk a NOB számlájára
  • Bandee1987
    sőt, a 8. emberünk Grenzjäger
  • Bandee1987
    No, akkor eddig az Athénba tartó egyének listája:
    1. Hentes Bill
    2. Punker
    3. lwb
    4. Bandee
    5. gpm
    6. Kaplan
    7. (és sztem) Unreal1942
  • Grenzjager
    e-mail bomba:

[email protected]
  • MIMACSKA
    Ha a birkózás első két helyezete doppingolna, akkor görög lenne az aranyérmes
  • Grenzjager
    Benne vagyok én is!
  • gpm
    Felhivom
    az arab barataimat:
    nekik biztos lesz vmi jo otletuk:
  • gpm
    Ennek a Nemzetkozi doppingellenes bizottsagnak veletlenul nem egy szorostalpu roman az elnoke?
  • Kaplan
    MAjd a végén mert lehet lesz 12 aranyunk -8 :D
  • Unreal1942
    Mikor indulunk ?
  • Kaplan
    Megyek én is!
  • gpm
    En is mennek, akkor mar harman vagyunk.