Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MERT BEN JOHNSON OTA NEM VOLT RÁ PÉLDA HOGY VISSZAVEGYENEK EGY NEMZETTTÕL ARANYÉRMET! RÁADÁSUL EGYBÕL 2-ÕT

Ramore
Ahelyett, hogy beismernék.
Nem kell ezen vitazni. A teny h rosszat csinaltak, de nem az a baj hanem az h rosszul is csinaltak. En csak aze kapom fel a vizet, h ekkora felhajtast csapnak korulotte.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ramore
Ezeknek a Szombathelyieknek máshogyan pörög az agyuk!
MIMACSKA
"Igen, de ok alairtak az olimpiai szerzodest, ami leirja h az olimpia vegeig elerhetonek kell lennie meg stb."

Te meg a Magyar államal kötöttél szerzõdést a megszületéseddel és annak jogszabályát kötelességed betartani... Mégsem teszed, mint ahogy én sem és sokan mások..."

Ja és akkor felmentést kapnak.....hmmm érdekes szemlélet.

ha én letöltök mp3-at akkor õk is megszeghetik a doppingtörvényt!

LOL!!!
😄D

www.extragyongy.hu

"Igen, de ok alairtak az olimpiai szerzodest, ami leirja h az olimpia vegeig elerhetonek kell lennie meg stb."

Te meg a Magyar államal kötöttél szerzõdést a megszületéseddel és annak jogszabályát kötelességed betartani... Mégsem teszed, mint ahogy én sem és sokan mások...

"hanem azzal nem kepes betartani a kovetelmenyeket es lejatatja az orszagot."

Ugyan ez elmondható rád vagy rám vagy bárki másra, csak nálunk hatványosan érvényes és ez csak statisztikákban érvényesül...

"Az olimpia szabályairól van szó, nem az átlagemberekrõl. Hülye példát hoztál fel."

Ugyan miért?
Az átlag emberekre nem vonatkozik a jogszabályzat ugyan ugy mint a sportolókra az olimpia szabályzata? Nevicceljé má... Csak annyi a különbség, hogy téged senki nem fog megbaszni mert illegális dolgokkal sheftelsz... (legalábbis addig amig a BSA nem kap egy névtelen levelet, hogy ellenõrizzenek már le téged mert jogszabályt sértõ dolgokat mûvelsz az otthonodban)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ramore
Az olimpia szabályairól van szó, nem az átlagemberekrõl. Hülye példát hoztál fel.
Igen, de ok alairtak az olimpiai szerzodest, ami leirja h az olimpia vegeig elerhetonek kell lennie meg stb. Amugy mindenki doppingol nekem nem ezzel van bajom, hanem azzal nem kepes betartani a kovetelmenyeket es lejatatja az orszagot. 😞

"Van egy torveny azt be kell tartani"
Gondolom neked sincs illegális "cucc" a gépeden (mp3, filmek, játékok, programok)
Érted mire akarok kilyukadni, ugye?

Pedig megerdemelnek a kizarast. Van egy torveny azt be kell tartani. Sodinak abszolute igaza van..

SoDI---
Nem politika rögtön, ha politikusokra hivatkozok konkrétumok nélkül szerintem.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Lteebee
Pontius: Külföldiül sem személyeskedünk.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
NEM POLITIKA!

Melyik részét nem érted?

Breki33
akkor téged is kizárjunk? P
SoDI---
Olyan mindegy, hogy bûnösök-e.
Mindegyik hülyén viselkedett, ezért zárták ki hármukat.

Kettõ meg átment kémikusba 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

"GYISM csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy kiállnak a sportolók mellett, amíg azok bûnössége be nem bizonyosodik"

Még szerencse...
Habár lehet, hogy egy kicsit elkéstek, de csak 2 hetet szal nem vészes, csak 2 arany ment el...

Hentes Bill
GYISM: kiállnak Annusék mellett
NSO, 2004-09-02 16:19

Mesterházy Attila, a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkára a GYISM csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy kiállnak a sportolók mellett, amíg azok bûnössége be nem bizonyosodik. Emellett jogi szakvéleményt is kérnek, hogy van-e lehetõség az állami támogatás felfüggesztésére, ha netán bebizonyosodna, hogy a doppingolás az állami sportszervezetek felügyeletével történt. Emellett 2005-tõl nagyobb költségvetésû forrásokat biztosítanak a sportegészségügyi feladatokra, valamint kezdeményezik a hatékonyabb doppingmintavételi vizsgálatokat.

Boldog Karácsonyt!

na ezt szétküldjük

PREMIERE1
Egyre keményebbé válik az eset:

"A NOB újabb nyilatkozata értelmében, a ló megsértette Dirk Kilot a doppingvizsgálatra kiküldött orvosi bizottság elnöke apjának testvérének, annak fiának a barátját. A maga módján nyilvánította ki nemtetszését, amirõl a WADAnak bizonyítéka is van:
" alhirek.hu

Mit lehet erre mondani?

Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen. Erre megszólal a ló:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is! A paraszt beparázik, leugrik a szekérrol, és fut a kutyájával, el az erdobe. Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú bazd meg! Ugye Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

75 liter, loál 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lteebee
Ha nem a te kommentedet olvastam volna elõbb, én is kezdtem volna egyenesíteni a kaszát.

Bazeg, a szívbajt hoztad rám, ahogy elkezdtem olvasni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Breki33
A NOB ma délelotti nyilatkozata értelmében Fazekas és Annus után a
harmadik magyar sportólónktól, Vörös Zsuzsától is elveszik az aranyérmet. A NOB
azzal indokolta a döntését, hogy a sportoló lova nem tudta produkálni a
szabályokban eloírt 75 liter vizeletmintát."

Magyarul nem vizelt eleget,
PREMIERE1

PREMIERE1

PREMIERE1

PREMIERE1
Nem véletlenül lett tehát két nagy fasz az athéni olimpia kabalafigurája.

PREMIERE1

PREMIERE1

PREMIERE1
Nagyon tanulságos riport!

Gyulai István Athénról

Breki33
kétszer megvertük õket

más kérdés, hogy a végén nem a bíró fütyült be

de bánnya a kánya
amúgy a legjobb mondás kimaradt
Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

LOL: MAÐARSKA: Gergelji, Seèi, Varga 1, Madaras, A. ©tajnmec, Ka¹a¹ 2, Vari, Ki¹ 4, Benedek 1, Fodor, B. ©tajnmec, Molnar, Biro¹. Selektor: Dene¹ Kemenji.

"bárki bármit mondhat, a magyar válogatott a világ legjobbja"
Danilo Ikodinovics, szerb olimpiai ezüstérmes a magyar vizilabda válogatottról.

de jó ezt hallani

beszartam a röhögéstõl.......

ja SVEJCI

egyébként mindegyik durva jó 😊
Az pedig külön hihetetlen számomra, hogy 40 (50?) év alatt nem tanított meg senki a Vitray-nak, hogy miként mondják magyarul, azt, hogy "svájci" és "beloru(s)sz". Szerencsére elõbbiek most nem nagyon versenyeztek kajak-kenuban, így nem sértette a fülemet a "svejci" szó.

vezet is ezerrel

Hentes Bill
az a Csisztu beszólás nem volt semmi 😄

Boldog Karácsonyt!

LOL:

Mi volt az olimpia kifejezése?
"nagy pöri" 16 % (141)
"rakoncátlan kis csitrik" 11 % (101)
"2, 3, 1 és vége!" 7 % (63)
"bjeloruszok" 5 % (45)
"a négylábú kezében a sorsunk" 6 % (58)
és (!!! természetesen Csisztutól)
"nem a szülõföldjén látta meg a napvilágot"
55 % (489)

Szavazatok száma: 897 (NS)

há' mekkora lol

Breki33
megint megnyerték P
Serpa
nekem minden teccet.

kivéve egyet.
a neve: Egri Viktor.
mintha fájt volna neki, hogy ott van; legalábbis akkor amikor õ volt a napi fõmûsorvezetõ.

Hentes Bill
irigylem õket... biztos felejthetetlen élmény volt...

Boldog Karácsonyt!

Bandee1987
Ma meg hazafele a héven, láttam pár csávót marha nagy hátizsákokkal, és mindegyiken hivatalos athéni olimpiás póló volt. Gondolom, most érkeztek haza az olimpiáról...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Amúgy szeretném megkérdezni, hogy mennyire vagytok elégedettek az mtv-s közvetítéssel. Sztem 1-2 hibától eltekintve színvonalas és jó közvetítéseket láthattunk/halhattunk

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hentes Bill
király, fel is veszem videóra

Boldog Karácsonyt!

oké, bocsi

MIMACSKA
kösziek!!!

www.extragyongy.hu

Lteebee
Azt hiszem, itt már elhangzott minden a doppingügyrõl, ami elhangozhatott.
Nem akarom sem objektívan, sem pedig szubjektívan összefoglalni.

Mindenesetre amíg új nfo nincs, javasolnám, hogy ejtsük a témát!

Köszesz.

Breki33
nekem tetszett P
M@TriX
Hogy legyenek vidámabb témák is:

nem tudom láttátok ezt a videót, egy kézilabdások kissé túlspirázott dobása, én sajna élõben nem láttam

Videó (500K)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.