Olimpia 2004 Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar csak azert sem mert tudja az ember, hogy a tobbi atleta korulotte ugyanugy kokszol.
Gondoljunk csak bele.Itt a Kameruni harmasugro esete.
Nyert tegnap 15,30-al. A Gorogok szerint ezt doppingal erte el.
2. a Gorog 5 Cm-el kisebb ugrassal.
Tehat elenyeszo a kulonbseg.
Na akkor a gorog nem doppingolt ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Persze tudom aki elindul el kell fogadnia, de nem erõs az, hogy elveszik az érmet?
Ez olyan, hogy bliccelsz a buszon elkapnak és nem pénzbirság hanem 2 év fegyház!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Triatlon: Kuttor betegség miatt nem indul
Most a kulfoldi media szerintetek mire fog gondolni ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Ártatlan vagyok, s eszem ágában sincs visszaszolgáltatni az érmemet, mert nem használtam semmiféle tiltott szert" - hangoztatta a 30 éves atléta az Izvesztyijának adott nyilatkozatában. "Semmit sem értek, profi versenyzõ vagyok. Ez az egész história õrültség. Könnyen lehet, hogy elcserélték a mintámat."
Korzsanyenko kifejtette, hogy az ügy politikai provokáció, mely egyenesen az orosz olimpiai küldöttség ellen irányult: "Kétszáz százalékig tiszta vagyok, fellebbezni fogok" - mondta.
Tehat megallapithatjuk, hogy Fazekas nem olimpiai bajnok es egyenlore doppingvetsegben artatlan.
Annak a kezen se veszed eszre a muujjat.
Manapsag mar jo muanyagokat gyartanak. 😊)
Amugy se egy 30 cm-es mubrokira gondolj. 😛PP
Hanem 75-t es elmondta, hogy a tavozasnal erre fel is hivta a figyelmet a Fazekasnak.
meg amúgy is, volt hogy 15-en sasolták, amint egy szál semmiben prübált vizelni. ENNYIRE nem lehet megtévesztõ az a mûpénisz izé.
Ezektol minden kitellik.
persze én is csak találgatok. lehet, hogy sáros a fiunk. ebben az esetben tiszta sor, az ítélet jogos és igazságos volt. de a remény hal meg utoljára. 😊
Mi van akkor ha igaz amit irnak es valoban ketfelu mupeniszbol produkalta a vizeletet, csak eppen majdnem rajtakaptak es azert lett csak olyan keves a pisi.
Ugye nem gondolod, hogy doppingos pisit tett volna a cuccba ?
És amíg ez ki nem derül addig megkapja az érmet és nem itélkeznek!
Biztos vagyok benne, hogy lehetett volna vele komprumisszumot kötni ha igazán az éredekeit képviseli valaki!
Ha nincs ott akkor ezt nem allithatta volna.
Es ha ott volt, akkor kerdem en mi a faszert volt ott, ha arra nem volt kepes, hogy megmagyarazza a sportolonak, hogy menjen akkor legalabb a klinikara es mig odaernek elokeritti a sportvezetoket.
Ilyenkor meg azt sem tartom kizartnak, ha valaki tiszta, arra is rahuzzak a vizeslepedot.
ugyse tudod vissza ellenorizni, az igazsagot, hogy mit mutattak ki, mert pozitiv eredmenyt barmikor lehet produkalni.
Mert azt az ember, mg elhiszi, hogy olyan idegallapotban nem tud produkalni egy sportolo, hogy zaklatjak, viszont azt mar nem hogy egy sportorvos kint alldogal tobb orat egy uvegfal elott annelkul, hogy valamit tenne.
Szal itt ez a Fazekas nem gondolkozott tezis nagyon nem egyenes.
Hiszen van idod atgondolni tobb ora hugyozas probalkozasa kozben hogy mit tegyel.
Eroszakoskodnak, kiszolok az orvosnak, hogy azonnal keritsen elo egy sportvezetot, vagy az egesz stabot.
Azoknak a jelenleteben nem mernek semmit elkovetni.
Fogadom 10 percen belul ott lett volna mindenki.
Viszont ha valami susskuss van akkor persze mar nem hivnak senkit, ami nem is tortent meg.
Ne akarja nekem senki bemeselni, hogy a tobb orat kint alldogalo sportorvosnak se jut az eszebe, hogy segitseget kell a sportolonak nyujtani ?
Kamu.
de én jogász vagyok és nem diszkoszvetõ. 5 méterre se tudnám dobni azt az izét ... 😊
Boldog Karácsonyt!

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Viszont a tenyek sajnos igy meg inkabb azt a velelmet lattatjak, hogy azert lepett le nehogy kideruljon, hogy manipulalni akart.
Ez az elso osztonos reakcio akit rajtakapnak valamin, megprobal menekulni a kenyszerhelyzetbol es ha az nem sikerul akkor jon a haddelhadd.
képzeld el, hogy úgy próbálsz vizelni, hogy egy fickó két újjal a seggedben turkál, egy másik másodpercenként fogdossa a pöcsödet, hárman meg körbeállnak és röhögnek rajtad/sértegetnek rossz angolsággal. esetleg egy "ferde" kollega még a zsebében is kotorászik és tutira nem aprót keres.
na ilyen helyzetben kûzdjél te meg azzal a nevezetes pszichikai blokkal, ami normál körülmények között is nehezítette Fazekas vizeletadását.
hogy miért nem tett jelentést és miért lépett le? mert Fazekas diszkoszvetõ, nem jogász és legkevésbé sem az MTA rendes tagja. nem ezért szeretjük. egyszerû srác, akit ha basztatnak üt vagy lelép és kész.
1. Amennyiben valaki tényleg felnyomta Fazekasékat az
egyenlõ a hazaárulással,büntetése halál !
2. A versenysportban mindenki doppingol !
3. A sportdiplomáciánk egy kalap szar !
(Köszönjök szépen a híres nemzetközi sportvezetõinknek)
4. Amennyiben tehetném személy szerint csak doppingolt
versenyzõk részére rendeznék ellenolimpiát !
Ott aztán rendesen dõlnének a csúcsok !
5. Ben Johnsont '88-ban hogy meghurcolták,mikor
9,79-el nyert,most meg 9,78 a világcsúcs !
Egyszerüen kibaszott nevetséges !
6. Ezek egyszerüen teljesen hülyének nézik az
átlagembert !
7. A gögögök most nagyot buktak a szememben,pedig
az EB-n nekik szurkoltam,de minek ?!!!!!
Ha nem magyar lennel , es teljesen kivulallokent es semlegeskent reagalnad le az esemenyeket, a tenyek alapjan azt mondanad, hogy doppingolt.
Mi Magyarok igyekszünk összetartani páran és együttérzünk honfitársunkal!
A falnal szabalytalanul fordul amit jelez az egyik biro.
Elveszik tole az aranyat, majd miutan megtekintik a videot, majd bevagjak a felso toronykamerat a media adasaiba, azt a dontest hozza a versenybirosag, hogy a toronykamerabol a szabalytalansag nem kiveheto, ill nem jol lathato igy azt nem fogadhatjak el bizonyitekkent, s majd visszadajak az aranyat.
Na mar most kerdem en, ki a faszt akarnak azzal etetni, hogy csak egy toronykameras felvetel volt amikor a versenyzokon is kulon kamera volt ?
Ad 2 ha pedig ugy tortent, hogy csak a toronykamerabol volt felvetel, akkor a sportbiro szava mar nem is szamit, aki felhivta a figyelmet a hibara ?
Biztos vagyok amugy hogy az eset utan a birot elmeszeltek, mert a nagy budos amerikaiak ellen hozott meg egy dontest.
Nagy szar ez az egesz.
Ennyit a fene nagy far play olimpiai eszmek eszmefuttatas masodik reszerol.

ha visszaolvasol észreveszed, hogy pont Fazekast védtem. 😊