3339
www.athens2004.com
-
Ha nem a te kommentedet olvastam volna előbb, én is kezdtem volna egyenesíteni a kaszát. -
Ramza #3217 Bazeg, a szívbajt hoztad rám, ahogy elkezdtem olvasni :) -
A NOB ma délelotti nyilatkozata értelmében Fazekas és Annus után a
harmadik magyar sportólónktól, Vörös Zsuzsától is elveszik az aranyérmet. A NOB
azzal indokolta a döntését, hogy a sportoló lova nem tudta produkálni a
szabályokban eloírt 75 liter vizeletmintát."
Magyarul nem vizelt eleget,
-
-

-
Itt a többi ... -
Nem véletlenül lett tehát két nagy fasz az athéni olimpia kabalafigurája.

-
Meg ez sem ... -
Ez sem rossz! Nagyon nem lehet minden rendben a NOBnál és a WADA-nál! -
Nagyon tanulságos riport!
Gyulai István Athénról -
kétszer megvertük őket
más kérdés, hogy a végén nem a bíró fütyült be
de bánnya a kánya
amúgy a legjobb mondás kimaradt -

-
Grenzjager #3206 LOL: MAÐARSKA: Gergelji, Seèi, Varga 1, Madaras, A. ©tajnmec, Ka¹a¹ 2, Vari, Ki¹ 4, Benedek 1, Fodor, B. ©tajnmec, Molnar, Biro¹. Selektor: Dene¹ Kemenji. -
Grenzjager #3205 "bárki bármit mondhat, a magyar válogatott a világ legjobbja"
Danilo Ikodinovics, szerb olimpiai ezüstérmes a magyar vizilabda válogatottról.
de jó ezt hallani

-
Grenzjager #3204 beszartam a röhögéstől.......
ja SVEJCI

-
Ramza #3203 egyébként mindegyik durva jó :)
Az pedig külön hihetetlen számomra, hogy 40 (50?) év alatt nem tanított meg senki a Vitray-nak, hogy miként mondják magyarul, azt, hogy "svájci" és "beloru(s)sz". Szerencsére előbbiek most nem nagyon versenyeztek kajak-kenuban, így nem sértette a fülemet a "svejci" szó. -
Grenzjager #3202 vezet is ezerrel -
az a Csisztu beszólás nem volt semmi :D -
Grenzjager #3200 LOL:
Mi volt az olimpia kifejezése?
"nagy pöri" 16 % (141)
"rakoncátlan kis csitrik" 11 % (101)
"2, 3, 1 és vége!" 7 % (63)
"bjeloruszok" 5 % (45)
"a négylábú kezében a sorsunk" 6 % (58)
és (!!! természetesen Csisztutól)
"nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot"
55 % (489)
Szavazatok száma: 897 (NS)
há' mekkora lol
-
megint megnyerték P -
nekem minden teccet.
kivéve egyet.
a neve: Egri Viktor.
mintha fájt volna neki, hogy ott van; legalábbis akkor amikor ő volt a napi főműsorvezető. -
irigylem őket... biztos felejthetetlen élmény volt...
-
Ma meg hazafele a héven, láttam pár csávót marha nagy hátizsákokkal, és mindegyiken hivatalos athéni olimpiás póló volt. Gondolom, most érkeztek haza az olimpiáról... -
Amúgy szeretném megkérdezni, hogy mennyire vagytok elégedettek az mtv-s közvetítéssel. Sztem 1-2 hibától eltekintve színvonalas és jó közvetítéseket láthattunk/halhattunk -
király, fel is veszem videóra -
Ramza #3193 oké, bocsi -
kösziek!!! -
Azt hiszem, itt már elhangzott minden a doppingügyről, ami elhangozhatott.
Nem akarom sem objektívan, sem pedig szubjektívan összefoglalni.
Mindenesetre amíg új nfo nincs, javasolnám, hogy ejtsük a témát!
Köszesz. -
nekem tetszett P -
Hogy legyenek vidámabb témák is:
nem tudom láttátok ezt a videót, egy kézilabdások kissé túlspirázott dobása, én sajna élőben nem láttam
Videó (500K) -
Grenzjager #3188 ja az a beszólás gyenge volt -
Nem részletkérdés, hanem bizonyíték nélküli vádaskodás->aljas koholmány! A kettő között azért van különbség! -
ma 18:00-tol az m2 megismetli a vizilabda döntőt
ha valaki fel szeretné venni
"Nem kell ekkora gól, mert még megfizettetik velünk a háló árát a derék görögök" P -
Egy kínai úszónő naplójából :
Hétfő
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet. A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nőtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni. Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam. Tíztol négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.
Kedd
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél. A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik. Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni. A bicepszem akkorát nőtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.
Szerda
Öt zöld, tíz kék és hat piros. A kozmetikus disznópörzsölovel próbálkozott. Szerencsére idoben elugrottam, de így ráégett a köpeny. Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzőm kötelet adott a számba és vízisíelt. Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.
Csütörtök
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros. Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait. Büszke vagyok. Én vagyok az első ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzom is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.
Péntek
Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros. Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak. Az öltözoben pánik tört ki, amikor állva pisiltem. Ma egy kis műtéten kellett részt vennem, ugyanis nőni kezdett a harmadik karom. Az edzom szerint ennyi edzés után ez természetes.
Szombat
Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak vizeletet a doppingszerek között. A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba. -
Murofusi várja Annus aranyérmét
arra várhat ;), én nem adnám ki a kezemből, ha nem doppingoltam volna.
Az unokáimnak megmutatnám, hogy itt az érem amit jogtalanul akartak elszedni tőlem :) -
Biztos hallottál a suliban az iróniáról. -
Sodi: nem szocizunk
Ramza: nem cigányozunk, nem nácizunk
Mészy: nem parasztozunk -
nem
tök alsóra gondoltam :-) -
m1 -en összefoglaló van. -
Azt sem rakták be, hogy mnipulálta a vizeletét, mégis felhozták!
Mivel nem az volt a kizárásának az oka, a végeredmény (Fazekas kizárása) szempontjából ez részletkérdés.