3339
www.athens2004.com
-
elmerik, es joggal. -
tmate6 #2533 Annsutól szerintem nem merik elvenni az aranyat -
Hat a jog szerint ez igy is van. Nem neked kell bizonyitani az artatlansagodat, hanem a birosagnak a bunossegedet. -
Nyiri #2531 Az Index cikke alapjan mintha Schmitt kezdene magara talalni :) Vagy nem :)
Idezet:
"Felháborító Dick Pound nyilatkozata. A WADA elnökéhez méltatlan, hogy alaptalanul vádoljon sportolókat. Személyesen tiltakozom a rágalmazás ellen" - jelentette ki Schmitt Pál, a MOB elnöke, az athéni magyar delegáció vezetője, majd hozzátette: "Megfontolás tárgyává tesszük, hogy az ügyet ne tereljük-e jogi útra, s akkor nemcsak helyreigazítást, hanem Fazekas becsületének megsértéséért magas anyagi kártérítést is követeljünk." -
elvették Gyurkovicstól az ezüstöt -
#2443-ból következtetve, ha valakit megölsz, de nem tudják rádbizonyítani akkor az nem bűn :) -
Atyaég te gyökerebb, vagy mint gondoltam. :)
Ha mindenki elkezdi gyilkolni a másikat, akkor az nem bűn?? Mert miért ne, hisz mindenki ezt teszi. -
Pontius #2527 Te már csak tudod... -
Kamu. :P
-
hát most jól jönne egy-két robbantás, legalább nem a magyarok doopingügyeiről beszélne mindenki -
Pontius #2524 Nekem van 1 tippem, hogy ki volt az...
Tegnap elbeszélgettem 1-2 emberrel itt szombathelyen de inkább nem mondok semmit
-
szerintem az a szombathelyi gyökér, aki feladta azt az e-mailt :P -
A sportolók szerint a WADA, de ez meg hülyeség :) -
e) az Al-Kaida
-
Szerintem, a Magyar Nemzet, és Schmitt Pál szerint a.
A Népszabadság szerint c
Gyurcsány szerint úgy látszik d
A WADA szerint b -
Kérdés: szerintetek ki a felelős a doppingügyben kialakult helyzetért?
a) Gyurcsány Ferenc
b) a sportolók
c) Schmitt Pál
d) a sportorvosok -
SZámomra a 4x100-as nő síkfutás döntője volt érdekes... A görög versenyző beugrott erre a bíró visszahívta a startot arra hivatkozva, hogy ő hibázott.... Nem zárták ki a Görögöket és újra indult a mezőny... Kicsit kiakadtam... -
csak azt nem értem, hogy ha ez eddig is ilyen nyilvánvaló volt a WADA számára, akkor miért nincs benne a Fazekas-féle jegyzőkönyvben? mer' ott ilyen plusz zacsiról szó sincs. ez csak pletyka-szinten mozgott eddig. -
Jé az eddigi találgatásokat most már tényként közlik... Király... -
Nem.
Ok a csodafutyi segitsegevel.
Azota az osszes magyar no oket akarja.
Kivancsiak a futykosre. :P -
WADA: Fazekas csalt a teszten
Hírösszefoglaló NSO, 2004-08-28 14:01
Dick Pound, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke pénteken tartott sajtótájékoztatóján közölte: a diszkoszvetésben olimpiai bajnoki címet szerzett Fazekas Róbert testére erősített zacskóval bukott le, amely “tiszta" vizeletmintát tartalmazott, így próbálta meg kijátszani a doppingtesztet - értesült az International Herald Tribune című lap.
Ez mindenesetre ellentmond eddigi információinknak, amelyek szerint Fazekast nem elég mennyiségű vizelet leadása miatt fosztották meg aranyérmétől. Az ügyben érintettek egyelőre nem kommentálták a WADA bejelentését.
A WADA ezek után kívánja újra megvizsgálni a kalapácsvetésben aranyérmes Annus Adriánt is. “Annust versenyen kívül kívánjuk ellenőrizni" - nyilatkozta Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. A NOB azt szeretné kideríteni, hogy Annus valóban a saját vizeletét adta le, vagy pedig átjátszotta az ellenőrzési rendszert egy másik mintával. A NOB szóvivője, Giselle Davies úgy nyilatkozott: "okunk van arra, hogy miért keressük. Vannak gyanúink." Jacques Rogge pénteken azt is kilátásba helyezte, hogy ha szükséges DNS-vizsgálatot is bevetnek, hogy kiderítsék kié a leadott vizeletminta.
Mivel Annus a péntek 16 órás határidőig nem jelent meg a WADA illetékesei előtt minden bizonnyal elbúcsúzhat aranyérmétől. A NOB vasárnap hozza meg döntését.
Közben Annus és Fazekas is adott mintát, de a Magyar Atlétikai-szövetség illetékeseinek. A mintákat Bécsbe szállították. Rábold Gusztáv, a szövetség elnöke azt mondta, ezt csak a saját megnyugtatásukra használják".
Az Athénba utazott Gyurcsány Ferenc sportminiszter kijelentette, hogy javasolni fogja, hogy azoktól a szövetségektől, amelynek versenyzői fennakadtak a vizsgálaton, megvonható legyen az állami támogatás, mert úgy véli, a doppingban nem létezik a magányos elkövető elmélete. Mint ismert az olimpia során az eszüstérmet szerzett súlyemelő Gyurkovics Ferenc, továbbá a szintén súlyemelő Kecskés Zoltán tesztje is pozitív lett, míg ugyanebben a sportágban indult Kovács Zoltán nem adott le elég mintát, ezért mindannyiukat kizárták a jáékokról, eredményeiket törölték. -
a magyarok meg a "csodapirospaprika" segítségével -
Mindekttoben Kinai aranyerem szuletett.
Gondolom a "csodarizs" segitsegevel. :PPPp -
látta vki tegnap a 110 gát ffi és a 10000 női futás döntőket?
én ámultam és bámultam.
két kínai nyert. -
Nyertünk !
-
lol, ami a kézilabda meccsen folyik
-
vótmá, de ne zavarjon -
R9 #2507 
NO COMMENT! -
pilboy #2506 LOLLER 

-
Pontius #2505 FUUUUUUUU de ingerel ez az ember engem....
Szopjon lovat... -
Pontius #2504 Rohaggyon el a büdös paraszt -
Pontius #2503 Kurva annya Smitt Geci -
Pontius #2502 
-
te szoktál sikoltozni? :-)
mondjuk gondolhattam volna :-)
csak tudnám minek a magyar zászlószerűség akkor P -
mikor még aludtál kérlek
tájékozódj pontosabban
a legnagyobb független portálon is kint van -
Kiváló teljesítménnyel leiskolázták a mezőnyt ! ! !
SZÉP VOLT CSAJOK -
Pontius #2498 L0L 

-
lol :DDDDDD -
LooGan:
"Fazekas Róbert közleményt juttatott el a görög szervezőknek, melyben jelezte, hogy az olimpiai záróünnepségre nagyon szívesen visszamenne, hogy az olimpiai lángot lehugyozza." -
Nyiri #2495 Szep volt!!!