Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

PREMIERE1
1954-ben Bernben elkezdték, azóta megy a dopping!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Punkerwork
ha lincselni megyünk szóljatok! megyek én is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PREMIERE1
helyében

lwb
a sok kurva okos öltönyös "diplomata" mellédumája helyett inkább olvassátok el, mit mond Fazekas. a bajnok.

"Közben Schmitt Pál, a MOB elnöke nyilatkozatban cáfolta Kamuti Jenõ, a NOB doppingbizottsági tagjának korábbi állítását, miszerint a leadott mintát megvizsgálták volna és az negatív lett. Pedig Fazekas is erõsen hivatkozik arra, hogy negatív lelettel vették el tõle az aranyat."

Hát ez hihetetlen, hogy lehet ennyire hülye egy ember?????
Ezért kapja a fizetését??? Az ien BASSZA MEG AZ ANNYÁT!! Ez nem magyar... Ez egy kibaszott féreg...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

lwb
újabb fejlemények Fazekas ügyben. Schmitt mé' nem hallgat, ha nem tud értelmeset mondani, csak ugyanazt szajkózni? ki kérte õt, hogy a NOB mocskát szépítse? tények, eh ... 😞

Kivonultak a srácok a zolimpiára! 😊))

További képek: link

az utolsó képen a hazai szurkolók (Sopron) villannak meg

itt

Amugy az egyik sorban FazeKas helyett FazeNast írnak...

PREMIERE1
Aján hülyeségeket beszél!

NEM VEHETIK EL! HA MÉG A FALUBAN LENNE, ELLENÕRIZHETNÉK, DE MIVEL NINCS, EZT BASZHATJÁK!

Én a német (ex-NDK részrõl való) faszfej "sportólógéniusz" helyett azon gondolkodnék el, hogy Otto, meg Anders mennyire számított nõies nõi úszónak a 80-as években, mert most enyhén szakálasok. Szóval ha valakinek kussolnia kéne a doppingról, az Németország, Kína, és az USA!!!

hol is a jegyzõkönyv linkje????

lwb
ha még elkapta vagy rajtakapta volna ... de csak felidegesíteni sikerült õket. ráadásul kovácsnál még értelme sincs az ilyesminek.

vagy a mi sportolóink koxolni keményen (nem hiszem) vagy nagyon utálhatnak minket ebben a szervezetben. utóbbi valószínûbb szvsz.

Ez k*rva nagy gáz, mert megerõsíti a gyanút Fazekas irányába... - hiába ártatlan...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Hát ez yó kérdés...

lehet h a vér nem mutat ki mindent

a világ igy látja
1. Kecskés
2. Fazekas
3. Kovács
talán Annus is.
mi lesz ha lesz 4.?

ez már vicc...

Punkerwork
amúgy árulja már el nekem valaki miért nem vér vizsgálat van?

mi ennek a szervezetnek a neve aki elkapta fazekast meg kovács zolit is??
ava?avaa?awaa vagy mi?

na ezért írtam azt amit írtam egy órája

lwb
újabb magyar doppingeset. hát ez már kész cirkusz ...

azért hihetetlen, hogy Reuters a világ egyik leg körültekintõbb hírforrása is minden utánnajárás után lehozta a csalásról szóló hírt...

Talán elolvassák a levelem és gondolkodásra kézteti õket...

helyes!

joebacsi

bár sztem csepp a tengerben

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

#1567 üzenetet végolvasva küldtem pár levelet a Times-nak meg még 1-2 europai ujságnak, mellékelve a fazekas mintavételének jegyzõkönyvét...

Aján Tamás : ..igen még szept.7én is elvehetik Annus aranyát... ha ugy akarja az AVAA vagymi....

áááááááááááááááááááááááááááááá

Hentes Bill
MARADJ

Boldog Karácsonyt!

kicsit mindenki elszállt, de ez érthetõ

Punkerwork
ne menj

lwb
szerintem az a minimum, hogy egy ilyen dolog erõs indulatokat vált ki az emberekbõl. ha neked ez durva, akkor kerüld messzire az indexet meg a többi témával komolyabban foglalkozó fórumot. szerintem mi még itt jócskán belülmaradtunk a normális kommunikáció keretein.

de, te tudod, persze. 😊

MIMACSKA
Én kérem viszlát!!

Azt hittem, hogy ez egy jó kis sport topik lesz, de nem az. Tele van....-tisztelet a kivételnek-...gyûlölködõ mocskolódó és politizáló emberekkel.

sokan a sportolókat szidják, csak az arany számít, mert persze könnyû otthonról a fotelból ugatni miközben sörözik és csipszet zabál. Sportplóként kijutni az olimpiára igenis rohadt nagy szám!!!!!!

Mi "magyarok" mint mindig most is elégedetlenkedünk és persze másokban keressük a saját kudarcunk okait. Sajnos

Legyetek jók!!
Viszlát!

www.extragyongy.hu

Kvázi a vizilabdásoktól mennyivel egyszerûbb vizeletmintát venni. Csak belemerítik a fiolát a medence vizébe...

Olyan rúgdosások közepette garantáltan bepisál a fél csapat...

nem tesezk rá pénzt, mert úgy nem tudok fogadni hogy abban bízom hogy mindet elvesztem az utolsó fillérig

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MIMACSKA
Tegyél erre jó sok pénzt és majd jól elbukod!

www.extragyongy.hu

s ez is volt már de még 1X

"Sajtóértesülés szerint a kalapácsvetés olimpiai bajnokát, Annus Adriánt is újra szeretnék ellenõrizni, ezért szállodája elõtt rendõrök várják a sportolót. A NOB ugyanis augusztus 29-ig bármikor ellenõrizheti az olimpián résztvevõ sportolókat. Információnk szerint Annus Adrián úton van hazafelé. A két sportoló edzõje, Vida József idõközben hazatért Szombathelyre, de nem kívánta kommentálni a történteket. "

Hentes Bill

Szimpátia-tüntetés Fazekas mellett
NSO, 2004-08-25 12:11

Ezekben a percekben is tart az a szimpátia-tüntetés, amelyet Fazekas Róbert szûkebb "hazájában", Szombathelyen rendeznek. Diszkoszvetõnket, nem megfelelõ mennyiségû vizelet-minta produkálása miatt megfosztották olimpiai aranyérmétõl. Fazekas már elhagyta Athént és Annus Adrián társaságában személyautóval hazafelé tart.

tüntetés... minek? semmi értelme, csak nevetségessé teszik magukat az emberek

Boldog Karácsonyt!

...sajnálom

nézd én azt mondom hogy SmittPalkó diplomata!!!
NEM POLITIKUS!!!
NEM SPORTVEZETÕÛ!!!

mert a doppingból nem mossa ki senki!!!!!!
Õ IS HÜLYE NEM TAGADOM!!
SÕT SZERINTEM NAGYON HÜLYE mert csütörtökön nyilatkozik elöszõr, mondjuk ebéd után, az azt jelenti hogy csak a PÉNTEKI LAPOKBA KERÜL BE...
azt meg már magyar lapokon senki nem fogja betenni, megmarad külföldön örökre SÁROSNAK!!!
Amúgy is 2 ÉVRE ELTILTJÁK !!!!

Bandew
EZ így lenne, ha valóban 2-ok lettünk volna, de nem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lwb
a Schmitt már rég pártpoliziál. tõle hiába vársz értelmes sportdiplomáciai képviseletet vagy fellépést. õket most a kormányválság érdekli ... 😞

a német edzõnek meg savanyú a szõlõ. arra nem gondol senki, hogy Annust is lecsekkolták az aranya után? meg a Kõvágót is? nekik ment a 75 ml és természetesen negatív lett ... az ostoba némete meg telehazudozza a helyi szennylapokat. 😞

ööö... Punker rendkívüli módon allergiás és bogaras az #1549 második bekezdéséhez hasonlatos ötletekre...

Csak óvatosan a szavakkal!

1 év.... kimaradt

begõzõltem

tévedsz: Fazekas 1 múlva már le lesz szarva. Sajnos igen. Ez a valóság. Most még mindenhol SZertünk Robi, meg minden, de ismerjük a valódi életet.
Olimpiai bajnok vagy = minden vagy
a 2. már le van "ejtve"

Punkerwork
ez igez de ezt normálisan is le lehetett volna írni, és nem a mocskos románok alá sorolni minket.

nem errõl van szó!!
ILYEN MÉG SOHA SOHA NEM VOLT
valakitõl dopping vétéségért úgy vették el az aranyat, hogy a dopping tesztje NEGATIV volt!!!!!
Ezt csak egy magyarral tehetik meg, mert csak a magyar olyan hogy tûri!!

Bandew
Jó tudom, de attól még az IGAZI gyõzelem amiénk! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

német diszkoszvetõ vélemeénye: Müzlivel harcolunk atombombák ellen