Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
mi az undorító?
lwb
ha szteroidot nyomott, akkor az jóval a verseny után is kimutatható lesz. miért nem lehet megismételni a vizeletvételt?

(ha megint ellopja vki a postom, mérges leszek. 😊)

Hentes Bill
pffff, már vártalak téged, gondoltam, hogy lesz egy-két undorító beszólásod

Boldog Karácsonyt!

Ramore
ott volt a magyar orvos is, egy szóval sem mondta, hogy nyúlkáltak
Bandee1987
Nem hiszed, kérdezd csak meg õt!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ramore
ez olimpia, sport, nem pedig a civil élet!
szal a 2 év is jogos!!!!???!?!?!

ÉS IGEN NYÚLKÁLTAK!!!

Ramore
kétlem, hogy bárki is benyúlt volna a seggébe, hiszen vele volt a magyar orvos is!
csak akkor ok az érem elvétele ha doppingolt! Külonben durva!
Csak vizelet alapján lehet kimUTatni a doppingot? Vérvétel nincs?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bandee1987

s benne van mindenhol hogy mélyen érzésû katolikus és a durva analizálás már bántotta. ezt egy szaúidval tudod mikor csinlálják meg büntetlenül. igen is ne fogjuk be a szánkat !!!!

a 2 évet is!! mert mondjuk az arny az okés....de 2 év eltiltás is??? még jó hogy nem lövik le szegényt

gpm
Ha neked nyulkaltak volna a seggedbe es fogdostak volna a nemi szerved kivancsi vagyok most mit mondanal...

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Te minden szabályt betartasz?
Szerintem akármelyikünk végezhetne már közmunkát a sok sok szabálytalanságért amit elkövetünk életünkben!

Ramore
aki nem tartja be a szabályokat az meg is érdemli. aki tisztában van a szabályokkal és "tiszta" is, azzal meg nem fordul elõ ilyen kellemetlenség.
gpm
a doppingbotranyok hattereben kokszos Kenterisz ugye all, ezt akarjak eltusolni egy kicsit a tobbi uggyel...

....meg 2 évre el is tilják

Ramore
Szerintem aki doppingol, illetve nem tartja be a szabályokat, azoktól igenis el kell venni az érmet.
ezt egy románnal szerintetek meg lehet csinálni???

mert szerintem SOHA!

*szokta és nem szoktam!

+ mondom mi van! Az, hogy mindenki + szoktam már, hogy a Magyarba bele lehet rugni és csak türi!

Petíció Fazekas elvett aranyáért!
http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html

most annust is meg kovácsot is megakarják szivatni!már elegem van ebbõl.

[Jakuza]
Nem az.
Viszont FASZ egy neve van. 😛
WADA president Dick Pound
LOL.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

feliratkoztam

hopsz..... fkarcsi a petõfi rádió honlapjáról:

Kedves Fórumozók!
Mint sok ezer Németországban élö magyar, én is szorítottam a magyar sportolóknak Athénban.
Az utóbbi napok és órák történései nagyon elszomorítanak és elgondolkoztatnak ugyanis nemzeti büszkeségünkel, identitásunkkal (igen-igen a külföldön élö magyaroknak is van és nem is akármilyen..) játszanak felelötlen emberek. A Fazekas-ügy (nevezzük egyszerüen csak így..) lassan politikai üggyé dagad. Ugyanis a német médiák ma délelött óta a szászországi Lars Riedel diszkoszvetö sajtókonferenciájával vannak tele.
http://www.spiegel.de/sport/sonst/0,1518,315010,00.html

A tények: az egész Fazekas-ügy egy precízen elökészített lebuktatási akció volt: mint Riedel az Athénben ország-világ elött tartott sajtótájékoztatóján elmondta 2003. júliusában a cuxhaveni atlétikai verseny idején egy meg nem nevezett magyar diszkoszvetötöl azt az információt kapta, hogy Fazekas „tele van szteroiddal és csal a teszteknél“. Ennek megerösítésére átadott Riedelnek egy vázlatot egy katéteres szerkezetröl amit állítólag Fazekas (is) használ. Riedel a Német Atlétikai Szövetségen tudtával és segítségével eljuttatta ezen információkat a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez.
Az alkalom kedd este volt.! És bejött... Máris meg van a magyarázat a „kissé akkurátusabb“ doppingvizsgálatra.
Elszomorít a dolog, mert aki ismeri a németeket, tudja, hogy 100%-ra mennek és minden lehetöséget kiszámítanak. Ök “szelet csináltak…és máris zörög a bokor”. Azt hiszem,hogy nem cask a magma nevében mondhatom, hogy nagyon jó lenne, hogyha akövetkezö órákban ill. napokban tiszta vizet öntenénk a pohárba.
A következö gondolatok foglalkoztatnak:
- Fazekasnak sejtenei kellet, hogy valami készül. Ha igen akkor miért nem csinálta végig a procedúrát. Megmutathatta volna, hogy teljesen tiszta.
- Ha leblokkolt, miért nem fogadta el az ajánlatot és ment be a kórházba?
- Miért nem hívott össze rögtön Athénben (mint Lars Riedel) egy nemzetközi sajtókonferenciát? (Mit gondola, hány külföldi újságíró fog hirtelen holnap délután Szombathelyre utazni?)
- Ugyanez a cirkusz megismétlödik ma délután Kovács Zoltánnal?

Természetesen.

Bandee1987
lehet jelentkezni...az utazás költségeit benyújtjuk a NOB számlájára

Bandee1987
sõt, a 8. emberünk Grenzjäger

Bandee1987
No, akkor eddig az Athénba tartó egyének listája:
1. Hentes Bill
2. Punker
3. lwb
4. Bandee
5. gpm
6. Kaplan
7. (és sztem) Unreal1942

e-mail bomba:

[email protected]

MIMACSKA
Ha a birkózás elsõ két helyezete doppingolna, akkor görög lenne az aranyérmes

www.extragyongy.hu

Benne vagyok én is!

gpm
Felhivom
az arab barataimat:
nekik biztos lesz vmi jo otletuk:

gpm
Ennek a Nemzetkozi doppingellenes bizottsagnak veletlenul nem egy szorostalpu roman az elnoke?

Kaplan
MAjd a végén mert lehet lesz 12 aranyunk -8 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mikor indulunk ?

Kaplan
Megyek én is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gpm
En is mennek, akkor mar harman vagyunk.

Bandee1987
veletek tartok

lwb
én is

Kaplan
Hát ezek a görögök , hülyék
nyertünk egy aranyat bírkozásban , de ne örüljünk mert úgyis elveszik holnap az aranyunkat.
De azért azt nem nézik, hogy az amerikaiak-nak 28 aranyuk van és egyfojtába rágoznak pff....

[Jakuza]
Hat ahogy en Annust ismerem, szamolhatsz azzal hogy ilyen elozmenyek utan, nem fog elokerulni.
Gondolhatod mi lesz annak a kovetkezmenye.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandee1987

Punker
megyek én is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Ja, az egy dolog, hogy megnyerte az aranyat, de még hátravan a hugyozás 😊

Hentes Bill
pffff, a végén majd találnak majd valami okosságot a brunyában, és Annustól is elveszik az aranyat. szép is lenne. kimennék athénba, és lebontanám ez egész várost

Boldog Karácsonyt!

Komolyan mondom szánalmas és el kéne gondolkozni, hogy ilyen Olimpián érdemes e nekünk indulni!
Ha beigazolódna,hogy doppingolt akkor természetesen rendben van, hogy meghurcolják!
Viszont ha nem doppingolt és ez bebizonyosodik akkor a minimum, hogy vissza az arany és mondjuk jövõre minden Magyar állampolgárnak kéthetes fullos nyaralás a Görög tengerparton ingyen!

[Jakuza]
Ha igy lesz akkor nem fogok csodalkozni ezen.
De az szegyen, hogy 4szer ellenoriztek + meg kulon vermintat is vettek tole, megis uj tesztet akarnak.
Igaz ha csak stimulalo szert szedett akkor baszhatjak, mert 48 ora alatt lebomlik.
Na de kerdem en mi van akkor ha evett olyat azota amiben valamilyen tiltott szer szerepel ?
Elofordulhat barmi mivel mar tobb szaz szer szerepel a dopping listan.