3339
www.athens2004.com
  • Lteebee
    Ha nem a te kommentedet olvastam volna előbb, én is kezdtem volna egyenesíteni a kaszát.
  • Ramza
    Bazeg, a szívbajt hoztad rám, ahogy elkezdtem olvasni :)
  • Breki33
    A NOB ma délelotti nyilatkozata értelmében Fazekas és Annus után a
    harmadik magyar sportólónktól, Vörös Zsuzsától is elveszik az aranyérmet. A NOB
    azzal indokolta a döntését, hogy a sportoló lova nem tudta produkálni a
    szabályokban eloírt 75 liter vizeletmintát."

Magyarul nem vizelt eleget,
  • PREMIERE1
  • PREMIERE1

• PREMIERE1
    Itt a többi ...
  • PREMIERE1
    Nem véletlenül lett tehát két nagy fasz az athéni olimpia kabalafigurája.

• PREMIERE1
    Meg ez sem ...
  • PREMIERE1
    Ez sem rossz! Nagyon nem lehet minden rendben a NOBnál és a WADA-nál!
  • PREMIERE1
    Nagyon tanulságos riport!

Gyulai István Athénról
  • Breki33
    kétszer megvertük őket

más kérdés, hogy a végén nem a bíró fütyült be

de bánnya a kánya
    amúgy a legjobb mondás kimaradt
  • Hentes Bill #3207
  • Grenzjager
    LOL: MAÐARSKA: Gergelji, Seèi, Varga 1, Madaras, A. ©tajnmec, Ka¹a¹ 2, Vari, Ki¹ 4, Benedek 1, Fodor, B. ©tajnmec, Molnar, Biro¹. Selektor: Dene¹ Kemenji.
  • Grenzjager
    "bárki bármit mondhat, a magyar válogatott a világ legjobbja"
    Danilo Ikodinovics, szerb olimpiai ezüstérmes a magyar vizilabda válogatottról.

de jó ezt hallani
  • Grenzjager
    beszartam a röhögéstől.......

ja SVEJCI
  • Ramza
    egyébként mindegyik durva jó :)
    Az pedig külön hihetetlen számomra, hogy 40 (50?) év alatt nem tanított meg senki a Vitray-nak, hogy miként mondják magyarul, azt, hogy "svájci" és "beloru(s)sz". Szerencsére előbbiek most nem nagyon versenyeztek kajak-kenuban, így nem sértette a fülemet a "svejci" szó.
  • Grenzjager
    vezet is ezerrel
  • Hentes Bill #3201
    az a Csisztu beszólás nem volt semmi :D
  • Grenzjager
    LOL:

Mi volt az olimpia kifejezése?
    "nagy pöri" 16 % (141)
    "rakoncátlan kis csitrik" 11 % (101)
    "2, 3, 1 és vége!" 7 % (63)
    "bjeloruszok" 5 % (45)
    "a négylábú kezében a sorsunk" 6 % (58)
    és (!!! természetesen Csisztutól)
    "nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot"
    55 % (489)

Szavazatok száma: 897 (NS)

há' mekkora lol
  • Breki33
    megint megnyerték P
  • Serpa
    nekem minden teccet.

kivéve egyet.
    a neve: Egri Viktor.
    mintha fájt volna neki, hogy ott van; legalábbis akkor amikor ő volt a napi főműsorvezető.
  • Hentes Bill #3197
    irigylem őket... biztos felejthetetlen élmény volt...
  • Bandee1987
    Ma meg hazafele a héven, láttam pár csávót marha nagy hátizsákokkal, és mindegyiken hivatalos athéni olimpiás póló volt. Gondolom, most érkeztek haza az olimpiáról...
  • Bandee1987
    Amúgy szeretném megkérdezni, hogy mennyire vagytok elégedettek az mtv-s közvetítéssel. Sztem 1-2 hibától eltekintve színvonalas és jó közvetítéseket láthattunk/halhattunk
  • Hentes Bill #3194
    király, fel is veszem videóra
  • Ramza
    oké, bocsi
  • MIMACSKA
    kösziek!!!
  • Lteebee
    Azt hiszem, itt már elhangzott minden a doppingügyről, ami elhangozhatott.
    Nem akarom sem objektívan, sem pedig szubjektívan összefoglalni.

Mindenesetre amíg új nfo nincs, javasolnám, hogy ejtsük a témát!

Köszesz.
  • Breki33
    nekem tetszett P
  • M@TriX
    Hogy legyenek vidámabb témák is:

nem tudom láttátok ezt a videót, egy kézilabdások kissé túlspirázott dobása, én sajna élőben nem láttam

Videó (500K)
  • Grenzjager
    ja az a beszólás gyenge volt
  • Sadist
    Nem részletkérdés, hanem bizonyíték nélküli vádaskodás->aljas koholmány! A kettő között azért van különbség!
  • Breki33
    ma 18:00-tol az m2 megismetli a vizilabda döntőt

ha valaki fel szeretné venni

"Nem kell ekkora gól, mert még megfizettetik velünk a háló árát a derék görögök" P
  • PREMIERE1
    Egy kínai úszónő naplójából :

Hétfő
    Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet. A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nőtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni. Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam. Tíztol négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.

Kedd
    Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél. A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik. Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni. A bicepszem akkorát nőtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.

Szerda
    Öt zöld, tíz kék és hat piros. A kozmetikus disznópörzsölovel próbálkozott. Szerencsére idoben elugrottam, de így ráégett a köpeny. Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzőm kötelet adott a számba és vízisíelt. Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.

Csütörtök
    Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros. Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait. Büszke vagyok. Én vagyok az első ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzom is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.

Péntek
    Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros. Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak. Az öltözoben pánik tört ki, amikor állva pisiltem. Ma egy kis műtéten kellett részt vennem, ugyanis nőni kezdett a harmadik karom. Az edzom szerint ennyi edzés után ez természetes.

Szombat
    Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak vizeletet a doppingszerek között. A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba.
  • M@TriX
    Murofusi várja Annus aranyérmét

arra várhat ;), én nem adnám ki a kezemből, ha nem doppingoltam volna.
    Az unokáimnak megmutatnám, hogy itt az érem amit jogtalanul akartak elszedni tőlem :)
  • Lteebee
    Biztos hallottál a suliban az iróniáról.
  • Lteebee
    Sodi: nem szocizunk
    Ramza: nem cigányozunk, nem nácizunk
    Mészy: nem parasztozunk
  • Breki33
    nem

tök alsóra gondoltam :-)
  • Serpa
    m1 -en összefoglaló van.
  • SoDI---
    Azt sem rakták be, hogy mnipulálta a vizeletét, mégis felhozták!

Mivel nem az volt a kizárásának az oka, a végeredmény (Fazekas kizárása) szempontjából ez részletkérdés.