3339
www.athens2004.com
-
mi az undorító? -
ha szteroidot nyomott, akkor az jóval a verseny után is kimutatható lesz. miért nem lehet megismételni a vizeletvételt?
(ha megint ellopja vki a postom, mérges leszek. :)) -
pffff, már vártalak téged, gondoltam, hogy lesz egy-két undorító beszólásod -
ott volt a magyar orvos is, egy szóval sem mondta, hogy nyúlkáltak -
Nem hiszed, kérdezd csak meg őt! -
ez olimpia, sport, nem pedig a civil élet! -
Grenzjager #1720 szal a 2 év is jogos!!!!???!?!?!
ÉS IGEN NYÚLKÁLTAK!!! -
kétlem, hogy bárki is benyúlt volna a seggébe, hiszen vele volt a magyar orvos is! -
Unreal1942 #1718 csak akkor ok az érem elvétele ha doppingolt! Külonben durva!
Csak vizelet alapján lehet kimUTatni a doppingot? Vérvétel nincs? -
-
Grenzjager #1716 s benne van mindenhol hogy mélyen érzésű katolikus és a durva analizálás már bántotta. ezt egy szaúidval tudod mikor csinlálják meg büntetlenül. igen is ne fogjuk be a szánkat !!!! -
Grenzjager #1715 a 2 évet is!! mert mondjuk az arny az okés....de 2 év eltiltás is??? még jó hogy nem lövik le szegényt -
Ha neked nyulkaltak volna a seggedbe es fogdostak volna a nemi szerved kivancsi vagyok most mit mondanal... -
Grenzjager #1713 [email protected] -
Unreal1942 #1712 Te minden szabályt betartasz?
Szerintem akármelyikünk végezhetne már közmunkát a sok sok szabálytalanságért amit elkövetünk életünkben!
-
aki nem tartja be a szabályokat az meg is érdemli. aki tisztában van a szabályokkal és "tiszta" is, azzal meg nem fordul elő ilyen kellemetlenség. -
a doppingbotranyok hattereben kokszos Kenterisz ugye all, ezt akarjak eltusolni egy kicsit a tobbi uggyel... -
Grenzjager #1709 ....meg 2 évre el is tilják 
-
Szerintem aki doppingol, illetve nem tartja be a szabályokat, azoktól igenis el kell venni az érmet. -
Grenzjager #1707 ezt egy románnal szerintetek meg lehet csinálni???
mert szerintem SOHA! -
Unreal1942 #1706 *szokta és nem szoktam! -
Unreal1942 #1705 + mondom mi van! Az, hogy mindenki + szoktam már, hogy a Magyarba bele lehet rugni és csak türi!
-
Grenzjager #1704 Petíció Fazekas elvett aranyáért!
http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html -
R9 #1703 most annust is meg kovácsot is megakarják szivatni!már elegem van ebből. -
Nem az.
Viszont FASZ egy neve van. :P
WADA president Dick Pound
LOL. -
R9 #1701 feliratkoztam -
Grenzjager #1700 hopsz..... fkarcsi a petőfi rádió honlapjáról:
Kedves Fórumozók!
Mint sok ezer Németországban élö magyar, én is szorítottam a magyar sportolóknak Athénban.
Az utóbbi napok és órák történései nagyon elszomorítanak és elgondolkoztatnak ugyanis nemzeti büszkeségünkel, identitásunkkal (igen-igen a külföldön élö magyaroknak is van és nem is akármilyen..) játszanak felelötlen emberek. A Fazekas-ügy (nevezzük egyszerüen csak így..) lassan politikai üggyé dagad. Ugyanis a német médiák ma délelött óta a szászországi Lars Riedel diszkoszvetö sajtókonferenciájával vannak tele.
http://www.spiegel.de/sport/sonst/0,1518,315010,00.html
A tények: az egész Fazekas-ügy egy precízen elökészített lebuktatási akció volt: mint Riedel az Athénben ország-világ elött tartott sajtótájékoztatóján elmondta 2003. júliusában a cuxhaveni atlétikai verseny idején egy meg nem nevezett magyar diszkoszvetötöl azt az információt kapta, hogy Fazekas „tele van szteroiddal és csal a teszteknél“. Ennek megerösítésére átadott Riedelnek egy vázlatot egy katéteres szerkezetröl amit állítólag Fazekas (is) használ. Riedel a Német Atlétikai Szövetségen tudtával és segítségével eljuttatta ezen információkat a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez.
Az alkalom kedd este volt.! És bejött... Máris meg van a magyarázat a „kissé akkurátusabb“ doppingvizsgálatra.
Elszomorít a dolog, mert aki ismeri a németeket, tudja, hogy 100%-ra mennek és minden lehetöséget kiszámítanak. Ök “szelet csináltak…és máris zörög a bokor”. Azt hiszem,hogy nem cask a magma nevében mondhatom, hogy nagyon jó lenne, hogyha akövetkezö órákban ill. napokban tiszta vizet öntenénk a pohárba.
A következö gondolatok foglalkoztatnak:
- Fazekasnak sejtenei kellet, hogy valami készül. Ha igen akkor miért nem csinálta végig a procedúrát. Megmutathatta volna, hogy teljesen tiszta.
- Ha leblokkolt, miért nem fogadta el az ajánlatot és ment be a kórházba?
- Miért nem hívott össze rögtön Athénben (mint Lars Riedel) egy nemzetközi sajtókonferenciát? (Mit gondola, hány külföldi újságíró fog hirtelen holnap délután Szombathelyre utazni?)
- Ugyanez a cirkusz megismétlödik ma délután Kovács Zoltánnal? -
Unreal1942 #1699 Természetesen. -
lehet jelentkezni...az utazás költségeit benyújtjuk a NOB számlájára -
sőt, a 8. emberünk Grenzjäger -
No, akkor eddig az Athénba tartó egyének listája:
1. Hentes Bill
2. Punker
3. lwb
4. Bandee
5. gpm
6. Kaplan
7. (és sztem) Unreal1942 -
Grenzjager #1695 e-mail bomba:
[email protected] -
Ha a birkózás első két helyezete doppingolna, akkor görög lenne az aranyérmes
-
Grenzjager #1693 Benne vagyok én is! 

-
Felhivom 
az arab barataimat:

nekik biztos lesz vmi jo otletuk:

-
Ennek a Nemzetkozi doppingellenes bizottsagnak veletlenul nem egy szorostalpu roman az elnoke?
-
MAjd a végén mert lehet lesz 12 aranyunk -8 :D -
Unreal1942 #1689 Mikor indulunk ?
-
Megyek én is! -
En is mennek, akkor mar harman vagyunk.