3339
www.athens2004.com
  • formatuq
    elmerik, es joggal.
  • tmate6
    Annsutól szerintem nem merik elvenni az aranyat
  • [Jakuza]
    Hat a jog szerint ez igy is van. Nem neked kell bizonyitani az artatlansagodat, hanem a birosagnak a bunossegedet.
  • Nyiri
    Az Index cikke alapjan mintha Schmitt kezdene magara talalni :) Vagy nem :)

Idezet:

"Felháborító Dick Pound nyilatkozata. A WADA elnökéhez méltatlan, hogy alaptalanul vádoljon sportolókat. Személyesen tiltakozom a rágalmazás ellen" - jelentette ki Schmitt Pál, a MOB elnöke, az athéni magyar delegáció vezetője, majd hozzátette: "Megfontolás tárgyává tesszük, hogy az ügyet ne tereljük-e jogi útra, s akkor nemcsak helyreigazítást, hanem Fazekas becsületének megsértéséért magas anyagi kártérítést is követeljünk."
  • Hentes Bill #2530
    elvették Gyurkovicstól az ezüstöt
  • Sadist
    #2443-ból következtetve, ha valakit megölsz, de nem tudják rádbizonyítani akkor az nem bűn :)
  • I.C.ram
    Atyaég te gyökerebb, vagy mint gondoltam. :)

Ha mindenki elkezdi gyilkolni a másikat, akkor az nem bűn?? Mert miért ne, hisz mindenki ezt teszi.
  • Pontius #2527
    Te már csak tudod...
  • [Jakuza]
    Kamu. :P
  • SoDI---
    hát most jól jönne egy-két robbantás, legalább nem a magyarok doopingügyeiről beszélne mindenki
  • Pontius #2524
    Nekem van 1 tippem, hogy ki volt az...
    Tegnap elbeszélgettem 1-2 emberrel itt szombathelyen de inkább nem mondok semmit
  • KG21
    szerintem az a szombathelyi gyökér, aki feladta azt az e-mailt :P
  • SoDI---
    A sportolók szerint a WADA, de ez meg hülyeség :)
  • lwb
    e) az Al-Kaida
  • SoDI---
    Szerintem, a Magyar Nemzet, és Schmitt Pál szerint a.
    A Népszabadság szerint c
    Gyurcsány szerint úgy látszik d
    A WADA szerint b
  • SoDI---
    Kérdés: szerintetek ki a felelős a doppingügyben kialakult helyzetért?

a) Gyurcsány Ferenc
    b) a sportolók
    c) Schmitt Pál
    d) a sportorvosok
  • Bucser
    SZámomra a 4x100-as nő síkfutás döntője volt érdekes... A görög versenyző beugrott erre a bíró visszahívta a startot arra hivatkozva, hogy ő hibázott.... Nem zárták ki a Görögöket és újra indult a mezőny... Kicsit kiakadtam...
  • lwb
    csak azt nem értem, hogy ha ez eddig is ilyen nyilvánvaló volt a WADA számára, akkor miért nincs benne a Fazekas-féle jegyzőkönyvben? mer' ott ilyen plusz zacsiról szó sincs. ez csak pletyka-szinten mozgott eddig.
  • Bucser
    Jé az eddigi találgatásokat most már tényként közlik... Király...
  • [Jakuza]
    Nem.
    Ok a csodafutyi segitsegevel.
    Azota az osszes magyar no oket akarja.
    Kivancsiak a futykosre. :P
  • Hentes Bill #2514
    WADA: Fazekas csalt a teszten
    Hírösszefoglaló NSO, 2004-08-28 14:01
    Dick Pound, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke pénteken tartott sajtótájékoztatóján közölte: a diszkoszvetésben olimpiai bajnoki címet szerzett Fazekas Róbert testére erősített zacskóval bukott le, amely “tiszta" vizeletmintát tartalmazott, így próbálta meg kijátszani a doppingtesztet - értesült az International Herald Tribune című lap.
    Ez mindenesetre ellentmond eddigi információinknak, amelyek szerint Fazekast nem elég mennyiségű vizelet leadása miatt fosztották meg aranyérmétől. Az ügyben érintettek egyelőre nem kommentálták a WADA bejelentését.

A WADA ezek után kívánja újra megvizsgálni a kalapácsvetésben aranyérmes Annus Adriánt is. “Annust versenyen kívül kívánjuk ellenőrizni" - nyilatkozta Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. A NOB azt szeretné kideríteni, hogy Annus valóban a saját vizeletét adta le, vagy pedig átjátszotta az ellenőrzési rendszert egy másik mintával. A NOB szóvivője, Giselle Davies úgy nyilatkozott: "okunk van arra, hogy miért keressük. Vannak gyanúink." Jacques Rogge pénteken azt is kilátásba helyezte, hogy ha szükséges DNS-vizsgálatot is bevetnek, hogy kiderítsék kié a leadott vizeletminta.

Mivel Annus a péntek 16 órás határidőig nem jelent meg a WADA illetékesei előtt minden bizonnyal elbúcsúzhat aranyérmétől. A NOB vasárnap hozza meg döntését.

Közben Annus és Fazekas is adott mintát, de a Magyar Atlétikai-szövetség illetékeseinek. A mintákat Bécsbe szállították. Rábold Gusztáv, a szövetség elnöke azt mondta, ezt csak a saját megnyugtatásukra használják".

Az Athénba utazott Gyurcsány Ferenc sportminiszter kijelentette, hogy javasolni fogja, hogy azoktól a szövetségektől, amelynek versenyzői fennakadtak a vizsgálaton, megvonható legyen az állami támogatás, mert úgy véli, a doppingban nem létezik a magányos elkövető elmélete. Mint ismert az olimpia során az eszüstérmet szerzett súlyemelő Gyurkovics Ferenc, továbbá a szintén súlyemelő Kecskés Zoltán tesztje is pozitív lett, míg ugyanebben a sportágban indult Kovács Zoltán nem adott le elég mintát, ezért mindannyiukat kizárták a jáékokról, eredményeiket törölték.
  • Ramore
    a magyarok meg a "csodapirospaprika" segítségével
  • [Jakuza]
    Mindekttoben Kinai aranyerem szuletett.
    Gondolom a "csodarizs" segitsegevel. :PPPp
  • Serpa
    látta vki tegnap a 110 gát ffi és a 10000 női futás döntőket?

én ámultam és bámultam.
    két kínai nyert.
  • Serpa
    Nyertünk !
  • Hentes Bill #2509
    lol, ami a kézilabda meccsen folyik
  • Hentes Bill #2508
    vótmá, de ne zavarjon
  • R9

NO COMMENT!
  • pilboy
    LOLLER
  • Pontius #2505
    FUUUUUUUU de ingerel ez az ember engem....
    Szopjon lovat...
  • Pontius #2504
    Rohaggyon el a büdös paraszt
  • Pontius #2503
    Kurva annya Smitt Geci
  • Pontius #2502
  • Breki33
    te szoktál sikoltozni? :-)

mondjuk gondolhattam volna :-)
    csak tudnám minek a magyar zászlószerűség akkor P
  • Breki33
    mikor még aludtál kérlek
    tájékozódj pontosabban

a legnagyobb független portálon is kint van
  • Breki33
    Kiváló teljesítménnyel leiskolázták a mezőnyt ! ! !

SZÉP VOLT CSAJOK
  • Pontius #2498
    L0L
  • Hentes Bill #2497
    lol :DDDDDD
  • Punker
    LooGan:

"Fazekas Róbert közleményt juttatott el a görög szervezőknek, melyben jelezte, hogy az olimpiai záróünnepségre nagyon szívesen visszamenne, hogy az olimpiai lángot lehugyozza."
  • Nyiri
    Szep volt!!!