3339
www.athens2004.com
-
Elmondom miert nem nezik a Kinaiakat, mert dollarmilliardokat fizettek a NOBnak, hogy olimpiat rendezhessen Peking.
Gondolj csak bele, hogy mi lenne ha megint akkora Kinai doppingbotrany pattanna ki , mint Koreaban.
Hat eleg rossz fenyt vetne a 2008as olimpiara. -
Nyiri #2093 JEEEE
Kikaptak a retkesmocskosbudorrohadt gorogok a vizilabda noi dontoben.
Bar minket ez nem nagyon vigasztal, mert mar korabban kiestunk, de a mocskos banasmod miatt szopjanak is rendesen. -
"ha az én tehenem is megdöglött a kkor a szomszédé is dögöljön meg."
Ezt akartam lentebb írni:-) -
100 %-ig igazad van Zennon!
Amerikai úszó is bekaphatja.
Szemét, mocskos amerikainak visszaadják az aranyat mert a bíró tévedett..Meg a toronykamera..Ahaa.
Akinek van pénze annak van arany, akinek nincs annak meg doppingügy!
Kínai gyöngyszemeket miért nem vizsgálják?
Ők ennyit fejlődtek pár év alatt?
Hirtelen tehetségesek lettek??
Olyan ez az olimpia mint az egész mai világ,
szemét, korrupt, csaló.....
-
Bazzeg te ezen meglepődsz?! Az ország fele tök "ha az én tehenem is a szomszédé" ill. irígy mint az állat. Sajnos ez a magyar hon. -
-
MTI: "Annus, aki arra kéri a szurkolókat, gondolkozzanak el azon, mi lehet az oka, hogy mégis hajtóvadászat folyik ellene."
Ezt nem egészen értem. A szurkolók miatt van ez? Aki érti írjon:-)
-
Nagyjából ezerfős szimpátiatüntetés várta az olimpiai aranyérmétől doppingvétség miatt megfosztott Fazekas Róbertet, aki csütörtök délután, a szombathelyi városháza házasságkötő termében edzője, sajtótitkára és a szombathelyi polgármester társaságában ismertette álláspontját.
Annustól vérmintát is vettek
Tekintse meg a képeket!
A diszkoszvető beszéde előtt Pál Gábor, Fazekas és Annus Adrián közös sajtótitkára olvasta fel az NOB doppingellenőrei által több mint egy napja keresett Annus levelét. A kalapácsvetés olimpiai bajnoka hangsúlyozta, a WADA emberei Athénban többször is ellenőrizték, sőt, vérmintát is vettek tőle.
"Úgy kezeltek, mint egy bűnözőt"
"Nem használtam tiltott szert, bűnöm csak annyi, hogy olimpiai bajnok lettem. Nem engedem manipulálni a vizeletmintámat, és nincs garancia arra, hogy nem befolyásolják" - írta Annus, aki szerint hadjárat indult ellene, és ki akarják csinálni.
A kalapácsvető bejelentette, hogy visszavonul a versenyzéstől. "Tisztán versenyeztem, de ők úgy kezeltek, mint egy bűnözőt, és elvették a sportba vetett hitem. Ennyit nem ér az egész, befejezem sportpályafutásomat" - áll Annus levelében, aki a jövő héten tart sajtótájékoztatót.
"Minden anatómialag lehetséges helyre benéztek"
Fazekas Róbert részeletesen beszámolt a verseny utáni mintavétel körülményeiről: "Szokatlan módon ketten kisértek be a mintavételre kijelölt helyiségbe, az orvosom viszont nem jöhetett velem, ami ugyancsak szokatlan. Gestapós módszereket alkalmaztak, levetkőztettek, megmotoztak, minden anatómialag lehetséges helyre benéztek. Hatszor próbálkoztam elegendő mintát adni, és a végére már pszichés sokkot kaptam. Ekkor ugyan felajánlották, hogy elkisérnek az olimpiai klinikára, de azt gondoltam, hogy ilyen embertelen körülmények között továbbra sem tudnék több mintát produkálni."
"Sejtem, hogy ki írta"
A diszkoszvető belátja, hogy hibát követett el, amikor a szükséges mennyiségű minta leadása nélkül elment a stadionból, de "abban az idegállapotban" ezt látta helyesnek. Ugyancsak hibának nevezte, hogy bár a doppingvizsgálatról szóló jegyzőkönyvet aláirta, nem ragaszkodott ahhoz, hogy abban a zaklatásokra is kitérjenek.
Fazekas külön kitért a tavaly ellene írt névtelen feljelentő levélre. "Sejtem, hogy ki írta, de nem szeretném megnevezni" - jelentette ki a sportoló, és kérdésre válaszolva kijelentette, hogy egyelőre nem foglalkozik a visszavonulás gondolatával, viszont harcolni szeretne az igazáért.
Forrás: Index -
Ennél csak akkor volt szarabb olimpiánk, amikor az amcsiknál nem vettünk részt rajta... -
Ah ertem.
Foleg azutan, hogy egy masik buzerans Magyar dobja fel a versenyzotarsat es rajzolja le a rivalisoknak, hogy mikent csal a doppingvizsgalatnal.
Hat csak gratulalni tudok, hogy milyen rendes hazankfiai vannak.
Es mint mar emlitettem, "szinte mindenki doppingol" , mashogy nem lehet nyerni.
Az hogy most elkezdtuk ezt kozmetikazni, hogy mitortent , hogyan tortent, igy is ugy is doppingbotrany. Es van egy sanda gyanum, hogy ez az ugy meg tovabb fog dagadni.
-
Ha nem hagyta elvégezni a vizsgálatot, az ugyanaz, mintha doppingolt volna. Nincs különbség. -
Ne használjuk már a tv által oly felkapott doppingbotrány kifejezést!!! Ez szabálysértési botrány max... -
Mert ehez a ket temahoz, valoszinuleg pozitivan kene hozzaallni nem ?
Egy doppingbotrany es egy 4 ev ota tarto szivrohamot kivalto merkozesek, amibol 2 dontoben torteno vereseg volt 5 perccel a vege elott meg 7 golos vezetesnel.
No comment. -
Grenzjager #2081 na nem éppen de mindig negativ vagy...
fazekas, kézis csajok -
Mert csak a sajat hulyesegeidet olvasod el. -
Grenzjager #2079 mindig csak gonosz vereségeknél.................. -
Grenzjager #2078 te amugy örültél még valaminek???
mert majoros aranyánál,nagy timi aranyánál......nem láttunk -
De lehet Angola se kapott volna ki a VB donton.
BIZTOS. -
Ja es meg valami.
Annyira szar ez a Francia csapat, hogy mind a Danok, mind a Koreaiak szoszerint agyonvertek oket.
Megmerem 100%-ig kockaztatni azt, hogy ha ezen csapatoknak egyikevel jatszotta volna a VB donto veget Franciaorszag, nem 6, hanem 10 lett volna a vegen. -
Grenzjager #2075 

-
5 gólos elény is volt -
jatekhoz -
A masik fele vegig latszodott, hog ya Siti Eszti most jo formaban van , nem ugy mint a Horvat VB-n.
Erre az idiota a Gorbicet jatszatja akinek semmi koze nem volt az olimpian a jatek.
Aki ezt nem veszi eszre mint edzo, annak semmi helye nincs a valogatott kispadjan. -
Pontius #2071 ilyenkor valakinek oda kéne menni és az összes csajt felrázni, hogy: MEGÉRDEMELTÉTEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán magukhoztérnének és elkezdenének végre játszani
4 gólós előnyt igy elqrni, HIHETETLEN! -
Nem láttam a végét sajnos:-( Tehát vesztettünk. Na f.sza...
A második félidő mikor kezdődött mintha vmi lasíttott felvétel lenne. Tökre bepunnyadtak a csajok. Mennyi lett 1ébként? -
Az lehet hogy jo edzo, de ezzel szemben ekkora balfaszsagot nem lehet csinalni.
1,30-al a vege elott mienk a labda erre elkezd cserelni ami kb vagy 20 mpercig tartott, majd +10 mp tamsadas utan kikeri az idejet.
Hat eleg nagy balfaszsag, ilyenkor a sajat csapatatol 30 masodpercet elvenni. -
az is mi volt, hogy kigurul a labda a pénztárhoz, és megy az idő ??? -
Pontius #2067 és az meg a másik hogy döntetlenre játszottak, látszott az időkérés után, hogy arra játszanak, hogy talán sikerül nekik egy labdát szerezni és az utolsó 2 mp-ben belőni... -
Pontius #2066 mocsai yó edző
a csajok baszták el
fasze kelett a vége elött 1,5 percel labdázni
egyböl ki kelett volna kérni az időt és nem görbicre játszani -
ez hihetetlen. sztem mocsainak mennie kéne, új edző kell ide. remélem a srácok megnyerik az aranyat a lányok miatt is -
Tok nevetseges volt mar az elso felido vege is.
6 for helyett majdnem 2 lett a vegen, mar ott orulhettunk, hogy a birok visszafujtak az inditast.
Egyedul a Palingert sajnalom, es a helyeben gyorsan nemzetiseget valtanek.
Mas valogatottban mar VB es olimpiai bajnok lehetne. -
Grenzjager #2063 Mocsai véleménye Görbiről:
"Annyira hiteles a térbeli szerkezete a mozgásának, ..."

-
Ukránok elleni meccs után,haza kellett volna zavarni őket a picsába! -
agynelkuli -
Nyiri #2060 Hat bazz nem szoktam kritizalni, de ez mar kurva idegesito.
MEG IS ERDEMLIK.
4x jatszottak a VB ota a franciakkal. es 3x meg is vertek oket meg 1x dontetlen. NEM IGAZ, HOGY PONT AKKOR NEM TUDNAK JATSZANI, AMIKOR KELL.
Sirni lehet utana.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
a tököm kivan. -
4 év múlva már lehet,hogy pár játékos kiöregszik,most a legjobb a játékosállományunk. -
Csak nem a noi kezilabdaban.
Ott csak egynelkuli zombik vannak.
Helyesbitek azok nem vizelik ossze magukat. -
Mér kell mindig a végére elrontani?????????????????? 

-
Grenzjager #2056 

-
Pontius #2055 Kurva görögök
Amjas geci népség
Az össze LESZOPHAJA A FASZOMAT