Olimpia 2004 Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Te meg a Magyar államal kötöttél szerzõdést a megszületéseddel és annak jogszabályát kötelességed betartani... Mégsem teszed, mint ahogy én sem és sokan mások..."
Ja és akkor felmentést kapnak.....hmmm érdekes szemlélet.
ha én letöltök mp3-at akkor õk is megszeghetik a doppingtörvényt!
LOL!!!
😄D
www.extragyongy.hu
Te meg a Magyar államal kötöttél szerzõdést a megszületéseddel és annak jogszabályát kötelességed betartani... Mégsem teszed, mint ahogy én sem és sokan mások...
"hanem azzal nem kepes betartani a kovetelmenyeket es lejatatja az orszagot."
Ugyan ez elmondható rád vagy rám vagy bárki másra, csak nálunk hatványosan érvényes és ez csak statisztikákban érvényesül...
"Az olimpia szabályairól van szó, nem az átlagemberekrõl. Hülye példát hoztál fel."
Ugyan miért?
Az átlag emberekre nem vonatkozik a jogszabályzat ugyan ugy mint a sportolókra az olimpia szabályzata? Nevicceljé má... Csak annyi a különbség, hogy téged senki nem fog megbaszni mert illegális dolgokkal sheftelsz... (legalábbis addig amig a BSA nem kap egy névtelen levelet, hogy ellenõrizzenek már le téged mert jogszabályt sértõ dolgokat mûvelsz az otthonodban)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Gondolom neked sincs illegális "cucc" a gépeden (mp3, filmek, játékok, programok)
Érted mire akarok kilyukadni, ugye?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Melyik részét nem érted?
Mindegyik hülyén viselkedett, ezért zárták ki hármukat.
Kettõ meg átment kémikusba 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Még szerencse...
Habár lehet, hogy egy kicsit elkéstek, de csak 2 hetet szal nem vészes, csak 2 arany ment el...

NSO, 2004-09-02 16:19
Mesterházy Attila, a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkára a GYISM csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy kiállnak a sportolók mellett, amíg azok bûnössége be nem bizonyosodik. Emellett jogi szakvéleményt is kérnek, hogy van-e lehetõség az állami támogatás felfüggesztésére, ha netán bebizonyosodna, hogy a doppingolás az állami sportszervezetek felügyeletével történt. Emellett 2005-tõl nagyobb költségvetésû forrásokat biztosítanak a sportegészségügyi feladatokra, valamint kezdeményezik a hatékonyabb doppingmintavételi vizsgálatokat.
Boldog Karácsonyt!

"A NOB újabb nyilatkozata értelmében, a ló megsértette Dirk Kilot a doppingvizsgálatra kiküldött orvosi bizottság elnöke apjának testvérének, annak fiának a barátját. A maga módján nyilvánította ki nemtetszését, amirõl a WADAnak bizonyítéka is van:
" alhirek.hu
Mit lehet erre mondani?
Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen. Erre megszólal a ló:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is! A paraszt beparázik, leugrik a szekérrol, és fut a kutyájával, el az erdobe. Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú bazd meg! Ugye Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
harmadik magyar sportólónktól, Vörös Zsuzsától is elveszik az aranyérmet. A NOB
azzal indokolta a döntését, hogy a sportoló lova nem tudta produkálni a
szabályokban eloírt 75 liter vizeletmintát."
Magyarul nem vizelt eleget,

más kérdés, hogy a végén nem a bíró fütyült be
de bánnya a kánya
amúgy a legjobb mondás kimaradt
Danilo Ikodinovics, szerb olimpiai ezüstérmes a magyar vizilabda válogatottról.
de jó ezt hallani

ja SVEJCI

Az pedig külön hihetetlen számomra, hogy 40 (50?) év alatt nem tanított meg senki a Vitray-nak, hogy miként mondják magyarul, azt, hogy "svájci" és "beloru(s)sz". Szerencsére elõbbiek most nem nagyon versenyeztek kajak-kenuban, így nem sértette a fülemet a "svejci" szó.
Mi volt az olimpia kifejezése?
"nagy pöri" 16 % (141)
"rakoncátlan kis csitrik" 11 % (101)
"2, 3, 1 és vége!" 7 % (63)
"bjeloruszok" 5 % (45)
"a négylábú kezében a sorsunk" 6 % (58)
és (!!! természetesen Csisztutól)
"nem a szülõföldjén látta meg a napvilágot"
55 % (489)
Szavazatok száma: 897 (NS)
há' mekkora lol

kivéve egyet.
a neve: Egri Viktor.
mintha fájt volna neki, hogy ott van; legalábbis akkor amikor õ volt a napi fõmûsorvezetõ.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem akarom sem objektívan, sem pedig szubjektívan összefoglalni.
Mindenesetre amíg új nfo nincs, javasolnám, hogy ejtsük a témát!
Köszesz.
nem tudom láttátok ezt a videót, egy kézilabdások kissé túlspirázott dobása, én sajna élõben nem láttam
Videó (500K)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.